אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
יש לי מברגת אימפקט נטענת בוש כחול מאוד מאוד מרוצה ממנה לאחרונה אני רוצה לרכוש עוד כמה כלים (פטישון, גיקסו, מלטשת וכו') שיהיו בבית ולא אצטרך להשאיל כל פעם מחברים השימוש בהם יעשה פעמים ספורות בשנה אני יודע שבוש כחול ומקיטה הן החברות המומלצות (יש גם טובות יותר, אבל אין כל צורך בהם, לפחות בשבילי) אבל... ראיתי שיש חברות זולות בהרבה (הנטר, וורקס וכו') השאלה האם החברות הפשוטות האלה מספיק טובות לשימוש בסיסי (שימושים אחדים בשנה) או שעדיף לקנות את החברות המובילות אני מסתכל בעיקר על אורך חיים כי מין הסתם תחת האחריות לא אחווה קילקולים כי אין כמעט שימוש מסיבי ושאלה נוספת, בטריה נטענת, לכמה שנים אומרה להספיק? גם…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, התקנתי בעבר וינדוס על לפטופים, אבל הפעם נתקלתי באתגר.. רכשתי לפטופ זול להורי הקשישים. הלפטופ הוא ASUS הזה: https://ksp.co.il/?uin=101239 היה לי USB עם התקנה של וינדוס 10, אבל הלפטופ לא זיהה אותו ובמקום זה העלה את מע' ההפעלה endless os. קראתי שצריך שהDOK יהיה מסוג UEFI ואפשר להכין כזה עם RUFUS (כל המושגים פה חדשים עבורי). אז המרתי את הDOK לNTFS לפי המדריך הזה: https://www.thomas-krenn.com/en/wiki/Creating_Windows_UEFI_Boot-Stick_in_Windows עכשיו המחשב זיהה את הDOK והתחלתי להתקין וינדוס. אבל אז הגעתי לחלק של הPARTITION ואף אחד לא היה מתאים לאדון WIN. קיבלתי הודעה: אין אפשרות להתקין את windows …
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
יש חוזה שכירות דירה עם אופציה להארכה. בחוזה עצמו, לא מוזכר כמה זמן מראש יש לצדדים כדי להודיע על סיום החוזה או על הארכתו בשנה נוספת. אני מדגיש, לא מדובר על סיום באמצע תקופת השכירות, אלא על פרק הזמן שלפני תום תקופת השכירות (שנה). האם יש חוק שמחייב נניח להודיע שלושה חודשים מראש? חודשיים? הרקע: בעל הדירה הודיע לשוכר שבחידוש הבא הוא רוצה להחתים על חוזה חדש, שכולל העלאת מחיר. השוכר התחיל לחפש דירה אחרת. כעבור שבועיים, התחרט המשכיר, וכתב לשוכר שאולי העיתוי לא נכון, ואין בכוונתו להעלות את המחיר. כתב לו השוכר שכבר התחיל לחפש דירה אחרת, אבל בגלל שלא צפויה העלאת מחיר, המצב משתנה, והוא יודיע לו בימים הקרובים אם הוא עובר, או נשאר בדירה. השוכר כתב לו שהוא לא יכול …
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 577 צפיות
השאלה בכותרת תודה!
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
שלום קניתי טלביזיה lg nono90 . המתקין הציע לי להרחיב את האחריות משלוש שנים לשש שנים תמורת 2299 שח , האם כדאי ?
הודעה אחרונה מאת shha, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 496 צפיות
היי. מרכיב בריכה אובלית של "גילונוג".הכל בסדר עד לשלב שבו מרכיב את הרגליים בצורת ה"ח" .אממה החור לפין שבסוף מתאם הפלסטיק של הרגל נכנס אך ורק שהרגל עומדת בזווית 90 מעלות ולא בשיפוע כפי שאמור להיות..כשמנסים להזיז את הרגל הפין יוצא מהחור .האם המצב יסתדר שאמלא מים? ממה זה נגרם? הפכתי את כיוון הצינור,ללא הועיל. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
אהלן, מה דעתכם על העיר? זוג עם ילד כשבתכנון עוד ילד, חושבים על קניית דירה בחריש בעוד שנה שנתיים.. יש לי שני חבר׳ה מהעבודה שקנו שם לא מזמן וממש מרוצים. אנחנו מחפשים לשמוע כל פיסת מידע על העיר. ראיתי שיש דירות 4 חדרים באיזור ה-1.1 מליון.
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 502 צפיות
היי לכולם, אשמח לחוות דעתכם איזה מזגן כדאי לקנות, הדרישה היא ל-1 כ"ס ההתלבטות העיקרית היא בין Tadiran - ALPHA X-10 ל- ELECTRA - AA120 אודה להמלצות/תובנות שלכם בעניין, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Metaleon, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 557 צפיות
אנחנו כבר גרים 10 שנים בבית, במהלך ה10 שנים תמיד רצינו לעשות פינת ישיבה חדשה, אבל אף פעם לא יצא, לא מבחינת זמן, ולא מבחינת תקציב (הצעות מחיר היו בסביבות ה8 אלף פרנק), האישה תמיד התבאסה, והבנות תמיד רצו (עדין רצות) ונפלו בגלל הבלטות העקומות. ואז בתחילת הקורונה אמרתי זהו, הגיע הזמן לבנות פינת ישיבה חדשה, לשם כך נקרא חבר אשר גם ככה עובד אצלנו בשכונה (בתור מהנדס כבישים), הבלטות הישנות נזרקו לאחר כבוד למחיזורית שלו (גם ככה הם מפרקים את כל הכביש בשכונה), בשעות הערב כאשר העבודה בכביש הסתיימה, הוא בא עם הדחפורון והתחלנו לעבוד, חפרנו לעומק של 40 ס"מ (15 מטר מרובע), יושר השטח והודק, לאחר זה הונחה יריעה כדי שלא יחלחלו המים מהבטון, וגם למנוע צמיחה של עשב וכל מני דברים, הובאו רשת…
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 861 צפיות
שלום לקוראי הפורום טוב אז היה לי חשק, להתחדש קראתי מספר שרשורים אפילו התייעצתי בנושא עם @misterb ואחרי שהחלטתי על הדגם, התלבטתי לגבי הצבע... בסוף בחרתי אפור חיכיתי לאספקה, ובסוף נסעתי לאסוף והנה הם כאן אה... כן גם הקופרה הגיעה
הודעה אחרונה מאת windsurfer, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 541 צפיות
עבד 7 שנים במלון משכורת יפה של 18 ברוטו יצא לחל"ת - קיבל אלפים בודדים גויס אתמול בצו 8 ל60 יום יקבל כסף על המילואים לפי המשכורות האחרונות שלו במלון או לפי החל"ת?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 532 צפיות
אני משתעשע ברעיון מחדש, אחרי שזנחתי אותו למשך מעל שנה בעקבות משבר אישי (וסגרתי את ה-כ-ל, כולל העוסק פטור שהייתי). מה הכי זול בסופו של דבר? יש לי דומיין בבעלותי שאני רוצה להשתמש בו. האפשרויות שאני מכיר\חשבתי עליהן זה: איביי\אטסי, הדומיין לא משחק תפקיד, יש "דמי מנוי". WIX, יש דמי מנוי, הדומיין ינוצל. לא ידוע לי האם צריך להוסיף כסף או איך זה הולך לגבי איקומרס. בניית אתר מאפס, בוורדפרס, עם תבנית והטמעת איקומרס (לא הסתדרתי עם זה בעבר, למרות שלקחתי קורס בנייה בוורדפרס...). הדומיין ינוצל, המידע ששם יישאר בבעלותי ולא ייעלם ברגע שאחליט להפסיק לשלם. אין עצבים להתעסקות הזו על מה לא חשבתי\לא מכיר? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, אתמול שמתי לב שאחרי שמורידים את המים עדין יש טפטוף חלש של מים. ויש פס מאבנית איפה שיש את הטפטוף. בגלל שהמנגנון נראה מאוד ישן החלטתי להחליף אותו. עכשו התקנתי מנגנון חדש של חברת ספאדיני, אבל שמתי לב שגם המנגנון החדש נוזל בדיוק באותה צורה! בהתחלה הייתי בטוח שהמנגנון דפוק, אבל לפני הפירוק של המנגנון החלטתי לעשות ניסוי קטן. הרמתי את המיכל כשהוא מלא במים, המיכל לא נזל מהצינור שמתחבר לאסלה! אבל הטפטוף לאסלה המשיך אפילו בלי המיכל! שמתי לב שבחור באסלה שאלו מחברים את הניאגרה יש מובלעת קטנה שבה עומדים מים, וכנראה משם הם מטפטפים לאסלה. מעניין למה עשו את זה ככה.... Sent from my SM-G985F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
אתחיל בהקדמה על מנת שתבינו את הרקע: אני נשוי + 2 בנות קטנות שאחת מהן תעלה לכיתה א' בשנה הבאה. לפני כחצי שנה, ממש לפני תחילת שנת הלימודים, עברתי לגור בטירת הכרמל בדירה חדשה מקבלן שאותה רכשתי, לפני כן, גרתי בחיפה בדירה שכורה. על פניו, בזמנו הרגיש לי שעשיתי החלטה מעולה: הדירה מדהימה, מצד אחד נוף לים ממש רואה את הגלים נשברים על החוף ובצד השני הר הכרמל, קומה גבוהה, אור כל היום, בריזה נעימה, 5 דקות נסיעה מפארק מת''ם (היכן שאני עובד - אם אני יוצא בשיא הפקקים יקח לי 15 דקות), ובכלל כיוון שהדירה היא שלי סידרתי אותה בדיוק לטעמי והיא מושלמת לצרכים שלי ומשפחתי - הכל מושלם ממש אמריקה!!! אז זהו שלא ... בתחילת השנה, בששון ובשמחה, לקחתי את הבנות לגן שאליו שובצו בטירת הכר…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מכיוון שהילדים משתגעים כבר, הוטל עליי לקנות בריכה ביתית לילדים (13,11,8). מחפש משהו בינוני (עד 2.5 מטר) מאילוצי מקום. כ-500 ש"ח לפני אביזרים. לפי האתרים, אני לא לבד. רוב הבריכות המלבניות עם עמודים "אזלו מהמלאי". שמתי עיני על בריכות עגולות ("שפה מתנפחת") בקוטר כ- 2.5 מטר. כ-300 ש"ח לפני אביזרים. אשמח לשמוע אזהרות והמלצות מבעלי ניסיון בתחום. תודה!
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 568 צפיות
מזה חמש שנים בערך יש לנו בחוץ טרמפולינה 8 פיט. הילדים מאד נהנים, אבל השמש הרסה אותה לגמרי. אני רוצה לקנות טרמפולינה גדולה יותר (נניח 10 פיט), אבל חייב מקום שגם יציע חלקי חילוף חדשים כגון רשת, כיסוי לקפיצים וכו'. מסתבר שרוב החנויות/יבואנים לא מחזיקים חלקי חילוף ותתפלאו, אבל קשה עד בלתי אפשרי למצוא באינטרנט חלקים אלה. היכן מומלץ לקנות?
הודעה אחרונה מאת YNV, -
עברתי לדירת גן. התופעה המגעילה של זריקת פסולת לא איחרה לבוא (כמו שרוב בעלי דירות גן סובלים). התחלתי להבחין מידי כמה ימים בפסולת על החצר שכנראה נזרקת מלמעלה. זה לא רק שמלכלך אבל גם מאוד מסוכן לקבל בראש משהו שנזרק מלמעלה. התראתי לגבי הפסולת את הוועד ושלחתי בקבוצת הדירות, נראה שלאף אחד לא אכפת מזה. חשבתי להתקין מצלמה בחצר שתצלם את הבניין ולתפוס את העבריין, אבל הבנתי שמבחינה משפטית אני יכול למצוא את עצמי בבעיה בגלל כל נושא של הבניין המשותף, הצילום והפרטיות . איזה פתרונות יש כיום לדירות גן כנגד לפסולת שנזרקת מלמעלה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ModChiP, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 512 צפיות
שלום, שואל עבור חבר, זכה במחיר למשתכן באשקלון, היה כבר אצל עו"ד מטעם הקבלן ושילם 7% מערך הדירה בהתאם לתנאי מחיר למשתכן, לאחר מכן יש סדר תשלומים מסודר באמצעות פנקס שוברים. בגלל שזכה באשקלון זכאי לקבל מענק על סך 40 אלף ש"ח, הוא לא לוקח משכנתא על הדירה כי ההורים משני הצדדים עוזרים בסכום, כאשר ניסה לברר כיצד מקבל את המענק של ה40 אלף ש"ח משרד השיכון מסרו לי שיפנה לבנק כדי לקבל פרטים. פנה אל הבנק, הנציג של הבנק טען שזה תהליך זהה לקבלת משכנתא, כאשר הוא מקבל תעודת זכאות וכ'ו ולאחר מכן את הסכום של ה40 אלף ש"ח, כאשר בפועל הוא לא משלם את החזר המשכנתא על ה40 אלף ש"ח כי זה מתקזז, במידה והוא לא עומד בתנאים…
הודעה אחרונה מאת p0p, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 590 צפיות
אמנם מדפסת לא יקרה במיוחד אבל סוס עבודה (2350) , נגמר הטונר מקורי 450 שח, חליפי 150 שח- האם הזול יצא ביוקר? האם יש חליפי מומלץ , בקיצור מה אומרים- לשים כמה שצריך (שזה אחוז לא קטן ממחיר מדפסת חדשה אבל עם טונר חצי ריק) על מקורי ולסגור סיפור?
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 544 צפיות
שלום, מנסה להתקין את האפליקציה בגלקסי A30S ARM64- V8A אני מוריד את הקובץ הנכון לפי הארכטיקטורה, מתקין ומקבל הודעה "האפליקציה לא הותקנה" מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכם אנשים יקרים. לאחרונה מדיח הבוש שלי שאמור להיות ברמה של נו בוש. החל להראות קוד תקלה e09. להלן גוף חימום ששבק חיים. טוב מפרקים בודקים ואז מתברר שגוף החימום והמנוע הם יחידה אחת ולא ניתן להחליף האחד ללא רעהו. שאלתי היא, האם שווה להחליפו בעלות של כ 1100₪ (ממש הופתעתי) או כבר ללכת על מדיח חדש וזול יותר. מחירים של כ 1700-2000. תודה רבה לכם.
הודעה אחרונה מאת megabyte, -
פירוק אסבסט
מאת FlicK- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 611 צפיות
אהלן, 30 מטר מהבית שלי יש גג עם אסבסט (מאמין סדר גדול של 10 לוחות) , היום פירקו את הגג בצורה לא מקצועית (ללא מסכות), כמובן שסגרנו את כל הבית לפני פירוק הגג ולא יצאנו. על הגג היה כמה בלוקים + כמות נאה של עלים, הגיע טרקטור ועם הכף האחורית ניקה מה שאפשר ואז הוריד עם הכף את הלוחות כך שיעמדו במצב אנכי ואז הגיעו פועלים והתחילו לעטוף את הלוחות ופינו אותם. חשוב לציין , לא ראיתי איזה שהוא אבק שנוצר מכל העניין הזה. אני מכיר אסבסט ויודע מה ההשלכות שלו, האם עדיין קיימת סכנה ליושבי הבית ? האם יכול להיות שנותרו באוויר סיבי אסבסט (אם בכלל?) תודה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 868 צפיות
מישהו בנה קבוצה?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 845 צפיות
היי, לאור המצב, חשבנו להתרחק מהעיר ולצאת לטייל קצת באיזור הצפון בשישי-שבת הבאים. אנחנו 8-10 חבר׳ה (כולל בנות זוג) בסביבות גיל 30. בתוכנית - מתחילים באחד היקבים בגולן, קונים בדרך דגים טריים ומצרכים, עוצרים לקמפינג על האש ויין, למחרת ארוחת בוקר ואיזה טיול נחמד. הכל די סגור מלבד מקום נחמד לקמפינג - השאיפה היא כמה שפחות ערסים/צעקות/מליון אנשים סביבנו ומצד שני עדיף שיהיה מקום מסודר - תאורה, שירותים, דשא, צל. חובה ליד מקור מים! הבעיה שרוב המקומות שבדקנו כבר די תפוסים (חניון ירוק, חורשת טל ועוד), חשבנו על הכנרת (חוף גולן, גופרה) אבל לא בטוחים אם כדאי מבחינת עומס ואוכלוסיה. מבינים כמובן שנצטרך להתפשר על חלק מהדברים מכירים מ…
הודעה אחרונה מאת or_b7, -
היי ערב טוב, יש לי בדירה מצלמה חיצונית אשר מצלמת את הכניסה לבניין, את המצלמה הזו התקין שותף שגר איתי יחד באותה דירה. לא הייתה לי גישה למצלמה ולא הבנתי בשביל מה הוא צריך אותה ולא עניין אותי כ"כ שיידעו מתי אני יוצא ונכנס מהבית. הצלחתי להניח את ידי על הכרטיס זיכרון. החלטתי לפתוח ולראות מה הוא בדיוק עושה והופתעתי לגלות שכשאני יוצא מהבניין או נכנס, או מחנה עם האוטו המצלמה אשר יש לה אופציה לשליטה מרחוק של הזווית, פשוט באופן ממש ברור מתמקדת עליי ועוקבת אחריי, לדוגמה כשאני יוצא מהבניין וחוצה את הכביש לאוטו שלי, המצלמה פשוט עוקבת אחריי עד שאני נוסע ואז חוזרת למקום (לצלם את הכניסה לבניין) או כשאני חוזר דקה אחרי שאני יוצא מהאוטו ועוד לא הספקתי לעלות הביתה גם מסתובבת ו…
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עכשיו קיבלתי מחשב נייד לנובו U430p שבמקור הגיע עם חלונות 8.1 אני משפץ אותו בכוונה להשמיש אותו, שזה אומר להחליף פלסטיקה שבורה ולשים בו SSD (כבר בוצע בעצם), חוץ מזה המחשב תקין לחלוטין. השאלה שלי היא - למחשב יש רישיון של 8.1 צרוב בלוח אם. האם אני יכול פשוט להוריד 10 מהאתר של מייקרוסופט, להתקין התקנה נקיה והוא יקלוט את הרישיון, או שצריך לעשות מניפולציות כלשהן לפני (כרגע המחשב שוחזר לאימג׳ מהיצרן עם 8.1)?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חברים, בהמשך לחיפוש שלי אחר פתיחת תיק מסחרי עצמאי קטן וצנוע, מצאתי שרוב בתי ההשקעות ידרשו סכום שנע בין 20-30 אלף ש"ח, זאת לא הבעיה, הבעיה היא העמלות. לאחרונה נתקלתי בכמה המלצות בנוגע לפתיחת חשבון מסחר עצמאי ב- Pepper, הם כרגע משווקים את המוצר שלהם שנקרא "Pepper Invest" , בגדול, מדובר פה בפתיחת תיק ללא התחייבות למינימום הפקדה, וללא עמלות בגין ביצוע פעולות, העמלה היחידה שנגבית היינה על סך 0.2% מסך התיק, כל רבעון. אשמח לשמוע המלצות או לחלופין דסי-המלצות בנוגע לשימוש ב-Pepper Invest
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם, מנוי של הוט 100 מגה. ברחוב שלי (בגבעתיים) לצערי אין כרגע שום סיב אופטי אחרת הייתי עובר. הראוטר שלי שכתוב עליו בסך הכל Sagemcom והוא מיושן (אפילו איש של הוט אמר לי את זה) מתנתק כל הזמן וזה כבר משגע ... אז אני רוצה להחליף ובאתי להתייעץ. אופציה ראשונה - לקנות ראוטר טוב שיעבוד עם הוט. המהירות מספיקה לי בגדול למרות שאני מעדיף לקנות ראוטר שיעבוד גם עם התקן החדש לסיב האופטי (AC ממה שהבנתי). מעדיף שלא להוציא יותר מכמה מאות שקלים. אופציה שניה - לשנות לסיב אופטי של הוט / לעזוב את הוט. מה אז האופציות שלי? ומה הראוטר הכי טוב כי נמאס לי לשכור ציוד קצה עלוב. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת Step, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
https://www.amazon.de/fischer-Meister-Box-DUOPOWER-Universaldübel-Set-Elektroinstallationen/dp/B01FOKJANS/ref=psdc_2076573031_t1_B0160MMT1E?th=1&fbclid=IwAR03gLbWkZLp1LSlMfszEhrkUx3vPap2PkX2BqmJ5F9MJnx5wAzev15PFe0 האם הסט הזה מומלץ/ יקר מדי? 88 שח עד הבית. 50 דיבל 6 / 50 בורג 4.5 + 30 דיבל 8/ 30 בורג 5
הודעה אחרונה מאת mazinya, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן חברה. יש לי את הראוטר המצורף בתמונה של בזק. יש לי גם בבית ראוטר netgear nighthawk r7800. לנטגיר אין כניסת dsl. האם אני יכול באיזושהי דרך להשמיש את הנטגיר ע"י חיבור שלו לראוטר של בזק? Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת adidas1,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 936 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- osheri
- Fluffy
- amann
- o.r
- mitsugli
- Tal7
- nglancer
- Pavlik
- איציק נ.
- IsraCar
- yd b-4