Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

כמו בכותרת - מגבר סטריאו של רוטל, קצת וותיק (מאמצע שנות ה-90), מתרסט כל כמה שניות. בעין לא מקצועית נראה שלפחות כמה קבלים (עם מחלות רקע) עברו מרשימת המונשמים לרשימת הנפטרים, אבל בטח יש עוד כמה נקודות שדורשות תשומת לב.

צריך מישהו שמבין (באזור המרכז) ויכול להחזיר אותו למצב שמיש, רצוי במחיר סביר (אחרת כבר אפשר לחפש מגבר חדש, או לפחות חדש יותר).

תודה!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יש לנו חבר פורום שפרסם לא מזמן את העסק שלו: MRE - מילמן ראובן אלקטרוניקס

אין לי נסיון מולם אמנם, אבל יש ביקורות טובות :)

• אהבתי 1
פורסם

עכשיו באים? (אבל תודה, אני אשתדל לזכור לפעם הבאה, אם וכאשר). המגבר כבר אצל ראובן מילמן מהפוסט הראשון, מקווים לחדשות טובות.

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
בתאריך 16.4.2020 בשעה 13:17, yogev20 כתב:

מכיר גם בחור ברמלה ישר והגון. ויש עוד כמה שהכרתי במהלך השנים, אם תהיה מעוניין.

אני אשמח לשמות טכנאים מומלצים לתיקון של מגברי סטריאו וינטאג',

מגבר אינטגרייטד של מרנץ ופאואר של הפלר

(שניהם תקינים אך מעדיף לרענן מפאת גילם).

תודה.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

בתגובה מעלייך רשמתי

סוני ואלון אחראים על תיקונים של רוב חברות תאורה\הגברה מהמובילות בארץ

עזרו לי בעבר גם עם ציוד אנונימי שהבאתי מסין ואין לו חלקי חילוף בארץ

• רעיון טוב! 1
פורסם

BEEKER

לבחור מרמלה קוראים עודד, 0505478170. שאל אותו לא בטוח שהוא מתעסק עם כל מגבר

גם כי הוא תמיד עסוק בתיקונים שונים כולל ברכבים שמגיעים אליו. אך מדובר על איש ישר.

שאר השמות כבר הוזכרו, דני בכור, דני דקל, קובי כהן אולי כי לא בטוח שהוא מתמחה בכל המוצרים.

יאיר פורמן ( מכיר אישית) איש מקצוע מעולה, אך בדוק מחירים ותעשה השוואות לפני. ( חוץ מזה הוא גר בצפון)

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז המגבר ז"ל.

תוהה לגבי ההמשך - הצרכים כרגע הם שידוך בין מחשב (עם DAC קיים, פחות או יותר, לא משהו שאודיופיל ממוצע היה מתפעל ממנו יותר מדי) טלוויזיה (פנסוניק 50" דגם-כלשהו, 1080) וזוג רמקולים (Dali Zensor 3).

למרבה הצער, רוב השימוש בסט-אפ הזה הוא לצפיה בסרטי / סדרות ילדים (כבר נוער, סוג של). אז אין דרישה למשהו אודיופילי, אבל יהיה נחמד שלא יהיה לגמרי פח.

מצד אחד, אפשר להמשיך ולחפש מגבר אנאלוגי בסיסי כזה או אחר (כנראה יד2). יש כרגע למשל ימאהה RS700 כנראה די חדש ב-1,400 ש"ח, לדוגמה. אפשר גם לקנות חדש ופחות נחשב (למשל זה), ולקבל אחריות ו-BT בתמורה למותג (ואיכות?).

מצד שני, ולמרות שאין לי שום כוונה להוסיף רמקולים בעתיד הנראה לעין (דירה שכורה, ודי צפופה), אפשר גם לחשוב על להתקדם למשהו קצת יותר מודרני, כזה עם כניסות HDMI, ולו רק בגלל הנוחות. יש כאלו משומשים די בסיסיים באותה רמת מחיר (למשל, פה ופה), או מצ'וכללים יותר כמו למשל פה, ובטח יש עוד כמה עם חופרים.

הסיבות (להבנתי) לחפש מגבר סראונד - היכולת להוסיף עוד מקורות HDMI בקלות (למשל, אולי יום אחד בעתיד, קונסולה).

הסיבות (להבנתי) לחפש מגבר סטריאו - אמינות (נניח, לפחות יכולת תיקון, גם נניח), איכות עדיפה למחיר (לא יודע אם זה בכלל יבוא לידי ביטוי).

דעתכם?

אני מסכים איתך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

טוב, לא היתה פה הענות מי יודע כמה, מנסה שוב.

ממש נמאס לי לשמוע סאונד מהטלוויזיה. הכיוון הכללי הוא לחפש מגבר ק"ב זול, לא חייב מיליון ערוצים, רצוי מאוד 4K (לשדרוג עתידי), רצוי HDR בכל מיני פורמטים. לא הצלחתי למצוא משהו סביר יד2, אבל מצאתי Marantz NR-1509 שלכאורה עונה על כל הדרישות במחיר סביר (2,200 ש"ח). ביקורות ברשת בסה"כ נשמעות חיוביות, מודע לעוצמה הלא מאוד גבוהה (דירה קטנה, בניין ישן, לא רוצה לריב עם השכנים) ולמחסור בעוד 2 ערוצים (גם ככה לא מתכוון להוסיף עוד רמקולים כרגע).

דעות? רעיונות אחרים? מציאה מטורפת באמאזון שאני מפספס?

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

אני מסכים איתך

פורסם

לגבי יד2 בארץ, צריך ממש לשבת על הלוחות כדי לחפש מציאה.

אנשים מוכרים מגברים וציוד אודיו במחירים שלא היו מביישים מוצרים חדשים.

לא יודע אם זה נובע מחוסר הבנה במחירים היום, ניסיון להרוויח כמה שיותר, או מחיר שנובע מכך שפעם אלקטרוניקה עלתה יקר, וקשה לאנשים להבין שהיום זה ציוד שאינו נדרש,

בדיוק כמו מחשב שעלה 6,000 ש"ח לפני 15 שנה, והיום אין לו ערך כספי.

מצד שני, לפעמים יש מציאות הזויות שבד"כ נעלמות תוך שעות (לדוגמה: מגבר פיוניר ק"ב ללא שלט ב-100 שח)

המרנץ שקישרת נשמע מעולה, עם תמיכה בפורמטים WAV, FLAC, ALAC, 

• אהבתי 1

-

פורסם

כן, שוק היד2 כאן למוצרי אלקטרוניקה נראה לרוב כמו השוק של הגולף קונפורטליין. אנשים הזויים (כולל כאלו שמפרסמים מודעות "רק בפרטי" אבל לא עונים כשמשאירים להם טלפון).

כנראה שבסוף יהיה לי מרנץ כזה בבית.

תודה!

אני מסכים איתך

פורסם

אם הבנתי נכון, למרנץ הזה יש מיקרופון + תוכנת כיול, זהה לאחיו הגדולים.

מניסיון של קרוב לשנתיים עם אחד מאחיו הגדולים (לא ממש משנה איזה, אצלי נחת ה-5012) אתה עומד לחטוף את הכאפה של חייך אחרי הכיול. אתה לא מאמין מה הרמקולים שלך מסוגלים להוציא אחרי הכיול.

מומלץ בחום. אתה תזרוק את כל מה שידעת על אודיופיליה לפח אחר כך...

לגבי יד שנייה ואודיו בארץ - שילכו לחפש. חבורת הזויים אחד אחד, ללא יוצא מהכלל. פשוט מביך.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מעבדת רם גבאי בתל-אביב מומחה מספר 1 בארץ לתיקון מערכות שמע. מנסיון של שנים.

מעבדות שלא מצליחות לתקן מערכות שמע וציוד של תקליטנים שולחים אליו את הציוד לתיקון.

מומלץ !

http://www.ramgabay.co.il/

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...