Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אופציה זה לקנות יהלום מעבדה, הוא מגיע ״מושלם״ ואני חושב שרוב אנשי המקצוע לא מצליחים להבדיל בינו לבין יהלום טבעי...

אני לא הצלחתי בכל אופן (והוא זול משמעותית, אם הייתי יודע על האופציה הזו כשקניתי טבעת לאשתי בוודאות הייתי קונה כזה)

• רעיון טוב! 1
פורסם

טבעות אירוסין זה Overrated. 
להבנתי המחיר הגבוה נוצר רק בגלל הגבלת היצע מלאכותית.

פגשתי הרבה (א)נשים שטענו שיכולות להבדיל בין טבעת ב5 דולר וטבעת ב5000, אז לפי תמונות - 100% כישלון.

גם במגע, כשנתתי להן לגעת בטבעת ב40 שקל ושאלתי "כמה את חושבת שזה עולה" - כולן טענו מאות אחוזים יותר.

לדעתי, אם כשנוגעים אי אפשר להבדיל - אז בטח שאי אפשר מלראות את זה על האצבע לשבריר שניה.

דרגות ניקיון, ליטוש, קארט,צלילות - הרבה מושגים ש99% מהאנשים אין להם מושג מה זה, אז הם קוראים בגוגל לפני שהם מגיעים, ואז הם חושבים שהם יודעים מה זה, וזה יותר גרוע מלדעת שהם לא יודעים.

מה גם שהם חסרי רלוונטיות לחלוטין והם שם כדי שיהיה נוח לתמחר על כל הספקטרום של המחירים.

העצה הכי טובה לדעתי זה יהלום מעבדה כמו שאגרוף הדם המליץ.

פורסם (נערך)

המליצו לי על חנות טובה באשדוד.

אני אקפוץ לשם (כנראה אחרי הסגר הארור הזה), כדי להבין מי נגד מי.

נראה לי שאלך על 0.5 קראט מבחינת הגודל, ופשוט אבחר לפי מה שימצא חן בעיני מבחינת עיצוב בלי להתחשב יותר מדי בדרגת הניקיון כי באמת נראה לי שזה משהו שלא מבחינים בו בכלל ללא ציוד מקצועי.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
  • רעיון טוב! 1
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הרווקים כאן - אין לכם מושג.

הנשואים כאן - אתם רשעים. 

זהו. כל אחד יבין מה שבא לו. 

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מבקש להבין את המשוואה.

טבעת יקרה=אהבה גדולה??? באמת?

איך לאמר, אני קצת מרחם על מי שזה סולם הערכים שלו.

סלע

פורסם

יום אחד עלה בליבי הספק אולי מכרו לי יהלום מזויף. הלכתי לחנויות תכשיטים אף אחד לא ידע לומר לי בוודאות אם היהלום אמיתי או לא בלי המכונה שבודקת.

שלא נדבר על דרגות ניקיון.

בקיצור הכל ריגשי  אבל זה מה שעובד. 

(יום אחד נכנסתי לאתר של רפליקות שוויצריות לשעונים בסביבות ה2000$ לרפליקה שאמורה להיות ממש זהה- בראש האתר הם כתבו שאת התחושה של 40000$ על היד הם לא יוכלו למכורשעון זהה כן. זו התשובה)

פורסם

קודם כל תתעלם מ״מדריכים״ אונליין שרובם נכתבו מאינטרס ותרגיש מה נכון לך ואשתך להוציא.

10 אלף זה חתיכת סכום בשביל טבעת אירוסין.

3 אלף נשמע יותר הגיוני (לדעתי)

בתור נשוי - פייר ? לאף אחד לא אכפת מהטבעת. גם הסיפור של החברות בלה בלה בלה - זה משהו שמרגש אולי ילדות בנות 25 שחברה שלהן הראתה להן וגם זה לבול 2 שניות.

אני בזמנו בתור סטודנט (אבל עם עבודה בהייטק שמכניסה סביב ה10 אלף לpart time) הוצאתי 2000 - היה אחלה - עדיין נשויים (ועם 3 ילדים שעולים הרבה כסף באמת :) )

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...