אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 840 צפיות
שימו לב לזה: https://www.revue.ch/en/editions/2020/03/detail/news/detail/News/feeling-the-heat-in-swiss-cities/?utm_campaign=Newsletter32020&utm_medium=E-Mail&utm_source=Newsletter32020 וזה קורה בשוויץ. אצלנו אני רק רואה עוד ועוד כריתות של עצים בעיר שלי.
הודעה אחרונה מאת David32, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 655 צפיות
אהלן לכולם. לאחרונה עברתי לבניין חדש בר״ג בן 9 קומות. אף דייר אינו מעוניין להיות בועד ולכן אנו מחפשים חברת ניהול שתנהל הכל בבניין באופן שוטף. יש למישהו המלצות / הארות או הערות לגבי חברות ניהול? המלצה לחברה שיש לכם איתה ניסיון טוב באזור המרכז? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום, קניתי תמי 4 פמילי משומש. בהתחלה הוא עבד בסדר, כדי לנקות אותו מילאתי כמה מיכלים של מים קרים וחמים, לאחר מכן עשיתי לו שטיפה אוטומטית ומאז מופיע על הצג הראשי תקלה 7 כאשר לא יוצאים מים קרים ולא מים חמים. הוצאתי גם את התקע מהחשמל והחזרתי לחשמל פעמיים וזה עדיין לא עזר. חיפשתי באתר של שטראוס מים ולא מצאתי מידע על תקלה זו וגם לא מצאתי בחיפוש בגוגל. מישהו פה אולי מכיר את התקלה הזו ויודע איך לפתור אותה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
בעקבות הבקשה בשרשור התלונות להחליף את האייקון של התגובה "מעניין" למשהו שמייצג את המילה "מעניין" קצת יותר טוב, בגלל הגילוי האחרון שלי שאני לא באמת יודע מה אומרים האימוג'ים השונים, אני פונה אליכם. חשבתי על כמה אפשרויות, והן מובאות לפניכם כאן בסקר קצר. כל אחד יכול להצביע לאימוג'י אחד בלבד ו(לפי מה שאני רואה) לא יכול לשנות את הבחירה שלו. אז תחשוב טוב לפני שאתם מקליקים. *חשוב לי ציין - אל תתפסו ספציפית לאימוג'ים שמוצגים כאן למטה. אלה רק דוגמאות שבאות להמחיש את הקונספט. האימוג'י הזוכה עשוי לעבור עיצוב מחדש כדי להתאים יותר לאופי של האימוג'ים הקיימים. ** אם יש לכם רעיון אחר, תגיבו אותו (חיפוש תמונה בגוגל -> לחיצה ימנית על התמונה -> העתקת תמונה,…
הודעה אחרונה מאת malcishua, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 498 צפיות
שלום לכולם, הצטברה לי באמבטייה חלודה/עובש שלא יורד. ניסיתי להשרות את פתח הביוב ספריי שמן (ג'מבו) לחצי שעה ולא עזר. בנוסף, המנגון סגירה (הפקק) לא עולה ויורד, כנראה בגלל החלודה. יש עצות לטיפול? אופיר
הודעה אחרונה מאת Bob Ross, -
המלצה להליכון
מאת damnt- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מבקש את עזרתכם במציאת הליכון מתאים עבורי. התקציב הוא בין 2,000 ל-4,000 ש״ח, עם עדיפות לחסוך כמה שניתן. אני מחפש את ה BEST BANG FOR THE BUCK, כלומר לא רוצה לשלם עוד 500-700 שקל על הליכון שנותן בסה״כ עוד 1 קמ״ש (או משהו בסגנון). אשמח לשמוע המלצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת adam11, -
אני סטודנט. שנה ראשונה די עמוסה, ואני מתלבט אם לעבוד במקביל, כי בינתיים ההוצאות רק עולות ואין הכנסות. השאלה האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע לי בלימודים? האם באמת אפשר לשלב? כי כל אחד מחברים/משפחה אומר לי משהו אחר. יש כאלו שלא עבדו פעם אחד כל התואר כי טענו שאין זמן לשלב עבודה ואמרו לי שאסור לי לעבוד כי זה יפגע בי , ויש כאלה שעבדו ואמרו שעם תכנון נכון של הזמן לא רק שלא תהייה בעיה לשלב, אלא לטענתם זה אף יתרום לי להיות יותר ממוקד בלימודים בזמן הפנוי ולא לבזבז זמן על שעות מתות. מישהו יכול לשתף מהנסיון שלו כסטודנט איך התנהג?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 582 צפיות
היי, באופן עקבי מקבל מהם הצעה שזולה בכ1000 שקלים מכל חברה אחרת. תוהה מה הקאץ׳? אז הבנתי שהפוליסה שלהם מוגבלת ל35 אלף קמ בשנה, לא מפריע לי. כיסוי עד מיליון במקום שניים גם בסדר. מיזהו התנסה איתם באופן אישי? נזקק לשירות כל שהוא? כל דעה תתקבל בברכה. תודה. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
שלום אני חושב להחליף את המחשב הנייד הישן שלי והכבד למחשב קל יותר כמו macbook. אני זקוק למערכת הפעלה של מק אבל גם מערכת הפעלה מצד אחד של ווינדוס 10. האם אפשרי לשלב 2 מערכות הפעלה במחשב של מק? תודה.
אהלן! בעקבות שינויים אישיים אנו נידרש לעבור לתקופה של שנה וחצי שנתיים לאשקלון. מה השכונות טובות שכדאי להתמקד בהם? הבנתי שיש בעיות תשתיתיות בשכונות החדשות(אגמים). איפה יש גני ילדים\אוכלוסיה טובה? יש כאן אשקלונים שיכולים להמליץ על פעוטון? הבנתי שבחלק משכונת ברנע יש מצוקת חניה איומה. אודה לכל טיפ מתושבי המקום!
הודעה אחרונה מאת GT-40, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 542 צפיות
תרגמתי והוספתי כתוביות בעברית לסרטון מסוים (לא שלי) ביוטיוב. עברו יותר משלושה ימים ועדיין אין כלום, זה בסטטוס submitted. מישהו יודע איף עובד התהליך? כמה זמן לוקח עד שהן מופיעות בסרטון? חשבתי שזה גם יהיה רעיון נהדר לתרגם כמה שיותר סרטונים של Donut Media, בעיקר Up to Speed. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שנים השתמשתי בסבון לפנים ולגוף תוצרת חברת ניוטרוג'ינה שחלקם רכשתי בארץ וגם בחו"ל. השבוע חיפשתי לפחות בכמה סופרפארמים באיזור רמת-גן וגם בחולון ולאף אחד לא נותר אפילו סבון אחד לישועה. מישהו שמע יודע מה הסיפור איתם ?
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 476 צפיות
מישהו התנסה ויכול להמליץ או להזהיר?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מתכוון לקליטה במקומות מרוחקים , איכות שיחה טובה ורשת יציבה
הודעה אחרונה מאת gabif, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 647 צפיות
קמתי בוקר אחד והחלטתי לעשות גינת תבלינים אצלי בשטח, במילא העסק קצת דשדש בתקופת הקורונה אז ניצלתי את הזמן לעשות משהו מועיל. לקחתי כלים והתחלתי לחפור, עשיתי גדר, חרשתי, הבאתי אדמה, שתלתי. היה חם. מאוד. הטאצ האחרון היה שער חשמלי, גם אותו עשיתי. מכיוון שזה שער שייעדתי אותו לכניסה של טרקטור פעם באף פעם החלטתי להזמין מנוע סיני לשער. קצת פשפשתי באלי אקספרס ומצאתי חברה עם קצת מוניטין בתחום וכמה סרטוני יוטיוב מלקוחות, נראה טוב. גם זול, 175 דולר. מגיע למשלוח וקצת ירד לי האוויר, 167 דולר, כמעט ערך המנוע. אבל אמרתי לעצמי, חבילה כבדה, משלוח זריז, חברה פרטית, עדיין יוצא יותר זול בפער של 100 אחוז מאשר בארץ, לקחתי. חברת TNT הנכבדת קיבלה ממני 167 דולר על מנת לשנע את החבילה אלי…
הודעה אחרונה מאת guya72, -
האחד הזה הוא אני. מחפש המלצה למקלדת נוחה לכתיבה מרובה (מתכנת + סטודנט), עדיף לא אלחוטית (מניסיון רע עם מקלדות שמפספסות אותיות), ועדיף כנראה גם לא מכנית (נוחות וקלות לחיצה על מקשים). אני לא משחק, המקלדת נטו לכתיבה, בהקלדה עיוורת. תקציב עד 300 ש"ח פלוס מינוס, יכול לעלות בגבולות ההגיון אם יש משהו מוצלח במיוחד. אותיות בעברית לא קריטי. תודה לעונים.
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמו בכותרת. אמזון פריים זה המקבילה לנטפליקס? מהיכן התכנים, הפקה שלהם? יש תרגום? ובקיצור, לאחד שצופה בעיקר בסרטים, שווה? הפריים וידאו תופס גם כפריים לקניות באתר? תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בחבילת ה 1000 מגה הורדה ו 100 העלאה ,מה המהירות בסלקום / פרטנר שנחשבת לתקינה ?ואני מניח שיש הבדלים בין פרטנר (p2p) לסלקום (gpon) - סביר להניח שבפרטנר קל יותר להשיג מהירות גבוהה ויותר ויציבות
הודעה אחרונה מאת IdanDyan, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בוקר טוב, כרגע אני ואשתי והילדה נמצאים בחצי חדר אצל חמותי שתיחיה והחדר מאוד קטן והוכנס לשם מיטה זוגית שצמודה אליה שידה שגבוהה ושמנו עליה טלוויזיה 50 אינץ, המרחק בין העיניים שלנו לבין הטלוויזיה הוא בערך 2 מטר, השאלה עם זה יגרום לנזק לעיניים או משהו כזה? טלוויזיה 4k
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
בסוף חודש דצמבר הזמנו טיסה דרך ארקיע להונגריה עבור סוף חודש יוני בנוסף הזמנו ביטוח עבור ביטול טיסה מכל סיבה שהיא אני מעוניין לבטל את הטיסה ולקבל החזר מלא - קשה לי להאמין שבעוד חודש הקורונה תעלם ויהיה לנו כיף לנפוש שם. עם חברת ארקיע ניסיתי לדבר בחודשיים האחרונים - אך יש הודעה שהחברה מושבתת עקב המצב , וניתן לשלוח אליהם מייל במקרים דחופים - כך עשיתי ולא קיבלתי תשובה. מה עלי לעשות? להפעיל את הביטוח שיחזיר לי רק 80 אחוז מהעלות? או שאין קשר ואני זכאי גם להחזר מארקיע? ואחד לא אמור להפריע לשני?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני גר בקומת קרקע בבניין בן 3 קומות. לבניין יש מערכת חימום מים סולרית מרכזית. מים מחוממים בקולטים שעל גג הבניין, ומוזרמים למחליפי חום שנמצאים בתוך הדודים באמצעות משאבת סחרור. לכל הדיירים יש מים חמים כמו שצריך מלבד הדירה שלי. טכנאי (מדורג מאוד גבוה במדרג) שהיה אצלנו התקין שסתום ביציאה מהמחליף חום כדי ש"זה יאט את בריחת המים החמים מהמחליף חום שבדוד". יש שיפור זניח, אבל אנחנו עדיין נתקעים בלי מים חמים גם ביום שמשי כשלכל הדיירים בניין אין בעיה. אגב, גם אם מדליקים את החימום החשמלי זה לא עוזר, כי המחליף חום מקרר את המים. לטענתו אין עוד מה לעשות מלבד לסגור את הברז שדרכו זורמים המים למערכת המרכזית אחרה"צ ולפתוח בבוקר. זה כן פותר את הבעיה, אבל אני לא מתכוון לס…
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מטען של סאני לסמרטפון חיבור טי אף סי. תודה רבה.
יש לי מחשב נייח (נבנה לגיימינג אבל בן כמה שנים טובות), עובד מצויין, טמפרטורות תקינות, שקט והכל. בשבועיים האחרונים התחילה תופעה שהוא פשוט כבה פתאום בלי שום התראה, גם כשהוא סתם ב idle. התקנתי speedfan ואין שום דבר חריג. בsystem events אין שום דבר למעט unexpected power off או משהו כזה. גם בהדלקה לפעמים הוא לא מגיב לכפתור ולוקח כמה נסיונות עם החזקה של הכפתור לחוץ עד שהוא ׳מניע׳. יכול להיות משהו חוץ מספק כוח? אין לי ספק חלופי וזה די סרט להחליף מבחינת כבילה, אז מעדיף לדעת בביטחון שזו הבעיה לפני שמחליף אותו.
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 604 צפיות
היי, יש לנו כריים גז שהיו בבוידעם תקופה ועלה בצורך להשתמש בהם, עכשיו שמתי לב שהדיזה נמצאת לא מתחת ללהבה ובכלל מצבן ידע ימים יפים יותר. האם מדובר בכריים שלפי התקן או לפח ? כמובן שבמידה ואחבר אז בעזרת טכנאי מוסמך וכל זה ...
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 8 עוקבים
- 21 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
ערב טוב, מישהו יודע כיצד מאפסים כרטיס למכונת כביסה בוש פתח עליון דגם WOT20426IL? הבעיה שלי שהמכונה לא סוחטת. אין סתימה במשאבה, המשאבה עובדת יופי. המכונה כן מסתובבת. אך כשצריכה להיכנס לסיבובים מהירים של סחיטה, אינה נכנסת, והתוכנית נשארת באותו מקום זמן רב. אני מתכנן לפרק כרטיס ומנוע ולשלוח לבדיקה או שיפוץ (כרטיס תקול, פחמים גמורים?), אך לפני כן הייתי מנסה לאפס את הכרטיס.
הודעה אחרונה מאת יוני שוהם, -
שלום, נתון: בניין 8 קומות עם מערכת חימום מים סולארית משותפת. דירה בקומה ראשונה, דוד עם מחליף חום. אין מים חמים מהמערכת בכלל, גם בימים הכי חמים. לשכנים אחרים יש. חימום חשמלי בדוד תקין. צינור עליון, כניסה למחליף חום, קר לגמרי. צינור תחתון, גם קר לגמרי עד הנקודה בה הוא מתחבר לצינור הראשי (חוזר) של הבניין. הצינור הראשי החוזר חם מעט. לצינור הראשי של הכניסה אין גישה, כיוון שבוצע בעבר שינוי מיקום של הדוד. (או שזה הפוך, כניסה למטה ויציאה למעלה?) על כל הצינורות יש ברזים, כולם פתוחים. מה יכול להיות? תודה.
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 12 עוקבים
- 40 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, בשלבי חיפוש דירה וחלק מהדירות נמצאות בסמיכות כזו או אחרת לקו מתח גבוה (400kv וגם 161kv). מי שכבר הבין שאני מדבר על פסגות אפק, אז כן, אני יודע שאושרה תוכנית להעברת הקו, אולי היא תקרה (וגם זה לא בהכרח עוזר, תלוי איפה נקנה). אני לא מהנדס חשמל, וזו בדיוק הסיבה שאני לא מסתפק במספר שרירותי כמו 300 מ' אווירי, כי אין לי מושג איך תדר נמוך כזה חוצה מבנים, מוחזר ממבנים וכו'. בנוסף מדובר במספר נכסים שאנחנו בודקים, מה שמקשה על הזמנת בעל מקצוע למספר קריאות גבוה. לכן אני מעדיף לרכוש מכשיר, אבל אין לי מושג מה הרמת דיוק, רזולוציה וכו' שצריך. האם המכשיר הנ"ל יספיק? https://www.belshop.co.il/Product.aspx?pid=2467 תחום 200…
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הוא גם בודק האם יש בעייה בשקע עצמו או רק בחוטים או שזה בודק רק את החוטים? ואיפה מומלץ לקנות הכי זול? תודה רבה רבה.
הודעה אחרונה מאת innvision, -
לאחרונה החלו לצוץ אצלי בפייסבוק פוסטים הזויים על טכנולוגיית 5G ושלל השערות, חלקן הזויות לחלוטין, מקרינה מסוכנת ועד נשק לשליטה מוחלטת של המדינה (wtf?), כמובן שכל מה שעבר לי בראש זה מישהו שמקומו באברבנאל והמשכתי הלאה. אך כשעבר הזמן, התחלתי לראות עוד ועוד פוסטים על הטכנולוגיה הזאת, ולפתע התחלתי לראות שיתופים מאנשים שאני מכיר, אנשים נורמטיביים לחלוטין, אפילו משכילים וחלקם עדיין במוסדות מכובדים להשכלה גבוהה, ולפתע צצה גם קבוצה שצוברת תאוצה בקצב לא מבוטל, עם כתבות אמיתיות מערוצים מכובדים, וזה גרם לי לחקור קצת על הטכנולוגיה הזאת, וממה שהבנתי, מדובר באנטנות שפולטות קרינה בלתי מייננת, משמע אינה חודרת את העור שלנו ולא יכולה לגרום לנזק למבנה הDNA שלנו כמו קרינת UV, שאליה…
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 512 צפיות
הערה - אם יש שרשור דומה עם המלצות על מעבדות אז סליחה מראש,ואשמח להעברה של הנושא אז המסך התחרפן..אולי המכשיר חטף מכה לאחרונה - לא ממש זוכר החלפה תעלה 900₪ ברוב המקומות בעוד שהחלפה למכשיר אחר תעלה 2000+ מחפש המלצה לחנות/מעבדה בצפון (אם יש במרכז אפשרי להרחיק..אבל חובה שיהיו מקצוענים) וכמובן שהמכשיר יחזור למצב שהיה,ולא עם קרקושים/תקלה אחרת
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 975 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רפי לין
- ArikB
- TomerP
- mikyl
- 1321
- Guyziv
- itaysamurai
- itamar_by
- eyalgr
- BigMak
- redroze
- SlowRide