Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היתה תקלה באתר אופטיקנה - משקפי שמש רבים תומחרו בשקל אחד או שקלים בודדים.

https://www.mako.co.il/finances-consumer/Article-6bab26c1ff43471026.htm

עשיתי הזמנה של 4 זוגות, שילמתי בפיי פאל וראה זה פלא - קיבלתי אישור הזמנהוקבלה על הרכישה (28 ש"ח כולל דמי משלוח 🤭).

כמובן שאחרי כמה שעות, אופטיקנה הודיעו על תקלה, וגם שלחו מייל בו הודיעו שההזמנה שלי מבוטלת.

השאלה שלי היא מה הסיכוי לאלץ אותם לעמוד בעסקה ולספק את הסחורה? להתעקש? תביעה ייצוגית?

אם אפשר, תשובות מנומקות משפטית ולא סתם ניחושים.

תודה 

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)

בחייאת מנוע צהוב. הייתה להם תקלה זה לא אומר שאתה צריך לסחוט אותם.

רד מהעניין.

נימוק: להיות הוגן וישר  כדרך חיים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

איזה כייף לי :)

פורסם

בתור אחד שניהל חנות אינטרנטית ברשת מאוד גדולה וגם לנו היו תקלות. אם המחיר היה 0 ש"ח - יכולנו לבטל את העסקה כי החוק היה בצד שלנו. במידה והמחיר היה מופיע שקל אחד - החוק בצד של הלקוח.

כמובן שבכתבה שפרסמת כתוב שבמידה ואופטיקנה תוכיח שהייתה פריצה, לכאורה הם יוכלו לבטל את ההזמנות ללא פיצוי ללקוח.

פורסם
לפני 2 שעות, Yellow Engine כתב:

עשיתי הזמנה של 4 זוגות, שילמתי בפיי פאל וראה זה פלא - קיבלתי אישור הזמנהוקבלה על הרכישה (28 ש"ח כולל דמי משלוח 🤭).

כמובן שאחרי כמה שעות, אופטיקנה הודיעו על תקלה, וגם שלחו מייל בו הודיעו שההזמנה שלי מבוטלת.

השאלה שלי היא מה הסיכוי לאלץ אותם לעמוד בעסקה ולספק את הסחורה? להתעקש? תביעה ייצוגית?

תודה 

בימים בהם הכל שפיט תתבע.

לו אני השופט ( ואני לא ) זורק אותך מכל המדרגות פלוס כמה מאות ש"ח הוצאות .

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תתבע, תתבע להם את האימ-אימ-אימא של הצורה שלהם! מה אתה, פראייר?! תוסיף גם פיצוי על עוגמת נפש, ברור, התאכזבת קשות מהביטול המרושע והחד צדדי של הנבלות. תתבע!

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה להתאמץ ולתבוע ? לא יותר קל לפתוח דף בפייסבוק עם כותרת בנוסח "אופטיקנה הרמאים/גנבים...." ועד שלל תיאורים ולצבור לייקים.  

* הכול בצחוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה יודע שזו תקלה,למה להתעקש? למה להיות חמדן?

בתקופה כזו שגם ככה עסקים מצויים בקשיים,לא צריך לצאת הישראלי המכוער.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 6 שעות, Yellow Engine כתב:

תודה 

במילה אחת

הישראלי הגזלן והנצלן

לפני 5 שעות, מרק10 כתב:

בחייאת מנוע צהוב. הייתה להם תקלה זה לא אומר שאתה צריך לסחוט אותם.

רד מהעניין.

נימוק: להיות הוגן וישר  כדרך חיים.

אבל הוא ישראלי

יש בארץ בקטע כזה שמסתכל על בעל עסק כאילו הוא טייקון שמותר לעקוץ אותו בכל מיני הזדמנויות

לא משנה אם זה תקלה באתר, או תקופת קורונה שמתקשרים אליך ולפני שאומרים לך שלום שואלים "כמה הנחה מקבלים בתקופה הזאת"

מי אמר שמגיע לך הנחה יא מסכן ? מה אני ארגון צדקה?

• רעיון טוב! 1
פורסם

מנוע צהוב, אני עו"ד ולבקשתך אני מתפקד - עלות ייעוץ משפטי במקרה כזה היא 11,111 ש"ח + מע"מ.

אשמח לתאם לך פגישת ייעוץ - התשלום מראש.

• אהבתי 4
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חחחח אחד השרשורים המצחיקים שקראתי... :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא!! אחד העצובים 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

צודק...

מצחיק כמה שזה עצוב או יותר נכון...

נקווה שזה רק מחשבה חולפת ותו לא...

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אוקיי חברים, חזל"ש.

קיבלתי את הנזיפות בהבנה.

לאחר מחשבה שנייה, באמת לא ראוי ואין מה להילחם פה.

בינתיים ההזמנה גם בוטלה.

שבוע טוב לכולם 🙏

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...