Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שנה שמגיע התאריך שבו אנוכי חוגג עוד שנה על הכוכב אני מרגיש שאנשים עושים טובה

הברכות בפייסבוק נותנות תחושה של זיוף ולצאת מידי חובה

הברכות בקבוצות הוואט סאפ כנ״ל

כל הברכות האלה במדיה  מזויפות. מזויפות מזויפות  בני דודים ועמיתים מהעבודה שאתה בקושי מחליף איתם מילה כל השנה לפתע מתעוררים לחיים ושולחים לך מזל טוב ? מה הקטע מה

ועכשיו אני צריך להרגיש מחוייב לשלוח להם כי הם שלחו לי 

זה הרבה מעבר  ושזה מגיע להיפגש ולחגוג אתה מרגיש שאתה נופל על החברים והמשפחה שלך

כאילו שיט אני צריך לפנות ליומהולדת שלו זמן עכשיו? יש לי עבודה וילדים ומה עכשיו הוא נופל עליי גם כן?!!

אתה רוצה לנצל את ההזדמנות ולטוס עם חברים שלך לחול לחגוג? שכח מזה יש להם אישה ילדים ומחוייביות, צריך לבקש מהאשה אישור ולמצוא סידור מי יקח את הילדים לגן במקום החבר שלך.

אתה רוצה ללכת ללכת לטיול קטן בצפון? לך תתאם עם כל אחד ואחד לפנות סופש בשבילך

אתה רוצה מסעדה? יאללה מעולה נבוא נעשה עלייך וי ונחזור לחיינו

ואפילו שזה מגיע למעגל הקרוב שלך לאחים שלך אתה לעיתים מרגיש שגם עליהם אתה נופל

הכל מרגיש מאולץ מלאכותי ומזויף כמו ארוע חתונה של חבר מהעבודה שאתה חייב ללכת

למה ארוע שאמור להיות חגיגי וקורה פעם בשנה נהייה עוד משהו שחייבים ללכת אליו

כשהיינו ילדים ליומהולדת שלנו  עוד הייתה משמעות

עכשיו הכל נהייה קטע של חייבים ללכת עכשיו שהתבגרת כמו החתונות

• אהבתי 1

משתמש זה הינו משתמש אנונימי שנוצר כדי לאפשר לחברי פורום לשאול שאלות מבלי לחשוף את זהותם. על מנת לקבל גישה למשתמש יש לשלוח הודעה פרטית למשתמש @פבל. עם סיום הדיון, יש להודיע לאותו @פבל ולהגיד לו שיחזיר את המשתמש לארון של עמוס. אם עבר יותר משבוע מאז ההודעה האחרונה, המשתמש יוחזר לארון עצמונית.

פורסם

למה צריך לחגוג יום הולדת בחו"ל או בסופהש בצפון? אני יכול לספור "בשלוף" בערך עשרה חברים שלא הייתי מחמיץ יום הולדת שלהם, אני רק מדמיין לאן הייתי מגיע אם כל אחד היה מבקש ממני לנסוע או לטוס (רמז: מעורבת בזה ספה וטלפונים עצבניים מהבנק)...

היום הזה די מאבד את המשמעות שלו איפשהו באזור התיכון. זה נחמד לצאת למסעדה עם האישה או עם כמה חברים קרובים (שאתה מעמיס עליהם כמה שעות מחוץ לבית, נסיעות, בייביסיטר, ואת החשבון, ולא ימי חופש מהעבודה ונסיעות וסידור לילדים), יותר מזה זו כבר הפקה מיותרת וכנראה לא סתם אתה מרגיש כך, גם החברים שלך חושבים שזה לא סביר.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם

חוגגים יום הולדת עד גיל 16-17,אין שום סיבה להמשיך עם ההטרחה הזו על בסיס שנתי.

לפעמים אני רושם ברכה,לפעמים שוכח.

מה שבטוח הכמות יורדת עם השנים.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

תודה על התגובות אתם מפספסים את הפואנטה אל תיתפסו על טיול לחול

רב השניםזה סתם אירוח בבית או מסעדה

אני מדבר על תחושת הנטל שאתה נטופל על אנשים

למשל השנה משהו צנוע לעשות על האש עם המשפחה אצלי בדירה

אחד מהאחים שלי אומר לי בוא כבר נחגוג לך על האש אחרי הערב חג אצל ההורים כי גם ככה הם עושים עלה אש באותו היום

אתם מבינים? כאילו יאללה נעשה לך על הדרך למה שנבוא במיוחד בשבילך גם ככה ניפגש אצל ההורים בחגנביא לך עוגה ויאללה סאלאמת עד שנה הבאה

עריכה אחרונה על ידי CFAnon

משתמש זה הינו משתמש אנונימי שנוצר כדי לאפשר לחברי פורום לשאול שאלות מבלי לחשוף את זהותם. על מנת לקבל גישה למשתמש יש לשלוח הודעה פרטית למשתמש @פבל. עם סיום הדיון, יש להודיע לאותו @פבל ולהגיד לו שיחזיר את המשתמש לארון של עמוס. אם עבר יותר משבוע מאז ההודעה האחרונה, המשתמש יוחזר לארון עצמונית.

פורסם

חבר, מצטער להדליק לך את הנורה הזו אבל אם לכל החברים והקרובים והמכרים שלך יש משפחות, ילדים ודברים חשובים יותר לעשות, כנראה שהבעיה לא בהם..

יום הולדת של אדם בוגר נחגג בדרך כלל בדייט עם בת\בן זוג ו\או ארוחה משפחתית גרעינית (בן\בת זוג + ילדים) ו\או כמה חברים קרובים מאוד אם יש. המשפחה שולחת בקבוצת הווצאפ המשפחתית ברכות.

הפקות ימי הולדת שמורות לילדים מפונקים. Heck אפילו ילדים קטנים כבר הבינו שהכי כיף לחגוג עם כמה חברים קרובים בבית\גינה, מניסיון.

• אהבתי 7
  • מעניין 1
פורסם

על האש אצלי בדירה זה גם הפקה מבחינתך? עוד אני מזמין  אליי

פורסם

על האש בדירה זה סבבה לגמרי. שוב, אולי חסרים משתנים וכאשר תוסיף אותם המצב יובן יותר טוב (כמו למשל - אתה גר באילת וכל המוזמנים גרים במטולה).

בכל אופן, לא רואה בעיה להגיע לעל האש אצל חבר שחוגג יום הולדת כל עוד הוא מתאם את זה שבועיים מראש והמרחק הוא 30 דקות נסיעה +\- .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, Legend כתב:

למי שחוגג, מה בדיוק אתם חוגגים ביום הולדת? מה יש לחגוג?

פחות שנה לחיות, זה סיבה למסיבה.

Anon, תפסיק לשלוח מזל טוב ביום הולדת לכל ה900 חברים שלך בפייסבוק וגם הם יפסיקו. על הדרך כדאי לדלל את התלות ברשתות חברתיות ולא לייחס לזה יותר מדי חשיבות. 

משפחה זה משהו אחר, מתי עדיף להיפגש אם לא באירועים כאלה? זה או בחגים וימי הולדת או בלוויות ואזכרות. גם אם לפעמים מרגיש לך שזה מאולץ יהיו לך זכרונות טובים מזה בעוד 5-10 שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא חוגג כבר 10-12 שנים. גם נדיר שבכלל יודעים שיש לי יום הולדת. דווקא השנה יצא שחברים קרובים חגגו לי, היה נחמד מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

פות"ש, אתה כנראה מייחס חשיבות יתר לכך שהשלמת עוד סיבוב של רכיבה על כדור הארץ סביב השמש.

אחרי גיל ההתבגרות, החשיבות של האירוע השנתי הזה יורדת ככל שהשנים מתקדמות, וזה היחס של רוב בני גילך למאורע הלא באמת חשוב הזה.

מכאן, שהתייחסות ליום ההולדת כאל "אירוע", גם אם מינורי יחסית, מביא תגובה של התייחסות לאירוע כנטל, כפי שאתה מתאר.

פורסם

אני דווקא מאוד מבין את פות"ש      [ח"ח עצום לפבל על האופציה לפתוח משתמש כזה. זה אחלה. פבל יצא לך טוב!]

כול הילדות היה לזה הייפ מטורף, ואז בשנים הצעירות זה היה אירוע לשתות הרבה עם החברה, ואז זה ניהיה מעמסה כזאת.

ובמקום לוותר על זה, כמו שחלקכם מספרים, פות"ש החליט לארגן בעצמו משהו קטן בשבילו, שיזכיר לו, שיהיה מיוחד, אבל כול השאר מתנהגים לזה כמעמסה ולעצמם הם לא יעשו דבר כזה.

גם אני ביום הולדתי האחרון חשבתי על זה, אף פעם לא אהבתי לחגוג, אבל זה קצת עצוב לא לחגוג בכלל לא? 

כאילו ברור שזה בתכלס סתם עוד יום. ועדיין.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מסכים עם כל האמור לעיל בנוגע לעניין החשיבות שאתה מיחס לעניין. אחרי הכל מדובר על מועד שנחמד לציין עם האישה / המשפחה הקרובה, אבל ממש לא לעשות מזה עניין גדול.

בקרוב אנוכי חוגג יום הולדת. מלבד בילוי עם הבת זוג (מסעדה כמדומני) או סתם להיות ביחד בשלווה, אני לא חושב שנעשה משהו. קצת ברכות ממשפחה, חברים קרובים, נחמד. 

בימים כתיקונם זאת בהחלט יכולה להיות סיבה למסיבה ולתפוס טיסה לחופשה בחו"ל, א ב ל לא בהכרח רק בגלל שיש יום הולדת

פורסם

אני מחקתי את הפרופיל בפייסבוק, ואין לי את הבעיה הזאת.

אתה לא צריך לזכור ימי הולדת של אנשים, והם לא צריכים לזכור את היום הולדת שלך, אם זה מפריע לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם מדובר למשפחה אז עדיף לעשות בסופ"ש אחד לכמה ילדי יום הולדת.

גם לגבי חברים, לקבוע סופ"ש אחד (לא חייבים כל הסופ"ש, אפשר גם שישי) שעושים לכל החברים בחצי הראשון של השנה ועוד יום בחצי השני.

אצלנו התחלנו מסורת קטנה של סופ"ש משפחתי - ימי הולדת באיזה מלון, קצת על האש, קצת טיולים, בטן גב. סוגר את העניין. בוקר של שבת עושים את היום הולדת עצמו, פותחים מתנו, קצת ברכות ויאללה סגרנו עניין.

פעם זה היה אפשרי אבל הקורונה די שיבשה את המצב לארגן ימי הולדת אז במרוכז עושים לכולם.

ממליץ לנסות עם חברים, זה נראה לי יותר כיף להשתתף בעניין, מאשר בנפרד כשיש סטטוס אחר מאשר רווק.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...