Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

כבכותרת - עם איזה אנטי וירוס יש לכם ניסיון טוב בבקשה ויכולים להמליץ עליו ?

מתכוון לחינמיים (כאלה שלא ישגעו אותך יותר מדיי ויען כי ישראלים אנו...).

חן חן.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני כבר שנים עם ההגנה המקורית של windows ומקפיד לא להכנס לאתרים מפוקפקים ולפתוח מכתבים ממקורות לא ידועים. אפס תקלות בתחום הזה.

• רעיון טוב! 2

S60 Rdesign

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני כבר שנים עם ההגנה המקורית של Linux ויש לי שקט.  אבל גם במחשב החלונות 10 של אשתי יש שקט - מצד שני האתר הכי מסוכן שהיא נכנסת אליו הוא של משרד החינוך לדעתי אז לא פלא.

לא חושב שהיום במחשב ביתי בשמוש רגיל יש צורך בהגנה נוספת מעבר למה שמערכת ההפעלה נותנת.  מה שכן - יש צרוך באמת בהפעלה של שכל ישר.  זה יכול למנוע גם בעיות שאנטי וירוס אפילו לא מתוכנן למנוע.

פורסם

האנטי וירוס הכי טוב תקוע לך בין שתי האוזניים.

תשתמש בו ואל תתקין כלום.

זה נכון אפילו למערכת ההפעלה המטופשת שנקראת חלונות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בשונה ממה שהיה פעם, האנטיוירוס המובנה היום בwindows 10 הוא מהטובים בשוק.

(בהנחה שאתה עובד עם windows 10)

שלב את זה עם גלישה בכרום/פיירפוקס ולא דפדפנים הזוים + הגנת 2FA בכניסה לחשבונות שחשובים לך (פייסבוק, גימייל) ואתה מסודר

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...