Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מקופלת "אמיתית" - יש איפה להשיג כזה בייצור עבודת יד?


liav12
 שיתוף
עוקבים 10

פוסטים מומלצים

דרך אגב,ביער הקקאו יש כרטיס נטען שאפשר לטעון עם תן ביס/ סיבוס.

הייתי מביא ארוחת צהריים לעבודה רק כדי להזמין שוקולד משם :)

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

ראה את הנושא כמקופל. כלומר סגור. 

סתם קוריוז: ידעתם שהמקופלת הומצאה כאן בארץ, בטעות? אני היכרתי את הבחור שהיה עד להמצאה, בזמן אמת. הוא עבד כאיש קירור במפעל "ליבר" בשנות ה- 30 והמקופלת היא תוצר לוואי של זליגת שוקולד מגליוטינת מכונה

מעניין שאת אותה אגדה בדיוק מספרים גם במפעל Cadbury, רק ששם זה קרה 15 שנה מוקדם יותר...   המלצתי לפות"ש היא להזמין מאיביי/אמאזון כמה יחידות של Cadbury Flake (אבו-שוקרי המקורי) וגרסת ההמשך שלו

תמונות שפורסמו בשרשור

skull - ענק

השבוע אני כנראה אהיה באיזור יש מצב שאתן גיחה לרמה"ש לעשות קניה קטנה ולא משתלמת לעניין בשביל להנות מקצת מקופלת 😛 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

האם גם אתם זוכרים את המקופלת של הילדות כמשהו יותר מתפורר?

אני זוכר שכשהייתי ילד בסוף שנות השמונים, תמיד בתחתית של האריזה של המקופלת של עלית היו שברים של שוקולד והיא היתה מתפוררת בקלות לחתיכות קטנות. בניגוד למקופלת של היום שהיא צמיגית ורכה.

 

האם הם שינו את המתכון? חלק מהשוס של המקופלת היה הפירורים והפריכות.

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • אחראי פורום

דווקא לי נראה זהה לפעם, עד היום אני "שותה" את הפירורים בסיום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 26.11.2020 בשעה 21:49, bobi כתב:

האם גם אתם זוכרים את המקופלת של הילדות כמשהו יותר מתפורר?

אני זוכר שכשהייתי ילד בסוף שנות השמונים, תמיד בתחתית של האריזה של המקופלת של עלית היו שברים של שוקולד והיא היתה מתפוררת בקלות לחתיכות קטנות. בניגוד למקופלת של היום שהיא צמיגית ורכה.

 

האם הם שינו את המתכון? חלק מהשוס של המקופלת היה הפירורים והפריכות.

לגמרי מסכים, הפרסומת גם היתה "מקופלת, עד הפירור האחרון"

לדעתי שינו את ההרכב, פעם המקופלת היתה הרבה יותר טעימה

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 23.11.2020 בשעה 01:16, Derish כתב:

המלצתי לפות"ש היא להזמין כמה יחידות של Cadbury Flake (אבו-שוקרי המקורי) וגרסת ההמשך שלו Cadbury Twirl. לדעתי הוא ימצא ביניהם בדיוק את מה שחסר במקופלת של השנים האחרונות - פחות מתיקות, שוקולד יותר פריך ו'קל', וחווייה מהנה יותר מכל הבחינות. זה גם יהיה הרבה יותר זול ועקבי מיצירות ארטיזניות למיניהן.

 

Cadbury Flake Chocolate Bar 4 Pack – Smart Doh

 

 

תזכורת לכל מי שפספס את ההודעה הזאת. נסו ותהנו. מסתבר שאפילו מוכרים אותו בארץ, שלוש בעשר בשופרסל ובסופר-פארם.

 

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...