Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנדסת מכונות, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מגזמת גבוה טלסקופית נטענת של Gardena 18V 

אחרי שעבדתי עם מספר כלים 18V של מקיטה שכולם עבדו נפלא, 

ואחרי שצברתי מספר כלי גינה ידניים של גרדנה שעבדו מספר שנים ומרגישים מאוד איכותיים

הגיע הזמן לקנות מגזמת גובה,

רציתי בנזין , האישה שכנעה לקנות נטען ,כדי שגם היא תשתמש בה , (פה הטעות )

קניתי את המוצר המדובר. 

סוללה שנגמרת אחרי כחצי שעה אולי פחות , תחושה של צעצוע ומתקשה לגזום את השיחים.

כמובן שאחרי פעמיים שלוש נקנתה גם אחת עם מנוע בנזין שעובדת נפלא. 

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 8 שעות, FixTrics כתב:

אחרי שהחזקתי רנו סניק דור 2 ...

סניק דור ראשון. 

אוטו שהוא פיגוע בכיס. 

לפני 23 שעות, Transporter כתב:

אישתי

ככה זה כשקונים ב 900 שח לק"ג אצל איתן מעדני בשר. 

לפני 10 שעות, שביט כתב:

יואב עדיין ישן 😆

דווקא הלנדקרוזר שווה כל שקל, 

אבל discovery II TD5 עונה באופן מושלם להגדרת השרשור. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נזכרתי ברכב הכי גרוע שקניתי בחיי, פיאט אונו. זאת הייתה הקנייה הכי טיפשית שעשיתי

גם הצבע היה מזעזע.  אחרי 3 חודשים העפתי את הרכב לכל הרוחות, בלי לחשוב פעמיים. 

פורסם
לפני 6 דקות, yogev20 כתב:

נזכרתי ברכב הכי גרוע שקניתי בחיי, פיאט אונו. זאת הייתה הקנייה הכי טיפשית שעשיתי

גם הצבע היה מזעזע.  אחרי 3 חודשים העפתי את הרכב לכל הרוחות, בלי לחשוב פעמיים. 

עד כדי כך הצבע פגע לך בגבריות?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 7 שעות, Potato כתב:

אני פותח על כולכם פה פער,

תואר ראשון- 4 שנים מהחיים 

עלות רק של התואר באיזור ה60 אלף שקל וזה לא כולל מגורים וחישוב שנים שלא עבדתי בהן.

עלה מלא זמן,כסף וכוחות נפשיים.

לך תעבוד במשרד ממשלתי. זה שיש לך תואר יוסיף לך כסף גם אם יש לך תואר במדעי המדינה ואתה בכלל גנן עירוני

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

.

פורסם
לפני 1 דקה, om2 כתב:

לך תעבוד במשרד ממשלתי. זה שיש לך תואר יוסיף לך כסף גם אם יש לך תואר במדעי המדינה ואתה בכלל גנן עירוני

למה לקלל ככה?

נחמד לי בשוק הפרטי בינתיים.

• מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

או תוציא רישיון משא כבד, ותחזור לקבע. התואר יוסיף כסף גם שם.

תעשה קורס נגמ"ש אחר כך, ויהיה לך בטחון תעסוקתי עד הפנסיה. תוכל גם בתור תחביב לשפץ ולשמר נ.נ. או ריאו 2.5 טון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, discoTD5 כתב:

דווקא הלנדקרוזר שווה כל שקל, 

אבל discovery II TD5 עונה באופן מושלם להגדרת השרשור. 

איזו חלופה עם יכולות דומות יש לך ב40,000 שקל? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה לי לחשוב על משהו שקניתי ביוקר והתאכזבתי ממנו קשות, אבל יש לי מנגל חשמלי של יונדאי שקניתי ב200 שקל כי אישתי מתבאסת מהעשן שסטייקים במחבת עושים בכל הסלון והמוכר בחנות אמר לי שהגריל הזה לא עושה עשן בכלל. אמנם הוא צדק ואין כמעט עשן (בגלל שיש מדף מים למטה שסופג את כל השומן שמטפטף), אבל המכשיר הזה בנוי בצורה כזו מחורבנת שממש מבאס להשתמש בו כי זה סיפור לפרק אותו כדי לנקות. מי המטומטם שמתכנן מכשיר ביתי שצריך לעבור ניקוי בסוף כל שימוש, שכדי לנקות אותו צריך לפרק ברגי פיליפס מחורבנים?! בנוסף על זה, הבשר יוצא פחות טעים מהמחבת. לא יודע למה אבל ככה זה. השתמשתי בו פעמיים והתייאשתי. עכשיו הזבל הזה שוכב באריזה שלו מעל הארונות מטבח מול הכניסה וכל יום שאני חוזר הביתה הוא מזכיר לי את הכישלון הצורם.
אבל אנחנו לא מוותרים, חוסכים כסף למרפסת שאפשר להעמיד בה גריל של בני אדם!

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היתה לי שורה ארוכה של מנגלים חשמליים. למעט אחד של פיליפס, מדגם שכבר לא נמכר, כולם אכזבו - כולל דגם יותר חדש של פיליפס. בעיה המרכזית היא אורך חיים שבחלק מהמקרים נמדד בחודשים, אחרים חלשים ויש דגמים שקשים מאד לניקוי. מצד שני - בתנאים שלי אני לא מעוניין להתעסק עם פחמים או לרכוש גריל גז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לשמחתי את הטעויות הגדולות אני נוטה לעשות על חשבון המעסיק, למשל עם נעלי העבודה האלה של סקצ'רס:

https://www.amazon.com/Skechers-77055-Cankton-Athletic-sneaker/dp/B00UKCY3MY

סטטיסטית, נעלי עבודה איכותיות חיות אצלי 5-7 שנים. אלו שרדו בקושי חצי שנה עד שמדרסי הממורי-פום שלהן נקרעו לגזרים, ותוך שנה גם הנעליים עצמן התפרקו קיבינימט. קריאת הביקורות באמאזון מראה שזה לא רק אצלי. הן היו נוחות מאד, אבל רבאק... לא ברור לי איך חברה כמו סקצ'רס שמה את השם שלה על מוצר כ"כ נחות.

פורסם
בתאריך 15.2.2021 בשעה 17:07, sperial כתב:

הדירה הקודמת שלי. 17 שנות סבל בגלל אינסלטור חאפר. נמכרה ב-200,000 ש"ח פחות מהערך המוערך וזה היה אחד הימים המאושרים.

17 שנה סבל ולא תקנת?

עלות התיקון היתה 200,000 שקל?

• תוכן חדש...