Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

אני לא יודע מה הסיבה, אבל שמתי לב בזמן האחרון שמישהו (או מישהם) מזיקים לרכב שלי באופן מכוון.

אני קם בבוקר ורואה את הרכב שלי עם מתנות שמשאיר שכן קנאי, כמו פליטות רוק משולבות מאכל כולשהו, שפיכה של נוזלים (שוקו/קפה), לא רוצה לחשוב שיש גם שריטות שנגרמו על ידי השכן/שכנים. (יש כמה שריטות באוטו, לא בטוח מה מהם נגרמו על ידי). 

אני חושב שזה נגרם מקנאה, ואני חושב שאני יודע מי גורם לזה, אבל זה בגדר חשד. 

כיוון שהחשד שלי נוטה כלפי מישהו שגר איתי בבניין, אני משתדל להחנות את הרכב במעלה הרחוב ולא סמוך לבניין. אבל האמת? זה מבאס. מבאס להחנות די רחוק מהבניין. 

רציתי לשאול אתכם האם יש דרך לעלות על מי עושה את זה? זה קורה בשעות הערב/לילה. 

אולי להתקין מצלמה כלשהי שתעבוד החל משעות הערב ועד לפנות הבוקר? אפשרי לעשות משהו כזה? 

חשבתי להחנות את הרכב בחניה שבה אבא שלי מחנה את רכבו (חניה שרשומה על שמנו), שם יש מצלמה שמכוונת על כלל החניות, אבל אני לא בטוח אם זה יועיל. 

אמנם לא מדובר ברכב יוקרה כלשהו, אבל זה רכב מטופל ומלוקק שאסתטית נראה נקי ומבריק, וככה אני אוהב אותו (כל פיפס קטן על האוטו מפריע לי) ואני חושב שזה מה שמושך את העין.  

אשמח לשמוע את עצתכם. 

תודה רבה.

פורסם
לפני 14 שעות, yorng כתב:

חשבתי להחנות את הרכב בחניה שבה אבא שלי מחנה את רכבו (חניה שרשומה על שמנו), שם יש מצלמה שמכוונת על כלל החניות, אבל אני לא בטוח אם זה יועיל. 

איך זה בדיוק עלול שלא להועיל?

פורסם

מצלמות מצלמות מצלמות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בוקר טוב,

יוצא לעבודה ונתקל בלכלוך הבא. 

נראה כמו פליטה/צואה של ציפורים? אני חושב שלא.

20210309_080231.thumb.jpg.d8bbe27c566a3a7582ad26091a7c0c83.jpg

20210309_080228.thumb.jpg.f453f1aac8e3841a3fb313d279e8fbf1.jpg

@DareDevil

איזה מצלמה אתה ממליץ?

פורסם (נערך)

גועל נפש ודוחים השכנים שלך.

גם אם זה במקרה נפלט, לנקות ולהעביר מטלית לחה זה הבסיס.

לעניינו מצלמות גלויות ונסתרות בכמה מקומות. 

וגם דבר כזה בסגנון

https://www.ebay.com/itm/Spy-MAX-Security-Outdoor-Electrical-Box-Hidden-Camera-w-DVR-30-Day-Battery/372052861747?hash=item56a0142333:g:feEAAOSwSL5cbb98

כמובן שלהוציא עכשיו 1200 שקל על מצלמה אחת זה לא הכי טוב.

לכן אני ממליץ לחפש בחנות סטוק, 

1. מצלמות דמה

2. משהו בסגנון שנתתי פה בלינק אבל מצלמה לקנות באייבי/אלי וכדומה. להרכיב שיקוץ שכזה. חשוב שתהיה הקלטה על בסיס תנועה.

3. לתלות שלטים ברחבי הבניין שהמקום מצולם (לא ראיתי בחנות סטוק שאני הולך אליה שלטים כאלה אולי אצלך יהיה )

4. להוציא הודעה כל כמה זמן; שאתה מבקש להפסיק.

לא לשכוח להקליט להקליט להקליט.

בסופו של דבר פרצופו של העבריין יהיה לך אז עד שיהיה לך. פשוט תשמור הכל. 

כשיהיה צורך תגיש תלונה עם כל החומר שיש לך.

למרות שאני לא מאמין שהמשטרה תעזור.

אולי ללכת למפקח על בניינים משותפים, יוכלו לעזור במשהו.

או אולי האגודה לתרבות הדיור.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש מצלמות דרך שיכולות לצלם גם כאשר הרכב חונה ( מצלמה מקדימה ומאחורה), לדוגמה הסדרה של viofo a129.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

לצערי אני חושב שמצלמה שמצלמת קדימה אחורה לא תהיה אפקטיבית במקרה הזה, השכן הדוחה יכול להשליך משהו על הרכב מכיוון הדלת והמצלמה לא תקלוט אותו. 

אני חושב שמה שאני מחפש זה מצלמה היקפית, שיכולה לקלוט מכמה כיוונים וזוויות.

• תוכן חדש...