Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז לפני כמה ימים התחברתי לאינטרנט של הוט. במשך כמה ימים עבד מעולה. 

פתאום אתמול בצהרים נפל האינטרנט ומאז המודם לא מסתנכרן. 

דיברתי עם הוט והם ישלחו טכנאי. 

שמעתי גם מאחרים על התופעה.  

אני בטוח ששום דבר פיזי לא השתנה בבנין בכמה ימים שבהם האינטרנט כן עבד. 

מה גרם למודם לצאת מסינכרון? 

מה יעשה פה טכנאי שלא עשה זה שלפניו לפני כמה ימים? 

מישהו יכול להסביר את ההנדסה שמאחורי המערכת הזו? 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני יודע שהם עושים כיבויים יזומים מדי פעם.

לדוגמא - ב 2:40 לפנות בוקר באופן קבוע המודם שלהם כבה במידה ו"אין פעילות", כלומר אתה לא צופה בטלויזיה.

אני משחק משחקי רשת מדי פעם בשעות כאלו בסופשים ולמרות שישנה פעילות מצידי (אך לא בטלויזיה) המודם פשוט מתאפס לאיזו חצי שעה.

לא לעניין.

בלי קשר המודמים שהם נותנים לרוב מסוג ז'.

• רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אחרי תקופה ארוכה שחוויתי ניתוקים כל יום, הגיע טכנאי, והחליף לי את המודם. נראה שהבעיה נפתרה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

הספק itc. לטענתם לא קשור אליהם. מאמין שהם צודקים אחרת למה לשלוח טכנאי של הוט? 

פורסם

קודם כל אני לקוח של ITC, לא של הוט.

דבר שני אצלנו בדירה, בבזק אני מקבל מקסימום 17-18 מגה.

עם הוט מקבל 90 (התחברתי ל100, אולי אפשר יותר).  

פורסם

בתכל'ס לא מחייב שהבעייה היא במודם. יכולות להיות כמה וכמה סיבות.

1) תשתית ישנה, טלאי על טלאי, התקנות שנעשו בחיפזון, וכדומה. זה סוג של "פצצת זמן" עד שקורה משהו כזה. 

2) חורף. אנשים משתמשים במזגנים. בבתים ישנים, זה מפעיל עומס נקודתי על מערכת החשמל וגורם לפעמים (במיוחד המזגנים הישנים) לבעיות בכל מערכת החשמל של הבניין (או לכל הפחות, לשכנים הקרובים). מכות חשמל כאלו יכולות להפיל את המודם. שים אותו על אל-פסק ליתר ביטחון (אל-פסק זו המלצצה חמה בכל מקרה למחשבים ולאלקטרוניקה רגישה). 

3) פעם, לפני שנים, הייתי עם בזק. פתאום! אין אינטרנט. טכנאים באו והלכו, אינטרנט לא בא בלובה. מצאתי את נקודת החיבור לדירה, שכמובן נעשתה בחיפזון כמו שתיארתי בסעיף 1. החוטים חוברו בצורה חאפרית שחבל"ז. גרמו להשראה שעשתה המון בעיות. הרחקתי את החוטים אחד מהשני, ויש אינטרנט! צולע אחושקשוקה, אבל יש. בשיחה עם בזק, אמרו לי שה"ארון רחוק. תצטרך להמתין לאינטרנט המהיר". כששאלתי מתי זה יקרה, אמרה לי הנציגה בלי למצמץ- חצי שנה בערך...

מאז אני עם הוט 😉

4) אפשרות פחות סבירה, שהמודם ממוקם ככה שהוא מתחמם יותר מדיי. הגובה של הרגליות הקטנות פשוט לא מספיק. את שלי הרמתי למעלה מעל גבי רגל שבניתי לו במיוחד מאלומיניום מכופף, שגם משמש כגוף קירור על הדרך. התנאים הטובים ביותר לדעתי.

אני בטוח שיש עוד אפשרויות, שאני לא מודע אליהן ולא יכול לחשוב עליהן כרגע. 

• מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעדכן.

הטכנאי היה פה הרגע, עבר על כל נקודת חיבור מהכניסה לבית ועד השקע שאליו מתחבר המודם.

הבעיה היתה בשקע האחרון. 

פתח, קיצץ את ה 5 ס"מ האחרונים וחיבר מחדש.

כרגע עובד יפה.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 27.12.2020 בשעה 11:45, liav12 כתב:

אני יודע שהם עושים כיבויים יזומים מדי פעם.

לדוגמא - ב 2:40 לפנות בוקר באופן קבוע המודם שלהם כבה במידה ו"אין פעילות", כלומר אתה לא צופה בטלויזיה.

אני משחק משחקי רשת מדי פעם בשעות כאלו בסופשים ולמרות שישנה פעילות מצידי (אך לא בטלויזיה) המודם פשוט מתאפס לאיזו חצי שעה.

לא לעניין.

בלי קשר המודמים שהם נותנים לרוב מסוג ז'.

גם אצלי ככה. לא ברור מי מנהל המוצר שהחליט שככה זה צריך להיות.

זה מה ששבר אותי, בסוף עברתי לראוטר משלי וכל הבעיות עם הוט נפתרו

פורסם (נערך)

לגמרי, אני שוכר יחידת דיור והאינטרנט על בעל הבית, אז אין לי לאן להתלונן מלבד לצעוק חזק בלב כשאני מפסיד עוד סיבוב ב WARZONE בגלל זה.

אבל מכיר הרבה אנשים שעברו משם בגלל הבעיה הזו.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...