Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לא בטוח שהנושא הזה קשור ישירות לפורום רכב כללי לכן פתחתי את הנושא כאן.

כמובן אם קשור לפורום אחר אשמח לעזרת האדמינים בהעברתו.

עד היום כל רכב היה רשום על שמי וכך גם הביטוח.

אך, אם רכב אינו רשום על שמי, והביטוח על שמי. האם העבר הביטוחי בעצם נכלל גם על התקופה הזאת? או שעבר/נסיון ביטוחי נצבר אך ורק עבור בעל הרכב?

תודה, וימים טובים לכולנו.

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם

על שם מי רקום הביטוח?
קיימת אפשרות הצהרה שנהגת על הרכב בדרך קבע ולקבל גם עבר ביטוחי - יכול להיות שמדובר רק בקרבה ראשונה (לגבי זה אני לא סגור).


Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לפני מספר שבועות הגדרתי את אשתי כ"נהגת עיקרית" ברכב חדש, אחרי ש-30 שנה כל הביטוחים היו על שמי. כל שנדרשתי לעשות היה להעביר לחברת הביטוח את דוח התביעות ל-3 השנים האחרונות וכן הצהרה חתונה על ידי שנינו שנהגה ברכב בקביעות 3 ימים בשבוע.

 

את אחד הבנים שלי רשמתי כשותף בבעלות על פוליסת ביטוח כבר כמה שנים על מנת שיצבור ותק (ויש בכך גם סיכון מסוים) ובחידוש הבא אכניס בן כשותף באחת המכוניות כדי שגם הוא יוכל לצבור וותק ביטוחי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

הסיפור עם הבנים היה המלצה של סוכן הביטוח לפני 4-5 שנים. אולי כדי למנוע התקלות בעניין "נהג עיקרי" ואולי כיוון שהנהלים היו שונים אם בכלל האבולוציה שלהם ואם כיוון שמדובר בחברת ביטוח אחרת.

 

במחשבה שניה, אולי כדאי להוריד אותם מהשותפות בחידוש הבא, כיוון שאםמתהיה תאונה אפש יהיה לתת את ההצהרה הזו (שהכרתי רק כעת) על רכב אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...