אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 679 צפיות
שלום חברים דירה שכורה, מזגן קיר של אמקור ישן מאד. לאחרונה כאשר מדליקים את המזגן - לוקח למדחס משהו כמו 5 דקות עד שהוא נכנס לפעולה. חשבתי שאולי תרמוסטט - אבל אחרי הפעם הראשונה שהמדחס נדלק הוא ממשיך לעבוד רגיל - נכבה ונדלק לפי הטמפ' המכוונת, ונראה שהתרמוסטט תקין. ממה שקראתי פה בפורום גם יש קבל של המדחס - אבל שללי גם את זה כי המדחס נדלק בלי בעיה בזמן העבודה - רק ההפעלה הראשונה שלו כאשר מדליקים את המזגן לוקחת כמה דק. ניסיתי לכבות את המזגן בזמן שהמדחס עובד, לחכות חצי דקה ולהדליק שוב - וגם אז המדחס נדלק רק אחרי מכ הדק. למישהו יש רעיון מה התקלה???
הודעה אחרונה מאת nathun, -
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה קורה אנשים? אני מחפש לקנות עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר.לא מחפש משהו כבד עכשיו (כמו גיימינג כבד וכד'), כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת כמעט בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר.הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר.נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות. חשוב לציין שיש לי יד גדולה מאוד - חשבתי לקחת את הM330 של לוגיטק גם כן אבל קראתי שהוא קטן יחסית כמו הM170 ואני שוקל קצת להגדיל
הודעה אחרונה מאת maor23, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
https://www.youtube.com/watch?v=3yZ0iFJWQ-A בסרטון הזה מדובר על הסיפור הידוע של המטוס הרוסי הזה. ראשית - סיפור מענין למי שטרם מכיר אותו. כמו כן הסתכלו נא ב- 04:15 , מופיע צילום של המטוס המרוסק, ומימין עומד חייל (לבלגים אין מדים מנומרים?): מישהו מזהה איזה רובה יש לו על הכתף?
הודעה אחרונה מאת ALX, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 547 צפיות
ערב טוב. מחפש מקרר כנ"ל להשכרה/השאלה/רכישה/וואטאבר מיידי למחר למשך שבוע. באזור המרכז. עשיתי כמה טלפונים למקומות שמשכירים מקררים ואין בנמצא, ולא מוצא חנות שיש לה בזמינות מיידית על המדף (בכל החנויות האינטרנטיות אותה תשובה - צריך לפתוח הזמנה ואז הם כנראה מושכים ממחסן מרכזי שנמצא השד יודע היכן). אשמח לקצה חוט בעניין אם יש למישהו.
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 640 צפיות
שבוע טוב לשוכני האוף. אני צריך להעביר פסנתר מצור הדסה להרצליה. מחפש המלצה ל"הובלות קטנות", לפני שאני מגגל או בודק באזור הרצליה. מי שהשתמש בהובלה קטנה בזמן האחרון ויכול להגיד ש"המחיר היה סביר והמוביל היה סבבה", זה יספיק. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אתמול היתה תקלה באתר אופטיקנה - משקפי שמש רבים תומחרו בשקל אחד או שקלים בודדים. https://www.mako.co.il/finances-consumer/Article-6bab26c1ff43471026.htm עשיתי הזמנה של 4 זוגות, שילמתי בפיי פאל וראה זה פלא - קיבלתי אישור הזמנהוקבלה על הרכישה (28 ש"ח כולל דמי משלוח 🤭). כמובן שאחרי כמה שעות, אופטיקנה הודיעו על תקלה, וגם שלחו מייל בו הודיעו שההזמנה שלי מבוטלת. השאלה שלי היא מה הסיכוי לאלץ אותם לעמוד בעסקה ולספק את הסחורה? להתעקש? תביעה ייצוגית? אם אפשר, תשובות מנומקות משפטית ולא סתם ניחושים. תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב איבודי מפתחות בלתי נגמרים וגם כענין של נוחות .. מתענין בפיתרונות של רב בריח ושל חברה בשם ELOCK. הארות על הנושא, הממלצות ואם יש אפשרות לשתף במחירים אודה מראש !
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 671 צפיות
שבת שלום מחפש מקום שמשכיר עגלה במרכז הארץ או איזור הוד השרון , האם מישהו יכול להכווין אותי למקום כזה ? בתודה מראש .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 511 צפיות
שלום האם לדעתכם הרוכב הישראלי יסיים את התחרות ולא יפרוש במהלכה ?
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני די אובססיבי לאישורים של האפליקציות (לגישה למיקום, מצלמה וכו'). את הפנגו אישרתי בצורה של "פעילות כל עוד האפליקציה בשימוש" אך למרות זאת השירות של סימפל (ביטול חניה עם תזוזת הרכב) לא עובד. פניתי לשירות הלקוחות - הם טוענים שחובה לאשר אפשרות שימוש במיקום שלי כל הזמן - אחר השירות לא יעבוד. לשאלה הברורה שלי "מדוע אתם צריכים לעקוב אחרי כל הזמן" לא קיבלתי תשובה. לא מאמין שיש כזו מעבר למכירת המידע שלי למפרסמים. פניה לרשות להגנת הפרטיות העלתה חרס - לא קיבלתי מענה. מישהו כאן במקרה עובד בחברה? מכיר דרך לעקוף את זה?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
שחרור נחל האסי 1 2 3 4 18
מאת shachar187-
- אחראי פורום
- 33 עוקבים
- 269 תגובות
- 25.5 אלף צפיות
אז אחרי שהמחאה הייתה די מתחת לראדר, בשבוע האחרון היא התפוצצה בכל כלי תקשרות ובמהדורות החדשות. מצד אחד- תושבי ניר דוד שמבקשים להשאיר את הקיבוץ סגור ולא לאפשר גישה לנחל האסי. מהצד השני - כלל הציבור שדורש את זכותו להשתמש במשאב טבע. קצת רקע: קיבוץ ניר דוד שוכן על שתי גדות נחל האסי ומזה שנים הוא מגביל את הכניסה אליו. מורשה הכניסה הם תושבי הקיבוץ בלבד או אנשים שבחרו לשלם ולהתארח בצימרים שהקיבוץ מציע. סוגיית שחרור האסי אינה חדשה ונידונה כבר בבית משפט וב-2015 הושגה פשרה בה ניר דוד יציג תוכנית להנגשת נחל האסי לציבור תוך שמירה על האינטרסים שלו להמשך חיי קיבוץ שלווים ושקטים. הדד ליין להצגת התוכנית פקע לפני מס' חודשים ובשטח לא השתנה דבר. כעת, מובילי המ…
הודעה אחרונה מאת asix, -
-
- 5 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה לחבר ברז גינה (חצי צול) אל זוית שבכניסה היא 1 צול - וביציאה חצי צול האם צריך לשים איזה ניפל בין היציאה של זוית ובין ברז הגינה כדי שלא יהיה לחץ גדול על ברז הגינה (כי אני מנחית את הקו מצול אל חצי) ? תודה!
הודעה אחרונה מאת innvision, -
שלום, דילמה מסוימת, באחד החדרים בבית (הכי חם, בגלל מיקום ובנייה שלא רק בטון) המדחס של מזגן 1 כ"ס הפשוט של SAGA הפסיק לעבוד. (יש גז) נגיעה בוינטלטור (אם ככה השם) הוא חוזר לעבוד ומקרר היטב. לטענת טכנאי המזגנים חלק מסוים התקלקל מה שמונע ממנו להסתובב =אין קירור. מדובר על מזגן של כמעט 12 שנים. (אפילו יותר) הוצא לי מזגן תדיראן JOY 10 ב- 2000 ש"ח או דגם מעל בתוספת 200 ש"ח. (מעדיף רק תדירן מניסיון טוב) אין לי בעיה להרכיב מזגן חדש (למרות שעכשיו זה מעט מכביד) השאלה אם יש איזה פתרון יצירתי לסחוב עם המזגן כמו החלפת יחידת מדחס שלמה? מה זה אומר, האם שווה כלכלית? או לתקן את המדחס? (600 ש"ח) הדילמה נובעת מהעובדה שאני נמצא…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 664 צפיות
יש לנו כיריים של zanussi שקנינו לפני כ-15 שנים ושירתו אותנו נאמנה אבל הם כבר לא מה שהיו ורצינו להחליף. מחפשים כיריים גז, 60 ס"מ, נירוסטה.בחנויות ראינו כיריים Sauter SHE8400B שמצאו חן בעינינו, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי רק חוות דעת אחת (על דגם מקביל באמייל) שהייתה מאוד קטלנית.כמו כן מצאתי טענה שמאז שאלקטרה משווקים את SAUTER בארץ הם מוכרים כל מיני מוצרים עלומים תחת השם SAUTER.חשבתי "ללכת על בטוח" ולקנות BUSCH אבל גם עליהם מצאתי שלל ביקורות רעות.ראיתי מספר שרשורים ישנים בפורום בהם יש המלצות לקנות את הזולים ביותר או את היקרים ביותר.... האם מישהו יכול לספר מניסיונו מה מומלץ או ממש לא מומלץ?תודה מראש
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 630 צפיות
בוקר טוב, חיברתי בקר השקיה חדש לברזים חשמליים עבור השקיית צמחים ודשא. המערכת עובדת במתח 9 וולט. (סוללה). איך אני מגן מפני גשם בצורה הכי טובה על מקום החיבור בין הגידים של הבקר לגידים של הברזים החשמליים? אני לא רוצה לאלתר עם איזולירבנד או משהו מעפן כזה. בינתיים רק ליפפתי את הגידים ביחד כדי לבדוק שהכל עובד...
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 668 צפיות
בוקר טוב, האם למישהו ידוע על חנות עם מגוון של דגמים ממתכת? אני מחפש כל מיני דברים מסויימים, מספר מטוסים וכן כלים חקלאיים. מעדיף לראות בעיניים ולתמוך בחנות לפני שאפנה לאחד ממיליון אתרים ברשת.
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צפרא טבה, המכונה היא אינדסיט פתח עליון, כפי שרואים. היא בת 7 בערך. לא הצלחתי למצוא באינטרנט הסבר לנורות שמהבהבות להן. הנורות מהבהבות כאשר אני מגיע אל המכונה כי היא סיימה. הכל נקי, שטוף וסחוט כמו תמיד, רק שהנורות הללו מהבהבות. המסנן למטה נקי גם הוא. אני מבין שקרוב הזמן לרכישה של מכונה חדשה, אבל בכל זאת, אשמח לרעיונות. זה מסקרן אותי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 3 עוקבים
- 0 תגובות
- 495 צפיות
יש לי מזגן מי מרכזי כבר 16 שנה, ומעולם לא ניקינו את היחידה (המעבה?) שבחוץ.... האם אנחנו אמורים לפתוח ברגי המסגרת ולנקות את זה ? בתחתית המעבה יש חלודה. האם יש דרך/אפשרות את מסגרת המזגן בחדשה (או אולי אפשר להחליף רק את התחתית של המסגרת ששם החלודה משמעותית ) ? תודה למסייעים
הודעה אחרונה מאת drormik, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 502 צפיות
אני מחפש רשת סלולרית שנותנת מהירות העלאה גבוהה יחסית - איזור ה-10 מביט. בעבר הייתי מקבל מהירות כזו בפרטנר רק שנראה שהתחילו להגביל אותה ועכשיו זה יותר לכיוון ה-0.5 עד 1.5 עם LTE. למישהו יש ניסיון עם פלאפון? רשת אחרת מומלצת?
הודעה אחרונה מאת om2, -
שלום לכל חברי הפורום היקרים והמשכילים, גיליתי לאחרונה על קורסי הכשרה להייטק כדוגמת ג'ון ברייס והאקרU, המציעים קורסי הכשרה למקצועות ספציפיים בהייטק ללא ניסיון קודם, עם הכוונה למקצוע שמתאים לך. כאחד שיש ברשותו ניסיון ניהולי ויכולות ניהוליות, אני זקוק להכשרה מסוג זה לצורך פתיחת דלת לעולם ההייטק וזה נראה לי כמו פתרון טוב. מי מכם שמע על ג'ון ברייס ויכול להמליץ ולא להמליץ? להבנתי, בקורסים מסוימים בציון טוב - הם גם מתחייבים לעבודה עבורך כמה רלוונטים הקורסים האלה לחברות ההייטק? קל להשתלב לאחר הצלחה בקורס? מה דעתכם עליהם באופן כללי? שנת הקורונה היא מבחינתי שנה אבודה. לכן, ארצה להשכיל במשהו תוך כדי העבודה ולא לרוץ במקום, במיוחד כאחד שהש…
הודעה אחרונה מאת adir10, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות גרעיני רימונים מוקפאים. מישהו מכיר איפה מוכרים כזה מוצר ?
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
שלום לכולם, מה שלומכם? לאחרונה המאוורר תליה שלנו מתקשה להסתובב בתחילת ההפעלה. אם נותנים לו כמה דחיפות אז הוא מתחיל להסתובב פתחתי אותו, חוץ מאבק שניקיתי , לא מצאתי קלקול חשמלי, מכאני, ניתוק או משהו.... האם שימון ע"י WD40 יועיל או שפשוט לרכוש חדש?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 526 צפיות
מבקש לבדוק האם למישהו יש ניסיון עם ציפוי דלת כניסה עם טפט ואו מגנטי ? האם האיכות אכן טובה ? חוות דעת ותמונות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 724 צפיות
אהלן! במסגרת מעבר דירה, אני מחפש לרכוש פינת אוכל, מיטה ועוד מס' פריטי ריהוט. לא בא לי לקחת את הדברים הזולים ביותר, אך גם לא להרחיק למותגי פרימיום. מחר במסגרת טיול משפחתי אני מתכוון לבקר באאוטלט של שמרת הזורע, האם מישהו מכיר את החנות? האם כדאי להגיע לשם? כמוכן אשמח להמלצה על חברות\אתרים באזור ירושלים או מרכז. תודה!
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח בבית הורי שפתאום הפסיק להידלק, מידי פעם נדלק מידי פעם לא, ישר חשדתי בספק כח והחלפתי אותו, בהתחלה לא עזר ואז נדלק(חשוד אבל זרמתי), לאחר כמה ימים שוב הבעיה חזרה, ניתקתי הכל והשארתי את הלוח אם מחובר ועדיין לא נדלק(הוצאתי זיכרונות וניתקתי מאווררים מהלוח),יום אחרי נדלק. אותו סיפור כמה ימים אחרי, פירקתי מעבד ניקיתי החזרתי, נדלק אצלי בדירה, לקחתי את המחשב לבית הוריי ושוב לא נדלק(ניסיתי להחליף כבלים ושקעים בבית ולא עזר), לבסוף לקחתי רב מודד ומדדתי מתח בקיר וראיתי מתח של 245V, על הספק רשום מתח עבודה AC 220V-240V, החלפתי לספק אחר ועדיין לא נדלק, חזרתי אליי וכן נדלק, מדדתי מתח והיה 235V(המתח הנמדד היה בין פאזה לאדמה(GROUND),ובין Nל לG המת…
הודעה אחרונה מאת bigdevil0, -
-
היי חברים, אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר - אני לא עובד כבר שנה (כמה חודשים לפני הקורונה, וכשהתחילה הקורונה הגיוסים כמובן הוקפאו). עברתי לאחרונה תהליך ארוך בחברה מסויימת לתפקיד של Tech Lead. על פניו התפקיד עצמו הוא בדיוק מה שחיפשתי. השכר והתנאים גם כן יפים מאוד (מבחינת שכר, כנראה יותר ממה שאוכל לקבל במקומות אחרים). רוצים שאתחיל לעבוד. הקאץ' - החברה הזאת עושה Black Hat Marketing. כל הביזנס של החברה מבוסס על לעבור על מדיניות השימוש של גוגל/פייסבוק ושות'. כחלק מהתהליך שמעתי גם מהמנכ"ל וגם מהמייסד סיפורי זוועה על מה שהם עושים (לא ידעתי בתחילת התהליך, רק לקראת סופו הם ממש פתחו את זה, כנראה בכוונה). המילה "ביוב" הושמעה בהקשר של הפעילות שלהם בערך 300 פעם (ע"י המנכ"ל והבעלי…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 566 צפיות
מחפש אפליקציה שאיתה אפשר לערוך וידאו קצר ולעשות את הדברים הבאים: 1. שהוידאו ירוץ במהירות *2 ובקטעים מסויימים *4 2. לשים בפינת מסך קאונטר שסופר כל פעם שאני יסמן בוידאו נגיד אני יורה על פחיות אז כל פעם שפגעתי אני יסמן באפליקציה וזה יספור 1... פגיעה הבאה 2. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למשל של קולה או מים מינרליים או משקה אנרגיה. מה הפרוצדורה? כמה זמן זה לוקח עד שמגיע ארצה? כמות מינימלי להזמנה? וכמובן אם ידוע לכם עלות של כל הסיפור הזה (בערך בערך)
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב, אני מחפש מחשב גיימינג בסכומים הנ"ל, יש אופציה להביא מאילת, הדרישות הם נטו גיימינג, אולי טבלאות excel שזה שטויות, ההתעקשות על נייד היא מכמה סיבות וגם מסיבה של מקום, בעתיד אחבר אותו למסך הטלוויזיה וארכוש לעצמי עכבר + מקלדת אלחוטיים, ראיתי את המחשב : Asus ROG Strix G FX531GT-BQ291, על פניו מסקירות ברשת הוא מריץ משחקים דוג' Call of duty war zone או Pubg, על הכי גבוה ברמה של 90-120FPS, למשל פורטנייט ברמת EPIC הוא מריץ על 140FPS (אני לא משחק פורטניינט, סתם לשם השוואה), אשמח לשמוע לדעתכם בנושא, או למחשבים מומלצים, במידה וניתן, אשמח לדעת על מקום רכישה במחיר הוגן, כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה אקטואלי לזמן ארוך, תודה.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 11 עוקבים
- 50 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אהלן חברה, מעוניין להתקין בגינה מצלמות אבטחה שישקיפו על המכונית שנמצאת מעבר לחומת ההפרדה. הבעיה שהמצלמות יצלמו גם את המרחב הציבורי ועל כך יש פסקאות שלמות והנחיות אך מקריאת המסמך המשפטי כבר הלכתי לאיבוד. אז מה מותר ומה אסור? כמו כן, יש לנו חשד סביר שבדירה מעלינו (המבנה הוא לא בנייה, אלא מבנים בעלי דירות גן וקומה אחת מעליהם עם כניסה פרטית על ידי מדרגות) מתקיימת פעילות לא חוקית (אתם מסוגלים לנחש) ואני רוצה שבזה שאתקין מצלמות אגרום להרתעה מסויימת באורחים הארעיים. לבנתיים רכשתי מצלמות דמה שאותם א תקין השבוע. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 970 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- גולדן191
- o.r
- RedLabel
- רפי לין
- yuval15
- לב טוב
- gollu
- הלוחש למכוניות
- Avia
- sperial
- ezuf