Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

המבורגר.


BiG_BuG2
שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני כשעה, gsi16v כתב:

3. כל אלו שאומרים שיומנגס בשר לא איכותי, זה כי לא טעים לכם/נמאס לכם או שאתם יודעים לחוש בבשר לא איכותי או יודעים בדיוק ממה הוא מורכב עד שהגיע לצלחת?

 

שההמבורגר  60% שומן מרגישים בזה טוב מאוד וגם רואים את זה (וגם מתחלחלים מאיך שזה מטפטף לך מכל הפינות)

גם מי שממש לא חד על הדברים האלו ישים לב שהוא מקבל יותר הרגשה של צרבת לעומת המבורגרים מוצלחים יותר. 

מה שגם בנוסף לכל הטעם טעון שיפור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעות בדעתך, ההמבורגר שלהם לא 60% שומן.
אני יודע בדיוק כמה אבל זה לא המקום לרשום (ואין לי אינטרס עסקי אליהם)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון לנחש את האחוזים המדויקים, ו "60% שומן" היה צורת התבטאות. (אני בספק שיש המבורגר שהוא 60% שומן בכללי, האחוזים ברוב המקומות נעים בין 20 ל 40, ואני בספק ש 60 זה בכלל אכיל)

הנקודה היא שההמבורגר שלהם הוא מבין היותר greasy שנתקלתי בהם, זה לא נעים בזמן האכילה- וגם לא אחריה.

 

 

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטרף לכך שיומנגס זה פח אשפה וגם אכלתי בשני סניפים שונים שלהם, 3 פעמים (בהפרשים של שנה בערך מפעם לפעם) ותמיד היה לי כאב בטן יום למחרת. פעם ראשונה במקום המקורי ליד קלנסווה. אחר כך בM הדרך או משהו באזור שם ועוד פעם במקום אחר. תמיד הוזמנתי ע"י אנשים ותמיד הצטערתי אח"כ. לא אכיל בעיניי.

 

מקום נוסף שאני ממליץ עליו הוא NG בת"א. המבורגר לא רע בכלל ואווירה מאוד נעימה כשאפשר לשבת. המון מנות טובות ומוקפדות.

  • אהבתי 1
  • מעניין 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי ל
ביונד מיט
IMPOSSIBLE בורגר
לפחות עד שנצליח לייצר בשר מתורבת 
לפעמים חוטא עם BBB, האהובים עליי מהרשתות

  • אהבתי 1
  • מבאס 1
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוהב את ההמבורגר שלי קצת יותר שומני.
קונה בדרך כלל בג'וליה בקרית גת או אשקלון.
מבקש שיטחנו לי, בפני, 3 קג שפונדרה/צוואר ולפי איך שנראה מה שיוצא מהמכונה אני מבקש שיוריד 200-300 גר שומן נקי ממה שיש בויטרינה יטחן פעמיים ויוסיף.
להמבורגר, טחינה אחת.
לקבב רומני הכל טחינה כפולה.
בבית מכין מזה המבורגרים עם רינג של פנקייק, בערך 250 גר להמבורגר, ומקפיא. בלי תיבלון להמבורגר. עם סודה לשתיה והמון שום בקבב.
הבשר עולה 60-70 שח לקג.

כל הנוהל הנ"ל בגלל שבעבר נהגתי לרכוש בקצבייה מוכרת באיזור הדרום על הצד היוקרתי של הסקלה. אבל הם טוחנים מאחורה. לא מול הלקוחות. מעבר לזה שזה לקח 20 דק', בבית התברר שהבשר כבר לא היה בתוקף... פשוט הלך לפח.

בכל מקרה, אני לא מוכן לשלם את הסכומים שאני רואה בשרשור האיתן מעדני בשר על סטייקים. אני לא פריק של בשר ברמה כזו.
לכל היותר 120 שח לקג נתח קצבים.
ותכלס, גם שפונדרה מחצי חינם שישבה על הפאריז'ה חצי יום תהיה טובה מאוד לטעמי.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

  • רעיון טוב! 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שרשור ינעל העולם,עשיתם אותי רעב והמקלדת כבר נוטפת ריר (ואסור לאכול לפני השינה,אפילו לפני לפני השינה)

תמשיכו להגיב,נזרים את האישה על פרויקט המבורגר..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.3.2021 בשעה 22:46, gsi16v כתב:

1. זה בשר צלעות-צוואר, לא שמן מאוד, שמן בינוני
2. יומנגס רופין עבר לפרדסיה, היו צריכים להפתח 2 סניפים באזור במקום רופין אך נפתח רק אחד בגלל הסגרים
3. כל אלו שאומרים שיומנגס בשר לא איכותי, זה כי לא טעים לכם/נמאס לכם או שאתם יודעים לחוש בבשר לא איכותי או יודעים בדיוק ממה הוא מורכב עד שהגיע לצלחת?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
 

 

כל הטחינה שם לא נכונה..במקום להרגיש בשר (נגיד באגאדיר אני מרגיש)

אתה מרגיש שאתה לועס קרטון

טחינה לא נכונה, מרקם לא נכון, טעם מזעזע

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המבורגר איכותי אני קונה בהרצליה , יש את "אצל דודי" ברחוב המשכית, הכי טעים שיש, ממולו ממש מעבר לכביש יש ואפשר לקנות ברבורגר של "מיטבאר" , ובר"ג

איזור הבורסה יש "פריז טקסס", קונים לפי משקל ומכינים בבית, אפילו בתנור זה יוצא פגז. הלוואי והיה לי את הידע מה לקנות לפי משקל, כל פעם שאני מנסה שוב

מתכון של "אלוף" אחר ברשת, כל פעם בכמה זמן, אני מנסה שוב, אני קונה בדיוק מה שרשום, לא יוצא לי טעים כמו אצל שלשת אלה שרשמתי.

זה כמו עם החומוס שאני מנסה ועושה בבית, פעם בכמה חודשים, קונה חומוס, משרה במים לילה, טוחן והופ, אף אחד לא אוכל ממנו, לא טעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.3.2021 בשעה 07:23, maxcher כתב:

עברתי ל
ביונד מיט
IMPOSSIBLE בורגר

אז שמן מוקשה בצורה, צבע, וטעם של בשר. כיף.

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, yotams4 כתב:

אז שמן מוקשה בצורה, צבע, וטעם של בשר. כיף.

צורה? נניח.

צבע? נניח.

טעם של בשר? אולי אם נולדת בלי בלוטות טעם.

יצא לי לטעום שלל תחליפי בשר באדיבות חמותי וכל מיני קולגות מהזן המיליטננטי עם מחסור בוויטמינים - בחיאת זומזום.

לא דומה. לא קרוב. לא תחליף. לא כלום.

 

אין לי שום דבר עקרוני נגד תחליפים אבל אנחנו כל כך לא שם, עדיין.

ולא, אין לי חיך מתוחכם מי-יודע-מה והסטנדרטים שלי נמוכים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, bigmik כתב:

המבורגר איכותי אני קונה בהרצליה , יש את "אצל דודי" ברחוב המשכית, הכי טעים שיש, ממולו ממש מעבר לכביש יש ואפשר לקנות ברבורגר של "מיטבאר" , ובר"ג

איזור הבורסה יש "פריז טקסס", קונים לפי משקל ומכינים בבית, אפילו בתנור זה יוצא פגז. הלוואי והיה לי את הידע מה לקנות לפי משקל, כל פעם שאני מנסה שוב

מתכון של "אלוף" אחר ברשת, כל פעם בכמה זמן, אני מנסה שוב, אני קונה בדיוק מה שרשום, לא יוצא לי טעים כמו אצל שלשת אלה שרשמתי.

זה כמו עם החומוס שאני מנסה ועושה בבית, פעם בכמה חודשים, קונה חומוס, משרה במים לילה, טוחן והופ, אף אחד לא אוכל ממנו, לא טעים.

 

אין יותר מדי אופציות

זה לא שיש אלפי נתחים שמכינים מהם..

רוב המשחק זה עם אונטריב \ אסאדו \ מכסה אנטריקוט \ שפונדרה וכמובן

תכתוב כל פעם מה ניסית

וכמובן איך טחנת...טחינה אחת \ שתיים

מעבר לזה קח בחשבון שיש קצבים שחושבים שהם יודעים הכל

ואתה אומר לו שאתה מכין המבורגר אז הוא מרשה לעצמו להחליט מה לשים יותר ומה פחות מהבשר, או להוסיף נתחים שלדעתו טובים

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, hans כתב:

צורה? נניח.

צבע? נניח.

טעם של בשר? אולי אם נולדת בלי בלוטות טעם.

יצא לי לטעום שלל תחליפי בשר באדיבות חמותי וכל מיני קולגות מהזן המיליטננטי עם מחסור בוויטמינים - בחיאת זומזום.

לא דומה. לא קרוב. לא תחליף. לא כלום.

 

אין לי שום דבר עקרוני נגד תחליפים אבל אנחנו כל כך לא שם, עדיין.

ולא, אין לי חיך מתוחכם מי-יודע-מה והסטנדרטים שלי נמוכים.

לא באמת טעמתי את הדברים האלה אחרי שראיתי את רשימת הרכיבים. אבל ככה "הם" טוענים

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...