Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השניצל המושלם - קווים לדמותו


misterb
שימו לב! השרשור הזה בן 1297 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני אוהב את השניצלים עבים ולא דפוקים.

 

קמח יוצר ציפוי קשיח יותר ואני מעדיף בלי.

 

את הביצה מתבל בחרדל ופפריקה, פירורי לחם ולשמן. לא אוהב אותו צפוף פיגמנטים.

 

לגבי הרך זה קורה בחלק התחתון שצמוד לצלחת/נייר סופג ונובע מהאדים. הפיתרון זה להעמיד אותם (אני משתמש בכפיות כדי ליצור מרווח).

 

והכי חשוב בשביל שניצל מוצלח זה ישר מהמחבת אל הפה. אפילו בלי לעבור בצלחת. 

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Ragnar כתב:

בא לי שניצל.

זה הזכיר לי את זה?

 

  • מצחיק 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי כן דופק שניצלים? (תרגישו חופשי לקחת לחתימה...)

טעות לדעתי ופוגע במרקם העוף.

גם אצלי- ביצה, פירורים והיידה לשמן. אחרי שיוצא- לדקה על נייר סופג ואז לרשת, אחרת נקודות המגע בתחתית מאבדות פריכות.

תוספות כיפיות לפירורי הלחם:

אבקת פלאפל, אבקת שום, ביסלי כתוש בטעם האהוב עליכם (ברבקיו זה להיט!) ובעיקרון רוב מה שאפשר לפורר.

את העוף עצמו אפשר להשרות בשלל מרינדות לפי הטעם לפני הציפוי והטיגון, שום-שמן זית-פפריקה חריפה תפס אצלי חזק, וגם סויה-מירין-מיסו אדום

 

התנ"ך לא ישכנע אותי שקיים אלוהים. שניצל טוב... זה כבר מתקרב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכין ככה:

1. טובל בקמח

2. טובל בביצה

3. טובל בפירורי לחם גנריים כלשהם

 

מטגן בשמן חם, אבל לא רותח מדי, מחכה שיתקבל גוון חום, לא בהיר מדי ולא כהה מדי.

יוצא פריך וטעים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, shachar187 כתב:

כצליאקי, גם אני מוצא את הקמח כמיותר 😅

כבעל כרס לא מוצא שום דבר אכיל מיותר.

  • מצחיק 3

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכין ככה:
1. טובל בקמח
2. טובל בביצה
3. טובל בפירורי לחם גנריים כלשהם
 
מטגן בשמן חם, אבל לא רותח מדי, מחכה שיתקבל גוון חום, לא בהיר מדי ולא כהה מדי.
יוצא פריך וטעים.

תנסה בלי קמח ותראה שאין הבדל..
תנסה מבחן עיוור :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנסה, אין מה להפסיד.

אגב, יש פה כאלו שטובלים פעם ראשונה בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם? ראיתי אנשים שמכינים שניצלים גם באופן הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, dorsht כתב:

אנסה, אין מה להפסיד.

אגב, יש פה כאלו שטובלים פעם ראשונה בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם? ראיתי אנשים שמכינים שניצלים גם באופן הזה.

סוטים! 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנסה, אין מה להפסיד.
אגב, יש פה כאלו שטובלים פעם ראשונה בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם? ראיתי אנשים שמכינים שניצלים גם באופן הזה.
ניסיתי פעם, זה יוצר שכבה כפולה של ציפוי. האמת לא רע בכלל (ואפילו מוצלח), אבל לא ממש שווה את האקסטרה עבודה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שניצל למתקדמים זה רק בציפסר עם שמן עמוק.

 

בתור ממונה השניצלים במשפחה עם קילומטראז של אלפי שניצלים אני עשיתי את המעבר לטיגון עמוק בציפסר לפני איזה 8 שנים ואין מה להשוות.

 

א. הטיגון אחיד יותר - חד משמעית

ב. הכי חשוב - בטיגון עמוק כמות השמן הנספגת בשניצלים קטנה משמעותית. (מחזור שניצלים ממוצע שלי הוא של 6 ק"ג עם פחת של 0.5 ליטר שמן. בימי קדם במחבת הצריכה היתה  כפולה לפחות).

 

2 הסנט שלי לטיבול הבלילה - זחוג.

 

והקמח מיותר לחלוטין.

  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

המלצה ללא גלוטן- קמח שקדים. אמנם קשה יותר לכסות הכל ולפעמים זה קצת נושר בטיגון, אבל הטעם משתווה אם לא מתעלה על פירורי לחם רגילים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, Transporter כתב:

דווקא יש יתרון לקמח

הרבה יותר קריספי , ציפוי יותר עמיד

כמה עמיד הוא צריך להיות?

זה לא אמור לעצור מטען חלול.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...