אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הילד מגיע לגיל 7 בקרוב וביקש מתנה קורקינט. אין לו ניסיון כלל ברכיבה על כלי שכזה ואני לא מבין בזה כלום. האם יש טעם לחפור במותגים ובאיכות? כמובן שחפרתי קצת ודי נתקעתי עם השאלה של 2 או 3 גלגלים (בכל זאת, כל הילדים הגדולים רוכבים על 2 ומצד שני ברור שה-3 יציב יותר). ונושא הדגם/מותג. ראיתי ש-GLOBBER מככבים, ולפחות כאן בארץ יש הרבה קידום של מותג MICRO היקר. אם אני מסתכלים על כלים מסביבי, דווקא RAZOR נפוצים מאוד (2 גלגלים). מספר דוגמאות: 1 2 3 4 5 6 אשמח להמלצות מבעלי ניסיון, תקציב - 500 ש"ח בערך, אפשר לזוז קצת, תמיד עדיף למינוס או לחילופין, האם אני חופר סתם ופשוט ללכת על קורקינט שנראה סביר ומתאים בגודל וזהו?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 751 צפיות
ואיך ניתן להתקין בקומה שלישית בלי פיגומים?... תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום המלומדים שואל פה לפני חפירה עם עו"ד והמועצה האזורית, אלו יגיעו בהמשך הסיטואציה היא כדלקמן לבן משפחה יש בית דו משפחתי, שיושב על מגרש של 400 מ"ר לשכנים הצמודים יש גם בית, גם הוא יושב על מגרש של 400 מ"ר סה"כ 800 מ"ר בין שני הבתים יש קיר משותף אחד בקיר משותף זה יש ממד\מקלט משותף כלומר מקלט אחד עם 2 כניסות, אחת בכל צד, ומחיצה מצ'וקמקת באמצע הבית של בן המשפחה ישן נושן בן כ 40 שנה הבית של השכנים חדש ונבנה מחדש מתישהו בעשור האחרון בן המשפחה רוצה להרוס הכל ולבנות מחדש באמצע המגרש ולא בקיר המשותף האם אפשרי? אם כן, כיצד? ראוי לציין שבמידה ובן המשפחה הורס את הבית שלו …
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שתינו את הספק-בירה-ספק-פטל הזה בבלגיה, ומאז הנשים הקבוצה מזכירים לנו כמה אנחנו חסרי יכולת כי לא מצאנו מאז את הדבר הזה לקניה בארץ. מכירים?
הודעה אחרונה מאת stum, -
היי שבת שלום אני מעוניין לרדת לאילת עם אשתי והילדה, מחיר יש לי סבסוד אז זה לא משנה, הבעיה עם הוירוס המעצבן הזה, כדאי לרדת בזמן הזה? מי שהיה איך הולך החדר אוכל והחנויות עם פתוחות, אשמח לתגובות מאנשים שהיו שם בזמן הקורונה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 703 צפיות
שבוע טוב, אני רוצה לשבור קיר בלוקים בבית חדש. שאלתי היא: מה מומלץ לשים על הרצפות, על מנת למנוע את שבירתן של המרצפות, תוך כדי שבירת הקיר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 834 צפיות
שמרו על עצמכם ועל הסובבים אתכם. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 6 עוקבים
- 36 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שמתי כרטיס זיכרון 128GB לאחר פירמוט של הכרטיס ל fat32 וזה עבד השאלה אם המצלמה יכולה לנצל 100 אחוז מהזיכרון? של הכרטיס ולא עד 32GB? עדיין לא בדקתי זאת אבל זה קרא את הכרטיס.
הודעה אחרונה מאת Liquidator, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חברים מתעניינים בשכונה, זאת שכונה די קטנה, אז לא מצאו הרבה ביקורות ברשת. בגדול השאלה היא איך השכונה? איך השכנים? מדובר באיזור עם צביון דתי או חילוני? איך החינוך? איזור שקט או קריוקי כל לילה? כל מידע יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת shais01, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 490 צפיות
היי, מחפש בדחיפות המלצה / הכוונה למשלב / משלבת לילד בן 3 לגן טרום טרום חובה בפ"ת. אם יש למישהו ניסיון / הכוונה / המלצה אשמח לשמוע. תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, המנגל הוא מתנה לאחותי לכבוד הדירה החדשה. יש שם מרפסת די גדולה עם שקע חשמל פנוי. חשבתי על מתנה מקורית ופרקטית והגעתי למסקנה שהמנגל בהחלט יתאים. דרישה עקרית שכרגע עולה לי בראש היא מנגנון בטיחות לביטול זרימת גז , במשפחה 3 ילדים קטנים בגילאי 4-7 חשוב מאוד שיהיה בטיחותי. כמובן שלא צריך לשכוח מעניין נוחות השימוש. הם אוהבים לארח אשמח לקבל המלצה למנגל חסכוני שישרת אותם כמה שיותר. תודה למגיבים ומועדים פה לשמחה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 606 צפיות
בשרשור המנגל ציינתי שאני בונה עמדה לגינה שתכלול את אותו מנגל אגדי, כיור, משטחי עבודה וחלל איחסון מתחת. הקונסטרוקציה מוכנה והיא מפרופילי ברזל שלא הולכים להיות מוסתרים והתכנון הוא להלביש קורות עץ לחיפוי בין הברזלים. המחשבה הראשונית היתה להשתמש בקורות עץ פשוט שיש לי כשאריות מכלובים של עצי הסקה שאני קונה מדי שנתיים בערך, אותם אני מאחסן מאחורה ואת הכלובים מפרק גם לשריפה בקמין. נשארו לי הרבה כאלה, המראה הגס שלהם מוצא חן בעיניי ואני חובב re use באופן כללי. רק מה, זה עץ זול, אמנם יושב בחוץ בערך שנתיים בלי שום ציפוי ולא נהרס, אבל אני לא יודע מה יקרה לו עוד 5-7 שנים בשמש ובגשם (כן, יש תכנון לכיסוי וכן, מכסים בדיוק פעמיים). לא יודע מאיזה סוג זה …
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
שלום, אני מאמין שרבים קונים / יקנו אוזניות אלו. רכשתי לפני כמה ימים לאחר המלצה של אחי אוזניות מקוריות איירפודס פרו. הכל מתחבר ועובד תקין. אבל ווליום נמוך יחסית למה שמצופה. אבל קטע. האוזניות של אחי במכשיר שלי מנגנות פצצה. שלי בשלו חלש. אצלי נוט 10 רגיל אצלו נוט 10 פלוס. הפכנו את הרשת, נכנסו לאפשרויות מפתחים והפעלנו את הפונקציה של השבת עוצמת קול מוחלטת. חיברנו אותם לאייפון והגברנו ווליום עד הסוף. חיברנו לחצי שעה במצב טעינה, כלום, האוזניות בווליום כ 70 אחוז לא יותר. זה ממש מעצבן האוזניות עלו לא מעט, ואני רואה אוזניות בדיוק כאלה אחרות שעובדות פצצה. האם למישהו יש פתרון לתעלומה, שאני בטוח שיעזור להמון אנשים, שאפילו לא יודעים שלא מנצלים את כל היופי של הא…
הודעה אחרונה מאת timur2008, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 8 אלף צפיות
יש דבר כזה ? אני מודע לחניון הצמוד לקרית עתידים (תמיד מפוצץ שם). ראיתי שיש רחוב הגולן שמקביל לרחוב ראול ולנברג, ויש שם מכוניות חונות בחניית עפר (אחרי הקו בתים). מישהו מכיר את החניה הזו ? מחלקים שם דוחות ?
הודעה אחרונה מאת FlicK, -
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי חברים, אני רוצה להתקין דשא סינטטי ב"בחצר" (שטח משותף מוזנח בעורף של הבניין שלא בשימוש של אף אחד, בניינים רבים מסביב עשו דברים דומים). רוצה לעשות פינה קטנה ונחמדה שאפשר יהיה לשבת בה בכיף עם כוס קפה (ולתת לכלב להשתזף, הוא מת על זה). תמונות להמחשה של השטח (בספויילר בשביל שלא יהרוס את העמוד): ספוילר סימנתי את השטח המיועד, זה יוצא בערך 3x4 מטר (יספיק?). המזגן שרואים בתמונה הראשונה הוא ההתחלה של המרפסת של השכנים, המרפסת היותר קרובה היא שלי. מה שחשבתי לעשות: לשים סוג כלשהו של גדר ב"קו" שמפריד בין שתי המרפסות (הקו הצהוב בתמונה הראשונה) - גדר במבוק? י…
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 22 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
שלום, עשיתי עבודת חידוש במטבח ובשירותים ששם יש קרמיקה יצא מדהים, וגם שברים בגב, עוד לפני ניקיון יסודי מחר. רוצה לחדש ריצוף ישן אך לא מתכוון לעבור עם ניקיון החריצים כמו עם הקרמיקה יותר מידי עבודה, שלא מצדיקה את המאמץ לדעתי. שמעתי בעבר על שימוש ברובה מדללת (נשאר לי כמות יפה) למעבר מעל הריצות עם מגב לחדש את המרווחים. מיהו התנסה בזה? שווה את המאמץ? או סתם בזבוז זמן? תודה.
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 603 צפיות
יש לנו במשרד פנל לחצנים ראשי לכל התאורה. במונחים של הדיוטים כמותי אלה מפסקים שנראים בדיוק כמו מפסק תאורה ביתי רגיל, רק שחוזרים למקומם עם קפיץ (סטייל תאורת חדר מדרגות) וכל תפקידם הוא להרים ולהוריד את המפסק שנמצא פיסית בארון החשמל. אני רוצה לשים במקום הלחצנים האלו פנל יפה יותר ואפילו פנל של תאורה חכמה אם אפשר. עד כמה שאני מבין (ואשמח מאוד אם מישהו יתקן אותי או ידייק את המונחים שלי) אי אפשר לשים משהו שאמור להחליף מפסק רגיל כמו בבית כי זה לא מפסק רגיל כמו של בית. השאלה היא איך אני מחפש דבר כזה? מה המונח המקצועי של מה שאני מחפש (בעברית ובאנגלית)?
הודעה אחרונה מאת kramerica, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חשקה נפשי במסור עגול נטען מהזן הזול ביותר הקיים על גבי הפלאנטה. זאת, לאחר מפגש עם פלאטת סנדוויץ' שהייתה ארוכה מדיי בכ-5 ס"מ מלהיכנס לרכבי. מעדיף עגול ולא ג'יגסו, כדי שאוכל לשים להב שחותך גם ברזלים (כמו מסמרים) לפירוק של פלאטות מורכבות. יש חיה כזו? תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 629 צפיות
עקב חדרי הכושר הסגורים אין מלאי בלא מעט חנויות. מישהו יודע איפה ניתן למצוא משקולות יד (דמבלים) במשקלים נמוכים של 5, 7.5 ו-10 ק"ג בזול באיזור גוש דן?
הודעה אחרונה מאת save, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. קבלתי משימה. לקנות לבן הגדול מאוורר הולוגרמי תלת מימדי. עד לרגע קבלת המשימה לא ידעתי שיש מוצר כזה. יש מישהו בפורום הנכבד שיכול לייעץ מה לחפש ואיפה למצוא? גוגל בעברית לא ממש עוזר ואין לי מושג מה משמעות המפרט באתרים זרים (אמזון ובנגגוד ממה שבדקתי). גם לינק למוצר יתקבל בברכה. תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
!!!חפירות קשות, ראו הוזהרתם!!! רכשתי דירה במחיר למשתכן. (מצורף תשריט) בהתאם לתנאי המכרז, הקבלן מחויב להתקנת נקודה עבור מזגן מיני מרכזי. תנאי נוסף הוא שבאם קיים חדר שלא ניתן למזג באופן יעיל דרך החיבור לאותה נקודה, על הקבלן להכין נקודה נוספת באותו החדר. וזאת בדיוק נקודת המחלוקת בין הרוכשים לקבלן. כפי שניתן לראות בתשריט המצורף חדר ההורים מרוחק מיתר חדרי השינה וכך גם מנקודת המיזוג, אשר מתוכננת במסדרון הסמוך לחדרי שינה בצד השני של הדירה. (סימנתי את המיקום המשוער) הרוכשים: פנינו בדרישה להתקין נקודת מיזוג בחדר הורים, הן בטענה כי החדר מרוחק ובכך יעילות המיזוג נפגעת (או לחלופין נדרשת עוצמת מיזוג גדולה משמעותית) והן כי לצורך מיזוגו של החדר נצטרך …
הודעה אחרונה מאת Ozb, -
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 946 צפיות
שלום לכולם, ב 8 לאפריל הייתה לנו טיסה מתוכננת ליפן. עקב המצב, חברת aeroflot הרוסית הוציאה הודעה שהיא מאפשרת ביטול עם החזר כספי לכל מי שהזמין טיסה בטווח תאריכים שכולל את מועד הטיסה שלנו. כמה ימים אחרי קיבלנו הודעה לטלפון מחברת גוליבר, שדרכה נרכשו הכרטיסים, שהטיסה שלנו מבוטלת. הסטטוס של ההזמנה באתר מאז הוא "ההזמנה נמצאת בתהליך זיכוי". עברו מאז יותר מ 100 ימים. פעם אחרונה ששלחתי מייל לגוליבר לברר מה קורה נעניתי שזה בטיפול וההחזר יהיה בקרוב. אני מתחיל להתייאש. מה אפשר לעשות עכשיו? האם צריך לפנות לעו"ד? אני יכול להגיש מכתב לפני טביעה באופן עצמאי? אני יכול לטבוע לבד? מדובר על קצת יותר מ 8000 שקלים. מה אתם הייתם ממליצים לעשות ? …
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 638 צפיות
אני כנראה מתחיל להיכנס להליך של שיפור דיור - דהיינו מכירת הדירה הנוכחית וקניית בית אחר. 1. איך מתנהל תזמון התשלומים בכזו עיסקה. לכאורה אני לא אמסור את הדירה שלי עד שאקבל את מלוא התשלום, וגם לא אקבל את הבית שאני קונה ללא שאשלם מחיר מלא (שרובו מגיע מהמכירה). אם אני רוצה לבצע כמה שיפוצים קלים (שבוע עבודה בערך) לפני שאני נכנס, האם האופציה היחידה היא הלוואת גישור? או להסתמך על טוב הלב של המוכרים, שירשו לי לבצע שינויים לפני ששילמתי את כל הכסף? 2. יש לי כבר קונה שמעוניין בדירה שלי ויש לי בית שנראה כמו אופציה טובה לקניה (דרך מתווך לצערי). אשמח לטיפים על ניהול מו"מ במקביל.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
אז אחרי שאנחנו עובדים מהבית כבר ממרץ ורגע לפני שמתחילים להשתגע החלטנו אני ואשתי לבנות Fire Pit בחצר, ועם קצת עזרה מאבא של אשתי הפרוייקט לקח בערך חודש, עבודה בעיקר בסופי שבוע. מתחילים בלחפור בור, בערך 1.60 על 1.50 מטר, בעומק של כ10 ס"מ בצד אחד וכ15 ס"מ בצד שני, בגלל שהחצר אצלינו בשיפוע. השלב הבא, מילוי הבור בחצץ וstone dust על מנת לישר את השטח אחר כך מגיעים הלבנים/אבנים לבניית האח מתחילים בסידור ומביאים את שאר הבריקס בינתיים מפקח הבניה קפץ לבדוק שהכל מיושר.. ממשיכים בסידור ויישור, הבסיס הפנימי הוא מלבנים אדומות בשלב הזה …
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 584 צפיות
שלום, יש לי איזה נישה של מוצר מסויים שאני ועוד חברים-מכרים מוצאים בו עניין. הבעיה שהמוצר הזה לא נמכר בארץ, והעלויות שילוח גבוהות במיוחד. הפתרון שחשבנו עליו זה להתאגד ולשלוח הכל במרוכז למקום אחד בארץ, מה שמוזיל דרמטית את עלות השילוח לבנאדם, וכולנו גרים קרוב יחסית אז זה לא בעיה. מה הבעיה? שחרור מהמכס ומיסים. האם ניתן בארץ לבצע רכישות קבוצתיות מחול ולהישאר בתור צרכן? אין לי בעיה גם לספק מספרי תעודות זהות וכו' לצורך העניין או שברגע שאתה מייבא נגיד 10 חתיכות ממוצר מסוים אתה ישירות הופך ליבואן/גורם עסקי? תודה.
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 11 עוקבים
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם בקרוב נכנסים לדירה חדשה ולקחנו מטבח כפרי לבן. אני מתקשה לבחור בין השניים..? אם יש למישהו עצות לכאן או לכאן אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 747 צפיות
אני לא חשמלאי אבל די מבין בחוקי חשמל משהו שממש הפליא אותי היום בסופר כבל 1.5 וכתוב עליו שהוא עד 3500W משמע עד 16A (למרות שבכל המקומות ה מחויב כבל 2.5) ואני שואל... איך לא זורקים את החברה הזאת מכל המדרגות? איך היא ממשיכה לקבל תקן? זאת ממש סכנת שריפה מידית לא שרוב האנשים ידעו כמה וואט הם מעמיסים על השקע אבל גם אלא שכן, יש להם כאן אסמכתא שמותר להעביר הרבה יותר
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
על אף הכותרת, אני לא מנסה לרמות את המערכת לחינם, יש לנו אילוצים אישיים שבגללם אני שואל. אני ואשתי צריכים להגיע לישראל לטיפולים רפואיים ומנסים לשמור על הביקור שלנו יעיל ככל הניתן מבחינת זמנים. האם יש דרך (גם בתשלום) שבה נוכל להתגבר על הנעילה בבית למשך שבועיים ? תודה,
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 888 צפיות
בתי בת השלוש עומדת לקבל את אופניה הראשונות. אחיה הגדול זכה אף הוא לאופניים בגיל הזה, אך הם היו כבדים מאוד (להערכתי כעשרה קילו) ולדעתי זו הסיבה שלקח לו זמן די ארוך להתחבר אליהם. הסתכלתי במספר מקומות על אופני 14 אינץ' ומדובר בווריאציה בגימורים שונים על מה שנראה כאותה שלדה בסיסית וכבדה (וזהה לאופניים של הגדול). הכוונה היא לאופניים "אמיתיים", כלומר עם פדאלים וגלגלי עזר ולא אופני איזון למינהן. אשמח להמלצת חברי הפורום הנכבד באם הם נתקלו במשהו קל יותר, כמובן ככל הניתן במחיר הגיוני. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
שייקר מומלץ
מאת avargel- 6 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי השייקר הישן שלנו (מותג שקר כלשהו) כבר די עייף מיפש המלצה על שייקר טוב, שמספיק לפחות לכמות של 4-5 כוסות גדולות אשתי נעולה על נינג'ה אבל מרגיש לי שהVFM שם נמוך במיוחד, כי משלמים על המותג התקציב גמיש אשמח לשמוע המלצות / דיס תודה!
הודעה אחרונה מאת om2,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 970 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- גולדן191
- o.r
- RedLabel
- רפי לין
- yuval15
- לב טוב
- gollu
- הלוחש למכוניות
- Avia
- sperial
- ezuf