Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפן בפחות מ1000 ש"ח, מיותר או כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בעוד חודשיים יש לי יום הולדת וחברה שלי מחפשת מה לקנות לי,

חשבתי על כל מיני מתנות משעממות אבל אז עלה לי רעיון של רחפן.

לכמה חברים שלי יש dji tello ולמפקד שלי יש dji mini,

מאוד מאוד התלהבתי מהצעצועים האלה אבל אני חושש שאני אקנה ואחרי פעמיים או שלוש אני אזרוק אותו באיזה מגירה.

אשמח לשמעו ממי שיש, האם אתם משתמשים ברחפנים (ומה אתם מצלמים) והאם פחות מ1000 שקל יכול לספק את הסחורה או שחבל על הכסף?

מה גם שאני רוצה להציע לחברה בתחילת 2021 אז הרחפן יעזור לי 😊

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה בעצם אתה רוצה להשיג?

בתור מצלמה מעופפת רחפנים של פחות מ 1000 שקלים הם לא משהו בכלל, ובתור כלי הטסה להנאה רחפן זה מעאפן עד מאוד. אני לא חושב שיש הרבה פואנטה בהוצאה הנ"ל 

פורסם

מילא 1000 ש״ח, אני מכיר כל מיני dji phantom בגרסאות 3 ו-4 ששוכבים בארון אצל כל מיני אנשים.

כמו שכתב פיקה - אין שום אתגר בהטסה של רחפן - להבדיל ממנו, אני לא חושב שזאת חוויה מעפנה, פשוט אין כל כך לאן להתקדם.

מה שכן, ה-tello עולה 500 ש״ח, כך שגם אם ישכב במגירה בסופו של דבר, זה סכום שאפשר לעמוד בו (שתי יציאות למסעדה...),

וכן תקבל הזדמנות להתנסות בצילום ובעריכה של צילום, אולי זה יפתח לך תחביב או שסתם תלמד כישורים חדשים בקטנה.

למה לא?

לי היה מזל - השלמתי את כל הקטע של ההתלהבות הראשונית עם רחפן (פנטום 4) של מישהו אחר...

יש סרטונים, יש אפילו משהו באיכות סבירה שערכתי והעליתי ליוטיוב, מיציתי.

לפני 9 שעות, GABIUBOGI כתב:

פספסתי את זה לגמרי! שיהיה במזל טוב :-)

הייתי ממליץ לצפות בסקירות של הרחפנים הזולים כדי לעזור לך להבין עד כמה המצלמות גרועות שם, אם המטרה היא סרטון הצעה מגניב, זה יכול לעבוד (העיקר הכוונה, לא האיכות...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, GABIUBOGI כתב:

אני חושש שאני אקנה ואחרי פעמיים או שלוש אני אזרוק אותו באיזה מגירה.

זה אפשר להגיד על כל תחביב שלא התחברת אליו, כמו שאנשים קונים מצלמה יקרה שבסוף מעלה אבק על המדף, ציוד כושר שהופך למתלה בגדים או כלי נגינה שעומד יתום בפינת החדר.

יש לך אפשרות להלוות רחפן ממישהו ליומיים-שלושה וקצת לשחק איתו?

אם כן, זה מה שהייתי עושה ואז מחליט אם בא לי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תשלם 500 שקל לצלם והוא יביא איתו רחפן..

אני חושש שאני אקנה ואחרי פעמיים או שלוש אני אזרוק אותו באיזה מגירה

סביר מאוד שזה מה שיקרה אם אין לך רווח בזה

תלך פעם פעמיים שלוש הרבה תצלם כל פעם מקומות שונים

מה הלאה?

תסע 300 ק"מ תגיע למדבר תצלם

ואז מה ?

בסוף אין ממש מה לעשות עם זה

אתה לא יכול למכור את הצילומים האלה לאף אחד, אתה לא מתפרנס מצילום, תבין שזה אחלה תחביב להעביר כמה שעות פעם בכמה שבועות אבל בסוף הוא ישב במגירה

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

תשלם 500 שקל לצלם והוא יביא איתו רחפן..

סביר מאוד שזה מה שיקרה אם אין לך רווח בזה

תלך פעם פעמיים שלוש הרבה תצלם כל פעם מקומות שונים

מה הלאה?

תסע 300 ק"מ תגיע למדבר תצלם

ואז מה ?

בסוף אין ממש מה לעשות עם זה

אתה לא יכול למכור את הצילומים האלה לאף אחד, אתה לא מתפרנס מצילום, תבין שזה אחלה תחביב להעביר כמה שעות פעם בכמה שבועות אבל בסוף הוא ישב במגירה

גם עם התמונות מהטיול בפילפינים ומהביקור בוינה אין ממש משהו שאפשר לעשות. זה אומר שלא היה צריך לצלם אותן, או שלצלם באופן כללי אם זה לא למטרות רווח זה מיותר?

לפעמים אני תוהה מאיפה הגיעה העדשה הזו שדרכה אתה רואה את העולם, מוזרה משהו. 

המשפט האחרון תופס לגבי חלק נכבד מהתחביבים בעולם, זה לא אומר שאין סיבה לעסוק בהם.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הנושא מורכב , אבל לא בעייתי מדי.

הTELLO של DJI הוא צעצוע ולא יותר, רק שהוא צעצוע ממותג עם שיוך לחברה הגדולה בעולם.

דווקא הTELLO מיועד לרכישה לאלה שאולי ימשיכו עם עולם הצילום ריחוף ואולי לא.

משחקים איתו חודש חודשיים, הוא עמיד ולא נשבר בקלות ולומדים עליו להטיס לפני הכלים היקרים

יותר... אחלה כלי ללימוד, אבל יש גם את המיני מאביק שגם הוא צעצוע, אבל מתקדם יותר ונותן יותר

תחושת ביטחון למפעיל...

אנסה לקצר, המיני מאביק ביד2 או משומש נמכרים ב1400 שח ופחות, הוא לא זז ממקומו כשהוא

באויר ונותן יותר תחושת ביטחון למפעיל, הוא גם צעצוע בכללי, אבל איכותי ומצלם נהדר, הייתי ממליץ עליו

ככלי למתחילים ויש הרבה למכירה, יש הרבה! כי חלקם הבינו שזה לא בשבילם וחלקם הבינו שהם רוצים

קצת יותר.

להציע נישואין זה נחמד עם רחפן , אבל יש מנוסים שמגיעים עם הציוד היקר ומצלמים לך תמורת 200-300

שקלים שזה עדיף, אז צריך להתעסק רק בהצעה ולא בהטסה הצעה בו זמנית, קיצר ממליץ להתחיל במאביק מיני

ולא בTELLO, תמיד אפשר למכור במקצת פחות מ1400 שקלים אם לא מתאים, אם נהנית והתחביב מוצא חן

בענייך, אז תשדרג למאביק פרו 2 או אחר.

אני קניתי מאביק מיני ב1300 שח ומשמש אותי מצוין, אבל הוא רק בגדר צעצוע ומרחק הטיסה שלו הוא לא ארוך

ויותר ממאה מטר, הוא מאכזב לפעמים ומאבד שידור.

אני אוהב את התחביב ואצלי הם עולים לאוויר פעמיים בחודש לפחות.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
  • רעיון טוב! 2
פורסם

מציע לך לראות קצת סיקורים ביוטיוב אודות ה TELLO של DJI, אם המטרה היא צילום - זה לא הכיוון. 

מניח שתראה בסיקורים, שחלקם אגב עושים את המקסימום בכדי להציג את התוצאות היותר טובות, עדיין 

מדובר באיכות ירודה.

באופן כללי לגבי רכישת רחפן - כשיצא המאביק אייר 2, בסמוך לאותו מועד הייתי בנופש באילת ומאוד התלבטתי אם 

לרכוש אותו (בגרסת הקומבו, למיטב הזכור לי היה סביב ה 3.6K) - אך עשיתי שיקול דומה לשלך בדבר ההסתברות

שהוא הולך לבלות את רוב חייו על המדף בבית, ובסופו של דבר הגעתי להחלטה לוותר על רכישת רחפן כל עוד לא

מתגבשת אצלי סיבה מספקת ומטרות ממשיות בהן סביר שארצה לקחת אותו איתי ולהשתמש בו, ולכן כאמור ויתרתי על הרכישה. 

• תוכן חדש...