Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הימים - ימי קורונה.

מעניין - באילו סמרטיטים (מסכות על הפנים שירים וריקודים) אתם משתמשים ?

המלצות ?

נאצות ? (עד לפני זמן לא רב, לא ידעתי אפילו שיש לי אוזניים אפילו... היו ימים שהן כמעט ונפלו).

יצירות אומנות ? (ציורים וכו מפרי עטכם ?)

נרכשו בתחילת הקורונה זוג סמרטיטים מבד, עם גומי.

עוברים כביסה או השריה ברותחין כל יום.

משרתים אותי עד היום.

בלבישה ממושכת, האוזניים נוטות ליפול...

אף פעם לא היו לי אוזניים בולטות, יותר מהחודשיים האחרונים...

אז באילו סמרטיטים/ מסכות, כבודכם/ן משתמשים/משתמשות ?

פרסי פיתות (דאשתקד) יוגרלו בין בעלי המסכות האטרקטיביים.

15917951582932465169283074588068.jpg

1591795202917658446073589779400.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

חד"פ סטנדרטיות שמנפיקים לנו בעבודה.
יש בכניסה לבנין ופעם/פעמיים ביום מחדש.
מסכות הבד מוציאות לי את המשקפיים מאיזון.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מסיכות כירורגיות שמנפקים בעבודה (אחת ביום),  עדיף על לולאת גומי אבל אפשר גם עם סרטי קשירה. הבעיה המרכזית - גרמו לי לעיוות זוג משקפיים עד כדי שבירתם. מאז עברתי למשקפי סופרפארם (לקריאה בלבד, אני לא זקוק למשקפיים לראיה ממרחק) שפחות נוחים אבל גם פחות שבירים.

בבית יש כנראה מלאי מסיכות מספק לתקופה די ארוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חד פעמיות סטנדרטיות עם חיזוק של שדכנים.

אשתי, לעומת זאת, אוהו... חגגה עם מכונת התפירה בשלל צבעי הקשת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שאפו לאותם ארגונים שמספקים מסכות (אפילו ח"פ) על בסיס יומי (?).

אצלנו, הוועד חילק לפני כחודשיים, לכל עובד, חבילה של 100 מסכות רפואיות ח"פ (לדעתי - מתנה מוצלחת מאוד).

אני מבין שכל השאר אינם משתמשים במסכות...?

alfa 156 2.5.

פורסם

כשאני מוציא את הכלבים (שזה 3 פעמים ביום, רחוק מ-א-ו-ד מכל אדם, כלב, חתול או יצור חי אחר) אני עם מסיכת בד סתמית, היא כנראה לא מגינה מפני קורונה, היא מסיכה נגד קנס קורונה.

מצד שני אם אני חולה היא כנראה מפחיתה משמעותית את הנתזים של מי שלובש אותה.

כשאני יוצא חוץ מזה, לקנות משהו או כל דבר אחר, מסיכה רפואית חד"פ, מסיים וזורק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 5 שעות, חולגי כתב:

שאפו לאותם ארגונים שמספקים מסכות (אפילו ח"פ) על בסיס יומי (?)

מכיר את המשפט הנפוץ בפרסומות 'המציג אינו רופא'? אז במקרה של ספריאל מדובר למיטב זכרוני במצב הפוך, כך שאין פלא שה'ארגון' שלו מספק את זה.

בעניין אחר - מה זה 'סמרטיט'? ככה המילניאלז הוגים היום את המילה סמרטוט?

• מעניין 1
פורסם (נערך)

האופן בסיסי המסיכה מגנה על שכניך, והמסיכות שלהם מגנות עליך.

היום סרבתי לקבל לקוחה שחבשה אנטי-וירוס אבל לא עטתה מסיכה, ולא הבינה מה הבעיה. בסוף סיפקו לה מסיכה ואז היא חזרה אלי.

ארגון שמבין שעובד או לקוח ללא מסיכה עלול להיות מדבק ולהשבית לו מחלקות שלמות משכיל גם לספק מסיכות. התועלת מכך גדולה. זה נכון אצלי וגם במפעל בו עובד אחד הבנים, למרות שאצלם אין קהל. הקפדה על המסיכות שקולה לכל הקפדה על אמצעי בטיחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסך הפלסטיק השקוף שמגן על העיניים שלך מנתזים. חלקם מופיעים עם הכתובת "AntiVirus", ואחד היצרנים הגדיל לעשות ומדפיס את הסמל של McAfee.

• מצחיק 3

• תוכן חדש...