Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכש זה תחום נישתי ואין שכר לקניינים

אל תתפטר עד שתמצא עבודה במיוחד לא עכשיו... ועוד ברכש...

כל פקידה היום עושה רכש בשכר של 6000 שח, אין עבודה בזה כי המעסיקים לא מבינים כמה הם מפסידים. ביננו יש גם הרבה סתם "רכש".

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

לצערי- אתה טועה. 

על "המלצות", שמעת? כי יהיו לי. שליליות בלבד.

על התנכלויות במקום העבודה, שמעת? כי אם אשאר וישמעו, יתנכלו לי.

אם הוא ישמע מאיפה שואלים עליי, הוא ילכלך ככה שלא אוכל למצוא עוד עבודה בתחום, והליכלוך הזה יעבור יפה מפה לאוזן.

להמשיך?

תירוצים.

התנכלויות? שיהיה.

אם בנית לעצמך שם טוב, שום המלצות שליליות ולכלוכים לא יידבקו בך. יש לך שם טוב?

לי נראה שאתה רוצה להישאר אומלל כמו נימרוד ושאתה לא באמת רוצה עזרה.

לפני 3 שעות, ברווז כתב:

לפני 3 שעות, ברווז כתב:

מתנצל על ההודעה שנדפקה, יש לי בעיה קשה עם ההבדל בין ציטוט לעריכה... 

ואם אני נשמע קצת בוטה, זה בגלל שצרוב לי במוח סיפור דומה שנאלצתי להתמודד איתו בימים האחרונים (מקרה סוציאלי, לא משנה הפרטים) - של בנאדם שזקוק נואשות לעזרה ולכאורה מבקש עזרה אבל הוא בעצמו לא נוקף אצבע ולא מושיט יד לשום הצעה לעזרה. יותר נוח להיות בקונכייה של האומלל והדפוק ו"חשך עליי עולמי" במקום להיות גבר.

"להיות גבר" זה בין השאר להתמודד עם מה שיש כרגע במקום הנוכחי אגב. גם אפשרות - במיוחד במצב הקשה של שוק העבודה כרגע בכל התחומים.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעה, ברווז כתב:

עד יוני?! האבטלה זה לא רק משהו כמו 3-4 חודשים?

אתה לא שומע חדשות ?

בגלל הסגרים והמצב הכלכלי הקשה שהרבה פוטרו, המדינה הבטיחה אבטלה לכולם (למי שזכאי במסגרת תקופת הקורונה) - עד לפחות יוני 2021, גם אם ניצלו את כל ימי האבטלה שלהם.

תעשה שעורי בית וכשיהיו לך את כל הנתונים תעשה חושבים עם אשתך ותגיעו להחלטות.

הנס - אני יודע מה זה לעבוד בעבודה מבאסת, זה מוציא את המיץ מלחיות ומביא הרבה באסה, עצבים וכעסים, אבל כאמור רק הוא יכול להחליט עד כמה הוא מוכן לסבול בשביל המשכורת שהוא מקבל ומתי enough is enough.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם

סליחה מראש אם אני מפספס בענק, אני לא מכיר במ"מ את התחום.

אבל תסביר בבקשה איך זה:

לפני 7 שעות, ברווז כתב:

דווקא רצות לא מעט משרות פנויות בתחומים שלי (מחסן ורכש) באתרים השונים.

אני היום עובד כקניין וכמנהל מחסן דה-פקטו. ניהלתי מחסנים ואנשים בעבר, ומאחורי 20 שנות ניסיון בתחום (10 מתוכן גם כקניין גלובאלי, ועם תעודה של מנהל רכש מטעם קורס משרד התמ"ת, שזה לא יותר מנייר טואלט יקר למדיי).

מסתדר עם זה:

לפני 7 שעות, ברווז כתב:

אני מחפש להחליף מקום באופן אקטיבי עוד מינואר... אך כל עוד אני עובד אני יכול להתפנק ולחפש משהו "טוב". 

אני חושב שאתה טועה בהבנה שלך את המצב לפחות באחת הנקודות הבאות:

א. אין באמת הרבה משרות פנויות בתחום, לפחות לא כאלו סבירות. אם יש, הן דורשות משהו שאתה רחוק מלענות עליו (אני לא רומז, אני אומר: תואר? אבל אולי גם משהו אחר). בכל מקרה, אין באמת הרבה משרות שאתה יכול להתקבל אליהן וגם תרצה להתקבל אליהן, שזה השוק שרלוונטי עבורך. זה שאתה יכול להיות הרבה יותר טוב ממישהו אחר לא יעזור לך כשדרישות הקדם הן תואר שני בלוגיסטיקה. מזכיר קצת עצות של מישהו פה (בלי להזכיר שמות) שלא מוכן להסתכל על רכבים שהם מעל יד שניה, גם כשמחפשים רכב בסכום של ארבע ספרות. גם אם הוא ימצא את הרכב הכי שמור בעולם אבל יד שלישית, הוא פשוט לא יסתכל עליו. למה? ככה.

ב. אתה לא באמת מחפש באופן אקטיבי

ג. אתה מחפש "משרת חלומות"

מה כדאי לעשות (לדעתי)? תלוי מה הבעיה:

אין באמת מספיק משרות, או שאתה לא יכול להגיע לדרישות הסף הרצויות: או להגיע לדרישות הסף, או להחליף מקצוע (למשהו שיהיה בו יותר הצע). להיות בפוזיציה של חוסר בהצע זה אף פעם לא כיף, בטח לא בעוד 10-15 שנה.

אתה לא מחפש מספיק - לחפש ברצינות

אתה מחפש משרת חלומות - להתפשר. עדיף מקום ככה ככה ממקום שגורם לך לגועל וכיווץ בבטן כל יום.

אני יודע שחלק מהכיוונים פה הם קשים עד בלתי אפשריים, אבל זו המציאות - אנחנו בוחרים ממה שיש, לא ממה שאנחנו רוצים. אם אתה גם לא יכול לשפר את מצבך בחיפוש עבודה (תואר / משהו אחר) וגם לא יכול / רוצה להחליף מקצוע וגם אין באמת מספיק הצע ואתה גם לא מוכן להתפשר, קשה (לפחות לי) לראות מה יכול לשפר את המצב.

לפני 4 שעות, avargel כתב:

האחים יפרח בבית שמש שולטים על אימפריה של עשרות מיליונים והם בני גילך

אין סיבה שלך לא יהיה עסק קטן שיחזיק אותך + 2/3 עובדים

מה הקשר? סטף וררטהיימר הקים עסק ומכר אותו במיליארדים. ובזוס, וגייטס, וג'ובס...

יש מי שזה מתאים לו ויש מי שלא, ומבין אלו שזה מתאים להם חלק יצליחו וחלק יכשלו כי נסיבות, טעויות וסתם מזל נאחס. אני אישת לא מכיר את פות"ש ולא יודע אם זה בכלל מתאים לו, אבל העובדה ש-X הצליח במשהו בוודאי לא אומרת שפות"ש (או כל אחד אחר) יכול בוודאות להצליח בזה בצורה דומה. הסתברותית, הרבה יותר הגיוני שהוא (או כל אחד אחר) לא יצליח.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 8 שעות, pooh-bear כתב:
לפני 13 שעות, avargel כתב:

עובדים

מה הקשר? סטף וררטהיימר הקים עסק ומכר אותו במיליארדים. ובזוס, וגייטס, וג'ובס...

הקשר הוא רק בשביל להכניס את הברווז חפרופורציה

ברור שישנם אנשים שונים יכולות שונות ותנאי פתיחה שונים

אבל רק בשביל להעיר אותו - הלו, אתה בן 40, התחום "שלך" די ברור לך, תתחיל לפעול בכיוון במקום לפחד או להתלונן או גם וגם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אז מה שרשום שדרוש תואר?

שלח קורות חיים אולי יחזרו אליך,ראיתי מספיק משרות מתחילים עם דרישות הזויות,לפעמים מי שכותב את התיאור לא מחובר לתפקיד או מעתיק ממקומות אחרים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 13 דקות, avargel כתב:

אבל רק בשביל להעיר אותו - הלו, אתה בן 40, התחום "שלך" די ברור לך, תתחיל לפעול בכיוון במקום לפחד או להתלונן או גם וגם

אני באופן אישי מאוד נגד הז'אנר הזה.

כי מצד אחד, זה יוצר איזו מציאות אלטרנטיבית אפשרית לכאורה שלרובינו היא לא באמת ריאלית, וזה גורם לאנשים לציפיות לא ריאליות מעצמם,

ומצד שני, מי שבאמת מנסה לפעמים לקפוץ מעל הפופיק האישי שלו כי "אם ההוא הצליח בטוח גם אני יכול" עלול לחוות נחיתה מאוד לא נעימה מהקפיצה הזו. מאוד.

אני בוודאי לא נגד להשתפר, ולנסות, ולקחת סיכון (כשמבינים מה מסכנים ולמה). אבל לדעתי הבעיה העיקרית של לא מעט אנשים היא דווקא ציפיות מוגזמו., הרבה אנשים מצפים להיות רוק סטארים כשהם בסה"כ אנשים ממוצעים לגמרי. לא כל אחד יכול וצריך להיות רוקסטאר, הפיתרון הוא לפעמים ללמוד להיות מרוצה (כמה שאפשר) גם בתור בן אדם ממוצע מאשר להשתדל להיות כוכב ולהתבאס כל הזמן מחוסר ההצלחה.

• מעניין 1

אני מסכים איתך

פורסם

עסק קטן עם 2-3 עובדים זה רוק סטאר?

הוא אוהב את התחום

יש לו ניסיון רב

יש לו את הרצון והיכולת

ובמקביל יש לו פחד וחוסר במזומנים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, avargel כתב:

עסק קטן עם 2-3 עובדים זה רוק סטאר?

תתפלא, לחלק מאיתנו כן, ובגדול.

צריך להתעסק עם הרשויות, לגייס אנשים, לתפעל אותם, למצוא לקוחות, לתת להם שירות, לשווק את עצמך, לקבל מימון - או בקיצור, לנהל עסק.

לרוב האוכלוסיה זה רחוק מטריוויאלי. גם לי באופן אישי.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear
  • מעניין 1

אני מסכים איתך

פורסם

הייתי אומר, Take it to the next level.

קח את הניסיון שצברת בתחום הנוכחי ונסה לשלב אותו בתהליכים דיגיטליים. נסה לחשוב היכן היית רוצה לשפר ולייעל תהליכים, הבן את הצורך ופעל למען מתן מענה. 

אספר לך סיפור בקצרה.

אני עובד במשרד ממשלתי שלו יש כ-90 משרדיים בפריסה ארצית. עד לפני כשנה, היינו מתחזקים קובצי אקסל עם כל המידע שקשור לתחום התקשורת (אותו אני מנהל) במשרד הראשי ובשאר המשרדים. ביוני 2019, אמרנו די, אי אפשר להמשיך להתנהל כך, ואז מצאנו את עצמנו (אני ושני אנשי הצוות שלי) מפתחים מערכת ניהול נכסים (מאוד מורכבת, לא סתם טבלה אחת, אלא 30 טבלאות) שמשולבת עם פורטל. המערכת התקבלה בתשואות על ידי ההנהלה ועכשיו אנחנו עובדים על הרחבתה לעוד מחלקות. מה שקרה כאן, זיהינו צורך שהיה בוואקום כל הזמן בגלל מגבלות שונות ופעלנו למלא אותו. אגב, המערכת נתפרה ב-100 אחוז לצורכי המשרד ויכול להיות שעם שינויים, נוכל להפוך אותה לאוניברסלית ואז נוכל לצאת איתה לשוק (אם נקבל אישור כמובן).

דרך אגב,  יש המון קורסים מעולים ב-UDEMY.COM בכלום כסף שיכולים לתת לך נקודת פתיחה בתחום המחשוב.

• רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, phpclub כתב:

הנס - אני יודע מה זה לעבוד בעבודה מבאסת, זה מוציא את המיץ מלחיות ומביא הרבה באסה, עצבים וכעסים, אבל כאמור רק הוא יכול להחליט

מסכים איתך לגמרי. רק מציין ש״ניסיון לשפר מה שיש כרגע״, זאת לגמרי אפשרות במידה והשוק במצב לא טוב.

זה יכול להיות אפילו שינויים שנראים מטופשים לגמרי כמו:

- להעביר את השולחן במשרד למקום אחר בחדר.

- לסדר את השולחן.

- לקשט את המשרד (אני רציני!)

- ליצור תהליך של ״איך ניגשים אליי עם בקשות״.

- להוסיף אוטומציה בדברים טריוויאליים (ברמה של - בנקודה הזאת בחדר תמיד צריך להיות עיפרון זמין וכיו״ב).

- ליצור רשימה של ״ממה אני בוחר לא להיעלב״ ולדבוק בה.

- וכיו״ב.

שוב, זה נראה ^ כמו הטרלה אבל במידה וכן נשארים באותו מקום, יש דרכים לשפר. רציני לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטרף להמלצה של שמוליק.

@ברווז לדעתי תישאר בינתיים במקום הנוכחי, אבל קח קורס מקצועי שתעשה אותו תוך כדי העבודה בלימודי ערב, שייתן לך עוד כישורים שתוכל להוסיף אותם לקו"ח ויתנו לך עוד נקודות אצל המעסיק הפוטנציאלי הבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יציאה לחל"ת או אבטלה נותנת לך גב עד יוני 2021 ( ביבי משלם ).

אם שמך הולך לפניך אז תוכל למצוא מקום נורמאלי שלש יקשיב ללכלוך של הבוס הנוכחי.

כמה שנים אתה אצל אותו בוס?

משבר גיל ה 40 זה משהו מטלטל וצריך להיות מפוקס כדי לדעת לאן אתה רוצה ללכת.

אם תואר מזיז עולמות אז לך /תעשה תקנה תואר במכללת שקר כלשהי.

לגבי ההצעה לפתוח אימפריה , נסיון העבר שלך מראה שזה לא הכיוון המתאים לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממליץ בחום לא לפתוח עסק, בשגרה ההמלצה לפתוח עסק חדש בכל תחום תהיה מסויגת, בעת משבר הקורונה ההמלצה תהיה לא להיכנס להרפתקאות כלכליות ברמת סיכון גבוהה פי כמה. בעיקר כי פתיחת עסק חדש לא תתן לך שום תמיכה מהמדינה כאשר החרא יפגע במאורר.
הסתייגות יחידה תהיה לקנות עסק חי מתחת למחיר השוק במידה ונקלע לקשיים במשבר הנוכחי, לא אומר שזה יותר פשוט/נכון/בטוח אבל לטעמי יותר ריאלי.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

• תוכן חדש...