Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי לפני חודשיים מוצר בעליאקספרס והם האריכו את המועד בלי לשאול אותי אפילו. מאחר ועבר יותר מדי זמן פניתי למוכר והוא הציע שאשלח לו את חשבון פייפאל שלי. בדקתי ואכן פתחתי ממזמן ולא השתמשתי בו מעולם. בקיצור אין לי מושג איך קוראים לחשבון שלי ומה לשלוח לו. בנוסף האם הכוונה שהכסף יגיע לחשבון הזה? ומה אני אעשה מאותו רגע?

H402856f77d6a473bb6b8fb02c83c8406t.png

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החשבון שלך זו כתובת המייל שלך.

רק שים לב שפייפאל לוקחים עמלה די רצינית, ובכל מקרה גם אחרי שתקבל את הכסף כדאי לך לנצל אותו רק בקניה עם פייפאל ורק במטבע שאותו קיבלת (גוזרים קופון רציני גם על ההמרה)

פורסם

אמנם אני קונה משם לא מעט אבל ממש לא מומחה בכל הדקויות. באופן רשמי אם התאריך לא עבר אז אני יכול להתלונן? כי לא נראה לי.

קניתי לפני חודשיים בדיוק והתאריך האחרון יהיה בעוד 37 יום. הקניה על סך 20 דולר. 

מה כדאי לעשות? להתלונן עליו? ואז יגידו לי לחכות. אני צודק?

פורסם

המוכר מנסה להימנע מקייס נגדו כדי להישמר עם מוניטין חיובי מול אלי.
בעיקרון, לא הייתי מסכים ופותח קייס ומקבל את ההחזר הכספי לאמצעי התשלום המקורי ולא מסתבך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

פתח קייס והמוכר יזכה אותך ישירות לכ. אשראי.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 25.2.2021 בשעה 17:03, yuvk כתב:

אם עדיין אפשר לפתוח דיספיוט אתה יכול לעשות זאת ולקבל את ההחזר לכרטיס האשראי (אם שילמת בו).

וגם זה לא תמיד, אע"פ שחשבתי כי לא ניתן להפסיד בדיספיוט אכלתי אותה עקב מוכר שקרן/תחמן והתנהגות מוזרה של עלי. אני מעדיף היום כבר לקנות מאיביי ולשלם עוד כמה סנטים מאשר לבזבז את הזמן שלי במשלוח מיילים לסיני שלא מבין (או עושה את עצמו) אנגלית.

• תוכן חדש...