Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

המנגל הוא מתנה לאחותי לכבוד הדירה החדשה.

יש שם מרפסת די גדולה עם שקע חשמל פנוי.

חשבתי על מתנה מקורית ופרקטית והגעתי למסקנה שהמנגל בהחלט יתאים.

דרישה עקרית שכרגע עולה לי בראש היא מנגנון בטיחות לביטול זרימת גז , במשפחה 3 ילדים קטנים בגילאי 4-7 חשוב מאוד שיהיה בטיחותי.

כמובן שלא צריך לשכוח מעניין נוחות השימוש.

הם אוהבים לארח אשמח לקבל המלצה למנגל חסכוני שישרת אותם כמה שיותר.

תודה למגיבים ומועדים פה לשמחה

פורסם

עשן? מה? זה כל הקטע של גריל גז...

יש לנו גריל גז בגינה ואת האוכל מכינים בערך 2 מטר מהשולן בו אוכלים. לא עשן ולא נעליים.

ריח- השכנים יתמודדו כמה פעמים בשנה עם קצת ריח טוב של אוכל.

"מנגנון בטיחות להפסקת זרימת גז"- למה אתה מתכוון? אם אתה מחבר לבלון גז, על הבלון יש שסתום שסוגרים בסוף השימוש (בנוסף להפסקת הגז מהגריל עצמו)

אם לנקודת גז- שאל את חברת הגז שלך אם יש שם אמצעי הגנה כזה או אחר.

גרילים זולים- אלו של OMC קנדה די מוצלחים, וגם camptown. יש לשז"ר מבצע על גרילים כרגע, כל מה שרשום זה "3 מבערים, 800 ש"ח", כדאי לברר.

אנחנו משתמשים כבר 4 שנים בגריל של OMC ותלונות בהחלט אין.

פורסם

לי יש O-GRILL, עולה כ-800 ש"ח, והוא מאד נוח וקומפקטי, מתאים להכנה של בשר לעד 4-5 אנשים. הוא גם נייד ואפשר לקחת אותו בקלות מחוץ לבית.

עובד אצלי כבר כמה שנים במרפסת, אין שום בעיה עם שכנים, העשן זניח לחלוטין.

הוא לא מאד חזק אבל יש לו רשת צליה כבדה שצוברת חום, אז אם נותנים לו 20 דקות להתחמם הוא עושה את העבודה יפה.

http://www.ginaplus.co.il/product/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C-%D7%92%D7%96-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%92%D7%9D-o-grill-%D7%90%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%AA-amgazit?aff=Zap

b_o_grill_3000_ceremon.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לגבי הגריל, לי יש אחד של סטרלינג, דגם ה 40000, ועושה עבודה לא רעה בכלל.

הוא עולה סביב 1200 שקל.

ראיתי בשופרסל דיל שיש מבצע על גרילים של אמישראגז, ויש שם דגם דומה מאוד

לסטרלינג שהוא גם 40000 btu, ועכשיו עולה 900 שקל במבצע. אולי שווה בדיקה.

לגבי השכנים, אם יש להם חלון בדיוק מעל המרפסת, זה יפריע להם בוודאות. גז או לא,

עשן זה מוציא, בעיקר בבשרים שומניים יותר.

פורסם

סלע, יש מקרים שזה לא מפריע, זה מאוד תלוי במבנה עצמו. אם זו מרפסת שלמה, אחת מעל השניה, אז זה לא אמור להפריע.

אם זו ״חצי מרפסת״, כמו שבנו לפני כמה שנים, זה בד״כ יפריע, כי מעל המרפסת שלך יש חלון של השכנים.

ויש מקרים ששכנים מסתדרים ביניהם. אני למשל לא יפעיל את הגריל אם החלון של השכנה פתוח, ולפני שרכשתי אותו שאלתי

אותה אם זה יפריע להם. היא אמרה מצידה שרוב הזמן סגור אצלה, וזה לא יפריע.

ככה שזה לא שחור לבן. נכון, אני לא עושה מסיבות על האש, ולא מפעיל אותו שעות, בטח לא שהחלונות של השכנים פתוחים.

ואם בדיוק אני צריך להפעיל אותו והחלון פתוח, אני שולח סמס לשכנה, ורק שהיא סוגרת אני מדליק את הגריל.

פורסם

אני קניתי מנגל גז של חברת וובר האמריקאית

דגם q1200 עם עגלה ב 1450 שח ו5 שנים אחריות על המבערים

מה שטוב בו שהוא נייד אם בא לך לעשות בפארק על האש

• תוכן חדש...