אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי, לפני כשעתיים נשפכו על הרצפה (שיש) מים שהכילו מלח לימון. מיד אחרי שנשפכו המים, נגבתי את הרצפה. רק עכשיו שמתי לב שיש כתם לבן. שטיפה עם רצפז לא עזרה להסיר את הכתם. כיצד מומלץ להסיר את הכתם שנוצר? המשך יום טוב
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
נסיעה במונית 1 2
מאת ד ו ד-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשבוע הבא מתוכננות לי פגישות בכתובות ששימוש ברכב הפרטי בלתי מעשי, חשבתי על שימוש במוניות. מה דעתכם על שימוש במוניות בימי הקורונה , או שרצוי להסתבך מאוד בלחפש חנייה מאשר לשבת במונית עם אולי נהג חולה, או שלא.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פרסמתי פה לא מזמן פוסט על התנהלות מגוכחת ועלובה של מספר חנויות סלולאר ברחבי הארץ מסתבר שההתנהלות הזאת לא נוגעת רק לתחום הסלולאר אלא פושה בכל חנות כמעט בארץ בפעם הקודמת רציתי לרכוש סלולאר דיי פשוט עד הבית - עד 1000 שח, הזנתי כרטיס ופרטים וקוד ומסתבר שהחנות מבקשת שאשלח צילום תעודת זהות לאימייל של צד שלישי (לא מקושר לדומיין של החנות) כמובן שסירבתי אך זה בקשה שקיבלתי מכמה וכמה חנויות. לאחר שניסיתי פעם אחת להגיע פיזית לחנות - אחרי שהתקשרתי לוודא שהמוצר קיים - אמרו לי שהמוצר היה צריך להגיע כבר והשליח נתקע בדרך וכו' וניסו לשכנע אותי לקנות מוצר שלא רציתי במחיר הרבה יותר יקר עכשיו ברצוני לרכוש יין , כמובן שהמוצר מופיע במלאי באתר אך כשאני באתי ל…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 662 צפיות
לא יודע מה הילדים עשו. המספרים לא מגיבים בנאם לוק. המספרים שעל המקלדת 1234567890 שאתה לוחץ עליהם הם לא נותנים מספר אלה !@#$%^&*)( מחליף שפה, לא עובד מוחק את העבירית מתקין מחדש. הופ פתאום אין ת' עושה ריסט זה חוזר. מחליף מקלדות - לא עוזר. מה עשו הילדים האלו למחשב? מקלדות שיש במחשב: hebraw standat English u.s
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנחנו בחיפושים אחרי מזרן חדש, ואחרי ביקור ברשת נייט סליפ שמשווקת מזרנים של סימנס אותם מאד אהבנו המוכר המליץ לנו על מזרן שנקרא 'נייט' במחיר ריצפה וטען שמדובר במזרן של סימנס אבל ללא התווית. הוא טוען שמדובר על מזרן שמייצרים אותו במפעל של סימנס בארץ אבל משווקים אותו ללא התוויות על מנת לא לשלם לסימנס מס מותג. ולכן גם מחיר יותר זול. הקטע המעניין שהמזרן באמת מאד נוח והרגשה כמעט זהה למזרן של סימנס אוריגינל. אם מישהו רכש או מכיר אז אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המזרן.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב חברים , יש לי טלפון נייד של חברת Vernee מדגם X , המסך בטלפון נשבר . הזמנתי מסך חדש מקורי , הוא אכן מקורי . המוכר שלח לי סרטון שהוא ביצע בדיקה של המסך , הראה שהוא תקין לחלוטין . הרכבתי את המסך כמו שצריך , כל הקונקטורים מחוברים כהלכה . לאחר ההרכבה שמדליקים את הטלפון , כשהטלפון עולה רואים את "Vernee" , חתוך . לאחר שהטלפון עולה רואים את כל האייקונים "כפול" , בעצם הכל עולה אחד על השני . פירקתי את הטלפון לאחר שזה קרה בדקתי הכל והכל מורכב כהלכה . שלחתי למוכר תמונות והוא אומר שצריך לעשות Flash לטלפון , הפנה אותי לגרסה מסוימת של Flash . הורדתי , התקנתי ואין שום שינוי . …
הודעה אחרונה מאת stum, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היי, ראיתי מכשיר חדש בשם upright שעוזר/מאמן לשמור על גב זקוף. אחרי סמסטר (כמעט) שלם מול הזום ועוד מרעין בישין מרגיש לי שחזרתי ללכת כמו ניאנדרטל ומקווה שאחד כזה יעזור לי. באמאזון הוא עולה 100$ ועם עוד שרשרת שמחזיקה אותו זה יוצא 120$ לפני משלוח (שעולה הרבה בתקופה הזו) ומיסים. מישהו התנסה במכשיר ויודע להגיד לי כמה זה יעיל? האם זה בולט מהחולצה? ראיתי תגובות לכאן ולכאן ומחפש לשמוע מישהו אובייקטיבי שהתנסה. ואיך לעזאזל אני קונה את זה בארץ בלי לשלם מס ומשלוח? זה סטארט-אפ ישראלי ואני לא מוצא אותו במדינה שבה הוא הומצא... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב חברים, אז מבלי להלאות אף אחד, השאלה בכותרת. אשמח למענה.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 481 צפיות
באתר המצוין למטה מציינים פרטים כמו תכולה, כתובת מגורים פרטיים אישיים וכד'. לאחר אישור ההזמנה למעשה נפתח עבורך מכרז להובלה לפרק זמן מוגבל, ושם אתה יכול לבחור את המוביל שאתה רוצה מבין ההצעות שנשלחו. באתר טוענים שהפרטים האישיים שלך לא מגיעים למובילים כל עוד אתה לא מאשר זאת. ביום חמישי השתמשתי בהשירות, תוך זמן קצר קבלתי מס' הצעות ובחרתי את הזולה מביניהן. פערי המחירים היו בסביבות ה- 100-400 ש"ח. תוך מס' מועט של דקות המוביל חזר אליי ותיאמנו הובלה ליום ראשון. השירות היה מהיר יעיל וזול, המובילים דאגו לעטוף את הרהיטים בניילון נצמד. מי שחושב להוביל חפצים/לעבור דירה אני מוצא את זה ככלי שימושי. https://getmoving.co.il
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 609 צפיות
קהל קדוש, רבנן ומרנן, חבר חוזר מארה"ב לארץ עם מכולה ושוקל להביא מתקן אופניים לוו גרירה. מישהו פה יודע אם המידות הן אותן המידות או שמה זה לא יתאים? רב תודות.
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 590 צפיות
בהיעדר שרשור לנושא החשוב כל כך, החלטתי לפתוח אחד. לאחרונה התחלתי להתעניין (מחדש) בכל עניין הקפה הביתי - מקצועי. בתקופת הצבא הייתה לי מכונה של gaggia שהרגישה כמו צעצוע ומאז זנחתי את התחום ועברתי לעולם קל ויקר של קפסולות נספרסו. בשנתיים האחרונות התחלתי להשתמש בארכיטקטורת micro services לענייני קפה עם מטחנה, מקציף ומקינטה שביחד מניבים לי קפה טוב, ועכשיו הגיע הזמן לעבור לשלב הבא ולרכוש מכונת קפה קצת יותר מקצועית. עם שימוש בעיקר לקפה עם חלב (קפוצ'ינו) מצאתי שהטוב ביותר בשבילי תהיה מכונה עם דוד מחליף חום. כרגע על הכוונת יש את הBezzera bz10, או את המג'יקה שלהם. כמה בעלי מקצוע גם זרקו הצעות בכיוון של לה פאבוני או ECM שאני לא מכיר כלכך. אז, יש …
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 907 צפיות
אני רוצה לקנות אותו במתנה לאבא שלי קודם כל מי שיש לו את הגריל, מה ההתרשמות שלכם? שאלה שניה בקשר לבלון גז https://ksp.co.il/?uin=91231 האם במחיר הזה זו עסקה כדאית? (490 שח) ודבר נוסף, מי שיש לון את הגריל, האם יש עדיפות לווסת ישר או ווסת "ר" 90 מעלות?
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 955 צפיות
אהלן אני הנדסאי חשמל וצריך הכוונה בלהיות קבלן חשמל לבניינים חדשים בלבד. חשבתי בלהתחיל לעבוד דרך בינארית אשמח לאסוף טיפים ועצות מאנשים מנוסים להמשך הדרך באיך לפתח את עצמי. תודה!
הודעה אחרונה מאת -Sparco-, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, חוק העזר בראשל"צ מאפשר להקים חניונית לרכב בבניין משותף ללא בקשת היתר בניה מן העירייה בכפוף לתנאים מסוימים- קובץ מצורף למי שמעוניין לעיין בחוק . אחד התנאים שהחניונית תהיה בנויה מאריג קל (עד 3.5 ק"ג למ"ר). אני צריך קירוי של חניה פרטית כפולה ומחפש משהו איכותי שלא ייקרע חס וחלילה ויעוף ברוח (השנה ,הרוחות בחורף די חזקים) . אשמח לקבל המלצה לבית עסק מומלץ . תודה למגיבים הנחיות מרחביות לעבודות פטורות מהיתר.pdf
הודעה אחרונה מאת natco, -
הימים - ימי קורונה. מעניין - באילו סמרטיטים (מסכות על הפנים שירים וריקודים) אתם משתמשים ? המלצות ? נאצות ? (עד לפני זמן לא רב, לא ידעתי אפילו שיש לי אוזניים אפילו... היו ימים שהן כמעט ונפלו). יצירות אומנות ? (ציורים וכו מפרי עטכם ?) נרכשו בתחילת הקורונה זוג סמרטיטים מבד, עם גומי. עוברים כביסה או השריה ברותחין כל יום. משרתים אותי עד היום. בלבישה ממושכת, האוזניים נוטות ליפול... אף פעם לא היו לי אוזניים בולטות, יותר מהחודשיים האחרונים... אז באילו סמרטיטים/ מסכות, כבודכם/ן משתמשים/משתמשות ? פרסי פיתות (דאשתקד) יוגרלו בין בעלי המסכות האטרקטיביים.
הודעה אחרונה מאת innvision, -
שלום לכולם, אני גר בבית משותף וכאמור בכותרת, אני מחפש עינית דיגיטלית לדלת אשר תחליף את העינית הסטנדרטית הנוכחית, משיקולי אבטחה. רבות הן האפשרויות וכך גם טווח המחירים, הן בארץ והן בחו"ל, ולכן אני פונה לעצתכם, בפרט אם מישהו כבר מצא עצמו תחת אותה דילמה. דרישות: יכולת צילום בחושך (עדיף IR ולא לדים) . יכולת הקלטת תמונה לרבות תאריך צילום וצילום מחזורי (בדומה למצלמת רכב). חיישן תנועה. יכולת ניטרול הקלטת סאונד זהות ככל הניתן לעינית רגילה (אצל הסינים זה מאוד בומבסטי). הייתי שמח גם לקישור לסמארטפון אבל לא מחויב. תודה לעוזרים מראש, בן
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני לא בטוח במידת הרלוונטיות של הסיפור הזה לפורם… השנה היא 1972, בסנט פטרסבורג (אז לנינגרד) מתחילים בהארכת קו מטרו קיים לכיוון השכונות הצפוניות של העיר. הקטע החדש אמור לכלול 5 תחנות, כאשר בנקודה אחת הקו חוצה זרם מים תת קרקעי שאת גודלו ועוצמות, כמו שהתברר בדיעבד, לא הערכיו נכון בשלב עבודת המחקר והכנת הפרוייקט. הפרוייקט לקח בחשבון הקפאת הקרקע (ואת הזרם התת קרקעי יחד איתו) באיזור הבנייה באמצעות מכונות פריאון רגילות שהיו בשימוש במצבים דומים וסיפקו טמפרטורה של מינוס 12 מעלות. עדיין איזור ההקפאה היה גדול מאוד, מה שייקר משמעותית את עלות הפרוייקט ואז מהנדסי המטרו הציעו רעיון מקורי - שתי המנהרות (קו הלוך וקו חזור) שבדרך כלל עוברות זו לצד …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 9 עוקבים
- 33 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אז עובר זמן , ואני לא שם לב , ואני שמן בבטן. יש מעין כרס קטנה. וגם שומן בהיקפים. העניין הוא שאני רזה באופן כללי, וכול הגוף די רזה וחטוב ועם בטן וזה ניראה ממש מכוער. ניסיתי לחתוך בקלוריות ולהתחיל לעשות יותר ריצות, אבל מיד מאסת השריר מתחילה להפגע הרבה לפני שהשומן מתחיל. אני מתאמן משקולות, וזה לא עוזר. אז הפסקתי עם זה. יש למישהו רעיון איך אפשר להוריד את השומן, מבלי לפגוע במאסת השריר? ממדריך בחדר כושר שמעתי שאימון קבוצות שרירים גדולות(רגליים למשל, שלא הייתי מאמן בכלל) תוך הקפדה על קלוריות, יורידו את השומן, מבלי לפגוע במסת השריר. האם יש בזה מן האמת? כמו כן, האם יש לכם רעיונות נוספים?
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, דודה שלי (מתקרבת ל-70) ביקשה את עזרתי ברכישת מחשב. גרה לבד, ללא ניסיון בשימוש במחשב, ונראה שתקופת הקורונה עשתה את שלה בעניין הזה. חשבתי ללכת על מיני PC עם מסך 24-26 אינץ', ואולי על All in One, אבל אני מניח שזה יהיה יקר יותר. האם אפשר למצוא משהו סביר שיתאים לשימושים הצפויים (בעיקר גלישה באתרי חדשות ואולי נחבר אותה לפייסבוק), ב-2,000 ש"ח כולל מסך? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש פיתרון ל-Local Co-op gaming כדי שאוכל לשחק עם האחיינים שלי במשחקי מחשב. המפרט שיש לי כיום: Intel 9900K 32GB Ram 1080Ti כמו כן אני יכול להשיג מסך מחשב נוסף. תיאורטית אפשר לפצל את הביצועים של המחשב כדי שאוכל להריץ פעמיים Windows 10 + פעמיים Steam על שני מסכים?
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 791 צפיות
כאמור בכותרת: הגיעה חבילה מאמזון - קיבלתי הודעת סמס שנדרש תשלום מסים . כמו כן , לא הביאו את החבילה אליי, אלא אני אמור לאסוף אותה בעצמי או לשלם על שליח עד הבית. מזמין יותר משנתיים דרך אמזון, מעולם לא נתקלתי במצב כזה -תמיד מביאים עד הבית +המחיר של המוצר כולל מראש עלויות יבוא נוספות ,אם יש. מישהו נתקל במצב דומה? פניתי למוכר, הוא הציע לשלם מחצית דמי שליח, ובקשר לתשלום מס, אמר שזה תשלום שהקונה אחראי לו.
הודעה אחרונה מאת TomerLL, -
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב. מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי - גלישה ברשת, עבודה מהבית (לטובת מקום העבודה) שכוללת שליחת מיילים והכנת מסמכים / מצגות שונים. איננו זקוקים ל"מחשב על" עם גרפיקה מעולה ביותר, אבל גם לא צב איטי. גודל מסך - רצוי שיהיה דיי גדול (כמה שניתן למחשב נייד כמובן). תקציב - כ-3000 ש"ח (ניתן להגדיל מעט באם יש מוצר שעבורו זה כדאי, לדעתכם). אם ניתן לרכוש פחות מזה - עוד יותר טוב. מבקש לכן לדעת על אילו רכיבים במפרט המחשב לא להתפשר (גודל וסוג זיכרון, למשל) ? אילו מותגים מומלצים בבקשה ? האם ממליצים על אלה עם מסך טאצ' ? (מתכוון לרכוש רק בארץ) תודה.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
היי, מדובר בחדר שהינו ממד שנמצא בקומת מרתף, ישנה קליטת סלולר מאוד חלשה וגם זה רק אם עומדים על יד החלון - בלתי אפשרי לנהל שיחת טלפון כמו שצריך אני מחפש פתרון שיהיה לא יקר מדי (באיזור ה500 שקלים), אין עדיפות לרכישה בארץ או בחול (במידה ואין בעיות לגבי תדרי עבודה) האינטרנט מוצף בפתרונות ומגברי קליטה, ישנן גם חברות שמוכרות ציודים כאלו באלפי שקלים. אני מנוי ברשת סלקום, ממה שהבנתי התדר הוא 1800 מגה הרץ. ראיתי מוצר כזה למשל שנמכר באמזון אך תוהה באמת לגבי היעילות של זה: https://www.amazon.com/1800MHZ-Signal-Repeater-Booster-Amplifier/dp/B07PZSMLT5/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me= אשמח לשמוע אם יש מישהו שנתקל בבעיה דו…
הודעה אחרונה מאת JLoist, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום יש מצלמה שרוצה לרכוש אותה בB&H שסה"כ הרכישה יוצאת 850 דולר. איך אני מחשב את זה מבחינת תוספת בארץ? איך הם שולחים דרך UPS? מה עלות בסכום הזה מע"מ+מכס או רק מע"מ? תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הסרטון יושב לו בתיקייה במחשב ווינדוס וכאשר אני מנסה לגרור אותו לוואטסאפ, אני מקבל תגובת "לא נתמך".
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 572 צפיות
לא מצליח להבין איזה מקבוק זה. 2009 אולי? מעבד: intel core 2 due cpu p7350 2.ghz
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מודה שבזמן החל"ת היה קצת זמן לראות טלוויזיה ויש שם דברים מעניינים אבל לא הבנתי הרבה דברים איך בחורה יכולה לעשות קול של גבר במשך ימים שלמים שעות שלמות ? איך היא מצליחה להכנס לבתים של אנשים להוציא משם דברים, להחזיר אותם שולחת ניידת משטרה לאסוף בשבילה דברים מאנשים מאנשים שהיא מדברת איתם כל זה בזמן שיש לה בעל וילדים בבית איך זה קורה?
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 640 צפיות
היי חברים, לא בטוח שהנושא הזה קשור ישירות לפורום רכב כללי לכן פתחתי את הנושא כאן. כמובן אם קשור לפורום אחר אשמח לעזרת האדמינים בהעברתו. עד היום כל רכב היה רשום על שמי וכך גם הביטוח. אך, אם רכב אינו רשום על שמי, והביטוח על שמי. האם העבר הביטוחי בעצם נכלל גם על התקופה הזאת? או שעבר/נסיון ביטוחי נצבר אך ורק עבור בעל הרכב? תודה, וימים טובים לכולנו.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
לאור שתי מקרי הרצח שהתפרסמו לאחרונה בארצנו, שמתווספים לעשרות מקרים כל שנה שבו זה תמיד הגבר שרוצח את האשה, ואני פעם באף פעם לא שומע על מקרה הפוך, רציתי לשאול כאן, בפורום שרובו מאוכלס על ידי גברים, מה לעזאזל הבעיה שלנו?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 540 צפיות
ערב טוב חברים , בעבודה יש ג'רניק חד פאזי , לא זוכר את שם החברה אך לא מותג סיני . הגרניק לא היה תקין לכן נשלח לתיקון במעבדה אצל אחד שנחשב תותח , היה בתיקון פעם ראשונה , הוחלף קבל . חזר מהתיקון שוב נשרף הקבל , מה יכול לגרום לקבל להשרף ? אני לא מנסה לתקן בעצמי , אלא להבין ואולי להגיד "למתקן" מה יכול לגרום לבעיה . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת erga25,
-
מי מחובר 73 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 545 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- פעם
- עוזי ל
- SlowRide
- Be roo
- סידן
- פאר האורה
- רפי לין
- Itzik-b
- mcaspi
- zvit
- vigi