Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, אני אשתדל לזכור לעוד כמה שנים כשהמרנץ יתקלקל...

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

חפש בלוחות של פורומים אודיו, יש מגוון של מוצרים. (רמקולים ,סאבים, מגברים, רסיבר)

לא מזמן מכרתי רסיבר ביד שנייה במחיר טוב למצבו. 

בכל אופן אם אתה מעוניין במערכת בסיסית, אתה יכול למצוא גם בחנויות אודיו/וידאו 

לרוב יושבים להם מוצרים מטרייד אין. "פיוז"  "אודיו קלאב" למשל. תרצה עזרה? יש לי קשרים טובים עם כמה חנויות.

אין לי כמובן שום קשר עסקי אם אף חנות. 

פורסם

אני יושב על הלוחות של hometheater ו-dtown כבר תקופה, ומחפש גם ביד2. ממה שראיתי, יש או highend (במחירי highend), או דברים ממש ישנים (שלא עושים 4k), לא ממש משנה באיזה מחיר, ומדי פעם משהו נורמלי שמתומחר ב-75% מחדש, במקרה הטוב.

הכי הזוי היה מישהו שפרסם מודעה ב-hometheater בלי לכתוב פרטי התקשרות, ופשוט לא ענה גם כששמתי את הטלפון שלי. נפלא מבינתי כל העניין הזה, כאמור, קצת שוק של גולף קונפורטליין.

אני מניח שאני אקפוץ בקרוב לפיוז. תודה בכל אופן.

אני מסכים איתך

פורסם
בתאריך 18.4.2020 בשעה 09:05, yogev20 כתב:

יאיר פורמן ( מכיר אישית) איש מקצוע מעולה, אך בדוק מחירים ותעשה השוואות לפני. ( חוץ מזה הוא גר בצפון)

נסעתי אליו שעה בפקקים רק כדי שיתן לי הצעת מחיר הזויה מבלי לבדוק את הרסיבר (מה שסרב לעשות בטלפון/באינטרנט). גר בצפון  אבל יש לו מרתף (אין לי שם אחר לזה) בהוד השרון. 

• רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם

pooh-bear

לא שאני מצדיק חוסר התייחסות, אך לכל דבר יש שני צדדים.

כלומר, לא פעם אני רואה מוצרים יקרים (רסיברים, סאבים, ומגברי היי אנד נניח) ואנשים קופצים ישר

בשאלות מוזרות: "כמה זה עולה".  נניח שאתה קונה רציני, הרי שיש למכירה סאב  של JL-AUDIO דגם F-110 נניח

מי שמעוניין בסאב כזה? הרי יודע כמה עולה חדש, וכמה בערך יעלה יד שנייה. משמע, רוב מי ששואל שאלות כאלה

לא באמת קונה רציני, ולא הייתי בונה עליו בתור קונה פוטנציאלי.  חמור מזה שיש טלפון להתקשרות במודעה.

אני בכלל בעד חוקים נוקשים בלוחות שם, ראשית כל אין אפשרות תגובות, חובה לציין מחיר, אחרת המודעה נמחקת

ודרך התקשרות. (לא חייב סלולר)

בכל אופן,  אני רואה כל הזמן מודעות על רסיברים/מגברים/רמקולים בלוחות. קח בחשבון, ציוד טוב ומבוקש,  נחטף.

גם במחירים גבוהים. ככה זה בכל תחום. (גם רכבים טובים/מבוקשים עפים)

שקול לבדוק בחנות, יכול לפנות אותך לחנות שאני רוכש שם קבוע. לשיקולך. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

חברים, אתם מבזבזים את זמנכם.

אין מערכת כיול? לפח ההיסטוריה. ברצינות.

עם כל החיבה לציוד אודיופילי, זה לא זה. מהפכה.

אני מיישם את זה אגב במערכת pa שאני משמש בה כאחראי/מתנדב מדי פעם. מכשיר כיול ייעודי משולב באקולייזר של dbx, עובד כמה שעות על ההתקנה הראשונית ומאז לא נוגע, בלי פידבקים, בלי "חורים ושקעים" בספקטרום, נשמע מיליון דולר גם באולם עם אקוסטיקה כושלת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו כן - בדוק קבוצות פייסבוק (סטריאו ישראל, איציק סדינה אודיו וכו'). משום מה אין חפיפה בין המפרסמים שם וכאן.

פורסם
לפני 32 דקות, yuvk כתב:

נסעתי אליו שעה בפקקים רק כדי שיתן לי הצעת מחיר הזויה מבלי לבדוק את הרסיבר (מה שסרב לעשות בטלפון/באינטרנט). גר בצפון  אבל יש לו מרתף (אין לי שם אחר לזה) בהוד השרון. 

צר לי שזה היחס שקיבלת שם. כנראה הבחור יודע שהוא אחד מבעלי המקצוע הטובים בתחום האלקטרוניקה

והתחיל להתייחס ללקוחות בהתנשאות. (שמעתי על זה כמה פעמים, מצער)

חבל שלא שאלת אותי באישית, יש כמה בעלי מקצוע טובים במרכז.

• רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן:

בשעה טובה, נרכש Denon AVR-X1500h ממישהו שנמאס לו ממערכת גדולה ועובר לסאונד בר (לטענתו), ב-1,200 ש"ח. נראה בחור מאוד אמין בסה"כ, גם הרסיבר בינתיים עובד.

המחשב שהיה מחובר ישירות לטלוויזיה קצת פחות אוהב את המתווך החדש שנוסף לו בדרך, ומדי פעם לא מוכן להראות כלום אחרי שהוא נדלק (ואז חייבים לרסט אותו). מישהו נתקל בתופעה כזו? זה אולי עניין של הגדרות? כבל HDMI? משהו אחר? לא מצאתי שום דבר מעניין בהגדרות, וכמובן שגם שידרגתי גרסה ובדקתי שאין גרסה חדשה אחרי השדרוג.

אני מסכים איתך

פורסם

זאת נשמעת לי בדיוק הסיבה שהוא מכר את המגבר.

כמו אבטיח... מוכר נחמד, אבל לא תדע בלי לפתוח.

תנסה להחליף כבל אבל אני בספק אם זאת התקלה..

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מבין למה אתה אומר מה שאתה אומר, אבל אני (עדיין) לא משוכנע שזה המצב - גם מההתנהלות של המוכר, אבל גם כי גם בלי מתווך בדרך, יש למחשב הזה (וגם לקודמו) בררנות לגבי סדר ההדלקה של הרכיבים (בעברית, הוא פחות אהב להידלק ראשון, בלי תצוגה שהוא יכול לדבר איתה). יכול להיות שמדובר באיזשהו מקרה קצה של אובונטו, או אולי משהו בטלוויזיה. אני לא מכיר HDMI מבפנים בכלל, אבל להבנתי יש איזשהו negotiation בהתחברות, ומשהו שם לפעמים לא עובד. ההוספה של המגבר באמצע כנראה החריפה את המצב.

אני מסכים איתך

פורסם

בעיקרון אתה צודק, יש איזה סוג של Handshake
מצד שני ציוד איכותי, לא אמור לעשות בעיות בהתחברות, בלי קשר למי עלה ראשון.
אני מכיר הרבה תופעות וודו כאשר ה ARC מופעל או כול שליטה אחרת שרוכבת על ה HDMI היות והתקנים מאוד נזילים ולא תמיד יש תאימות.
אם המשדר או המקלט של האות כולל יכולת כזו... כבה אותה.

אופציה לשידרוג (אם הסדר כל כך משמעותי) זה שימוש בשלט חכם או בלסטר שמפעיל את הציוד ע"פ סדר עם השהיות קבועות.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

לא הייתי משקיע בתיקון.

קנה מתאם hdmi2idmi + spdif

המתאם יחלץ את האודיו הדיגיטלי שאותו תחבר לרסיבר.

את ה HDMI תחבר לטלויזיה לא דרך הרסיבר.

לדוגמה:

https://www.aliexpress.com/item/4001271938683.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1fe6142aJH1apq&algo_pvid=34625934-8bf7-4563-99e5-295325ac2dac&algo_expid=34625934-8bf7-4563-99e5-295325ac2dac-15&btsid=0b8b034a15993068725698959ed8d6&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 1
פורסם

תודה על העצות, אבל זה הלך ממש, ממש רחוק מדי...

בניחוש מושכל, הדלקה בסדר הנכון (טלוויזיה -> מגבר -> מחשב) והמתנה של כמה שניות בין שלב לשלב (המגבר אפילו מהבהב כמה שניות, כנראה אינדיקציה לאיזשהו שלב של אתחול) פתרה את הבעיה לחלוטין. הכל עובד פיקס.

אני מסכים איתך

פורסם

נתקלתי בבעיה דומה עם רסיבר הרמן קרדון ומחשב. הטלויזיה מזהה את המחשב (ישירות), את הרסיבר, אבל לא את המחשב דרך הרסיבר. עקפתי את הבעייה עם מתאם כמו שכתבתי.

• תוכן חדש...