Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שקראתי בטמקא אני מבין הבעיה היא לא למשוך . הבעיה היא שאין לאוניה "אוזניים" למשיכה (כמובן שלא הכוונה לחלק הספציפי אלא תשתית בשביל וו משיכה) ופשוט יתכן שמשיכה אגרסיבית תגרום לנזק. 

הם הביאו 14 ספינות גורר לשזה ובודקים אם הלחץ של המשיכה לא יהרוס את הספינה.

מה שכן מעניין אותי למה צריך בשביל זה ספיניות גורר. אפשר להעמיד מכל צד 50 טנקים (שהרבה יותר זמינים) ולמשוך. 

פורסם
לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

מה שכן מעניין אותי למה צריך בשביל זה ספיניות גורר. אפשר להעמיד מכל צד 50 טנקים (שהרבה יותר זמינים) ולמשוך. 

לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

הבעיה היא שאין לאוניה "אוזניים" למשיכה (כמובן שלא הכוונה לחלק הספציפי אלא תשתית בשביל וו משיכה) ופשוט יתכן שמשיכה אגרסיבית תגרום לנזק. 

....

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

טנקים זמינים רק בצד אפריקה של התעלה, בצד של סיני אסור. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מישהו בדק בווייז מסלול חלופי? 

סתם מסקרנות כמה ימים ייקח לספינה רנדומלית להגיע אם לא הייתה תעלה בסואץ. 

• מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אמרו שעיקוף יבשת אפריקה מאריך את המסע בשבוע.

נשמע כמו חלופה סבירה למצב היום, מעניין בכמה זה מיקר את המסע של הספינה בהיבט דלק ואחזקה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפני 17 שעות, Opel Astra GSI כתב:

אמרו שעיקוף יבשת אפריקה מאריך את המסע בשבוע.

נשמע כמו חלופה סבירה למצב היום, מעניין בכמה זה מיקר את המסע של הספינה בהיבט דלק ואחזקה

מסתבר שבגלל מחירי הדלק הנמוכים בשנה האחרונה, התעלה נאלצה לתת הנחות משמעותיות על דמי המעבר כי השתלם לחברות הספנות להקיף את אפריקה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...