Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, Tair כתב:

חוץ מכל מיני רכבים מעטים שיובאו לפה בעיקר מאירופה ולא יוצרו פה, אף אחד לא יזמין חלקי רכב בארה"ב מחו"ל, במיוחד שהרכבים וחלקי רכב שווים כמו זבל פה, ורכב סטנדרטי והמוני כמו סובארו שיוצר ונמכר פה בכמויות.

קח בחשבון שהתחרות פה ( ארה"ב) עצומה, הרבה עסקים יציעו משלוח חינם או מאוד זול, ולפעמים לאמריקאי הממוצע אפילו עדיף לנסוע שעה או שעתיים לקנות את החלק.

תודה. נתתי לדוגמא את הגריל יש לי עוד כמה דברים קטנים למכור שהם לא חלקי חילוף לרכב.

הבנתי שאחרי שמוכרים מספר דברים מקבלים סוג של פידבקים חיובים/שלילים וזה תורם למכירות?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה מקבל פידבק על כל מוצר שאתה קונה ומוכר, אמור בכל אופן, לא תמיד משאירים פידבק, זה בעצמם הניקוד שלך.

לרוב, ככל שיש לך יותר פידבקים חיובים ככה יותר יבטחו לקנות ממך.

פידבקים זה טוב במכירות של מוצרים סטנדרטיים, שיש הרבה מהם להרבה מוכרים, ככה אתה מסנן ממי לקנות.

אם תמכור משהו נדיר, שאין הרבה ממנו אם בכלל אז עניין הפידבק נדחק הצידה, יצא לי לא מעט פעמים לקנות מוצרים ממוכרים חדשים עם 0-5 פידבקים כי הם הציעו משהו נדיר שרציתי/הייתי צריך.

מצרף דוגמא מגוגל.

EBAY.jpg.667bdaf9927a62dcae2c76e4d7ef1682.jpg

פורסם
לפני 17 שעות, Tair כתב:

אתה מקבל פידבק על כל מוצר שאתה קונה ומוכר, אמור בכל אופן, לא תמיד משאירים פידבק, זה בעצמם הניקוד שלך.

לרוב, ככל שיש לך יותר פידבקים חיובים ככה יותר יבטחו לקנות ממך.

פידבקים זה טוב במכירות של מוצרים סטנדרטיים, שיש הרבה מהם להרבה מוכרים, ככה אתה מסנן ממי לקנות.

אם תמכור משהו נדיר, שאין הרבה ממנו אם בכלל אז עניין הפידבק נדחק הצידה, יצא לי לא מעט פעמים לקנות מוצרים ממוכרים חדשים עם 0-5 פידבקים כי הם הציעו משהו נדיר שרציתי/הייתי צריך.

מצרף דוגמא מגוגל.

EBAY.jpg.667bdaf9927a62dcae2c76e4d7ef1682.jpg

תודה.  

שוב חוזר על עניין העמלות אייבי משלמים רק אם מוכרים או בכול מקרה? יש תשלום על פרסום המודעה? זה תלוי בשווי המוצר מבחינתם או זה עמלה קבועה?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
לפני 4 שעות, renault5 כתב:

תודה.  

שוב חוזר על עניין העמלות אייבי משלמים רק אם מוכרים או בכול מקרה? יש תשלום על פרסום המודעה? זה תלוי בשווי המוצר מבחינתם או זה עמלה קבועה?

בתאריך 25.12.2020 בשעה 00:51, LotusElise כתב:

2.אתה משלם חודשי על פריטים שבאתר, משלם על מכירה, משלם עמלה לפייפל, משלם לפייפל בשביל למשוך את הכסף (בסכום גבוה זה בחינם)

בקשר לפידבקים, אם איך לך כמה מאות אף אחד לא יקנה ממך.

הרבה עושים מכירות פקדיביות בשביל שיהיו פידבקים.

פעם שמתי קובץ להורדה בדולר שהיה מובן לכולם שהוא היה בשביל פידבקים.

שהיו לי מאות פידבקים מחקו לי את כולם

• רעיון טוב! 1

אייל

פורסם

תלוי מה אתה מוכר, איך אתה מוכר, כמה אתה מוכר.

תציץ בקישור הזה להבין את האחוזים.

ומה שאמר הבחור לפני פשוט לא נכון, איביי זה לא אמזון, איביי זה מקום למוצרים יד שניה, אתה מגובה על ידי איביי ופייפל, אם יש לך משהו שמישהו איפשהו צריך, אתה תמכור את זה, בלי קשר לפידבקים.

כמובן שאם תתחיל למכור מוצרי זבל שכל אחד קונה אז ברור שהח'ברה מסין עם אלפי פידבקים ומחירי ריצפה יאכלו אותך בלי מלח.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...