Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מבקש המלצה לנעלי עבודה אורטופדיות איכותיות.

לעבודה בשטח מוסך ולעמידות/הליכות רבות בשטח העבודה.

מבקש את הכי טוב שאתם מכירים. תקציב לא מוגבל.

פורסם

הכי פשוט - תכנס ליונידרס ושאר החנויות שמתעסקות עם בגדי עבודה - ותמדוד.

מה שמתאים לי ואני אהיה מרוצה ממנו -> לא בהכרח יתאים לך, ואתה תתבאס.

לכן, הפתרון היחיד הוא להיכנס לחנות ולמדוד.

פורסם (נערך)

קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577601-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A0%D7%92%D7%94-%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA/page2&highlight=%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99+%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94

רשמתי כמה המלצות לנעליים איכותיות/נוחות שיתאימו לך. (זה לא השתנה מאז)

את הזוג של dike הבן שלי "אימץ" בכיף ולא מוריד אותן לרגע. (בעבודה)

http://dike.works/scarpe-antinfortunistiche/scarpa-antinfortunistica-cyclon/

חברה מאוד איכותית עם מגוון עשיר של נעליים.

29024-243-CROSS-H-S3-SRC-asfalto-side.jpg

אחת החנויות הכי הטובות שאני מכיר (רכשתי משם כמה וכמה נעלי עבודה/או קיבלתי במלך השנים)

זו "אינטרו בטיחות בע"מ" -דבר עם סמי בחור לבבי. שם זה גן עדן לנעלי עבודה מקצועיות

שגם נראות טוב. (מחירים בהתאם)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • מעניין 1
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
מירל (Merrel) מדגם Moab Mid Gore-Tex. נוחות להחריד ועמידות. מחליף זוג כבר בפעם הרביעית ולא חושב על להחליף.

מתנצל על ההקפצה:

חבר נמצא עכשיו במצב הזה של חיפוש נעל שמצד אחד תתן לו את הנוחות של הניו באלאנס אליהם הוא רגיל מהיום יום ומצד שני תהיה בתקן של נעל בטיחות (כיפת מגן וכו') - מה שנעלי ה- מרל המומלצות כאן הן לא, למיטב ידיעתי.

מה בסוף ניסגר כאן עם החבר'ה?

מי קנה מה ועל מה ממליצים?

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם (נערך)

את ה moab, לפחות במידה שלי (49) כבר לא ניתן להשיג בייבוא סדיר לישראל (לטענת מס' חנויות - יבואן בעייתי), אז כעת אני עם Aztec Orion אטומות (גם עם סוליית Vibram כמו של המירל, פחות נוחות בהשוואה אך נסבלות לטעמי) שקניתי ב"חגור" ועוד זוג של Redback UBBA שהוזמנו מ boots4all תמורת 340 ש"ח וכבר בראשון הקרוב אחה"צ יהיו מוכנות לאיסוף (שבוע ימים בדיוק מרגע ההזמנה, תענוג).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
Aztec Orion אטומות.

מירל (Merrel) מדגם Moab Mid Gore-Tex.

נוחות ככל שתהיינה, אלו לא נעלי עבודה שעומדות בשום תקן רלוונטי.

לסקצ'רס יש סדרה של נעלי steel toe עם מדרסי memory foam - נראות ומרגישות כמו נעלי ספורט רגילות, נוחות מאד להליכה ולעמידה, אבל המדרסים נשחקים מהר והאחיזה של הסוליה על משטח רטוב לא משהו. אם זה יכול להתאים, כדאי לבדוק אם יש יבוא לישראל.

https://www.skechers.com/en-us/mens-work

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

~

מומלצות על ידי בעל העסק שמוכר אותן, כן?

אני רואה באתר בעיקר את אותם דגמים ויצרנים שנמכרים באינטרו, יונידרס, וורקר ואצל שאר המתחרים שלכם, ובאותם מחירים גבוהים שמן הסתם מיועדים רק למי שהמעסיק משלם עליו. 

תמיד טוב שיש עוד שחקן בשוק, אבל מכאן ועד 'מומלצות'...

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, 

חלק ניכר משעות העבודה שלי אני מעביר בעמידה ולא בישיבה, ורציתי את עזרתכם בחיפוש אחר נעלי עבודה נוחות. 

שמעתי על בלנדסטון ועל רדבאק. יש תמורה למחיר או שמשלמים בעיקר על השם? 

אשמח לקבל המלצות.

תודה רבה 

פורסם

הייתי מוודא קודם שאתה מעביר את העמידה שלך על משטח ייעודי. יש דבר כזה, כדאי לבדוק בחנויות העוסקות בבטיחות וגהות.
לאחר מכן - כל נעל שתבחר ושהיא נוחה לך - שלוף את הרפידה הפנימית ותשתמש ברפידה רכה ועבה יותר, למשל של גופיקס.

• תוכן חדש...