Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עינית דיגיטלית לדלת הבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיון

זה מה שחשוב לי, הוזמן, תודה רבה :)

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
והנה הרינג שלי בעבודה:

מצוין. אפשר אגב לבטל את הקלטת הקול?

עשית את התוכנית של 3$ לחודש?

כבר הגיע לארץ, מקווה שאקבל אותו תחילת שבוע ואכנס להגדרות.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

לא חושב שאפשר, אבל אולי התמיכה הטכנית שלהם תוכל לעזור.

שלושים דולר בשנה. התקנתי היום עוד אחד עם פרוג'טורים כדי לכסות את כל החצר הקדמית והחניה. להיט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא חושב שאפשר, אבל אולי התמיכה הטכנית שלהם תוכל לעזור.

שלושים דולר בשנה. .

אבדוק איתם.

היום קיבלתי את המכשיר- שאלה אחרונה - ידוע לך במקרה אם אפשר להתקין אותו לרוחב ועדיין הצילום יהיה בסדר? אני שואל כי כך אוכל לכסות באופן מלא את שקע הפעמון הנוכחי שהוא קופסת גוויס.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

הזוית שזה מכסה פסיכית לגמרי, אצלי זה מותקן באותו קו עם הדלת ורואים את הפנים שלי יופי ברגע שאני מציץ החוצה.

יחד עם זאת, הם מוכרים קיטים שמאפשרים לתת לו זוית בצורה אסתטית. https://ring.com/install-kits

מציע שתעשה התקנה זמנית על דבק דו צדדי ותראה אם טוב לך לפני שאתה מקבע אותו במקום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אבדוק איתם.

היום קיבלתי את המכשיר- שאלה אחרונה - ידוע לך במקרה אם אפשר להתקין אותו לרוחב ועדיין הצילום יהיה בסדר? אני שואל כי כך אוכל לכסות באופן מלא את שקע הפעמון הנוכחי שהוא קופסת גוויס.

בן

קראתי מחדש, בלרוחב אתה מתכוון אופקית, או בניצב לדלת?

עקרונית גם עם התקנה אופקית אני לא רואה בעיה, רק תצטרך לסובב את הטלפון בהתאם כשאתה צופה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

9879E1E9-273C-469B-A91E-826FE9D8A32B.jpgB756207A-2C0E-4691-99F4-9142546B3F51.jpg

בלרוחב אתה מתכוון אופקית, או בניצב לדלת?

מזכיר שאני גר בבית משותף ולכן זה ימוקם בחדר המדרגות.

האמת שזה מתחלק ל-3 שאלות ואופציות:

1. במיקום הפעמון הנוכחי- הכוונה גם לחשיבה אם ניתן להרכיב במצב שכיבה, כלומר המכשיר ״שוכב״ וגם זה יהיה בניצב לדלת ולא במקביל לה.

כרגע הפעמון הוא שקע גוויס, שמבחינה שטחית אם אני מוריד את הפאנל החיצוני והפנימי, אני חושב ש תושבת תוכל לכסות לרוחב בדיוק את החור בקיר.

השאלה הבסיסית היא, מה יקרה אם המכשיר ימוקם באמת ששוכב, אני חושב שהטיית הסלולארי לא תעזור, כי זה תמיד יסתובב.

אולי אפנה אליהם ואשאל. באינטרנט לא מצאתי תשובה.

2. התקנה לאורך במיקום הפעמון הנוכחי, מה שלדעתי יצריך התאמות של השקע מאחור. עדיין יעמוד בניצב לדלת, השאלה אם ייתן את הכיסוי שאני רוצה?

אציין שבאינטרנט ראיתי כמה שמיקמו ככה.

3. התקנה לאורך לצד הדלת מעל מתג אור חדר המדרגות. זה כבר עניין יותר רציני של העברת חשמל, כמו גם חיבור לפעמון בבית. ישים, אבל העבודה הכי מסובכת.

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

לך על אופציה 1 לדעתי, מהטעמים הבאים:

1. עקרונית הוידאו מוצג במצב אופקי תמיד, זה לא משנה אם אתה מסובב את הטלפון. אם הפעמון מורכב על הצד, אתה תראה וידאו אנכי, שזה סבבה. הבעיה היחידה היא שהכפתורים על המסך יהיו על הצד במקום לשבת יפה בתחתית התמונה. לא נראה לי קריטי בכלל.

2. אני בטוח שאפשר לקנות גם בארץ תושבת שמתאימה טוב, שמיועדת לסגור קופסה של גוויס בקיר בלי פתחים, ולהבריג אליה את הפעמון. לחילופין אתה יכול לקנות דמי של גוויס במקום כפתור הפעמון הנוכחי ופשוט להבריג את העסק מעליו באופן אופקי וזה יהיה אסתטי.

אל תדאג לגבי הכיסוי של המצלמה, הוא ממש טוב.

אתה יודע איזה מתח יש לך שם ואם הוא ישר או חילופין?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למישהו יש ניסיון? פועלת עם סוללה ועד אמש לא ידעתי שקיים דבר כזה בכלל...

היכן מזמינים?

האם הזמנה דרך איביי עדיפה מבחינה כספית?

לא ממהר, אבל מבקש משהו איכותי, אמין.

תודה.

פורסם

הרכבה פשוטה מאוד.

מפרקים את העינית, מתקינים את המסך בפנים ואת המצלמה + לחצן פעמון במקום העינית, כל העבודה מתוך הדירה, מבחוץ אין אפשרות לפרק.

אפשר להוסיף כרטיס זיכרון ואז זה מקליט כשלוחצים על הלחצן שמתחת לעיינית כדי לצלצל / או כשיש תנועה בחוץ (אפשר לבחור בהגדרות).

בעבר התקנתי, עבד על 3 בטריות אצבע ולא החזיק יותר מחודש (אפילו בלי מצב הקלטה).

אם אתה מתכוון לקנות - אני משער שההבדלים במחיר ינבעו משינויים בצריכת סוללה. המכשירים הזולים "מתבזבזים" מהר.

יש בחנויות טמבור ואלקטרוניקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא בחנתי את התאימות לארץ (חשמל, תמיכה וכו'), אבל אחת החברות המובילות בתחום, שלאחרונה גם נרכשה ע"י אמאזון לדעתי היא חברה בשם Ring.

מוצרים ברמה גבוהה ואפשרות לשמירת הקלטות בענן שלהם.

https://ring.com/

יוסי

• תוכן חדש...