אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 496 צפיות
ראיתי סרטון ביוטיוב, המציג התאמת רכב לצרכי נכה. אני יותר אנוכי ומתעניין, האם בן אדם (ללא מגבלות) רשאי להחליף דלת אחת לדלת שחף ולהוריד את שורת המושבים האמצעית, כי מתחשק לו להפוך רכב של 100K למשהו אחודי
הודעה אחרונה מאת dani666, -
עוד שבוע לילד יש יום הולדת והוא טוען שבגיל 6 שהוא ביקש אמרתי לו תמתין לגיל 8.... אני כבר מזמן לא בתחום,אין כרגע דרישות מיוחדות,לילדים יש טלויזיה "42 FULL HD (ללא 4K) הם יושבים במרחק של 1.8 מטר.יש חיבור רשת קווי ופרטנר פייבר. הוא דיי אוהב פורטנייט ומיינקרפט ,בטח ירצה גם פיפה. ראיתי מבצע על x box one s עם שלושה משחקים להורדה ב 750 שקל.(כולל הפורטנייט ומיינקרפט) https://www.dynamica.co.il/items/2792352-Xbox-One-S-1TB-All-Digital-Edition?utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=XboxAllDigital&gclid=Cj0KCQjwtLT1BRD9ARIsAMH3BtV0a4JUfQPtzvfGdCG4ALRuZQ6pu2QFpDNtxnundshPLHaSdMl2rWMaAi4wEALw_wcB כולל שלט אחד אבל ללא נגן דיסקים רק דיסק פנימ…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 531 צפיות
הדלת האחורית ברכב הזה מורכבת משתי דלתות שנפתחות לצדדים. אני מחפש מנשא שיתאים לרכב ושמיועד ל-3 זוגות אופניים בגודל מלא. תודה רבה Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת darkmanxxx, -
תשלום מס בחסר
מאת BorisF- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 724 צפיות
היי, לאחרונה קיבלתי את טפסי ה106 של שנת 2019 (עברתי מקום עבודה במהלך השנה), מילאתי את הסכומים בסימולטור של מס הכנסה, והתקבלה תשובה ששילמתי מס בחסר. אני חייב למס הכנסה כ- 1750 שח השאלה שלי, האם הם יגיעו אליי בעצמם, או שמא אני צריך למלא טופס ״החזר״ מס 135? תודה.
הודעה אחרונה מאת BorisF, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 624 צפיות
אהלן חברים, קודם כל חשוב לי להגיד שאני יודע שזה פורום אוף טופיק, כל מה שלא קשור לרכב לכן אני פונה לכאן בנושא, כי אני פשוט צריך עזרה. במידה וזה לא מתאים, אז מצטער. אז ככה, התחלנו ללמוד אנדרואיד, ממש בבסיס של הבסיס. יש לי מטלה, ליצור אפליקציה עם מספר שורות שהמשתמש צריך להכניס כיתוב(כיתוב מוגדר מראש) וברגע שהוא לוחץ על הכפתור והכיתוב נכון, זה עובר לדף הבא. בדף הבא אמור להיות וידאו, רשמתי קוד לפי מה שהמורה הביא וברגע שאני רושם את הפרטים הנכונים ולוחץ על הכפתור כדי שיעבור לדף אחר, האפליקציה קורסת. הוידאו הוא וידאו mp4, עשיתי אותו ברזולוציה נמוכה ממש וזה עדיין לא עוזר. זה הקוד שרשמתי לוידאו: String local = "android.resource://com.example.happybirth…
הודעה אחרונה מאת maor23, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 565 צפיות
אז הפרישה מתקרבת, ובנוסף לייעוץ הלא רע בכלל שאני מקבל דרך החברה בה אני עובד אני מעוניין גם בעין חיצונית שתמליץ ותכוון. אשמח להמלצה על יועץ מס המתמחה בנושא פרישה לגמלאות, רצוי באזור חיפה אך גם המרכז לא כזה רחוק. תודותי להעונים ! בן
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אני מחפש סט של 2.1 או 2 של רמקולים פשוטים וזולים למחשב, לא מחפש איכות בשמיים, לטלויזיה מחוברים Microlab c7 שעושים עבודה טובה אבל לא מתכוון להוציא סכום כזה. המסך שיש לי הוא LG 29 UltraWide 21:9, אמנם מגיעים עם רמקולים נחמדים מובנים אבל חלשים ולא מספיקים. צריך שיפור קל. יש המלצות מעניינות עד טווח ה 150 ש"ח+-?
הודעה אחרונה מאת NirLevi, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 488 צפיות
אבקש את עזרתכם לחוות דעת למחשב מדיה. המחשב ב 99 אחוז מהזמן ישמש לצפיה בנטפליקס, אמזון, יו-טיוב וקבצי mkv, כאשר המטרה היא להשתדרג לצפיה ב 4k 60 fps ושתהיה תמיכה ב HDR משהו שאין לי כיום. לכן היה חשוב לי שיהיה כתוב ברירור במפרט שיש יציאת hdmi גרסה 2.0a ומעלה.המחשבה הראשונית היתה לקנות nuc שעולה בערך אותו הדבר ומגיע במארז קטן שניתן לשים מתחת לטלוויזיה, אבל ההיצע של הדגמים שלהם בארץ לא משהו, וגם מצאתי חוסר התאמה בין מה שאינטל מפרסמים באתר שלהם לבין מה שרשום לאותו הדגם בחנויות בארץ, אז לא בא לי ליפול פה על שיטת מצליח.אני מתלבט בין מחשב ללא כרטיס מסך, אלא להשתמש במעבד הגרפי vega של הרייזן וביציאת ה-hdmi של לוח האם. ברמת המפרט כתוב שזה תומך ב 4k 60fps.לבין מחשב עם כרטיס מסך gt103…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מעוניין לקחת את הילדה (בת 7.5, גובה כ 125 ס"מ) לטיולי רכיבה בשבילים של כ 15-20 ק"מ כרגע היא רוכבת על BMX 16 שכבר קטנות עליה, והגיע הזמן להחליף אותן אשמח לשמוע המלצות על אופני הרים שיוכלו לשרת אותה לכ 4 שנים (ואז יעברו לאחותה הקטנה) רצוי לא אופני מדבקה, מכיוון שאני בונה עליהן לכ 8 שנות שימוש (לשתי הילדות) תודה!
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, רכשנו דירה בת שלוש שנים, בת 4.5 חדרים, ששטחה כ 110 מר, שהותקן בה ע"י הקבלן (ועדין מותקן כיום) מזגן מיני מרכזי רגיל של תדיראן WIND65 אשר משורשר לכל החדרים. המזגן הוא לא מאוד חסכוני, ואנחנו גם אוהבים שיש שליטה בכל חדר הן על הטמפרטורה והן על כיבוי/הדלקה, אי לכך עולות כמה אפשרויות: 1. להוסיף דמפרים בחדרי השינה, האפשרות הכי זולה, עדין כל המזגן יעבוד במלו הכח (ותמיד) אך לפחות תהיה שליטה בחדרים. (עלות כ 1500 שח כולל עבודה) 2. להוסיף דמפרים בכל היציאות לשליטה מלאה, TAC910, יתן אפשרות לשליטה על פעולת המזגן ויכבה וידליק אותו באם יש צורך לקרר/לחמם חדר. אך זה יגרום להמון ON/OFF של כל המזגן, והבנתי שדווקא ההתנעה זה מה שלוקח את מרבית הצריכה (עלות כ 3000 שח) 3.…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שבוע טוב חברים מהם היתרונות של דוד שמש מנירוסטה על פני דוד שמש רגיל ? לפי מה שאני חושב , לדוד שמש מנירוסטה לא יווצרו חורים גם אחרי 30 שנים , האם אני טועה ? למה כל כך מעט אנשים קונים אותו וזה לא נפוץ בארץ ? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עקב המצב, כמו הרבה מוסדות להשכלה עברנו ללמידה מכוונת. עלי אישית זה מקשה במיוחד עקב בעיות קשב וריכוז (גם עם טיפול תרופתי, עדיין דרושה סביבת עבודה סבירה). כרגע אני עם אוזניות in ear פשוטות, שומע את כל רעשי הרקע שרק ניתן וגם זה מאוד לא נוח להיות איתן 6-8 שעות. קיבלתי המלצות על אוזניות גיימינג במחיר טוב שניתן להזמין מחו"ל אך אני חושש שיקח להן המון זמן להגיע עכשיו. אז צריך המלצה לאוזניות גיימינג שאוטמות יחסית טוב רעשי סביבה, איכות הסאונד שלהן לא משנה - מדובר בהרצאות בזום, עדיפות לאל חוטיות ובמחיר כמה שיותר נמוך היות ואחרי שכל זה יגמר לא יהיה להן שימוש. כמובן צרכות להיות זמינות לרכישה מיידית בארץ.
הודעה אחרונה מאת Giant_TA, -
-
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני די נעול על לעבור לגור באירופה עוד כמה שנים. רציתי לשאול כמה שאלות ספציפית את מי שגר בשוויץ וגם בגרמניה. 1. תהליך ההגירה? כיצד מתנהל? 2. איך נראים חיים של אדם שהיגר לשם, כאשר איננו אזרח? (מבחינת זכויות במצבים שונים וכן הלאה) 3. מה הmajor דברים שאנחנו צריכים להכיר? משהו ששונה מישראל? (כמו ביטוח רפואי, טיפולים רפואיים וכל הקטע הזה) 4. רכישת בית (למגורים וגם להשקעה) נדרש באיזה שהוא מס מיוחד? תהליך מיוחד? 5. הגבלים עסקיים - האם אני יכול לפתוח חברה שתירשם בשוויץ למשל? 6. אזרחות? יש טעם? איך מקבלים? אחרי כמה זמן? ואם יש עוד תובנות אשמח לקבלן. הדגש הוא על שוויץ אך גרמניה גם כן באה בחשבון. החלום הוא לגור באיזו עיירה לא רחוק מעיר גדולה, בבי…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 926 צפיות
האם אין בעיה לשים משטח בטון חדש בצמוד למשטח בטון קיים? השאלה האם מותר להם לגעת אחד בשני או שצריך ליצור הפרדה קטנה
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 476 צפיות
אני מחפש ולא מוצא, ואני לא מתכוון לאתר יד2, אלא ממש לחנות (פיזית או אונליין) שמוכרת או מתווכת בין עסקים שנסגרו. הרי ציוד כושר לא נזרק אלא נרכש מחדש על ידי אנשים אחרים. יודעים מה הולך שם מאחורי הקלעים?
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 550 צפיות
היי, לא הצלחתי למצוא תשובה באינטרנט. האם לאחר שנגמרת החבילה בסים פרי פייד או לאחר תום תוקף זמן הניצול של החבילה האם המספר עדיין בתוקף ואפשר לקבל אליו שיחות? אני יודע שבעבר היה לי כרטיס טאלק מן ולפני איזה שנתיים עוד היה אפשר לקבל אליו שיחות. פשוט אני לא מוצא אותו. אשמח לעזרה, תודה.
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
קבלת פריטים מחול 1 2
מאת ד ו ד- 13 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
להזמין פריטים מחול תמיד הכי קל - מעניין אם מישהו הימר בתקופה האחרונה והזמין באלי, איביי ודומיהם וקיבל או שיודע שמישהו קיבל את שהזמין.
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
תריס חשמלי
מאת דוד x- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 713 צפיות
שלום רב. התריס החשמלי יורד עד הסוף ולא נעצר ועולה בחזרה ונעצר.האם הבעיה בכיוון ....אשמח לתשובה בהקדם.
הודעה אחרונה מאת דוד x, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי, אז קצת שיחקתי לי בבנית מפרט והגעתי למשהו שנראה סבבה, אבל יש כמה בעיות 1. אני כבר בחורג בתקציב, חשבתי ש3500 יהיה מספיק. 2.המליצו לי עוד לבצע שדרוג ללוח אם יותר רציני, Z390 אבל לא ברור לי למה.. לרדת במעבד הבנתי שפחות מומלץ כי סוליד מחבבת תדר גבוה. יש איפה לקצץ או שפשוט אעלה את התקציב? אופציה אחרת לגמרי זה לרדת בכרטיס מסך ל620 שכן אני לא הולך לעשות רינדורים ובקושי אעשה אנליזות, אלא רק צריך מחשב שיתמודד בצורה טובה עם אסמבלי של עשרות חלקים. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 9600KF 3.7Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 X 1 …
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 724 צפיות
שלום חברים, אז רכשתי כיריים חדשות ולצערי שמתי לב שהמידה לא תואמת את הישנות - חסר באורך כ 2-3 ס"מ. מישהו מכיר בעל מקצוע במחיר שפוי שיוכל לבצע את העבוד ההזו של שיוף השיש? שוחחתי עם מס' אנשים וקבלתי הצעות של 400-500 ש"ח - נשמע לי גבוה. תודה
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 0 תגובות
- 498 צפיות
אהלן, אני צריך עזרה בחיפוש אחר מחשב נייד, הוא ישמש בעיקר עבור הרצה של מכונות וירטואליות (VM) במקביל. מה אני מחפש: מעבד חזק, ו16GB RAM לפחות עם אופציה להרחבה בעתיד. מה לא מעניין אותי:משקל,גודל מסך,סוללה, מקלדת מוארת,מסך טאץ. תקציב: 4.5 אלף שקל ~ עם חריגה למחשב שממש שווה את זה. אני לא מכיר את התחום לכן נעזר בכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת FlicK, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
קרוב משפחה מזה כבר כמה שנים בדיכאון(קרה אחרי שהילדים עזבו את הבית). מצבי רוח משתנים, לא אוכל, לא ישן. מכבה את הטלפון ולא עונה לאף אחד למשך ימים. העניין הוא שבוודאות הוא צריך טיפול פסיכולוגי, אבל הוא לא מוכן לדבר עם אף אחד מהמשפחה, ובטח שלא לשמוע על פסיכולוג או איש מקצוע. יש מה לעשות בנידון? האם יש מישהו שאולי התמודד עם משהו דומה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 566 צפיות
האם קיימת גרסה עברית ל Mblock ? אם כן, איך ניתן להתקין את העברית ? מעוניין בגרסה מותקנת ולא ב Web בשביל לשחק עם ארדואינו דרך MBlock
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
האם תסתכלו על החיים אחרת שהקורונה תהייה מאחורינו? האם תשנו דברים בחייכם בעקבות הקורנה? האם השגרה היום יומית של הפקקים , העצבים, העבודה - בית, פתאום יראו באור הרבה פחות שלילי? האם הדברים הקטנים כמו ללכת ברחוב ללא מסכה, ללכת לקולנוע ללא חשש, או אפילו לאכול שוארמה ללא חשש בחוץ, יהיו הרבה יותר מהנים, משמעותיים וחיוביים ממה שהיו לפני?
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
השאלה קצת כללית, הדירה היא במרכז. האם כעת זה זמן טוב "לצוד" דירות? אני מודע לכך שגם לאור המשבר המחירים לא ישתנו באופן משמעותי, אבל בכל זאת רוצה לדעת האם יתכן ולאחר המשבר יתכן וההיצע יגדל? האם לחכות ליוני-יולי כי זה זמן טוב יותר לעבור? או שהאם עצם זה שהשוק קפוא והביקוש נמוך, יכול לשמש לי כקלף מיקוח למעשה? כרגע השוק באיזור שאני מחפש דיי קפוא כמו אצל כולם, מדי פעם עולות דירות נוספות במחירים סבירים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום. אני בונה בריכת נוי קטנה. בבריכה תהיה משאבה טבולה ומספר מנורות מתחת למים. שאלות: 1.האם לבחור במתח 12V או 24V? 2. האם פשוט קונום שנאי בהספק מתאים, מחברים לשקע בייתי ויוצאים עם הכבל החוצה או שעדיף להתקין שקע 220V חיצוני ואליו לחבר את השנאי? או משהו אחר? 3. מה הדרך הנכונה להוציא את הכבל מהבית ולסלול אותו עד הבריכה, מדובר בכמה מטרים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
אז אחרי שנסגרו המשלוחים מאמאזון צריך לחפש מציאות בארץ. להברגת רהיטים וקדיחה בקירות בלוק רגילים, האם זו תעשה את העבודה? 12V תספיק? יש לי כרטיס חבר, אז עוד 30% הנחה https://www.homecenter.co.il/drill-drivers/product-page/22387
הודעה אחרונה מאת mazinya, -
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 4 אלף צפיות
שוקל לקנות קונסולה למשחקי רטרו זקוק לחיבור HDMI לטלוויזיה הקונסולה אמורה לשבת בתוך ארונית טלוויזיה סגורה ולכן צריך שלטים אלחוטיים (רדיו ולא IR) בשביל לשמור על שלום בית הקונסולה צריכה להיות עם שני שלטים ומשחקים שיאפשרו משחק של שני שחקנים חושב על הקונסולה הזו: https://www.aliexpress.com/item/32903532059.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3da01efadY8QZi&algo_pvid=9b9792f8-db0c-49be-a1d4-041a92110285&algo_expid=9b9792f8-db0c-49be-a1d4-041a92110285-6&btsid=0ab50a5715875711714844120e8552&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ אם התנסיתם איתה אשמח להמלצות / דיס המלצות אם לא, ויש לכם המלצות לקונסולה …
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום התחלתי ללמוד לבד בניית אתרי אינטרנט. מתעסק להתחלה עם html וCSS יש אתרים מומלצים שמקיף ידע כמה שיותר בבניית אתר ועיצובו? כמו שלמדים בקורסים של הfull stack? וחינמים באנגלית/עברית לא משנה כול כך. תודה.
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוכש הרבה באינטרנט יש לי כרגע חשבון דולרי ושקלי ואני פשוט קונה דולרים כל כמה זמן אבל זה עולה לי עמלת פעולה +המרה השאלה היא אם המרה מיידית באמצעות הבנק-כרטיס אשראי יותר משתלמת ודורשת פחות התעסקות
הודעה אחרונה מאת garicho,