Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק למחירון לוי יצחק מהחוברת, שנותן גם מועד עלייה לכביש

באפליקציה של לוי יצחק זה לא נותן עלייה לכביש

יונדאי i35

דגם Supreme

יד ראשונה

מפרטי 

מודל 2013

מנוע 1600

עלייה לכביש 10/13

קמ 44,800

פורסם

אתה יכול לעשות מחירון משוקלל באפליקציה ולהזין מועד עליה לכביש.

• רעיון טוב! 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

אה נכון, זה בגלל שמשנת 2014 ומטה המחירון הולך לפי שנה בלבד. רק מ- 2015 השקלול הוא לפי חודש עליה לכביש.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, ABSULUTT כתב:

תבקש מחירון של 2014 הרכב נשמע שמור מאוד.

לבקש מהמוכר שיציג לי מחירון 2014? 

עריכה אחרונה על ידי HEBO
פורסם

הוא כנראה חשב שאתה המוכר

אני רוצה להגיד לך משהו - מצאת רכב עם נתונים טובים מאוד. אם בנוסף לקילומטראז' , הרכב שמור חיצונית, פנימית ומטופל בזמן,
התוספת של חודשי עליה לכביש זה לא מה שצריך למנוע עסקה.
אם הרכב עלה לכביש בסוף 2013, מחירון בסיסי של 2014 יכול באמת להיות מחיר הגיוני. כמובן, צריך גם לשקלל את הקילומטראז' , היד, מקוריות וכו..
ובכלל, המחירון לא מחייב, לא את המוכר ולא את הקונה. מה שכדאי לך לבדוק, בכמה נמכרים רכבים מאותו הדגם, רמת אבזור ושנתון בלוח יד 2.
ככה תקבל תמונת מצב של סחירות הדגם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

ממה שראיתי ככה במבט חטוף, הרכב שאתה מציע, על הנייר עם נתונים טובים מאוד בלוח עבור 2013 וגם בהשוואה מול עד 2016 התמחור ריאלי.

אם הייתי מחפש את הרכב הזה, בתקציב של 50+- אתה כנראה הראשון שהייתי יוצר איתו קשר.

עריכה: מבדיקה נוספת נראה שלא הקפצת את המודעה כבר 3 ימים, ואם אתה שואל על מחירון לוי יצחק זה כנראה אומר שאתה בשלבי סגירה כבר. ולכן ההודעה שלי לא רלוונטית.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • תוכן חדש...