אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
http://www.lighting.co.il/products/product.php?id=303&cid=7&tagId= אני מחפש גופי תאורה בסגנון הזה, אפשר גם מרובע - העיקר שיהיה גדול. העיניין הוא הפשטות שלו ומצד שני המחיר במחסני תאורה 2000 ש"ח. האם ניתן לקנות משהו בסגנון במחיר יותר הגיוני?
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
אחרי שהחלום לעבור לארה"ב התנפץ (לפחות לשנה הקרובה, שכן לא זכינו בהגרלת הגרין קארד), אנחנו חושבים על מעבר לקנדה. המטרה העיקרית היא לשפר את איכות החיים (לכמה שנים או אולי ליותר מזה), שזה אומר לעבור למקום עם איכות חיים גבוהה (תשתיות, שירותים וכדומה, ולא לכפר נידח), אוכלוסיה איכותית ורצוי טבע בהישג יד. מקריאה ובדיקה באתר ממשלת קנדה עושה רושם שאני מתאים להירשם כ-skilled worker דרך ה-express entry, וקיים סיכוי גבולי "להישלף" בהגרלה (שולפים מועמדים עם 470 נקודות בערך לפי מה שהבנתי, כאשר אנחנו עומדים על אזור ה-450 לפי הערכה שלי, שכן עדיין לא עשינו מבחני שפה. אם אני אצבור עוד שנת ניסיון וחברה שלי תשפר את האנגלית אז נוכל אולי לדגדג את ה-470 נקודות). מבחינת תעסוקה - לי …
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
בבניין שלי יש בכניסה גינה בגודל של כ20 מ"ר. הגינה מושקעת בעצים קטנים, פרחים ודשא. מידי יום מגיע שוטר מהבניין ליד עם 2 כלבים גדולים ומשחרר אותם בגינה שלנו, הכלבים עוקרים את הפרחים וחופרים באדמה וכך משחיטים את הגינה. ואני לא מדבר בכלל על ריח השתן בקיץ. ניסיתי לפנות אליו בבקשה שיפסיק לתת לכלבים שלו להכנס לגינה שלנו, הוא מצידו אמר כל עוד הוא אוסף את הצואה של הכלבים הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, ואם זה מפריע לי אני מוזמן לחזור "לחור ממנו באת למדינת ישראל". ככה שבעצם יש לי בעיה מעט גדולה יותר מהרגיל, לא רק שהוא שכן בעייתי שמשחיט את הגינה של הבניין שלי, אלה שהוא גם שוטר וזה נראה שהוא מרגיש ב100% שהוא מעל החוק ומותר לו לעשות מה שהוא רוצה. דבר שמכעיס עוד יותר שמעבר ל…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 633 צפיות
שלומות, כרטיסי הטיסה בתקופת הקורונה זולים מאי-פעם, מה שגורם לי לחשוב על ביקור בישראל לקראת סוף השנה. ברור לי שכל טיסה שאזמין עכשיו עלולה להתבטל או שהחברה עלולה לפשוט רגל עד אז, אך זה סיכון שאני מוכן לקחת. נראה שבקו ברצלונה-ת"א האופציה המובילה כרגע היא עם פגסוס, חברת הלואו-קוסט הטורקית שעושה קונקשן ב-SAW. זכור לי שבזמנו הם היו להיט, אבל לא שמעתי עליהם ביקורות לטוב או לרע בחמש שנים האחרונות. האם למי מהקוראים יצא לטוס איתם לאחרונה ויכול לספר משהו עדכני? כמו כן, הייתי רוצה להבין מה המצב כיום בנמל המדובר, שכן הקונקשן קצר יחסית למה שאני נוהג לקחת (1:10) ואני תוהה אם זה מספיק. מודה לכם מראש.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 631 צפיות
אז מסתבר שיש לי פריצת דיסק בין L4 ל L5 ובין L5 ל S1. בשניהם הדיסק לוחץ על עצב - בפריצה אחת יש לחיצה לכיוון שמאל, ובפריצה השנייה לחיצה לכיוון ימין - מה שגורם להירדמות הרגליים בכל מני מצבים, וכאבים לא קלים במצבים אחרים. הרופא תיאר בפניי שלוש שיטות: 1) השמרנית - פיזיותרפיה ודיקורים וכדורים - נוסה בחצי שנה האחרונה, ולא עזר בכלל. 2) התערבות מינמלית - מכניסים מזרק ושואבים את החלק שלוחץ על העצב. הרדמה מקומית בלבד, התאוששות של מספר ימים. ייקל כנראה על הכאב(70% הצלחה), אך המצב יחזור על עצמו כנראה. 3) תיקון מלא - ניתוח בהרדמה מלאה. פותחים את המקום, מנקים הכל ולא משאירים שום זכר לדיסקים, ומקבעים את החוליות אחת לשנייה עם ברגים. אמור לפתור ל…
הודעה אחרונה מאת ALX, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בטח קצת (ממש) הזוי, אבל נו מילא. אני מחפש חוות דעת על דגמי Seydel, איך הדיאטוניות שלהם בשוואה לHohner? (מנסיון אם אפשר) תודה
הודעה אחרונה מאת Bob Ross, -
-
- 6 עוקבים
- 28 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, אני מעוניין לקנות רכזת רשת, מספיק לי עם 5 כניסות. כרגע חנות שפתוחה לידי (הבנתי שמשלוחים מ KSP לוקח מלא זמן) אמר לי שיש לו כזה: https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=21972 אבל הבנתי שזה POE, למרות שמה שאני רואה זה לא... בכל מקרה, איך אני יודע אם כרטיס הרשת שלי במחשב תומך POE? או שאין עם זה בעיה וכולם תומכים? תכלס אין לי בעיה לחבר אליו מתח, יש חשמל ליד המקום המיועד לו. אני מעוניין לחבר את היציאה מה mini fiberbox של הוט לנתב, וממנו ל 2 מחשבים. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 477 צפיות
עשיתי בעבר (כמעט 9 שנים ליתר דיוק) תאונת דרכים קשה. נפצעתי בכף הרגל. בזמנו קיבלתי פיצויים, נכות וכל המסביב. לפני כחודש עשיתי שוב ניתוח שהוא בעקבות אותה תאונה. חזרו לי הכאבים ברמה מטורפת, התפטרתי מהעבודה בעקבות הניתוח וכרגע אני מושבת בבית (בלי קשר לקורונה). עוד מעט לאחר ביקורת אני אתחיל טיפולים פיזיוטרפים. כמובן שיש כבר עורך דין ואני הולך להגיש תביעה על החמרת מצב. אחרי הרקע שנתתי פה רציתי בבקשה לשאול רק את אלו שמבינים בנושא. מה ביטוח לאומי יתן לי? יעלו לי את הנכות? נכון אני יודע שיש לי עורך דין ואת האמת שהוא תותח ואני מרוצה (טיפל בי בעבר). אבל מעוניין בכל זאת לשמוע מניסיון של אנשים פה בעניינים של תביעות על החמרת מצב. תודה
הודעה אחרונה מאת orha12, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 497 צפיות
אני מחפש ולא מוצא ברשת, כמו גם לא באתר משרד הבריאות, גרף יומי/שבועי של מדד חולי הקורונה או נפגעי הקורונה בארץ. איך זה יכול להיות שאין דבר כזה? או ליתר דיוק - שהמידע לא זמין לציבור? המידע היחידי הוא על בסיס יומי בלבד וניתן למצאו בצהובון ynet. אבל גרף מסודר של משרד הבריאות? אין.
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 793 צפיות
אחרי שהשפילו אותנו העצמאיים והראו לנו שאנחנו לא שווים כלום במדינה הזאת הבינו שחייבים לתקן את החוק ומסתמן שזה התיקון הראשון: *ראש הממשלה ושר האוצר קבעו כי מענק הסיוע לעצמאים יורחב משמעותית* *על פי הסיכום: אוכלוסיות נוספות יהיו זכאיות למענק, יבוטלו קריטריונים וסכום המענק יגדל* בתום שיח משמעותי ומקיף של דרגי המקצוע עם אוכלוסיית העצמאים ונציגי המגזר העסקי, הוחלט להקצות סכום נוסף של כ-1 מיליארד שקל לטובת הרחבת מענק הסיוע לעצמאים, כך שסך הסיוע הישיר יעמוד על 4 מיליארד שקל. זאת על מנת שהפעימה הבאה של מענק הסיוע תורחב בצורה משמעותית, בכפוף לאישור הממשלה, הן מבחינת היקף הסיוע והן מבחינת אוכלוסיית הזכא…
- 9 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני כמה שנים עם אקספון. כמעט ולא הזדקקתי לשירות, ולכן עד עכשיו למרות שלא היה מעולם ברמה נשארתי איתם. היום נשבר לי אחרי שאני כבר אחרי כ-10 שיחות עם שירות הלקוחות או התמיכה, יד שמאל לא יודעת מה עושה רגל ימין, תומכים שמקריאים מדף ולא מסוגלים לבצע הגדרת ראוטר בסיסית, וכו׳. האם יש למישהו המלצה על ספק עם רמת שירות סבירה? (ברור שלכל החברות יש נפילות אבל אקספון מוכיחים אוזלת יד כבר 3 ימים). תודה מראש.
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
אהלן, זקוק לניסיונכם וחוכמת ההמונים, ככל הנראה (אולי אפילו בטוח) הניחו סיר חם מאוד על שולחן עץ (אומנם על מגבת, אבל לא עזרה) ונוצר כתם חום שלא נעלם גם אחרי לילה. ראיתי ביוטיוב סרטונים שמתמשים במגהץ אדים בשביל להוריד כתמים כאלו ובאינטרנט רשמו שילובים של כל מיני חומרים (משחת שיניים? אפר של סיגריות עם מיץ לימון???) מישהו נתקל בדבר כזה והצליח להעלים? הכתם גדול מאוד על שולחן האוכל בסלון מה שאומר שזה נורא מפריע. אודה לעזרתכם, תודה. Sent from my MI 6 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Dark Crystal, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 817 צפיות
בדו"ח המצורף,בשורה השלישית כבר עכשיו נראה,שיש במהלך הרבעון הנוכחי הפסד של 10,000 ש"ח. האם זה הגיוני או שמישהו גונב/מועל כאן בכספים ?
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
-
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
ילדים יקרים, אם אמות מקורונה (חלילה), זו ירושתי לכם: 58 ק"ג פסטה 60 ק"ג אורז 30 ק"ג קטניות 30 ק"ג קמח 20 ק"ג סוכר ומלח 130 פחיות שימורים מגוונות 25 פיצות קפואות 150 בקבוקונים ג'ל ניקוי 1200 ליטר מים מינרלים 78964 גלילי נייר טואלט וחוב מפלצתי בבנק בעקבות הקניות האחרונות [emoji19] בבקשה לא לריב, יש מספיק לכולם. *ההודעה שיצאה ממשרד הבריאות: אם אתם חווים את הסימפטומים הבאים 1. כאב ראש 2. כאב גוף 3. ראייה לקויה 4. קושי בנשימה 5. טמפרטורה גבוהה 6. תמיד מחוץ לתודעה 7. קושי בשינה 8. רוב הזמן בהלם 9. מתעצבן בקלות ולא יכול לתקשר כמו שצריך 10. מרגיש סחרחורת 11. לחץ דם גבוה אתם לא נשאים, אתם נשואים.
הודעה אחרונה מאת David32, -
התלבטות קשה
מאת דדה- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 727 צפיות
אהלן אנשים שמי דודו ואני חייל משוחרר אני בדילמה מה כדאי לי להתחיל ללמוד אחרי שנעבור את התקופת הקורונה ונחזור לשגרה מתבלט בין לימודי חשמלאי מוסמך או חשמל רכב ומערכות שמע ומיגון , מה כדאי לי יותר מה עבודה פיזית יותר , מה יותר קשה, מה יותר מעניין ומאתגר בין שניהם, ואיזה אפשרויות קידום אפשר לפתח מהמקצוע , תודה רבה אנשים .
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 487 צפיות
אהלן, אני מחפש תוכנה\אפליקצייה מוכרת בעברית שתכליתה לאמן את המוח בעזרת משחקי זיכרון, פעילויות כאלו ואחרות שנועדו לשפר את היכולת הקוגניטיבית, ושתוכננה עבור בני הגיל השלישי. יש מגוון אפשרויות בגוגל, אף אחת מהן לא נראית מקצועית במיוחד. האם יש למישהו המלצה ספציפית מנסיון ? תודה!
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום בקרוב אני עומד להיכנס לדירה שקנינו בת 4 חד׳ 96מר קומה 5 מתוך 8. ואני די שובר את הראש מה לקחת. אשמח להמלצות ולכיוון. הרבה המליצו לי על vrf box של תדיראן אבל המחיר שלו גבוה וגם אשתי רוצה שיהיה מיזוג בכל הדירה בלחיצת כפתור ושלא תצטרך לרוץ חדר חדר. האם להתעקש איתה על זה או להמשיך למיני מרכזי? ( מזגן לכל חדר לא רלוונטי בגלל בעיית מקום במסתור) לגבי מיני מרכזי, אינוורטר או לא? ראיתי שני דגמים שצדו את עיניי 1. Tadiran win inv 60/3 2. Electra EMD inv 60t שניהם עם דירוג A מה אתם אומרים? אשמח לדעות או להמלצות אחרות תודה רבה
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, יש לי בעיה במחשב. נכנס לי וירוס או משהו אחר לא יודע שמונע ממני גישה לקבצים כול קובץ הוא הופך לסיומת mpaj והם בלתי קריאים קבצי DLL. כול הזמן קופצים לי חלונות של פרסומות וכדומה ואפילו עידכוני מערכת אין לי אפשרות לגשת/שינוי אבטחה. מה ניתן לעשות? תודה
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול על מה אתם ממליצים כחומר איטום חיצוני לבית - שיגן מפני כניסת רטיבות אל תוך הבית. קיים חיפוי חיצוני של פסיפס על קירות הבית , אבל יש חדירה של מים בתפר בין הפסיפס למדרגות גרנוליט שעולות אל בית השכן למעלה. בקו המדרגות הזה (שצמוד לקיר הבית מבחוץ) יש כניסה של רטיבות. תודה
הודעה אחרונה מאת drormik, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 764 צפיות
אינטרפוץ 4 דרך, הכפתור העליון מתיז מים כשמושכים אותו כדי שמיים יצאו מהצינור במקום מראש המקלחת . האם אפשרי לתקן דבר כזה ? תודה
הודעה אחרונה מאת drormik, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 698 צפיות
יש לי אבן כזאת בדיוק היא כל הזמן פשוט רוקדת על השיש, איך אתם מייצבים אותה שלא תזוז? אשמח לרעיונות-עצות
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 510 צפיות
היי חברים. רוצה לשמוע בעלי נסיון של אנשים עם מייבש כביסה שפועל על גז: 1. כמה זמן באמת לוקח לו לייבש מכונת כביסה מלאה? 2. מבחינת תקלות- כמה שנים יש לך את המייבש, והאם היו לו תקלות? 3. בהשוואה למייבש כביסה שעובד על חשמל- מה יותר חסכוני מבחינה כלכלית? תודה מראש ובריאות לכולם
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 556 צפיות
אני חושב שאני עובר רשמית לעבודה מהבית, ונראה לי שזה זמן טוב ללמוד להכין בירה. זה ישב לי בראש כבר לא מעט זמן, אפילו הזמנתי כמה brew bags מאמזון, כי הבנתי שהן מקלות מאוד על התהליך, אבל מעולם לא התחלתי אותו. אני צריך המלצה לערכה טובה למתחילים שכוללת כל מה שצריך. באתרים שמוכרים ערכות יש תמיד כמה סוגי ערכות במחירים שונים, ואני לא לגמרי סגור מה כדאי שיהיה ומה זה סתם תוספות לא הכרחיות. אני צריך המלצה למקום שמוכר את המרכיבים שאני צריך להכנת בירה במחיר טוב. אני אוהב מאוד בירות IPA וPale ALE. אם אפשר גם הפניה למדריך שעושה שימוש בכל אלה גם טוב, למרות שמצאתי כבר לא מעט סרטונים באיביי. אולי יצא משהו טוב מהקורונה ובאופן אירוני זה יהיה בירה (קורונה זה ח*א בירה!).
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמו רבים גם אנחנו עברנו להזמנות מרשתות און ליין. כדי שלא נחווה אכזבות, מבקשים דעת המנוסים על משלוחים מרשתות שיווק המזון ובעיקר איכות האריזות של הבשר והקפואים.
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 642 צפיות
לאחרונה מכרתי רכב לאדם המתגורר ברשות הפלסטינית וגיליתי שנשאר ברשותי מפתח ספייר ששחכתי לתת לו. על טופס העברת הבעלות יש את כתובת המגורים שלו, וחשבתי לשלוח לו את המפתח בדואר רשום. מישהו פעם התנסה בלשלוח מכתב לרשות? האם פשוט נכנסים לדואר ישראל ושולחים את הדואר כרגיל? לגבי רישום הכתובת, האם היא צריכה להיות בשתי השפות? רק בעברית? תודה מראש לבעלי נסיון.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מחפש לקנות מיטה זוגית, ורציתי לשאול עד כמה נורא זה לקנות מיטה שהריפוד שלה הוא דמוי עור. האם לדמוי עור יש נטייה להתקלף או להיהרס בטווח של בין שנתיים ל-4 שנים? להבנתי דמוי עור הוא בחירה לא כ"כ טובה כאשר מדובר בספה או כורסה, זאת משום שיש מגע ישיר (ישיבה או שכיבה) על משטח הדמוי עור, אבל האם כאשר מדובר במיטה אין עם זה בעיה? ואשמח לדעת מה ההבדל בין מיטה כזאת: https://www.home-decor.co.il/product/מיטה-זוגית-160x190-מעוצבת-בריפוד-דמוי-עור-דגם/ למיטה כזאת: https://www.aminach.co.il/product/washington-bed-head/ האם יש תועלת לשלם את ההפרש הכספי? התקציב שלי לא גבוה ולצערי לא …
הודעה אחרונה מאת doesnotmatter, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, התלבטתי אם לפתוח את השרשור הזה בכלל, ואם לפתוח אותו באוף טופיק או ברגיל. ראיתי את הכתבה הזאת שעוסקת במצב העגום של המוסכים בזמן הקורונה, וגם את הכתבה הזאת שקצת יותר ישנה אבל עוסקת באותו נושא. בשיא הכנות, ליבי עם כל אותם בעלי מוסכים ועובדיהם שאין להם כיצד לממן את משפחותיהם. בכתבה הראשונה מדברים על שכירות של 20,000 ש"ח ליום. לא מבין בנדל"ן אבל נשמע לי סכום מונפץ לחלוטין שאני לא מבין איך אפשר להרוויח משהו ככה. נניח. השאלה שלי, זה איך אתם חושבים שהתקופה הזו תשפיע על המוסכים בארץ? האם לדעתכם יעלו מחירים כדי לשרוד, או בכלל יורידו כדי לפתות אנשים להגיע? ועוד נקודה - לא רוצה להישמע כאילו אני מדבר מתוך שמחה לאיד, אבל במשך השנים ראיתי (בין אם בעצמ…
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
מה מיוחד בדגם http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=31847&Year=2019 ? קוד משרד התחבורה: 0143-1132
הודעה אחרונה מאת מנתניה, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 544 צפיות
יש לי הזמנה לסוף מאי. במידה ולא יפעלו - האם יוחזר הכסף?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני יודע שהפופלריות של המכשירים הנ"ל ירדה בשנים האחרונות בעקבות כל פתרונות המאש, אבל לפני שאני משקיע כספים רציתי לברר עם חוכמת הפורום כמה דברים. הבית ישן וגדול (נבנה בשנות ה60 המוקדמות) קומת קרקע בלבד. מסתבר שיש המון קירות בטון בבית אבל ללא ממד. חדר העבודה הכי מרוחק מהראוטר הראשי VR600 (יש חיבורי בזק עובדים בודדים בבית לכן אין הרבה אופציות). השגתתי ראוטר נוסף - VR400 והגדרתי אותו כ Bridge בלבד , ויושב צמוד למחשב במחובר אליו בLAN (מה ההבדל בין זה לפתרון מאש של 2 יחידות עדיין לא מובן לי). יש קליטת אינטרנט מלאה מהראוטר בחדר העבודה אבל מהירות גלישה , תגובתיות איטית, המון ניתוקים ולעיתים חוסר יכולת לעבוד בכלל ברמה של לשלוח מיילים ולהתחבר ל VPN של…
הודעה אחרונה מאת oxblood,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54