Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עינית דיגיטלית לדלת הבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני גר בבית משותף וכאמור בכותרת, אני מחפש עינית דיגיטלית לדלת אשר תחליף את העינית הסטנדרטית הנוכחית, משיקולי אבטחה. רבות הן האפשרויות וכך גם טווח המחירים, הן בארץ והן בחו"ל, ולכן אני פונה לעצתכם, בפרט אם מישהו כבר מצא עצמו תחת אותה דילמה.

דרישות:

• יכולת צילום בחושך (עדיף IR ולא לדים) .
  • יכולת הקלטת תמונה לרבות תאריך צילום וצילום מחזורי (בדומה למצלמת רכב).
  • חיישן תנועה.
  • יכולת ניטרול הקלטת סאונד
  • זהות ככל הניתן לעינית רגילה (אצל הסינים זה מאוד בומבסטי).

הייתי שמח גם לקישור לסמארטפון אבל לא מחויב.

תודה לעוזרים מראש,

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

פעמון דלת גם עובד? אם כן ממליץ בחום על Ring Doorbell.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ממליץ בחום על Ring Doorbell.

ממה שאני מבין, מדובר בפתרון יקר יותר וגם כשהסתכלתי על הסרטונים (בעקבות דיל באמזון בזמנו) נראה שזה מתאים יותר לבתים פרטיים.

וכזה נאמר, אני יודע שזה נחשב למוצר איכותי (אם אנחנו מדברים על אותו דבר) אך אני גר בבית משותף וגם פעמון הדלת שלי הינו בתצורת גביס - האם מתאים להתקנה בתצורה כזו? האם לא מסוכן שמישהו יגנוב אותו?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

לא פתרון זול, אבל איכותי בצורה יוצאת דופן. בהחלט מתאים גם לדירות, אבל אין סיכוי שיכנס לתוך מסגרת של גוויס.

מבחינת גניבה, יש לו בורג בטחון עם מברג מיוחד, ואם גנבו לך אותו הם שולחים לך אחד חדש.

יש לי אחד ספייר שהם שלחו לי בטעות ואמרו לי לשמור לעצמי, אם תחליט שאתה כן רוצה לנסות, אפשר להפחית את העלות.

בשביל להקליט צריך מנוי של $3 בחודש או משהו כמו $30 דולר לשנה, אז צריך לקחת גם את זה בחשבון. ההקלטות הן לענן וזמינות מכל מקום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני מחפש משהו כזה. בלי ענן או משהו. רק מצלמה שמכוונת אל החלק החיצוני של הדלת ומשדרת את התמונה למוניטור שבתוך הבית. אבל בצורה אלחוטית בלי צורך לקדוח חורים ולהשחית את הדלת או את המשקוף, כי אני לא רוצה בכל פעם שהיא תתקלקל או שאני אקנה דגם חדש לקדוח חורים חדשים.

פורסם

למה שלא תשים פשוט מצלמת אבטחה קטנה מעל הדלת ומסך בתוך הבית, כמו באינטרקומים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

בחודש האחרון חיפשתי פיתרון אך ללא הואיל: גם עינית מוסלקת יחסית, גם wifi וגם מצלמת לעניין, לא מצאתי.

כרגע יש דיל באמזון על זה:

Ring Wi-Fi Enabled Video Doorbell in Venetian Bronze https://www.amazon.com/dp/B00TZAO9D0/ref=cm_sw_r_cp_api_hqcgAbCWGWMWB

מה אומרים?

131 דולר לבית

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

פצצה, רק לידיעה זה כנראה הדור הקודם. 720p, ובווריאציה הספציפית צריך לזכור להטעין אותו כל תקופה. אם תרצה הקלטה זה בתשלום פעוט יחסית על השירות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
פצצה, רק לידיעה זה כנראה הדור הקודם. 720p, ובווריאציה הספציפית צריך לזכור להטעין אותו כל תקופה. אם תרצה הקלטה זה בתשלום פעוט יחסית על השירות.

הנתונים מוכרים אבל יספיקו (הפרו כבר יקר מידי) אני רק מקווה שצילום בחושך תקין. יש לך ניסיון איתה?

ואגב, סרט שנשמר לענן ניתן להוריד? כלומר המטרה שלי היא יותר מצלמה שתזהה קרבה לדלת ותתחיל לצלם ולתעד בהסתמך על חיישן הקרבה- זה ייתן מענה?

לגבי הטענה, זה תלוי איפה אניח אותה, אני מאמין שעל בסיס הפעמון הנוכחי ואז תקבל מתח- מה שכן, זה יהיה ניצב לדלת ולא לידה- ממה שראיתי זה סבבה בשל רוחב הזוית צילום, לא?

המון תודה על העזרה (שוב)

הלינק לא עובד לי.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

צילום בחושך מעולה. מה שמוקלט לענן אפשר להוריד בלי בעיה. כל העסק בנוי יפה והזוית הרחבה מכסה מעולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
מוזר עובד לי רגיל , תנסה את זה :

http://wizeit.co.il/product_cat/מוצרים/

עכשיו הצלחתי לראות. נראה מעניין מאוד אבל מעבר למידע סופר כללי אין הרבה, אפילו לא אינדיקציה למחיר.

צילום בחושך מעולה. מה שמוקלט לענן אפשר להוריד בלי בעיה. כל העסק בנוי יפה והזוית הרחבה מכסה מעולה.

זה נשמע מצוין ולפני שיברח לי הדיל אזמין נראה לי. מזכיר רק, במקרה שלי זה יהיה בניצב לדלת (שם חיבור הפעמון הנוכחי) - זה ילך בסדר? עקרונית נראה לי שכן בשל הזוית הרחבה וגם בשל העובדה שחייבים לעבור שם.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

רואים מניסיון

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...