Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@FuriousLift מה עשית בצבא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

@FuriousLift מה עשית בצבא?

טכנאי מסוקים

לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

בתעשייה יש גם מפעלי אלקטרוניקה ועבודות פחות פיזיות. השאלה היא אם אתה יכול להעביר יום שלם ברובו על הרגליים.

כן אני יכול, הבעיה היא שאין כמעט מפעלים באזור שאני גר בו ואני מחפש בכוונה עבודה בעיר שלי כי אין לי רכב בינתיים, וגם כי אני רוצה ללמוד לפסיכומטרי ולהמשיך להתאמן אז לא יהיה לי כל כך הרבה זמן לבזבז על תחב''צ.

פורסם
לפני 34 דקות, FuriousLift כתב:

ברור למה לא.

השאלה אם יקחו אותי כשידעו מה המשקל השלי?

פשוט שאלתי אנשים ואמרו שאין סיכוי שיקחו אם אין לי ידע בבנייה או בכל מה שקשור לזה.

לא יודע מי אמר לך ומה הידע שלהם בנושא. תנסה וזהו בלי לשמוע לעצות אחיתופל

(אני לא חושב שבבניין לא מחפשים גאונים גדולים, מספיק שאתה יכול להרים דברים, לעבוד על פטישון וכד' אני מאמין שיקחו אותך)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, FuriousLift כתב:

כן אני יכול, הבעיה היא שאין כמעט מפעלים באזור שאני גר בו ואני מחפש בכוונה עבודה בעיר שלי כי אין לי רכב בינתיים,

אפשר לשאול איפה אתה גר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממליץ בחום שני דברים:

כושר ושיפור תזונה לעשות בצורה מתונה והדרגתית, מכל הסיבות הנכונות. יעזור לך מאוד לקחת דיאטנית שתתן לך דרך בריאה ונכונה ותתן לך מוטיבציה להתמיד ולהפחית סיכון לפציעות ופגיעות.

• אהבתי 1

פורסם

ברור אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר מתון, אבל לאנשים בעלי אחוזי שומן גבוהים יש אפשרות לרדת בערך2-5 ק''ג בשבוע מבלי לפגוע כל כך במסת השריר(כמובן אם אתה שומר על הטווח של 1.5-2 גרם חלבון לקילו משקל גוף ועושה אימוני כוח).

אני אכוון לירידה של 4 ק''ג בשבוע.

אני אשמח אם תענו לי על עוד שאלה אחרונה:

אני גם מתחיל ללמוד פסיכומטרי מהערכה של ניב רווח ואני רוצה לגשת למועד מרץ.

אז תכננתי לחפש עבודה רק לימי חמישי, שישי ושבת, ושאר הימים ללמוד מה אתם חושבים על זה?

ללמוד ולהתקדם זה מאוד חשוב ולכן חשבתי שעדיף לי לעבוד רק בסופ''שים והשאר להשקיע בלמידה כדי להשיג את הציון הגבוה ביותר.

פורסם

דרך אגב, לטעמי 2 גרם חלבון לקילו זה לא מתון, כי אחרי שתוריד משקל ותצטרך פחות חלבון אתה כבר תהיה רגיל לכמות הגדולה, 1 חלבון לקילו זה יותר נכון לטווח הארוך ועדיין תרד יפה.

כמובן אם תתמיד באימון כח אינטנסיבי זה משפר קצת את התמונה ועדיין...

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 9.11.2020 בשעה 14:32, FuriousLift כתב:

ברור אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר מתון, אבל לאנשים בעלי אחוזי שומן גבוהים יש אפשרות לרדת בערך2-5 ק''ג בשבוע מבלי לפגוע כל כך במסת השריר(כמובן אם אתה שומר על הטווח של 1.5-2 גרם חלבון לקילו משקל גוף ועושה אימוני כוח).

אני אכוון לירידה של 4 ק''ג בשבוע.

אני אשמח אם תענו לי על עוד שאלה אחרונה:

אני גם מתחיל ללמוד פסיכומטרי מהערכה של ניב רווח ואני רוצה לגשת למועד מרץ.

אז תכננתי לחפש עבודה רק לימי חמישי, שישי ושבת, ושאר הימים ללמוד מה אתם חושבים על זה?

ללמוד ולהתקדם זה מאוד חשוב ולכן חשבתי שעדיף לי לעבוד רק בסופ''שים והשאר להשקיע בלמידה כדי להשיג את הציון הגבוה ביותר.

א) קודם תתחיל לעשות משהו (הליכות, להפסיק עם שתיה מתוקה וג'אנק פוד), תכנס לשגרת אימונים, ואז תקבע לעצמך תוכניות של כמה אתה יורד בכמה זמן.

המטרה שלך זה לא תוצאות מספריות, אלא להרגיש טוב עם עצמך קודם כל, השאר יבוא.

ב) לגבי מתי לעבוד ומתי ללמוד תראה מה המצב הכלכלי שלך מאפשר. אבל כן, עדיך כמה שיותר מוקדם.

עוד דבר - שני הדברים האלה (למידה וכושר) הולכים יחד. כשאתה מתחיל לרדת במשקל, אתה תגלה שיש לך מצב רוח יותר טוב, יותר מוטיבציה, אנרגיה ויכולת ריכוז.

יש מחקרים שמקשרים עודף משקל עם בעיות קשב וריכוז

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6826981/

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...