Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

יש לך את האופציה להישאר להיות בורג במערכת שלא רואה מעבר לקיוביקל שלו ועושה רק את מה שאומרים לו, ואתה יכול גם להגדיל ראש ולהתעניין מה אחרים עושים, ולבקש להתנדב למשימות שיתנו לך ידע וניסיון שיקדם אותך הלאה.

יש חברות שלא אוהבות שאתה יוצא מהמשבצת שלך לתחום שלא הוגדר לך (בדרך כלל בחברות הגלובליות והגדולות). גם להתנדב זה לא רעיון כל כך מוצלח. בדרך כלל כשמתנדבים יתנו לך את העבודה השחורה שאנשים לא אוהבים לעשות בלי שום מסגרת ובלי עקומת למידה. אין בעיה להתנדב אבל כשזה בסוף לא מלמד אותך שום דבר ורק מעמיס אותך בעבודה השוטפת זה לא תורם לשום דבר- לא ברזומה ולא בניסיון. זאת הסיבה שזה הימור מבחינת פות"ש ובתקופה כזאת עדיף ציפור אחת ביד מ 2 על העץ. הוא ציין בהתחלה שהיה קשה למצוא עבודה עקב הותק הקצר אז אם משקללים את כל הדברים הייתי ממליץ להשאר במקום.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לפני 30 דקות, asix כתב:

יש חברות שלא אוהבות שאתה יוצא מהמשבצת שלך לתחום שלא הוגדר לך (בדרך כלל בחברות הגלובליות והגדולות).

זו שטות חד משמעית.

לפני 30 דקות, asix כתב:

גם להתנדב זה לא רעיון כל כך מוצלח. בדרך כלל כשמתנדבים יתנו לך את העבודה השחורה שאנשים לא אוהבים לעשות בלי שום מסגרת ובלי עקומת למידה.

גם זה כמובן קשקוש.

אתה לא מתנדב אלא מרחיב את התפקיד שלך,תבחר איך ואם הממונה יהיה מרוצה הוא יזרום עם זה ואם לא יגיד לך

לפני 30 דקות, asix כתב:

אין בעיה להתנדב אבל כשזה בסוף לא מלמד אותך שום דבר ורק מעמיס אותך בעבודה השוטפת זה לא תורם לשום דבר- לא ברזומה ולא בניסיון. זאת הסיבה שזה הימור מבחינת פות"ש ובתקופה כזאת עדיף ציפור אחת ביד מ 2 על העץ. הוא ציין בהתחלה שהיה קשה למצוא עבודה עקב הותק הקצר אז אם משקללים את כל הדברים הייתי ממליץ להשאר במקום.

מה בדיוק שקללת חוץ מאשר את הדעות הלא מאוד נכונות שלך על שוק העבודה?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בכמה מקומות עבודה עבדת בחיים שלך שאתה קובע שזה שטות גמורה? בתפקידים זוטרים אני יכול להסכים שאם תעזור למחסן במקום להתבטל יאהבו את זה.

בתפקידים בכירים יש דברים שעובדים לא צריכים לדעת ויש מקומות שלא אוהבים שאתה מתעסק בדברים שלא נתנו לך אישור להתעסק בהם.

לפני 23 דקות, Potato כתב:

אתה לא מתנדב אלא מרחיב את התפקיד שלך,תבחר איך ואם הממונה יהיה מרוצה הוא יזרום עם זה ואם לא יגיד לך

ככה ואדים הגדיר זאת ואתה ממש לא מרחיב את התפקיד שלך. אתה מתנדב לעשות דברים שלא קשורים לתפקיד שלך באופן ישיר ולעיתים גם יכולים לפגוע בתפקיד העיקרי שלך בציפיה שיתרמו לך בעתיד. 

לפני 26 דקות, Potato כתב:

מה בדיוק שקללת חוץ מאשר את הדעות הלא מאוד נכונות שלך על שוק העבודה?

ומי אמר שהדעות שלך הן נכונות? מנהלים דיון. אני יכול לומר באותו סגנון שעקב נסיונך הדל וגילך הצעיר אינך רואה את כל התמונה. אז ההמלצה שלך לקחת סיכון ויתכן שיהיה קירח משני הצדדים כי אם יפטרו אותו מהעבודה השניה אז שרף את עצמו בשני מקומות?

פורסם
לפני 5 דקות, asix כתב:

ומי אמר שהדעות שלך הן נכונות? מנהלים דיון. אני יכול לומר באותו סגנון שעקב נסיונך הדל וגילך הצעיר אינך רואה את כל התמונה. אז ההמלצה שלך לקחת סיכון ויתכן שיהיה קירח משני הצדדים כי אם יפטרו אותו מהעבודה השניה אז שרף את עצמו בשני מקומות?

בוא תזכיר לי רק מה הקשר שלך לתעשיה בכלל,

בשרשור אחר אני דיי בטוח שכתבת שאתה אחראי רכב,לא?

פורסם

מה הקשר, אם אני לא מתחום הבניה אני לא יכול להגיב? אתה קשור לתעשיה? בשרשור אחר אני די בטוח שאמרת שאתה מובטל עכשיו, לא?

פורסם

שאלה ממש טובה. אם אתה נשוי ויש לך משכנתא והלוואות וכו' כמובן שתעבור לחברה גדולה בגלל הבטחון תעסוקתי והמשכורת. חברה קטנה יכולים למחרת להגיד לך ללכת לבית שהרי אין שם משהו שמגן על העובדים.

אם אתה צעיר ויפה עדיף לך להיות כמה שנים בתפקיד בכיר כדי שתיהיה לך מקפצה אח"כ.

פורסם
לפני 50 דקות, asix כתב:

מה הקשר, אם אני לא מתחום הבניה אני לא יכול להגיב?

לא בכזו נחרצות

לפני 50 דקות, asix כתב:

אתה קשור לתעשיה?

לא ישירות לתשתיות,אבל כנראה שיותר ממך.

לפני 50 דקות, asix כתב:

בשרשוראחר אני די בטוח שאמרת שאתה מובטל עכשיו, לא?

נניח ואני מובטל(ואני לא).

עבדתי לפני זה במקומות אחרים...אם אתה בא לתקוף לגופו של אדם,לפחות תעשה את זה טוב ולא ברמת כיתה א.

פורסם
לפני 5 דקות, asix כתב:

ובחברה גדולה לא יכולים לומר לך מחר ללכת? ראה את טבע כדוגמא.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פחות. יש מקומות עם הגנה על העובדים עם ועדים חזקים וכו'.

פורסם

פוטטו,

איזה נחרצות? הבעתי את דעתי. לא כפיתי את דעתי על אף אחד.

מאיפה אתה יודע מה הניסיון שלי? אתה מכיר אותי?

לא בא לתקוף, ולא בא לריב. זה בסך הכל פורום שמשתפים דעות שונות.

אתה הגבת בצורה מזלזלת, עניתי בצורה כזאת.

אתה לא חייב להגיב בזלזול לכל תגובה וזאת לא פעם ראשונה שאתה נהנה לעקוץ כל אחד שלא חושב כמוך.

• מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רק למגיב אחד מאוד ספציפי פה.

לא צריך להכליל,והוא הרוויח את הזלזול הזה בצדק ממני ומעוד רבים אחרים.

פורסם
פחות. יש מקומות עם הגנה על העובדים עם ועדים חזקים וכו'.
ברור שהבטחון יותר טוב, אבל זה לא בהכרח נכון תמיד. מספיק שחברה גדולה עשתה השקעה לא נכונה ואתה יכול למצוא את עצמך במקום שעתידך התעסוקתי בערפל.
לא תמיד זה צריך להיות השיקול. זה צריך להיות ביחד עם כל השיקולים.
מה שרשמתי הוא באופן כללי לכלל התחומים ואיננו לענף הבניה באופן ספציפי.

פורסם
רק למגיב אחד מאוד ספציפי פה.
לא צריך להכליל,והוא הרוויח את הזלזול הזה בצדק ממני ומעוד רבים אחרים.

צר לי לומר לך, מרובן המוחלט של התגובות שלך בפורום הזה, בכל נושא שהוא, נוטפת אותה נימה ("אני יודע הכל על הכל למרות שאתמול קטפו אותי מהשדה"), לתשומת ליבך
  • מעניין 1
פורסם
לפני 19 שעות, ANUTKK כתב:

אתם במקומי מה הייתם עושים? אם אני לוקח סיכון רוב הסיכויים ששוב פעם אני יחפש עבודה חדשה או לחילופין אני מרוויח פה בענק.

Thanks.

מנחש שמדובר באלקטרה.

מה אני במקומך הייתי עושה? 

זה תלוי ביחס והערכה במקום העבודה הנוכחי, אם התשובה חיובית אז הייתי נשאר מהסיבה שבכל שלב תוכל לנסות להכנס לתפקיד שהוצע לך. 

בלי קשר לדילמה הנוכחית,

זכור לקחת המלצה מהמעסיק הנוכחי,

בהצלחה!

גילוי נאות אני מהתחום.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 43 דקות, Blaz00r כתב:

צר לי לומר לך, מרובן המוחלט של התגובות שלך בפורום הזה, בכל נושא שהוא, נוטפת אותה נימה ("אני יודע הכל על הכל למרות שאתמול קטפו אותי מהשדה"), לתשומת ליבך

תהיה חזק!

• תוכן חדש...