Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

אני אתן הקדמה קצרה על עצמי כי זה יהיה רלוונטי לשאלות שאני אשאל וגם אני יודע שאם לא אספר בטוח מישהו כבר ישאל את השאלה הזאת.

השתחררתי באוקטובר מהצבא לאחר 2.8 שנים, סיימתי עם הצבא תודה לאל.

לצערי עליתי בצבא הרבה מאוד במשקל, וכרגע שוקל 150 ק''ג על גובה 180, חזרתי להתאמן סוף סוף ואני התחלתי לרדת גם במשקל(כרגע המטרה זה 100 ק''ג).

אני יודע, זה לא בריא וגורם להרבה בעיות ואני מטפל בזה כמו שציינתי.

1-שאלה לבעלי משקל גבוה כמוני, היכן אתם קונים ג'ינסים יפים במידות גדולות/ חולצות יפות שאוכל ללבוש כשאלך לעבוד?

2-מישהו יכול להמליץ על אופניים רגילות/חשמליות למישהו במשקל שלי? לנסיעה בעיר בעיקר לצורך התניידות. מהרגילות לא מצאתי שום דבר שמתאים למשקל שלי(חיפשתי באתר של מצמן ואצל רוזן ומינץ). ראיתי אופניי מונגוס באמזון שמתאימות למשקל שלי אבל הן שוקלות 30 קילו ומשלוח מאמזון יעלה יקר מאוד.

מהחשמליות היחידות שראיתי הן גולד מודל עם צמיגי בלון והבנתי שהעלות שלהן היא סביבות 8000 ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע סכום כזה באופניים חשמליות אז אשמח להמלצות מכם.

3-איפה הכי כדאי לעשות כרגע עבודה מועדפת/ או שעדיף ללכת לעבוד במוקד שירות לקוחות וזהו? אני יודע שהרבה יותר קשה למצוא עבודה לאנשים גדולים וכבדים כמוני, ובמיוחד בתקופה הזאת אז אני אשמח להמלצות שלכם.

תודה רבה לכם.

פורסם

לא יודע לענות לך לגבי בגדים ואופניים מתאימות אבל הייתי שוקל לוותר על אופניים כי משקל מגביל יכולת תמרון וזה גם ככה כלי מסוכן.

לגבי עבודה איזה תחומים מוכרים היום כמועדפת?

מעבר לזה משקל גבוה לא אומר כלום לכשעצמו. יש אנשים שב 120 קילו בקושי מתפקדים פיזית ויש כאלה שב 150 בכושר ויכולות פיזיות שמים אנשים שהם חצי מהם בכיס הקטן (לא רציתי לכתוב אוכלים אותם בלי מלח😜).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עבודה מועדפת היום בדר''כ עושים במפעלים, אתרי בנייה ודברים שהם יותר לכיוון הפיזיים מאשר עבודות פקידות וכאלה.

מה שרשמת לגבי המשקל הוא ממש נכון ודוגמאות לכך אפשר לראות את Brian shaw, eddie hall ועוד הרבה סטרונגמנים אחרים(או באדיבילדרים).

אני לצערי הדרדרתי למקום הזה, לפני כן שחיתי 8 שנים, הייתי באגרוף 4 שנים ורצתי 2000 7:30 דקות, אז כן זה ממש מבאס.

פורסם

אני מנחש שעברת מ 100% פעילות ל 0 למשך כל השירות. אני מאמין שתרד חזרה די מהר.

לגבי מועדפת יהיה לך קשה להתקבל לעבודה פיזית ולא בגלל מה שאתה יכול או לא יכול לעשות אלא בגלל מה שמעסיק פוטנציאלי שלא מכיר אותך יחשוב שאתה לא יכול לעשות.

תחנות דלק זה עדיין מועדפת?

פורסם

תחנות דלק זה עדיין עבודה מועדפת, אבל כרגע הסיכוי למצוא עבודה שם הוא נמוך בגלל שהרבה מפוטרים הלכו דווקא לשם(בינהם חיילים משוחררים וכדומה).

פורסם

מכיוון שאתה כבר בתהליך של ירידה במשקל, ואתה צעיר, וממה שאתה מספר בסך הכול לפני שלוש שנים היית בכושר טוב - אני מאמין שתרד במשקל יחסית מהר, והייתי מחכה עם קניה של אופניים.

גם על ג'ינסים לא הייתי מוציא הרבה כסף כרגע אם באמת המצב הוא שאתה לוקח את ירידת המשקל ברצינות, כי בתקווה המידה שלך תצתמצם די מהר.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

ואם אתה לוקח  את זה ברצינות ויכול לסחוב חודשיים שלושה בלי לעבוד ממליץ לעבוד קשה, להוריד איזה 15 קילו ואז לחפש. 135 על 180 זה כבר נראה אחרת בעיני מעסיק פוטנציאלי במיוחד שחלק לא מבוטל מהם יהיה שרירים.

עריכה: גם אתה תגיע עם יותר אנרגיה וביטחון עצמי.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם

כשהייתי במשקל שלך (היום 125 על 1.86), הייתי קונה בגדים בml men

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הכוונה כן לעבוד אבל על עצמך. אם אתה חושב שתשב בבית לך לעבוד גם בלי קשר למועדפת.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

כשהייתי במשקל שלך (היום 125 על 1.86), הייתי קונה בגדים בml men

כל הכבוד על הירידה במשקל.

אתה יודע אם הם יפתחו מחר? כי הם נמצאים בקניון ושמעתי שהם עדיין סגורים.

פורסם

אין לי שמץ של מושג, המון זמן לא קניתי שם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברור למה לא.

השאלה אם יקחו אותי כשידעו מה המשקל השלי?

פשוט שאלתי אנשים ואמרו שאין סיכוי שיקחו אם אין לי ידע בבנייה או בכל מה שקשור לזה.

פורסם

בתעשייה יש גם מפעלי אלקטרוניקה ועבודות פחות פיזיות. השאלה היא אם אתה יכול להעביר יום שלם ברובו על הרגליים.

• תוכן חדש...