Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי ריצה - המלצות/דגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, לאחר מס' שנים מוצלחת עם ASICS ועל הדגם נימבוס בפרט, לדורותיהם, (18-21) הגיעה העת לשדרג את נעלי הריצה

ראשית, יש לי ניסיון מאוד מוצלח עם הסדרה של נימבוס באסיקס, כיום הדגם העדכני ביותר הוא נימבוס 22, ונמכר במבצע של 550 ש"ח במקום 900 ש"ח.

מס' דברים שלא הבנתי בסדרה העדכנית: ראיתי שיש מס' דגמים שונים. מנימבוס 22 רגילות, יש Knit ויש Platinum, 4E מה ההבדלים ביניהם בעצם? כי הבדלים במחירים קיימים

בנוסף, אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הדגם העדכני (22). ראיתי 2-3 סרטונים ביוטיוב על כך שזה לא הדגם הכי מוצלח שלהם בסדרה

תודה!

פורסם

קשה לי להאמין שנימבוס 22 לא דגם מוצלח. כי 21 היה מוצלח מאוד ( ועמיד מאוד מניסיון אצל בני ), השינויים ביניהם לא רבים ( סוליה נשארה זהה, ב 22 הוסיפו קצת ג'ל במדרסים בשביל הרכות, והבד העליון גם הפך ליותר רך ).
אני לא יודע מה ההבדלים בין 22 הרגיל/ knit / platinum. גם לא מצאתי יותר מדי מידע ברשת. אולי בכלל מדובר בהבדלים עיצוביים.
4E זאת נעל רחבה לבעלי כפות רגליים רחבות.
אם לא היית זקוק לזה לפני, אין בזה צורך גם עכשיו.
כדאי לגשת לחנות ולמדוד כמה מהדגמים.
אם אתה מאיזור המרכז, ביהוד יש חנות מעולה בשביל זה

https://limeshoes.co.il/category/brands/asics/?filter_gender=%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D&query_type_gender=or

אני אישית עברתי מנימבוס ל Kayano , למרות שאין לי צורך בנעל מתקנת - kayano 25 היתה לי הכי נוחה בכל נעל אחרת אי פעם.
אפילו קניתי בזמנו זוג נוסף מהדגם הספציפי.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה! האמת שזאת בדיוק החנות ממנה אני מעוניין לקנות. זוג אחד לי ואחד לבת זוג

מעולם לא התנסיתי עם דגם אחר כי מאז ומעולם החזקתי בנימבוס... הרגל שלי אכן רחבה אבל לא נתקלתי בבעיה עד כה

בתקופת הסגר לא ניתן להגיע לחנות כמובן אך להבנתי הם מבצעים משלוחים אונליין 

מה ההבדלים ביניהם בעצם? הקיינו על פניו נראות יותר מתאימות לריצת שטח מאשר כביש, לא כך? גם קצת יותר יקרות מהנימבוס

פורסם

תחכה עד שתהיה אפשרות למדוד.
לא קונים נעל במשלוח ( אלא אם מדדת לפני כן את הדגם בחנות אחרת , ופשוט היה יקר מד, אבל הנעל התאימה ).
נימבוס זאת נעל "חופשית ".
קאיינו - נעל "מתקנת ", זאת אומרת מונעת קריסת רגל הצידה.
אין קשר לשטח . דגמים ברמה זהה, אבל לרגליים שונות.
איך יודעים שצריך נעל מתקנת ?
לוקחים נעל ישנה שעבדה קשה ומסתכלים על השחיקה של הסוליה והצורה הכללית של מה שנשאר ממנה.
אם יש שחיקה לא אחידה, כדאי לשקול נעל מתקנת ( רק לכיוון הנכון ).
אם שחיקת הסולייה אחידה - עדיף נעל חופשית.

• אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

@vladclarתודה על ההסבר

לא חושב שיש לי צורך בנעל מתקנת לפי הבלאי שאני רואה

אני מסכים איתך בנוגע למדידת הנעליים, אך לדאבוני יש איזה משחק עם הנימבוס בארץ והמחיר שלהם

לפני הסגר הראשון ואחריו המחיר היה בסביבות ה-750-800, במהלך הסגר כמו גם בנוכחי המחיר קורס ל-550. הבדלים משמעותיים

באליטל המוכר הסביר לי שזה נובע מכך שבמהלך הסגר אנשים כמעט ולא רוכשים נעלי ספורט (חנויות סגורות) ולכן ההנחות

חשבתי לנצל זאת

פורסם

אני כל שנה קונה בחנות הזאת נעליים לבן שלי.
תמיד המחיר היה 550₪ לדגם החדש.
ממה שראיתי, נימבוס 21 עדיין נמכר שם ב 450₪. אם המידות שלכם עדיין במלאי, הייתי קונה 21.

• תוכן חדש...