אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 768 צפיות
שלום רב, יש לי בחצר טרמפולינה של חברת HI-TEC בגודל 10 פיט בעלת 8 עמודים. אני מחפש לרכוש 8 "כובעים" המחזיקים את הרשת ע"ג עמודים. התקשרתי למספר חנויות, אף אחת לא מחזיקה את החלק לחברה הזו, אני מבין שמגה ספורט הם כנראה היבואנים. התקשרתי למגה ספורט בחודש יולי/אוגוסט וכך המשכתי אחת לחודש להתקשר ובכל פעם קיבלתי תשובה שבגלל הקורונה המשלוח של החלקים מתעכב, יגיע בעוד כ-חודש... עד שסוף סוף אתמול (לאחר המתנה של כ-20-30 דק' לשירות לקוחות בכל פעם) נאמר שקיים! הזמנתי 8 כובעים, בעלות של 20 לכל כובע פלוס 24 ומשהו ש"ח משלוח. לאחר כשעה התקשרו אלי ואמרו שטעו ואין במלאי. יגיע בעוד כשבועיים. מכיוון שאני ממתין למעלה משלושה חודשים ונמאס לי כבר מההבטחות שלהם, אני מחפש אולי בכל זאת …
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום המלומדים אני ובת הזוג רוצים לעזוב את דירתנו-הדי-מעופשת בהרצליה כשנכנסו לדירה הזו שנינו עבדנו בהרצליה ולכן היה הגיוני לשלם אקסטרא כסף בשביל להיות קרובים לעבודה כרגע שנינו עובדים בת"א - היא באיזור דרום ת"א ואני באיזור יגאל אלון בנוסף כל המשפחה של שני הצדדים גרה בנסציונה-רחובות, לכן כל הדרמה תועיל לנו אנחנו מחפשים לשלם עד 5-5.5 (כולל ועד בית) בחודש עם חניה פרטית [רצוי תת קרקעית] במרחק סביר ["עד 40 דקות עם פקקים"] מהמקומות שציינתי לעיל שלושה חדרים, סביב ה 50 מ"ר יהיה סבבה הכי חשוב - דירה בבניין חדש יותר כרגע אנחנו בבניין שנבנה ב 1970, דירה לא ממש משופצת וזה באסה אני לא מספיק מכיר את הנדלן…
הודעה אחרונה מאת BioS, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 481 צפיות
אהלן חברים. זקוק לאיש מקצוע לפירוק והרכבה (לטובת החלפת טלוייזיה תקולה מאחורי החיפוי) העסק בו קנינו את החיפוי נסגר. רצוי למישהו מאיזור הדרום. אם מכירים את הפטנט ואפשרי לבד, גם אשמח להכוונה. תודה Sent from my SM-N980F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 520 צפיות
כמו שרשום בכותרת. אצל הפושטק בחדר אי אפשר להתחבר לרשת. רק כשהוא יורד לקומה למטה, לחדר העבודה שלי, ליד הראוטר של סלכלום, יש לו קליטה. הap תקין בוודאות (כל שאר המכשירים בקומה מתחברים אליו ללא בעיות). משהו מוכר? מקלט wifi עלוב במכשיר שגם ככה אני לא מבין איך הוא מצדיק מחיר של קונסולה אמיתית?
הודעה אחרונה מאת save, -
נושא כל כך חשוב וטעון ראוי לשרשור נפרד (מה שהתחיל בשרשור הקורונה המפלצתי). כחובב שניצלים ותיק תמיד הכנתי אותם בשיטה הפשוטה : ביצה ופירורי לחם (פירורית זהב), עם קצת שומשום מעורבב. תמיד בכל המתכונים לשניצל ממליצים להתחיל קודם בטבילה בקמח, ורק אז לביצה ולפירורים. מעולם לא הבנתי למה צריך את זה כשהשיטה שלי מייצרת שניצל מושלם עם ציפוי פריך ושלם שלא מתפרק בכלל. היום ניסיתי לעשות בשתי השיטות כדי להשוות - לא מצאתי שום יתרונות לקמח, רק חסרונות : - עוד קערה מלוכלכת - הרבה יותר קשה לתפעול כי העסק נדבק יותר לאצבעות, וזה כשלעצמו יוצר קרחות בנקודת המגע. - צריך יותר לשים לב לטבילה בביצה, כי היא נתפסת פחות טוב על הקמח, בקלות יכולים להשאר אזורים לא מכוסי…
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
היי חברי קארספורום. נמצא בדילמה ואובד עצות ואשמח לחוות דעת מה הייתם עושים במקומי. אני סיימתי לפני בערך 8 חודשים לימודים בתחום הבניין, ובמשך חצי שנה חיפשתי עבודה בכל מקום אפשרי שזה כולל פייסבוק , מודעות דרושים, חברות השמה , כח אדם ועוד מלא אופציות ופשוט לא מצאתי עבודה מכיוון שדורשים נסיון של כמה שנים בענף (רוב המעסיקים חושבים שאתה נולד עם הנסיון הזה ולא נותנים הזדמנות לחדשים) והקורות חיים שלי מעולים. ולבסוף מצאתי עבודה כמנהל עבודה באתר בחברה קטנה כ 30 אנשים הפרויקטים בהיקפים של כמה מיליונים בודדים . אבל (!) קיים מין חוק שברגע שאתה מוצא עבודה פתאום אתה מקבל טלפונים ( איפה הייתם לפני חצי שנה שטלפון אחד לא קיבלתי) קיבלתי הצעה מחברה מאוד גדולה להיות עו…
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 630 צפיות
שמעתי כמה פעמים בשבוע האחרון שעשו שינוי במדיניות של רכישות חבילות אינטרנט לבית מה השינוי ? משהו רלוונטי?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 526 צפיות
סוללה נחלשה באייפון SE וצריך להחליפה. מחיפוש באליאקספרס וחבריו - יש רק סוללות סיניות עם נתוני נפח דמיונים, שבמקרה הטוב זה סתם שקר, במקרה הרע הם יהיו פחות טובות מהמקורית, ובמקרה הכי רע יתלקחו לי רנדומלית בכיס. מקורית - הטלפון ישן מדי, אי אפשר למצוא חדשה מה עושים? האם מכירים יצרן סוללות ברמת איכות גבוהה יותר?
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 580 צפיות
מהם הדגלים הורודים שהחלו להופיע בהפגנות?
הודעה אחרונה מאת אלי הרזהב, -
ג'וזף מגנט הלך לעולמו 1 2
מאת בנצי- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אבידה גדולה לעולם המוזיקה הוא נמצא ללא רוח חיים בביתו, יש כבר שמועות על מנת יתר. הוא בטח מנגן שם למעלה עם גארי מור, הנדריקס ועוד רבים וטובים...
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 603 צפיות
דירה חדשה מקבלן בשלבי בניה ואחרי ריצוף גילינו שיש ליד קיר עם חלונות סוג של במה קטנה(כנראה חגורה) שבולטת לבית איזה 20-30 סמ צמוד לקיר חוץ מזה יש צינור ביוב שאמור לעבור חיצוני בתוך המטבח( סוג של מאחורי הארון(אבל מצמצם את העומק של הארון) אשמח להתייעצות בפרטי כדי להבין מה ניתן לעשות ואיפה אני עומד (יש תמונות) הבעיה ששאר הדיירים כנראה לא ביקרו בדירות ולא מודעים לעניינים תודה
הודעה אחרונה מאת vogel, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, בעוד חודשיים יש לי יום הולדת וחברה שלי מחפשת מה לקנות לי, חשבתי על כל מיני מתנות משעממות אבל אז עלה לי רעיון של רחפן. לכמה חברים שלי יש dji tello ולמפקד שלי יש dji mini, מאוד מאוד התלהבתי מהצעצועים האלה אבל אני חושש שאני אקנה ואחרי פעמיים או שלוש אני אזרוק אותו באיזה מגירה. אשמח לשמעו ממי שיש, האם אתם משתמשים ברחפנים (ומה אתם מצלמים) והאם פחות מ1000 שקל יכול לספק את הסחורה או שחבל על הכסף? מה גם שאני רוצה להציע לחברה בתחילת 2021 אז הרחפן יעזור לי 😊
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כלומר הסמס נשלח בגלל הפעילות בטלפון ולא באופן אקראי. זה ממש מפחיד! האם ידוע לכם משהו על זה? היה כתוב: מה דעתך לשמור מצוות?! (השאר לא חשוב כי זה המשפט המסגיר)
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 513 צפיות
חברים יקרים, לאחר מס' שנים מוצלחת עם ASICS ועל הדגם נימבוס בפרט, לדורותיהם, (18-21) הגיעה העת לשדרג את נעלי הריצה ראשית, יש לי ניסיון מאוד מוצלח עם הסדרה של נימבוס באסיקס, כיום הדגם העדכני ביותר הוא נימבוס 22, ונמכר במבצע של 550 ש"ח במקום 900 ש"ח. מס' דברים שלא הבנתי בסדרה העדכנית: ראיתי שיש מס' דגמים שונים. מנימבוס 22 רגילות, יש Knit ויש Platinum, 4E מה ההבדלים ביניהם בעצם? כי הבדלים במחירים קיימים בנוסף, אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הדגם העדכני (22). ראיתי 2-3 סרטונים ביוטיוב על כך שזה לא הדגם הכי מוצלח שלהם בסדרה תודה!
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
חלקנו אוהבים לכעוס / לעקוץ / לשנוא חלקים נכבדים מהמגזר הציבורי, בצדק או שלא בצדק. אני לא מביע פה (כרגע) את דעתי האישית. להשמיד להרוג לאבד לפטר ולמחוק את המגזר הציבורי מכל וכל אינה תשובה עניינת לטעמי מלא מעט סיבות להשאיר את המצב על כנו ברור שבלתי אפשרי מה אתם מציעים? איך מדרבנים עובדים שזורקים את העט ב16:00 לגלות יותר אחריות ומקצועיות אכפתיות ושירותיות? שוטו. אבל בכבוד בבקשה. אני מאמין שיש פה כמה נציגי המגזר (כמובן שמי שעונה על ההגדרה יתבקש לגלות גילוי נאות) ולא נרצה פה פתיתי שלג חדשים (-:
- 0 תגובות
- 606 צפיות
מחפש סטודיו מומלץ לצילומים משפחתיים, עדיף באיזור פ״ת.
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 811 צפיות
שלום לפורום שיודע הכל! (וחבריו כמובן). למיזם בתחום המדיקל *כנראה* דרוש עו"ד אשר יכווין וייעץ, ויגיד איך לפעול מבחינה חוקית על מנת לא ליפול בין הכיסאות. מחיפושים שעשיתי והתייעצות עם עורכי דין אחרים - לא הגעתי לפתרון. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת KOOKE, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 775 צפיות
בג'ימייל חיכתה לי ההמלצה לשדרג כי נותרו לי רק 20%. מודה שטרם ניכנסתי לראות מה מי מו, רוצה קודם לשמוע מהחבר'ה כאן. אתם תמיד מסבירים בצורה פשוטה וברורה. המצב אצלי הוא שהכל, תמונות מהחיים הכוונה - נמצא בגוגל תמונות. האם כדאי לשדרג? אני מניח שזה עולה כסף? מהרגע שזה כבר לא בחינם - כדאי לבדוק אם יש אלטרנטיבות טובות יותר? וכמובן גם אמינות ברמה של גוגל? אין לי שם דברים מסווגים או פרטיים וכו'. רק תמונות משפחתיות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה נוף מהחלון של דירת AirBnB באיזור לא מרכזי במוסקבה, בה התארחתי בינואר השנה. השעה היא שעת בוקר די מאוחרת, השמש פה זורחת בחורף אחרי 9:00 ושוקעת ב 16:00 וגם בשעות היום לא ממש יש אור שמש חזק. העצים עומדים ללא עלים, בלילה ירד שלג קל, טמפרטורה בחוץ מינוס 5-10 מעלות. האיזור הוא חצי מגורים חצי תעשייתי, ברקע רואים את הארובות של תחנת הכוח ובניין בשיפוץ מכוסה יפה. אם לא הפאשלה הקטנה בכיסוי בחלק העליון במרכז, קשה היה לראות את זה. הכביש מכוסה בשכבה דקה של שלג. . עובדי העיריה מתחילים מוקדם בבוקר בעבודה. חלקם עם כלים ידניים. אין באיזור הזה הרבה ת…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפ טופ שנמצא אצל אחותי בחו״ל. אין לי גישה אליו. היכולות שלה מאוד בינוניות בנוגע למחשבים. הוא היה חצי שנה בתרדמת בזמן שהיא הייתה בארץ ועכשיו הוא מאוד איטי. האם יש תקלות נפוצות/דברים בסיסים שאפשר לעשות שאולי ישפרו את המצב?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפטישון bosch דופק אך נשמע מעט שונה וגם ממש מתקשה לקדוח. מה יכולה להיות הבעיה? בטרם לוקח לתיקון וממציאים לי ציפלינגים וקארטר. תודה לכם
הודעה אחרונה מאת om2, -
שלום, במשך כשנתיים הייתי מוריד סרטים ישירות מטורנטים לHDD WD ELEMENTS זה עבד טוב אבל לאחרונה מתחיל לזייף.. הטלויזיה היא סמסונג NU8000. בזמן האחרון הסרטים נתקעים לפעמים לכמה שניות ואחרי זה הסרט ממשיך או נתקע לגמרי. גם בזמן הרצה או קפיצה קדימה עובדות מאוד לאט לפעמים לוקח יותר מ10שניות עד שזז. חשבתי שהבעיה בHDD אבל החלפה שלו לחדש לא פתרה את הבעיה. אם אני מפעיל את הסרט מדיסק און קי הבעיה לא קיימת. הסרט האחרון שניסיתי זה 4K HEVC 44995kbps 23.9fps. האם לפי דעתכם SSD חיצוני יפתור את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Michaelr, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
באיזור שאני גר בו המים מצטברות כמויות גדולות מאוד של אבנית בקומקום (תוך יום), על המקלחונים ובמכונת הכביסה. בקרוב אעבור לדירת קבלן חדשה ואני שוקל להתקין מסננים ש: 1) יצמצמו את בעיית האבנית 2) שישביחו את מי השתיה שלי, כדי שלא נצטרך לסחוב שישיות או להעמיד תמי-4 על השיש (האישה מתנגדת ) מקריאה ברשת מצאתי שרוב הפילטרים נגד אבנית הם עם אבני סיליפוס שאמנם יש להם תקינה ישראלית, אבל בשאר מדינות העולם פילטרים כאלה לא מומלצים ולא עברו תקינה. הבנתי שגם פתרון של אוסמוזה הפוכה למי שתיה גורע מהמים את המגנזיום והמינרלים שחשובים לנו, ושפתרון של מרכך מים שכן יכול להתאים - הוא פתרון מאוד יקר ובד״כ תעשייתי שעולה סכום של 5 ספרות וגם אז, לא מבטיח שיפור בטעם המים אלא בעיקר מוריד א…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 792 צפיות
שלום לכולם. אשמח אם בעלי המקצוע או סתם עם עין חדה יחוו דעה. מדובר על מדרגות שיש עם סדקים או שברים, שבדוח בדק הבית נכתב מפורשות שצריך להחליף את השיש הסדוק/השבור. הפועלים של הקבלן פשוט שמו חומר אפור על הסדקים והשברים, והמנהל עבודה טוען שזה תקין עכשיו והם לא צריכים להחליף שיש. וגם שזה שיש וככה הוא אמור להראות. אני קטנוני או שיש צדק בדבריי? כמובן שאני רוצה שיחליפו הכל. Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת OFF-RoaD, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 514 צפיות
שלום ומועדים לשמחה, בעקבות משבר הקורונה, אני מנסה לסייע לכמה מחבריי אשר נקלעו למצוקה כלכלית והם מודעים לשרשור זה. הם עוסקים כעצמאיים במקצועות חופשיים - עו"ד/כלכלנים/רואי חשבון. ברוב הבדיקות שערכתי, הומלץ לי על שירות פרסום בגוגל מפות כהתחלה, כשירות חינמי. ומכאן לשאלות: 1. כיצד מקדמים את העסק למקום הראשון מבין מאות אנשים? ממה שראינו, מי שנמצא במקום הראשון, לא תמיד הוא בעל מספר הביקורות הגבוה ביותר ו/או עם עסק מדוגם בגוגל עם תמונות. לדוגמא: עסק עם 60 ביקורות חיוביות ממוקם במקום העשירי, לעומת עסק עם 5 ביקורות חיוביות אשר ממוקם במקום הראשון. 2. כיצד מקימים סניף חדש של העסק בעיר אחרת, בלי שאלות של גוגל? לעו"ד אין …
הודעה אחרונה מאת NirLevi, -
בוקר טוב הגיע הזמן להחליף מברגה, ואני צריך לקנות לטובת צרכים בסיסיים בבית להרכיב\לפרק ריהוט. להכניס בורג\להוציא בורג וזהו בגדול(לפחות לזה נדרשתי ב3 שנים האחרונות). מתלבט אם לקחת את הדגם הזה: בוש ירוקה או מקיטה יד 2 בסכום זהה. מה עדיף לצרכים שלי? ככלל אני מעדיף להמנע ממותגי מדבקה ולכן הבוש הירוקה באה לי בטוב.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
שלום לכולם, לפני 8 שנים הייתי בהתלבטות איזו מכונת כביסה לרכוש, לבסוף בהמלצת הפורום קניתי האייר ב1400 ש״ח ואף קיבלנו מגהץ מתנה :). כאשר קנינו את ההאייר, לא חשבנו שהיא תחזיק יותר משנתיים אבל בסוף הפתיעה ועם ממוצע של 4 כביסות בשבוע צלחה כמו גדולה 8 שנים. אתמול היא התחילה לנזול, ומראה סימני גסיסה כבר חודשיים. החלטנו לא לנסות לתקן ולקנות חדשה. וכאן אתם נכנסים לתמונה (שוב), אשמח לקבל המלצה למכונת כביסה חדשה. תודה מראש 😎
הודעה אחרונה מאת alex321, -
בזמן האחרון האורחים בחג התחילו לבקש מים ואני לא מחזיק כל כך בבית לא מתכוון לקנות בקבוקים אז חשבתי לקנות תמי 4 ראיתי שיש אחד כזה עם סודה שזה סבבה איך זה עובד ? יש משלוח אקספרס שיגיעו להתקין כבר מחר מחרתיים לפני החג? אני חייב לשלם להם כל חודש או יכול לסגור את זה בתשלום חד פעמי? יש הנחות לחבר או משהו ?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 740 צפיות
שלום רב לחברי הפורום, אשמח לשמוע מחוכמת ההמונים לגבי התלבטות שיש לי. אז בקצרה עלי- כרגע עובד בתור מנהל מכללה ברשת של מכללות (מאד אוהב את העבודה שלי ומרוצה מרוב הדברים בה). למדתי תואר ראשון בפסיכולוגיה עם דגש על פסיכולוגיה ארגונית וקיבלתי הצטיינות נשיאה על ציונים גבוהים. במשך שתי קדנציות הייתי יושב ראש אגודת הסטודנטים במוסד שבו למדתי פסיכולוגיה והתפקיד חיזק לי את הרצון להמשיך לנהל. בן 27 אני מרגיש שיש לי יכולות ניהוליות טובות ואני אוהב את זה (יודע לדחוף, מלא מוטיבציה, כריזמה, אוהב לעבוד עם אנשים, יצירתי, אינטליגנציה רגשית ועוד). אני לא נעול על כיוון תעסוקתי אך כן יודע שרוצה להמשיך בתפקידים ניהוליים (כרגע טוב…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 599 צפיות
מחפש מכשיר חימום אוטומטי לאו דווקא מיקרוגל.. המטרה בגדול למצוא מכשיר שניתן להכניס לו צלחת מזון שיזהה אותה ויחמם אותה בצורה אוטומטית על פי סוג המזון בשאיפה בלחיצת כפתור אחד (הפעל) הרצון הוא לאפשר לאדם בגיל השלישי לחמם אוכל בצורה פשוטה תוך דאגה שהאוכל יהיה חם ומצד שני מינימום התעסקות בכל הנלווים.. סוג של שגר ושכח. אשמח לשמוע על כל רעיון
הודעה אחרונה מאת Michazzz,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 993 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- point of view
- parnuk
- sperial
- avizaz
- מייק24
- WideFocus
- oferg22
- הדיין
- אורי מ.
- quizlette85117701
- T_A
- Igalz