Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האמת היא שיש בפורום משתמש שחובש מסיכה כזו כבר הרבה שנים

@ברווז

לפני 2 דקות, Derish כתב:

~

אם כך אני נאלץ לבקש הסבר מורחב על מדוע זה לא תחליף הולם למסכה.

כי זה לא מגן מפני פליטת חלקיקים נושאי וירוס מדרכי הנשימה שלך, וגם לא מספיגתם מהסביבה.

כאשר אתה פולט חלקיקים מדרכי הנשימה לתוך מסיכה הם נספגים בה ולא מופצים לסביבה. עם הדבר הזה הם פשוט זורמים הצידה.

השילוב הטוב ביותר הוא מסיכה בתוספת המגן הזה, כדי להגן על העיניים (יש חשד סביר מאד שאחת מדרכי חדירת הנגיף היא העין).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
  • מעניין 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה נראה מאוד מסורבל ולא נוח להסתובב עם זה.

בלי קשר לזה שמזיעים מספיק עם מסיכה,לשים עליה עוד חתיכת פלסטיק...מוגזם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אבל אפשר לחבר בקבוק של קריסטל מנטה כמו מימינה למסיכת אב"כ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי שמח מאוד לחבוש מסיכת שלוש שכבות, פשוטה, נוחה בהרבה ממסיכות האבכ שלי. אבל כאשר אף אחד במשרד שלי לא חובש מסיכה, ובחוץ אחוז גבוה לא חובש ומי שכבר חובש שם על הסנטר, זה מה יש.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם
לפני 8 שעות, Nemesis כתב:

כזו של 3M במקומות ציבוריים, ו N95 פשוטה של 3M במשרד כי קשה לדבר עם מסיכת הגומי. c5356c84b9d47df146788d7f217300c1.jpg

אפשר לשאול איפה רכשת את המסכה הרב פעמית והפילטרים? 

פורסם

באמאזון, עוד בינואר.
קניתי איזה 20 סטים וחילקתי למשפחה ולקולגות בעבודה שביקשו. זה נקרא 3M 6200, אבל הם כבר מזמן לא שולחים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 שעה, innvision כתב:

אפשר לשאול איפה רכשת את המסכה הרב פעמית והפילטרים? 

אפשר לשאול איפה ניתן למצוא את המסיכות היום- חברת השחל מייבאת את המוצרים של 3M, וביררתי בערך לפני כחודש והיה להם במלאי. מה שאומר, בגדול, שכל חנות אספקה טכנית שעובדת עם השחל תוכל לספק את המסיכה הזו.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 36 דקות, ברווז כתב:

אפשר לשאול איפה ניתן למצוא את המסיכות היום- חברת השחל מייבאת את המוצרים של 3M, וביררתי בערך לפני כחודש והיה להם במלאי. מה שאומר, בגדול, שכל חנות אספקה טכנית שעובדת עם השחל תוכל לספק את המסיכה הזו.

תודה, הוצאתי הזמנה קטנה של ציוד מגן לפני שבועיים שלושה בערך מספק אחר של 3m (נמצאים בצפון הארץ). הזמנתי אוזניות ProTak (שעדיין לא יצא לי ממש לבדוק בעבודה רצינית), מגן פנים מלא פוליקרבונט- בקושי נשאר במלאי (דומה למגן קורונה רק שלא מדובר בשקף דק), משקף מגן אטום- אין במלאי, המסכה המדוברת- היה במלאי אבל סננים לאבק מזיק לא היו. 

פורסם

מגיני הפנים האלו נעלמו כמעט לחלוטין, לא ניתן להשיג אותם כבר מספר חודשים. לא רק של 3M אלא של כלל החברות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי קצת פילטרים ספייר. חלק לא קטן מאלה שקיבלו מסיכות כאלה ממני לא משתמשים בכלל במסיכה, אז קצב ניצול הפילטרים נמוך מהצפוי.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...