Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על אתר MYGOV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מכיר, זה אתר שמאפשר לך לראות את כל מידע שלך ופעולות שבוצעו - רכב,פנסיה יבוא וכו'

ממש ממש נוח לדעתי וחבל שלא משווקים את זה יותר.

סוףסוף משהו שבוצע כראוי

כמובן שניתן גם לבצע העברת בעלות רכב דרך האתר - סוףסוף!!

mygov.JPG

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

משהו אחד קצת מוזר לי מבחינת אבטחת מידע.

כדי לאפס סיסמא, אתה נדרש לאחד מתוך מספר אמצעי זיהוי. אחד מהם, זה הדרכון שלך. נדרש מספר דרכון ותאריך יציאה מארץ.

בטאב "פרטי דרכון" מופיעים בדיוק הנתונים האלו.

משמע אם מישהו הצליח לגנוב לי את ה session טכנית, הוא יכול להזדהות כמוני לשנות לי את הסיסמא בעתיד וכעקרון, GAME OVER עבורי לתמיד.

לא ברור הקטע הזה.

זה שווה ערך ללתת לי לאפס סיסמא, בתוך החשבון, מבלי לדעת את הסיסמא הנוכחית.

מעבר לזה, לזכות אציין שזה צעד ענק מבחינת השירות לאזרח ועצם זה שזה כתוב בAngular 8 זה כבר מוסיף לו 2-3 נקודות.

עריכה: בדקתי, וכשמאפסים סיסמא בנוסף לאמצעי זיהוי נדרשת גישה לדוא"ל או לטלפון. משמע אין בעיה. טעות שלי.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...