אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אתמול נפלתי ושברתי את אצבע "המורה", במיון עשו לי גבס ואמרו שכנראה צריך ניתוח כי העצמות זזו. מישהו עבר את זה בעבר? ההחלמה מהירה?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 20.1 אלף צפיות
אחרי מאבקים חוזרים ונשנים עם מכסה הניקל (או דמוי הניקל) שמפעם לפעם מסרב להיפתח בצורה עיקשת יותר ויותר (המצב היום הוא שהוא לא זז בכלל עם הכלי לפתיחה שמחובר למנוף באורך מטר ואחרי ריסוסים חוזרים ונשנים של WD40 - הפינים של כלי הפתיחה התחילו להתעקם אבל המכסה לא זז בכלל) החלטתי להחליף את המכסה (והריבוע הסובב אותו) בדגם חדש שבו המכסה נראה אותו דבר אבל הוא מונח וללא הברגה (מקווה שזה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד). השאלה היא, איך מפרקים את המכסה הקיים בלי לגרום לנזק ? ואיך מחברים / אוטמים את המכסה החדש ? מצ״ב תמונת המכסה ותמונה המיקום הבעייתי שלו (מתחת לארון תלוי)
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
ביטוח חיים 1 2
מאת r.e.g.e.v- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בגדול קרוב לגיל 30 מצב רפואי לא ברור (דהינו אין אבחנה) אבל יש רצון לעשות ביטוח חיים, הבנתי שיש אפיק שנקרא ריסק.. מחפש כמה שיותר מידע, חברות שונות, מי נחשב אטרקטיבי .. מה התשלום ההגיוני לחודש .. מה גובה הפוליסה ההגיוני וכו'.. אשמח לחוכמת ההמונים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 761 צפיות
מחפש קיטורית ידנית קטנה (לא מכשיר נגרר על גלגלים) , לצערי המבחר בארץ שאני הצלחתי לאתר הם רק מותגי מדבקה סינים... האם לחברים יש המלצה על קיטוריות טובות במחיר סביר ? תודה !
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום, שוקלים לעבור לגור באבן יהודה ורציתי לקבל חוות דעת על הישוב. חשוב לנו שיהיו בישוב את הדברים הבאים: אוכלוסיה טובה, חינוך טוב, גני שעשועים לילדים ומרכז קניות. תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 882 צפיות
קנקן מים של קנדי שירת אותנו נאמנה שנים, הפסיק לקרר פתאום.. מחפש אחד חדש ואף אחד לא מוכר, כל אתר שמפרסם אותו אזל במלאי. מישהו אולי נתקל באחד כזה בחנויות? או מכיר מוצר דומה מחברה אחרת? (קניה מחול גם תופס)
הודעה אחרונה מאת CartMan2oo5, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 601 צפיות
אני עוף מוזר, אני מודה: אני משתדל לא לראות טלוויזיה בכלל ותוכניות אקטואליה/חדשות בפרט. אני חושב שהגדרתי פעם למישהו שאני בעצם לא רוצה לזהם את הנפש שלי ברפש שיש שם, אבל בכל זאת (ואולי למרות?) אני כמובן מעודכן במה שקורה בארץ. אתמול בבוקר איחרתי לצאת לעבודה וראיתי תוכנית בוקר שבין המגישים זיהיתי את אברי גלעד ועוד מגישה אחרת. לא יכולתי להתפעל מזה שלא הם, וגם לא האורחים שלהם משתמשים בכיסוי פנים כנידרש בחוק. 2 מטר ביניהם בטח שלא היה שם. מישהו יכול להסביר את התופעה? האם יש להם אישור מיוחד או שרשויות המדיה סתם שמות פס על הכל? אישתי אמרה לי שבאף תוכנית TV זה לא קיים, מעולם לא ראתה אורחי תוכנית או מגישים עם כיסוי. מה אני מפספס כאן?
צינור שהתקפל
מאת om2-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 790 צפיות
השיבר הראשי שיורד מהדוד שמש נשבר לי אצלי. במהלך ההחלפה כנראה לא אחזתי טוב את המחבר והצינור (בתמונה השחור קצת מתחת לשיבר 3/4 ) הסתובב חצי סיבוב, חשבתי שזה צינור pex אבל ראיתי שיש בתוכו שכבת מתכת, כנראה שזה sp אני יודע שצריך לחתוך מעט מתחת, אבל אין לי את הכלים לחיתוך מדויק ולכן סגרתי את זה ככה (גם בגלל חוסר זמן ) רק עם ישור חזרה למקום נכון לכרגע אין נזילות 1. האם לדעתכם ניתן להשאיר את זה כך, או שזה יתפוצץ בזמן הקרוב וכדאי להקדים תרופה למכה? 2. חוץ מהמספרים הייחודיות לזה, האם ניתן לחתוך את זה בסכין/מסור בצורה מדויקת?
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 602 צפיות
איך ניתן להסיר את הבורג הזה או מה שזה לא יהיה הבורג הכוונה לעיגול הקטן בתמונה בצד ימין למטה אני רוצה לפתוח את המצת ול"סדר" אותו
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
איפה קונים כזה דבר בארץ שיהיה אמין ואיכותי? מיועד לטלויזיה LCD 65 ככה שצריך שהוא יהיה ושווה ולא פח , והאם צריך לשם לב לפרטים טכניים כמו AMPER וכו'
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, חיפשתי ברשת מידע ולא הצלחתי להבין, מה סטטוס תמ"א 38 כיום? האם בניין שעוד לא עשה שום צעד להתחיל את התהליך יכול כיום להתחיל את תהליך התמ"א, או שרק בניינים שהתחילו תהליך יכולים להמשיך אותו?
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 695 צפיות
... והאם יש באמת צורך לעדכן?
הודעה אחרונה מאת hans, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 560 צפיות
נשבר לי קרש ממסגרת של מיטה. אני מחפש נגר שיבנה לי קרש מעץ אורן באורך 1.50, מי שהתקשרתי אליו לא מתעסק עם עבודות כאלו. מכירים מישהו באיזור ת"א שמתעסק בעבודות קטנות כאלו ובמחיר סביר?
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 596 צפיות
האם גם ילדים צריכים להיבדק? מאיזה גיל?
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אולי מישהו נתקל בבעיה דומה, או יודע מה הבעיה. מהטלויזיה בסלון יוצא כבל HDMI, דרך הקיר, למזנון שמתחת. השרשורית שבקיר צרה מדי, ואין לי אפשרות להעביר שם יותר מכבל אחד (וגם זה אחרי קומבינה של ראש מתפרק). במזנון יש XBOX וממיר sting box, שמחוברים דרך ממתג hdmi לטלויזיה. זה עבד יופי עד היום, עם טלויזיה של סמסונג. היום קיבלתי טלויזיה חדשה של LG ואחרי שהמתקין סיים לחבר ולהפעיל ראינו שאין אות מהסטינג בוקס. כשאני מחבר את הסטינג בוקס ישירות לכבל הראשי, הכל בסדר. אבל דרך המפצל, אין אות. לא משנה מאיזה כניסה (3 כניסות). הXBOX עובד יופי. חשבתי שהכבל בין הסטינג לממתג דפוק, אז ניסיתי להחליף עם הכבל של הXBOX, אבל גם זה לא עובד. האם יכול להיות שיש אי…
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 587 צפיות
אני טס למונטנגרו לשבוע בסוף החודש, מחפש לעשות ביטוח נסיעות בסיסי, בעיקר לצורך כיסוי רפואי במקרה חירום. מרגיש לי שחברות הביטוח בארץ קצת מגזימות. פספורט קארד שהייתי מבטח דרכם לרוב עד היום, דורשים 100$ לשבוע. ביטוח דרך כרטיס האשראי שלי (קורפורייט) דורשים 50$, וזה אחרי שכביכול נתנו לי 5 ימים חינם. התחלתי לפזול לכיוון חברות ביטוח בחול, ראיתי ביקורות טובות על האתר https://safetywing.com/nomad-insurance המחירים שם שפויים לגמרי, סדר גודל 2$ ליום. האם יש למשהו נסיון עם האתר? הבנתי שיש להם גב של חברת ביטוח יפנית גדולה. בקיצור, מה אתם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן מה נשמע? אני עוד מעט משתחרר מהצבא וחשבתי להתחיל לשטוף לאנשים את המכוניות שלהם אצלם בבית(כמובן רק איפה שיש גישה לחשמל ולמים) ואני אבוא עם הציוד שלי. שטיפה רק מבחוץ,אבל כמובן עם מטלית מיקרופייבר,שיטת 2 הדלאים ולעשות הכל כדי לא לפגוע בצבע של הרכב עצמו. השאלות שלי הם: 1-אני צריך לפתוח תיק אצל ביטוח לאומי/מס הכנסה? 2-אי אפשר פשוט לקחת מזומן מאנשים? 3-כמה יעלה לי ביטוח הרכבים שאני שוטף(אם לדוגמא אני לוקח 60 שקל,כמה מתוכם אני אשלם לביטוח)? 4-האם יש לזה שוק? 5-לדעתכם זה אחלה דבר לעשות אחרי שאני משתחרר מהצבא? תודה רבה ואשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Boaz Av, -
- 9 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מאז שאני ילד אני סובל מעקמת בגב. לא משהו שמפריע לי ביום יום, אבל יש לי חשש שזה יגרום לבעיות בגיל יותר מתקדם. בציעורתי טופלתי ע"י מחוך לגב שלא ממש עזר ובשנה האחרונה הייתי אצל מאמן שעזר לי ביציבה הכללית וגם בשיפור הגב. בגלל הקורונה האימונים הופסקו ואני מחפש פתרונות אחרים. ממה שראיתי ברשת לא מדובר בטיפול עדין, אלא משהו שנראה די טראומתי לחוליות וזה מעלה אצלי חששות לנזק בטווח הארוך. מה שכן, צורת הטיפול לא שונה מהאופן בוא התאמנתי עם המאמן שלי, ההבדל הוא במיכשור שיש לכירופרקט ושאין למאמן. מישהו פה יצא לו לעבור טיפול כזה או אחר אצל כירופרקט? עזר לא עזר? המלצות לכירופרקט?
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מה קורה חברים, אני חייב עזרה בתוכנה להקלטת הרצאות כולל שמע (שהמנחה מדבר והתוכנה תקליט אותו מדבר) כל תוכנה אפשרית שהיא חינמית פשוט לא עובדת 100%- זה אומר שיש באג באמצע ההקלטה והתוכנה פשוט קורסת או שיש תוכנה שמוגבלת לחצי שעה של הקלטה או שבכלל לא שומעים את המרצה מדבר. חשוב לציין שאני מחפש תוכנה חינמית והכי פשוטה שיש להפעלה ויכולת הקלטת וידיאו כולל הקלטת אודיו של לפחות 4-5 שעות ברצף באיכות 1080P (גם 720P זה בסדר) יש לי ווינדוס 10 64bit Thanks.
הודעה אחרונה מאת ishayk, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 719 צפיות
מנסה את מזלי פה אחרי שלא הצלחתי למצוא פתרון ברחבי הרשת. יש לי מכשיר lg g4 ( ישן אבל סוחב טוב) ונתקלתי בבעיה. תמיד כשנכנסים למסך שבו מופיעים היישומים הפתוחים מצויין שאין יישומים אחרונים. חיפשתי ברחבי הרשת, ולמרות שהבעיה ידועה לא מצאתי פתרון לכך. אולי איפוס המכשיר להגדרות יצרן יפתור את הבעיה אך מנסה פתרון שלא מצריך לאפס את המכשיר. האם מישהו מכיר את הבעיה ואת פתרונה? Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 825 צפיות
היי, חבר זומן לשימוע במשרד הרישוי להתליית רישיון בעקבות אירוע רפואי. למישהו יש ניסיון עם שימוע כזה או מה קורה שם? תודה
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- 11 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, העולם הזה של טיפולי שיניים הוא כמו מעמקי האוקיינוס. בעצם עד היום לא הצלחתי להבין למה רופא אחד לוקח פי 2 על אותו הדבר מול רופא אחר. אני אישית הולך לרופא ידוע ולדעתי גם משלם לא מעט על זה. והאמת דיי מרוצה ממנו. אבל לפעמים אני טועה האם הייתי מקבל את אותה התוצאה אצל רופא טוב אחר בסכום הרבה יותר משתלם. כרגע נמצא לפני טיפול הרמת סינוס סגורה + שתל + כתר. הייתי רוצה לשמוע מכם כמה לדעתכם מחיר סביר לטיפול מהסוג הזה אצל רופא טוב. שוב פעם לא מחפש סנדלר, פשוט הייתי רוצה להבין סדר גודל של מחיר הוגן. תודה בראש לעונים. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי מזגן נייד של אלקטרה (Relax) מהסוג הזה משום שמדובר במזגן נייד, אין לו ניקוז. בקיץ האחרון, מעת לעת, הופיעה לי שגיאה e2 שפירושה המזגן מלא במים ואכן הייתי נדרש לרוקנו. בזמן באחרון התופעה מתרחשת יותר ויותר. לא באמת מפריע לי לרוקן את המזגן ממים אבל השאלה ממה נובע הדבר והאם מדובר במצב נורמאלי שנובע מהלחות הגבוהה? שבוע טוב אופיר
הודעה אחרונה מאת Boaz Av, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפני שנים רבות, בניתי אחת חובבנית במיוחד מעץ. לא עבדה כמו שצריך... פורקה לאחר כבוד. לפני שנים מעטות, התחלתי לבנות אחת חדשה (להלן: פרוייקט המחרטה מבלייר). אני עדיין פה ושם מנסה להמשיך את הפרוייקט. היום, נתקלתי להפתעתי באחת זולה ומוכנה כמוצר מדף. וכמו שאומרים ברוסית, יא חאצ'ו. מאחר ואין לי ניסיון עם מחרטות (למעט המחרטה מבלייר...), אבקש המלצה \ דיס המלצה. האם כלי זה יכול לקבל פוטרים עם בקים מתהפכים במקום הפלטה? פוטר במקום העוקץ לקדיחה? מה עוד אני צריך לדעת? תודה לעונים ולממליצים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 20 אלף צפיות
שלום, כבר כמה ימים אחרי שאני מכבה את המזגן המיני מרכזי בערב, ופותח את כול החלונות, בכול הדירה מופיעה שכבת אדים שהופכת למים על הרצפה. אחרי כמה שעות זה מתיבש. זה תקין? איך אפשר למנוע את זה? Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, קודם כל לא ממש הצלחתי להבין - מה ההבדל בין השניים? אני מעוניין לרכוש מקדחה לשימוש ביתי - כמובן כולל קדיחה בבטון תקציב - לא מחפש משהו מפוצץ, משהו טוב שיחזיק אשמח להארות-הערות המלצות וכו' כנ"ל חומר לקריאה
הודעה אחרונה מאת save, -
- 8 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם, כמו בכותרת - מגבר סטריאו של רוטל, קצת וותיק (מאמצע שנות ה-90), מתרסט כל כמה שניות. בעין לא מקצועית נראה שלפחות כמה קבלים (עם מחלות רקע) עברו מרשימת המונשמים לרשימת הנפטרים, אבל בטח יש עוד כמה נקודות שדורשות תשומת לב. צריך מישהו שמבין (באזור המרכז) ויכול להחזיר אותו למצב שמיש, רצוי במחיר סביר (אחרת כבר אפשר לחפש מגבר חדש, או לפחות חדש יותר). תודה!
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 612 צפיות
היי, רציתי לשאול אתכם חברי הפורום, האם יש בידכם המלצה לטלוויזיה 65' עד 2500 שח. בחיפוש דיי מעמיק ראיתי שמה שנכנס בתקציב שלי זה טלוויזיות "מדבקה" של חברות לא מוכרות או לחילופין טלוויזיות של חברות מוכרות אבל דגמים ישנים. עכשיו אני לא בטוח מה עדיף, כי הבנתי שיש בעיות התממשקות של הדגמים הישנים עם ספקי התכנים החדשים(sting tv, cellcom tv, partner). אשמח לייעוץ והמלצות.
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
- 11 עוקבים
- 22 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , לפני כשנתיים עשיתי כרטיס אשראי של ישראכרט -קורפורייט דרך מקום העבודה. בשנתיים האלה 3 פעעמים ניסו לפרוץ ופעמיים הצליחו . ייתכן שלפייפל גם תרומה לא קטנה . מדי פעם אני קונה ב-נקסט או באתרים הסיניים . לח"ל אני כמעט לא טס , אם כבר עסקה דולרית אז דרך פייפל שאמור להיות בטוח . האם מבחינת הגנה על הפרטיות-עדיף כרטיס אשראי בנקאי ? על איזה כרטיס הייתם ממליצים תודה
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן! במסגרת סאגת השיפוצים שאני נמצא בה כעת, נוצר אצלי חוסר הבנה לגבי מטבחים יד 2. מה הקאצ'? כיצד הדבר אפשרי? הרי לרוב המטבח הוא אינדיוידואלי ולכן בעת ההזמנה נבנה בדיוק לפי המידות שאתה צריך. כיצד ניתן להתאים את המידות של מטבח חיצוני למטבח שלי? מה עלויות של פירוק\הרכבה של מטבח כזה? האם מישהו עשה את זה בעבר?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 549 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- bigfoot7375nadav
- hans
- eyalgr
- yuvk
- פריג'י
- amirtoar
- discoTD5
- orsh99
- kingikra
- davemustaine87
- asix
- FuriousLift