Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קידום עסק בגוגל מפות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ומועדים לשמחה,

בעקבות משבר הקורונה, אני מנסה לסייע לכמה מחבריי אשר נקלעו למצוקה כלכלית והם מודעים לשרשור זה. הם עוסקים כעצמאיים במקצועות חופשיים - עו"ד/כלכלנים/רואי חשבון.

ברוב הבדיקות שערכתי, הומלץ לי על שירות פרסום בגוגל מפות כהתחלה, כשירות חינמי.

ומכאן לשאלות:

1. כיצד מקדמים את העסק למקום הראשון מבין מאות אנשים? ממה שראינו, מי שנמצא במקום הראשון, לא תמיד הוא בעל מספר הביקורות הגבוה ביותר ו/או עם עסק מדוגם בגוגל עם תמונות.

לדוגמא: עסק עם 60 ביקורות חיוביות ממוקם במקום העשירי, לעומת עסק עם 5 ביקורות חיוביות אשר ממוקם במקום הראשון.

2. כיצד מקימים סניף חדש של העסק בעיר אחרת, בלי שאלות של גוגל? לעו"ד אין מגבלות עיר ו/או מקום.

תודה רבה על הסיוע וחג שמח.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

מזיזים את העסק למקום קרוב יותר למחפש.
גוגל מפות מחזיר תוצאות חיפוש ע"פ המרחק שלהן ממך.
גם בגוגל, בארץ , עסק עם חוו"ד חיוביות , יכול להתגלות כנוכל. כמות מגיבים קטנה, עם חוו"ד מטעם.

• אהבתי 1
פורסם

1.ביקורות + תוכן + מילות חיפוש + מרחק = כול הנתונים יחד ישפיעו על המיקום שלו ברשימה. הייתי ממליץ לעשות מחקר מילות מפתח לבדוק מה מילות המפתח הכי נפוצות + ממירות + פחות תחרותיות ולהכניס את מילות המפתח לשם של העסק הרבה פעמים אלו יהיו מילים של שירות מסויים וכו... למשל במקום קוסמטיקאית אנשים נוטים לחפש בגוגל "טיפולי פנים" ואז אם הכנסת לשם של העסק "טיפולי פנים" אתה עוקף את כול מי שהכניס לשם של העסק "קוסמטיקאית" כי יש התאמה יותר טובה למה שהלקוח חיפש.
בכול מקרה GOOGLE MY BUSSINES זה לא פתרון מעכשיו לעכשיו יקח להם לא מעט זמן עד שהם יתחילו לראות מכך תוצאות.

2. גוגל שולחים מכתב עם KEY לכתובת אז אתה צריך שיהיה מקבל דואר בכתובת הנ"ל - לתחזק 2 עמודי GOOGLE MY BUSSINES זה לא פשוט וגם לפעמים קורה שאנשים יגיעו פיזית לעסק שמסומן במפה ואז יתאכזבו כי הם הגיעו או לכתובת הלא נכונה או גיל ושאין שמה בעצמם כלום וישאירו ביקורת שלילית לכן הייתי מציע לך לחשוב על כך פעמיים

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...