Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי עכשיו את ארבע העונות של הסדרה,

אני מניח שלתושבי בריטניה יש עליה ביקורת כמו שלנו יש על שעת נעילה. 

הסדרה מספרת את סיפור בית המלוכה האנגלי, לאורך האירועים ההסטוריים במשך עשרות שנים. 

היא 'נשענת' על אירועים אמיתיים, אבל היא אינה סדרה דוקומנטרית. 

מצאתי אותה מרתקת ומעניינת. 

המכוניות בסדרה, מהממות ביופיין. מרתק לראות איך עם התקדמות הסדרה גם כלי הרכב המוצגים בה, בין אם של 'פשוטי העם' ובין אם של בני בית המלוכה, מתעדכנים בהתאם לתקופה. 

היה מצחיק לראות באחד הפרקים שמביאים למלכה לנדרובר אחר כי זה שלה התקלקל, והשחקן אומר משהו בסגנון של 'יש איתם בעיות כל הזמן' . ראיתי וישר חשבתי לעצמי, זה לא הגורו המתחלף בישראל שלא מצליח לתקן את הגרוטאות האלה, אשכרה המכונאים של המלכה לא מצליחים.  אשכרה צחקתי, אח"כ חיפשתי את הקטע ולא מצאתי.

סדרה מרתקת לטעמי. חפשו בנטפליקס הקרוב לביתכם.  

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכים עם התובנות שלך. מה שעוד מעניין זה שהם דייקו גם במטוסים. צ'ארלס טס ה

בעונה האחרונה בVickers VC-10 שהם יצרו בCGI כי אני לא חושב שהדברים האלו עוד טסים. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני עוד בהתחלת העונה הראשונה וכמוך נהנה מאוד מהמכוניות, הדבר הכי מעניין בסידרה.

יש קטע בטיול באפריקה שאליזבט מסבירה איך לתקן לנדרובר (דור ראשון כמובן) תקול, והיא אומרת שהיא הייתה מכונאית רכב בצבא. מאוד מעניין.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ראיתי את הסדרה, אבל זה הזכיר לי את ה"סיור' שהיא ערכה ליורש העצר הסעודי (איפה שלנשים לא הייתה אפשרות להוציא רישיון), לא מספיק שהוא הופתע מזה שהיא התיישבה ליד ההגה, אלא גם דפקה לו רייסים תוך כדי שהיא מדברת איתו באדישות 😂

• תוכן חדש...