Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה לבדוק את המדבקה שבאחורי המוצר, סביר שתגלה מי היבואן ואולי גם מי היצרן ומספר הדגם אצלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

נסה לבדוק את המדבקה שבאחורי המוצר, סביר שתגלה מי היבואן ואולי גם מי היצרן ומספר הדגם אצלו.

בדקתי - אין.

לפני 2 דקות, yuvk כתב:

דוקא לא מותג מדבקה אלא יצרן איטלקי (שגם מייצר את מוצר המדבקה "קריסטל").

https://www.ocean.it/en/products/washer-dryers

וואלה, מעניין - אבל הדגם הזה לא שם

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק. הפונט בסמל טיפה שונה. 

מכל מקום - מצאתי מי היבואן. נסה את מספר הטלפון שעל חזית החוברת הצהובה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

אני לא בטוח שאתה צודק. הפונט בסמל טיפה שונה. 

מכל מקום - מצאתי מי היבואן. נסה את מספר הטלפון שעל חזית החוברת הצהובה.

מציאה יפה - אבל היבואן הזה מת מזמן עושה רושם [הטלפון לפחות - מנותק]

פורסם (נערך)

האמת - אני משתמש במייבשים הרבה מאד שנים. בכל מייבש שהיה לי מצאתי תכנית אחת שהתאימה לי, ולא סטיתי ממנה. גם במכונת כביסה אני משתמש רק בתכנית אחת (חורג פעם אחת בשנה, כאשר אני מכבס את הוילונות של הסלון בתכנית עדינה), וכך גם במדיח. כנראה שתזקק לניסי וטעיה.

לגבי היבואן - הוא גם לא מתגגל.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מותר לשאול לשם מה חוברת הפעלה?

מייבש זה מוצר די פשוט. שאל את השאלה כאן, כנראה ידעו לענות לך מניסיון אישי

.

• תוכן חדש...