Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מקופלת "אמיתית" - יש איפה להשיג כזה בייצור עבודת יד?


liav12
 שיתוף
עוקבים 10

פוסטים מומלצים

  • אחראי פורום

ועל אחריותך להקפיץ לי כשאתה עולה צפונה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

ראה את הנושא כמקופל. כלומר סגור. 

סתם קוריוז: ידעתם שהמקופלת הומצאה כאן בארץ, בטעות? אני היכרתי את הבחור שהיה עד להמצאה, בזמן אמת. הוא עבד כאיש קירור במפעל "ליבר" בשנות ה- 30 והמקופלת היא תוצר לוואי של זליגת שוקולד מגליוטינת מכונה

מעניין שאת אותה אגדה בדיוק מספרים גם במפעל Cadbury, רק ששם זה קרה 15 שנה מוקדם יותר...   המלצתי לפות"ש היא להזמין מאיביי/אמאזון כמה יחידות של Cadbury Flake (אבו-שוקרי המקורי) וגרסת ההמשך שלו

תמונות שפורסמו בשרשור

@liav12

תקשיב טוב.

הייתי פעם בסדנת שוקולד עם אשתי, ואני - שתי ידיים שמאליות, הולך למוסך כדי להחליף פילטר אוויר, מקלקל כל דבר שהוא נוגע בו - הצלחתי להכין מקופלת. זה ליטרלי יותר קל מלנשום.

 

זרוק משטח כלשהו שיכול לאגור קור למקפיא - יכול להיות אריח, פלטת אלומיניום/נירוסטה, חתיכת שיש, לא משנה מה. אחרי יום תוציא אותו מהמקפיא, תמיס שוקולד שאתה אוהב ב"אמבטיה" (קערה בתוך סיר עם מים חמים על הגז). שפוך את השוקולד המומס על המשטח ואחרי כמה שניות תגרד אותו עם שפכטל/סכין/סרגל/כל דבר שטוח אחר. מהירות הגירוד והזמן שאתה מחכה בין השפיכה לגירוד משפיעים על כמה השוקולד יוצא מקופל/מגולגל.

 

זהו. זה באמת עד כדי כך פשוט.

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 9 דקות, פבל כתב:

מהירות הגירוד והזמן שאתה מחכה בין השפיכה לגירוד משפיעים.

 

עצה שימושית בשלל תחומים.

 

  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את זה בא תוך כדי הקלדה. אבל זה לקח הרבה פחות זמן ממה שחשבתי. שאפו :lol: 

  • מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

טעים, לא דחוס בכלל. 

עם זאת, מתוק, הדפים גדולים, וזה נראה יותר כמו פסטה מקופלת. יקר. 

 

לא בטוח שהייתי נוסע במיוחד. 

שקית אחת עולה 32 שקל. 

 

מצד שני קניתי מעין מטבעות שוקולד עם דברים טובים עליהם. זה במידה מסויימת יותר מעניין. 

 

 

כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אכן , החסרון הרציני בג'וליקה זה שפשוט אין שם משהו זול.הכל יקר. מחירי דיוטי פרי בציריך. כמו כן , לקנות שם מקופלת זה קצת לחטוא למקום אבל עדיין אפשרי.
יש להם שם פרלינים משגעים. הזיגוג אומנות.
גם אצבעות תפוז שתמיד חסר עולה ₪39 חבילה קטנה. מקלות שוקולד מריר עם צ'ילי חריף גם.
אם מקופלת : עדיף כבר לקנות מקופלת עלית ב ₪4.30 .

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב,

אבל @itaysamurai ביקש ויקבל, ואני אשב מולו ואוודא שהוא גומר, את השוקולד כמובן. 

  • מצחיק 1
כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • אחראי פורום

אכן, אגמור ואדווח כולל תמונות. 

  • מצחיק 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

@discoTD5 @itaysamurai זוג דבילים, העפתי את הקצף של הקפה בגללכם 🤣🤣

  • מצחיק 3

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 21 שעות, פבל כתב:

@liav12

תקשיב טוב.

הייתי פעם בסדנת שוקולד עם אשתי, ואני - שתי ידיים שמאליות, הולך למוסך כדי להחליף פילטר אוויר, מקלקל כל דבר שהוא נוגע בו - הצלחתי להכין מקופלת. זה ליטרלי יותר קל מלנשום.

 

זרוק משטח כלשהו שיכול לאגור קור למקפיא - יכול להיות אריח, פלטת אלומיניום/נירוסטה, חתיכת שיש, לא משנה מה. אחרי יום תוציא אותו מהמקפיא, תמיס שוקולד שאתה אוהב ב"אמבטיה" (קערה בתוך סיר עם מים חמים על הגז). שפוך את השוקולד המומס על המשטח ואחרי כמה שניות תגרד אותו עם שפכטל/סכין/סרגל/כל דבר שטוח אחר. מהירות הגירוד והזמן שאתה מחכה בין השפיכה לגירוד משפיעים על כמה השוקולד יוצא מקופל/מגולגל.

 

זהו. זה באמת עד כדי כך פשוט.

 

עכשיו עניינת ואני אנסה את זה בעצמי.

נשאר רק לחשוב איזה שוקולד לקנות ולהמיס בשביל זה 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 21 שעות, פבל כתב:

ב"אמבטיה" (קערה בתוך סיר עם מים חמים על הגז).

 

יש שם לזה, "בן מארי"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו חברי הטוב מ3מ3מ3

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

והנה אני חשבתי שלדעת שקוראים לזה "אמבטיה" בפורום של אוטואים זה מוגזם 🤣

  • מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...