Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל-מגדיל טווח wifi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגדיל טווח לקומה השנייה בבית, מחיפוש שערכתי יש את מערכת ה-MESH של TP LINK, אבל אני לא באמת צריך רמה כזו של פריסה, הבית דיי קטן ויש קליטה של אינטרנט בקומה למעלה, היא פשוט לא חזקה, חשבתי לרכוש את היחידה הבודדת של הMESH אבל הבנתי שאין בזה הגיון.

שמתי עין על  המגדיל הזה https://ksp.co.il/?uin=126778&appkey=1006, הוא דיי יקר אבל אני מחפש משהו שיעשה את העבודה.

עוד אופציה הייתה המוצר שלי שיאומי שהוא זול משמעותית https://ksp.co.il/?select=.263..1318.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=99576&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= 

המלצות?

פורסם

ההבדל בין רשת מש למגדילי טווח זה האמינות והמהירות שלהם.

פייר ? קונים פעם אחת ומפסיקים להתעסק בזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 20 דקות, Liviur כתב:

ההבדל בין רשת מש למגדילי טווח זה האמינות והמהירות שלהם.

פייר ? קונים פעם אחת ומפסיקים להתעסק בזה.

כמעט וקניתי את ה-MESH העניין הוא שאם אני קונה יחידה אחת, אין לזה תועלת, כי הבנתי שיחיד אחת מחוברת קווית לראוטר ושאר היחידות מפוזרות בבית.

פורסם

הנקודה היא שרוב הראוטרים של הספקיות הם אשפה.

אתה מחבר את היחידה הראשית ליד הראוטר של הספקית (ומכבה בו את הWiFi) ואת השאר מפזר בבית ב״אמצע הדרך״

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי mesh של tp link deco M9 חיה רעה, באמת מוצר מעולה.

הגדרתי את כל היחידות, יש לי 3 מפוזרות בבית, תענוג.

מקבל 420 מגה הורדה, העלאה מוגבלת ל 10 מגה.

לא צריך יותר מזה.

אך לא ניתקתי את הוויפיי של הספקית כמו שכתבת, איך עושים זאת? האם זה קריטי?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

פורסם

זה חוסך פוטנציאל של הפרעות שידור מהתחנת בסיס. באירו לזכרוני הם כותבים את זה מפורשות.

לא סופר קריטי כי יש כמה ערוצים והמש מספיק חכם לעבוד סביב זה לרוב ולזהות אוטומטית מה עדיף.

Then dying is forgetting

פורסם

עדיף לקחת Mesh כמו TP-Link Deco M4 (נניח 2 יחידות) על פני Range Extender שעולה 480 שקל (!)

Range Extender גם מפחית את המהירות התיאורטית ב-2.

אחרי כל זה ה-TP-Link שקישרת מגיע למהירויות גבוהות ולכן יקר, השיאומי הוא בתקן ישן ובמהירות נמוכה (תקן N עד 300 מגה ביט), ולכן גם זול.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...