Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה - לא מטרידים אותי מספיק. או יותר נכון - מטרידים אותי האנשים הלא נכונים.

באופן כללי אני מצליח לקבל סמסים. מקבל מביבי, מקבל מגנץ. לפעמים חברים שעדיין שולחים בטעות במקום בואצאפ. מקבל מקו"ח כללית ודואר ישראל, כרטיסי אשראי, מועדוני צרכנות ועוד.

אבל יש חברות מסוימות שלא מצליחות לשלוח. למשל האפליקציה של סונול - נדרש לקבל סמס כדי להרשם, אבל הוא לא מגיע. כנ"ל Truecaller. כנ"ל להרשם לכל מני הצבעות אונליין.

אני פשוט לא יכול לעשות את זה, כי הטלפון שלי לא מקבל את סמס ההרשמה.

פרטנר טוענים שהבעיה לא אצלם, המספר שלי פתוח לכולם.

דברתי עם שירות לקוחות של סונול, אמרו שבודקים את זה ונעלמו.

יש מישהו שמבין בטלפוניה ויכול לתת כיוון?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי באפליקציית SMS המובנית יש קטגוריה של Spam and Blocked תבדוק אם יש לך משהו דומה וההודעות הגיעו לשם.

אופציה נוספת היא להשתמש באפליקציה כמו Content Provider Helper (התקנת APK שלא דרך ה-Google Play, תסרוק לוירוסים וכו' לפי נוהל של אפליקציית צד שלישי), שם אתה צריך לבחור "content://sms" או "content://sms/inbox" ולראות אם אתה רואה את ההודעה שם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הטלפון שלי הוא אייפון לא פרוץ. אייפון הוא "גן סגור", אין התחכמויות . אפשר להניח שהבעיה לא במכשיר.
כמו כן, בדקתי על הטלפון הישן שלי )LG G6( וגם בו אותם סמסים לא מגיעים .

פורסם

אולי גם באייפונים יש כזו קטגוריה, פשוט אין לי לידי כרגע שום אייפון לבדוק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני בגולן טלקום וגם הרבה פעמים SMSים מגיעים אלי באיחור ניכר או לא מגיעים בכלל.

תאמת, יותר טוב בשבילי.

אני גם ללא וואצאפ.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יותר טוב??? ממש לא בטוח.

יש היום מליון וחצי פלטפורמות שמשתמשות באימות כפול שמתבצע ע"י סמס (מגוגל, דרך חברות ביטוח כדי להיכנס ל"איזר האישי", תן ביס, ועוד מלא שלא עולות לי כרגע בראש).

אני למשל, שמשתמש במערכת של פקע"ר לאישור בקשות להיתר מולם, צריך כמעט בכל יום את האימות הנ"ל. רק חסר לי שזה יתעכב בכמה דקות כל פעם....

מנסיוני, זה אכן מסונן לרשימת ספאם כלשהיא (קרה לי עם חברת כ"א "MAX").

למצוא לאן זה הולך, ולהגיד למכשיר שלך שיפסיק לשלוח את זה לשם - הרבה יותר מורכב....

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יכול להיות שאלה ההגדרות של המפעיל הסלולארי.

בדר"כ כשאתה נרשם/מנייד, יש לך באתר המפעיל הגדרות של קבלת תוכן פרסומי וכו'.

תבדוק את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שכתבתי כאן פעם בשרשור אחר, יש לי בעייה דומה.  מעבר לכמה אתרים לא חשובים, אני לא מקבל SMSים ממערכת ההזדהות הממשלתית למספר שלי.

הנושא כבר גולגל אצלם ואצל 054, כולל גורמים ב 054 שהוקצו לעבוד על הבעייה שלי.  המסקנה של 054 - אין אצלם בעייה .  בעקרון - הם לא חוסמים SMSים.  מעבר לעקרון - הם בדקו שבזמנים שהייתי צריך לקבל SMS - לא הגיע למערכת שלהם כל SMS עבורי.

אז הבעייה היא במי ששולח את ה SMSים עבור מערכת ההזדהות הממשלתית.  נכון ?  הם אכן זיהו בשלב מסוים חסימה אצל נותן השירות הזה שלהם, אבל גם היא הוסרה.  וה SMSים עדין לא מגיעים.

הפתרון שאני חושב עליו הוא לקחת קו נוסף (גרושים היום) ולהחזיק שני סימים בטלפון שלי.

פורסם
לפני כשעה, natco כתב:

יותר טוב??? ממש לא בטוח.

יש היום מליון וחצי פלטפורמות שמשתמשות באימות כפול שמתבצע ע"י סמס (מגוגל, דרך חברות ביטוח כדי להיכנס ל"איזר האישי", תן ביס, ועוד מלא שלא עולות לי כרגע בראש).

אני למשל, שמשתמש במערכת של פקע"ר לאישור בקשות להיתר מולם, צריך כמעט בכל יום את האימות הנ"ל. רק חסר לי שזה יתעכב בכמה דקות כל פעם....

מנסיוני, זה אכן מסונן לרשימת ספאם כלשהיא (קרה לי עם חברת כ"א "MAX").

למצוא לאן זה הולך, ולהגיד למכשיר שלך שיפסיק לשלוח את זה לשם - הרבה יותר מורכב....

אני איש פשוט

אין לי שום דבר מהדברים שרשמת. לא תן ביס ולא קח סיב וחברת ביטוח זה דרך מייל או פקס. פקע"ר? מה זה בכלל? לא פונה אליהם ושהם לא יפנו אליי.

תחשוב כמה בידודים היו נמנעים מההודעות של היכון אם האנשים פשוט היו זורקים את הטלפון בבית.

לפני 1 דקה, Ranis7 כתב:

סיקרנת, אתה לא משתמש באף אפליקציית מסרים?

EMAIL?

אין לי צורך בזה. ברוך השם לא פיספסתי שום הלוויה. ברגע האמת הצליחו להשיג אותי בכל דרך.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא רוצה לעשות פה אוף על האוף טופיק, אבל מזכיר לי את אבא שלי שאמר לכל מי שרצה לשמוע שהוא בחיים לא יקנה סלולארי. (רמז: יש לו)

• מצחיק 1
פורסם
לפני 36 דקות, eladns כתב:

אני איש פשוט

אין לי שום דבר מהדברים שרשמת. לא תן ביס ולא קח סיב וחברת ביטוח זה דרך מייל או פקס. פקע"ר? מה זה בכלל? לא פונה אליהם ושהם לא יפנו אליי.

תחשוב כמה בידודים היו נמנעים מההודעות של היכון אם האנשים פשוט היו זורקים את הטלפון בבית.

אני מתקשה להאמין שאתה יכול לנהל חיים בעידן המודרני ללא צורך באימות כפול.

נתנו פה דוגמה לאתר השירותים הממשלתיים (GOV.IL).

פקס? ברצינות? אתה גם יושב על הקו עם מערכת ניתוב השיחות, ממתין לנציג שירות, מבקש שישלח לך את הדו"ח/ מסמך שאתה צריך, ואז מפעיל את אותו הפקס, מחכה שיגיע הנייר, זה לא האישור הנכון, מתקשר שוב...

מקבל לבסוף את האישור הנכון, מתייק אותו בתיקיית קרטון חומה...

באתר האינטרנט של כל החברות המסחריות, כל ההליך שתיארתי הוא במרחק כמה קליקים. 

אבל אבוי, צריך בשביל זה לקבל סמס. זה באמת הופך את זה ללא כדאי.

לשאלתך -פקע"ר=פיקוד העורף. הם מאשרים כל תכנית בקשה לבניין חדש.

משום מה, הם לא עובדים עם הכרטיסים של החתימה הדיגיטלית (קומסיין)  שאיתם אנו עובדים מול מנהל התכנון (וועדות הבנייה, מבא"ת וכו'). 

הם החליטו להשאר בעידן המזוזואי, ולאפשר גישה למערכת האישורים בסיסמא+סמס.

רשמתי את זה רק כדוגמה, כי אצלי היא קריטית. 

• אהבתי 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
כמו שכתבתי כאן פעם בשרשור אחר, יש לי בעייה דומה.  מעבר לכמה אתרים לא חשובים, אני לא מקבל SMSים ממערכת ההזדהות הממשלתית למספר שלי.

הנושא כבר גולגל אצלם ואצל 054, כולל גורמים ב 054 שהוקצו לעבוד על הבעייה שלי.  המסקנה של 054 - אין אצלם בעייה .  בעקרון - הם לא חוסמים SMSים.  מעבר לעקרון - הם בדקו שבזמנים שהייתי צריך לקבל SMS - לא הגיע למערכת שלהם כל SMS עבורי.

אז הבעייה היא במי ששולח את ה SMSים עבור מערכת ההזדהות הממשלתית.  נכון ?  הם אכן זיהו בשלב מסוים חסימה אצל נותן השירות הזה שלהם, אבל גם היא הוסרה.  וה SMSים עדין לא מגיעים.

הפתרון שאני חושב עליו הוא לקחת קו נוסף (גרושים היום) ולהחזיק שני סימים בטלפון שלי.

ניסיתי עכשיו את האתר של gov.il והסמס מגיע. זה פשוט אקראי לגמרי איזה שירות מצליח לשלוח ומי נתקע.
גם אני עשיתי כמה שיחות עם פרטנר, אחרי חצי יום של התקשקשות ושינוי הגדרות החשבון, הבנתי שהם לא יודעים לפתור את הבעייה.
לגבי מספר משני - זה די מוגזם להסתובב עם שני טלפונים ולשלם 20 שח בחודש בגלל גליץ' במערכת.
פורסם
לפני כשעה, natco כתב:

הם החליטו להשאר בעידן המזוזואי, ולאפשר גישה למערכת האישורים בסיסמא+סמס.

אם הם בעידן המזוזואי, מה זה מעיד על העידן שאלעד מתעקש להתקע בו? :)

• מעניין 1
  • תוכן חדש...