אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
- 12 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, הייתי שמח לשמוע ממי שעבר לחברות המשתמשות בסיבים על המהירות, השימוש שלכם והמחיר. האם יש כאן מישהו שהתעסק עם חיבור בניין (בהסכמת כולם כמובן) לתשתית כזו? רוב האנשים ששאלתי המליצו לי על פרטנר ואמרו שאצלם מאוד מוצלח. באנלימיטד שמעתי מעט דעות חלוקות. בסלקום יותר דעות חלוקות משתי החברות האחרות. אבל כל זה ממעט אנשים ומקריאה מועטה באינטרנט. אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
צריך להגיע להום סנטר מחר ולקנות כמה דברים פתוח שם ?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 492 צפיות
שלום חברים, אשמח לעזרתכם באיתור אפליקציה שתוכל לרכז תקלות עבור גף מסויים אצלי בעבודה. הדרישות: הזנה נוחה של שם מבקש השירות, מספר פלאפון, האיזור בו קרתה התקלה ותיאור התקלה. משתמש אחד לא יכול לדרוס שורות קיימות של משתמשים אחרים. בעת הוספת שורה חדשה, תקפוץ התראה למספר משתמשים מוגדר מראש ( מנהל המחלקה ואנשי הצוות נניח) שאותם משתמשים יוכלו לראות בצורה מפורטת את התקלות אחת אחרי השניה. מותרות: אופציה לעקוב כמה זמן לקח מאז שנפתחה עד שנסגרה, כמה תקלות ביום /שבוע / חוש האחרון נפתחו / נסגרו וכו. אשמח לרעיונות תודה רבה. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת e_r, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 614 צפיות
היי רכשתי בית מנורה חדש, אבל יש לו נורת להט מוזרה שבחיים לא ראיתי. מאיפה אפשר לרכוש כזו? אפשר לרכוש כזו הלוגן או לד? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת baer, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום חברים, שבת שלום. אני עתודאי, קצין בדרגת סגן, בן 25, לאחר שנתיים בשירות סדיר ועם יתרת שירות של ארבע שנים לפחות. בבדיקה שביצעתי לתבחינים לנשיאת נשק פרטי, מבוקש תעודת סיום שירות סדיר, או תעודה של שנתיים בשירות אזרחי /לאומי. בחיפושים נוספים נתקלתי במידע שאומר שסגן יכול להוציא גם אם לא סיים סדיר, בהתחשב ביתרת שירות מסויימת שנשארה לו. מישהו מכיר משהו בנושא ויכול לכוון? האם לחכות לכניסה לקבע זו האופציה היחידה? אציין שהתפקיד שלי אינו רלוונטי בכלל לאקדח ורישיון דרך הצבא וכו. המון תודה. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
הנייד הציע לי להתקין "גירסת חיפוש קלה יותר" בשם זה. לא מכיר, לא שמעתי מעולם ואם זה באמת גוגל בגרסה קלה, האם להתקין ולחפש רק דרכו? מהם היתרונות? מהם החסרונות? אם הוא עדיף, למה קיימת עדיין הגרסה הרגילה? ה"כבדה"?
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם זה מומלץ לשימוש או שלט מומלץ? בברכה - רפי לין מסכות_מגן.MP4
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 14 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
איך אתם מתמודדים עם קניית מזון בתקופה המורכבת הזו? שכל יציאה מהבית עלולה לעלות לכם בסיכון להדבקה..
הודעה אחרונה מאת Benor, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני חושק בoscillating tool כבר הרבה זמן, להוציא על כלי כזה 100 דולר לא בא בחשבון, אני מנסה להבין אם קיים מתאם למשחזת זווית או למברגה או לדרמל, שהופך אותו למסור רוטט. לא הצלחתי למצוא יש מתאמים למסור שרשרת ויש מתאמים לעוד הרבה כלים נוספים, אבל למסור רוטט לא מצאתי. יש פה בחור נחמד שבנה מתאם לא נראה מסובך, אבל אין לי את הראש של המשור רוטט. תודה!
חושב באופן רציני על מינוף עצמי והפנית משאבים להגדלת ההון העצמי שלי לקראת הגיל השלישי. ההשקעה שאני מחפש היא לטווח ארוך , לא מחפש בוננזות מהיום למחר אלא השקעה ארוכת טוווח ל 10 -15 שנה קדימה. מושקע בשוק ההון בעיקר בתעודות סל עוקבות אחרי המדדים המובילים בארץ ובעולם. חשבתי על רכישת דירה , ולאחר בדיקה אני מבין שבארץ המחירים יקרים והתשואות נמוכות ברמה של עד 3.5%. גורם נוסף אשר הופך את הנושא לחסר כדאיות הוא מס השבח בגובהה 8% אשר מקשה עוד יותר על קבלת תשואה סבירה. לכן חשבתי על רכישת דירה בחו"ל כמובן שדרך בעלי מקצוע , אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון. אני שומע על תשואות אשר נעות ברמה של בין 5 ל 15 אחוז ... ארה"ב ?, אירופה ? מזרח אירופה ? , איפה כדאי לרכוש ? רע…
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נגנב לי הארנק מהאוטו (אינני יודע לפני כמה זמן כי לא הייתי שבוע שלם באוטו בגלל ההסגר; בתוכו 1. אשראי 2. רישיון נהיגה 3 ספח תז (ללא התז עצמה שהייתה בכיסי) גיליתי אצ זה הבוקר, כאשר הגנבים עשו אתמול בלילה חיוב של 300 שקלים לצורך קניית המבורגר ביטלתי את כרטיס האשראי מה עליי לעשות לגבי רישיון הנהיגה והספח שאבד הלחיצו אותי שכול מיני גורמים מפוקפקים ישתמשו בזהות שלי לכול מיני דברים מפחידים ופשעים בשמי במהלך השבוע שלא שמתי לב זה סכנה אמיתית? יש מה לחשוש?
הודעה אחרונה מאת malcishua, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בואו ננהל דיון על השאלה בכותרת. מצד אחד, קרן השתלמות היא אולי ההטבה הכי טובה מהמדינה מבחינת תוכנית חיסכון ואחוזי רווח. נושא הריבית דריבית פה משחק תפקיד וככל שחוסכים יותר שנים מקבלים יותר אחוזי תשואה. מצד שני, מה אם אני אחסוך 18 שנה ואז אמות? לא היה עדיף להנות מהכסף שלוש פעמים כבר מאשר לחסוך ולחסוך ובסוף לא אשתמש בזה? מצד שלישי, לפי המחשבון פה, ההפרש בין חסכון של 6 שנים לבין 12 שנה הוא 16,000 שקל (לפי הפקדה של 1,000 שקל בחודש). מצד רביעי, זה כולה 16,000 על תקופה של 12 שנים ( 1,300 שקל בשנה או מאה שקל בחודש). לא משהו קריטי. מה דעתכם? איפה אתם עומדים בין הגישה של להתנהל נכון כלכלית לבין גישת ה-חיים רק פעם אחת ?
הודעה אחרונה מאת garicho, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי מברגת בוש מאמאזון ואני צריך להסב המטען. אשמח לדעת אם יש מישהו שמתעסק עם זה כאן אני יודע שצריך להחליף הקבל בכניסה והוריסטור,אשמח לדעת מה עוד. דגם המטען BC660 אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 650 צפיות
חיפוש בגוגל מעלה שלל הצעות, ישראליות ולא, התוצאות שהן נותנות שונות בסדרי גודל. מן הסתם לחלק מהאתרים יש אינטרסים (אלה שרוצים שתעבור אליהם והספק שלך שרוצה שתהיה מרוצה). יש המלצות לאתר אמין לבדיקת מהירות גלישה כדי שאבין אם באמת יש לי בעיה ווהמהירות לא דומה למה שהובטח?
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 780 צפיות
מצ"ב קובץ בלתי פוליטי כמעט לחלוטין , אלא כיצד לדעתי יש לטפל בקורונה מי שמדבר אל ליבו מוזמן להעביר הלאה מכתב פתוח לביבי ראש הממשלה שלי פתיח על קצה המזלג אדוני ראש הממשלה לא תמצא כמעט במכתב זה פוליטיקה דמוקרטיה ועוד מילים יפות וחשובות מאוד, למרות שאלה דברים חשובים מאוד מאוד. לא בחרתי בך להיות ראש הממשלה , אבל רוב אזרחי מדינת ישראל החליט אחרת ולכן אתה ראש הממשלה שלי מזה שנים רבות. כעת אתה מתנגד להחלטת הרוב שיהיה ראש ממשלה אחר. אתה רוצה ממשלת אחדות כי זה צו השעה ואתה פונה לבני גנץ להיכנס מתחת לאלונקה. ואם מדובר בשעת חירום כהגדרתך ואני מסכים להגדרה זו , גלה מנהיגות וכנס מתחת לאלונקה כאשר מי שיהיה בראש הממשלה יהיה בנ…
הודעה אחרונה מאת פבל, -
- 7 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ההורים שלי, אנשים מבודרים קיבלו הודעת SMS לפני יום עם קוד ו24 שעות אח"כ שהכסף הועבר אין להם חשבון ביט שרות הלקוחות הוא רק בכוכבית כך שאני לא יכול להתקשר בשמם מחו"ל הם ניסו להיתקשר אבל מבקשים מספר זהות וסיסמא... שאין להם רמאות? טעות? איך בודקים?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 661 צפיות
ממה שאני קורא על מנת לקלוט שידורי עידן פלוס דרוש ממיר DVB-T2. האם טלויזיה ישנה עם ממיר דור ראשון, דהיינו DVB-T, תוכל לקלוט את השידורים?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 540 צפיות
מחפש מחשב נייד חדש לבית, למשימות שוטפות פלוס (אינטרנט, מסמכים ומצגות באופיס, סרטים HD) ועם אפשרות להריץ תוכנות כמו סוליד ומשחקים לעתים רחוקות. רוב הזמן השימוש יהיה ביתי, עם גיחות החוצה פה ושם. התקציב כ-3 אלף. צריך מסך 15.6 FHD, כונן SSD 512 ורצוי מאיץ גרפי טוב. לאחר צמצום האפשרויות נותרתי עם: Dell Inspiron Asus Vivobook שניהם עם מעבד דור 10, אך ה-Dell זול בכ-500 שקל (דרך הייטקזון) ועם אחריות 3 שנים "באתר הלקוח" (באסוס יעלה עוד כ-350 ש"ח להרחיב ל-3 שנים). מצד שני, קורא לא מעט "ביקורות" על נושא ההתחממות של מחשבי Dell וחוסר העמידות של הסדרות הנמוכות. האם שווה להוסיף 500-800 שקל על האסוס, או שמ…
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 517 צפיות
מתכננים לרכוש מייבש כביסה על גז, ולא מצאתי תשובה לנושא. במייבשים חשמליים ידוע שיש כאלו עם קונדנסור, וכאלה שמחייבים יציאה. אשמח לתשובה ממי שיודע, ובכלל חוו״ד כללית מניסיון עם המוצר.
היו אינספור דיונים, וחלק מהמשתתפים טענו שיש רק עיר אחת בישראל. מה דעתכם, מי שלא גר במרכז הארץ (רמת גן-ת"א-גבעתיים). דן את עצמו ואת חייו לבדידות לאחר שעות העבודה? לדעתכם היא העיר היחידה הראויה למגורים עבור חבר'ה צעירים? אני נהנה מת"א בתור תייר מדי פעם. אני לא חיית לילה של בילויים ומסיבות. אבל אין ספק שכל האירועים, וכל חיי הלילה מתרחשים בעיקר בת"א. אני מתייחס בעיקר לרווקים צעירים בני 20-35 ופחות לנשואים/בעלי משפחות. הכרתי ואני מכיר אנשים שגרים קרוב לרוטשילד ויש בזה משהו נחמד. יש כמה סיבות שאני לא גר בת"א: צפיפות אוכלוסיה, מחירי שכירות מטורפים (אני לא מעוניין לגור עם שותפים) , רעש וקצב מאוד מהיר. אני באופן אישי לא מוכן לשתף פעולה עם מה שהולך שם…
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לא קרה לי דבר כזה בעבר יש לי משלוח של שנשלח לארץ באמצעות DHL GLOBAL העולמי, וכבר תקוע מתחילת ינואר בלי עדכון ( יש לו מעקב). פניתי לDHL ישראל והם אומרים שזה מסופק ע"י דואר ישראל בארץ. פניתי לדואר ישראל, הם אומרים שהם לא מכירים את החבילה הזאת, וכי מספר המעקב לא שייך להם. שלחו לי שוב פעם את החבילה (באמצע פברואר) - פניתי למוכר - ואחרי כמה ימים החבילה הגיעה בדיוק לאותו סטאטוס ומאז היא גם תקועה בלי שום התקדמות. פניתי שוב פעם למחלקה שמתעסקת בזה בדואר ישראל [email protected], וגם הם טוענים שהם לא מכירים את החבילה. זה הסטאטוס מעקב שלה לפי המספר מעקב הגלובלי - TEL AVIV, IL ARRIVAL IN COUNTRY [DESTINATION COUNTRY - TR…
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי 12 שנה עם נספרסו נימאס לי להגיע לממילא במרכז העיר בכדי לקנות את הקפסולות המקוריות שלהם וגם המחיר כבר מרגיז. החלופות שלהם זוועה. ראיתי ששתי חברי פורום מפרסמים למכירה במצב מצויין מכונות קפה אשמח לחוכמת ההמונים יתרונות וחסרונות המכונה תכין כל יום בין 2 ל3 כוסות קפה.
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 885 צפיות
לאלו מכם ששולחים ילד/ה מתחת לגיל שלוש לגן, האם התשלום ממשיך להיגבה כרגיל? הגננת הודיעה לנו שמבחינתה היא ממשיכה לפדות את הצ'קים כי מותר לה על פי החוזה. תוהה מה קורה אצל אחרים. אגב, מעיון בחוזה, לא רשום כלום על מצב שכזה, יש רק משפט אחד שמצהיר שהגן לא נושא באחריות במידה והמדינה מורה לסגור גנים. לא נושא באחריות ==ימשיך לקחת כסף כאילו כלום? נשמע לי לא נכון, אך אני לא עו"ד. מדובר בכ3000 שח ושווארמה, אנחנו יכולים להסתדר, אבל זה די מעצבן. מצד שני, לתבוע בתביעות קטנות כנראה יוביל ליחסים לא טובים עם הגננת, ויש עוד זמן עד סיום השנה...
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בהמשך לחיפושי אחר מכונת קפה. יצא לי לשתות קפה שהוכן במכונה הנ"ל ואני מוכרח לציין שכאחד שרגיל לקפה נמס של עלית. זה היה שינוי מרענן ומשמעותי. אשמח לשמוע מכאלה שמנויים היכולים לתת את חוות דעתם.
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 504 צפיות
בוקר טוב. בפורום האספנות ובפורום הטכני לא ידעו לענות, אז אני שואל כאן, כללית: מי כיום (עדיף במרכז) עדיין מבצע פעולות כאלה? מדובר בגל ארכובה של אופנוע, קצהו בלוי ונמצא מתחת למידה המותרת. היו פעם עסקים שהשחיזו הכל יפה ונקי, מילאו כרום מעל המידה והשחיזו חזרה למידה. יש עדיין עסקים שמבצעים זאת? תודה.
הודעה אחרונה מאת מיכה שטיינמן, -
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
או שיעצרו אותי? היא ואני בערים נפרדות ושהתחיל הסגר שהיתי אצלה, כרגע עדיין אצלה, ורוצה במהלך שבוע הבא לחזור הביתה.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 17.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש פתרון שייתן לי אינטרנט סביר במחיר שפוי, עבור החדר שלי במעונות המכללה, חדר שבו קיימת רק תשתית בזק ישנה יחסית. במהלך החיפושים עלה לי הרעיון לרכוש מודם סלולרי (בארץ או להזמין מחו"ל) וסים יעודי מאחת המפעילות. מבחינת המחיר זה יוצא לי משתלם, בנוסף לכך שהכל מיידי ואני לא תלוי בטכנאים ובתשתיות חוטיות. מה דעתכם? מישהו התנסה בדבר כזה? המודם קולט טוב יותר מהטלפון? יש מודם (הכוונה לאחד שכולל נתב) מומלץ?
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, שאלה קטנה לגבי תחולתו של סעיף 14 במקרה ספציפי. אם התחלתי לעבוד במקום העבודה לפני שנת 2008, ובוצעו מאז ומתמיד הפרשות מלאות של כל פיצויי הפיטורין לביטוח המנהלים. איני חתום על סעיף 14. במידה ואני מתפטר בדין מפוטר, האם המעסיק צריך לבצע השלמת פיצויים גם לתקופה שאחרי 2008 למרות שהפקיד בהתאם להיתר הכללי? למיטב הבנתי כן, כיוון שתחילת העבודה ותחילת ההפרשות היו לפני חוק פנסיה חובה וההיתר הכללי, ולא נחתם שום שינוי במהלך השנים שמנסה להחיל את סעיף 14 או הפרשות לפי ההיתר הכללי. מצאתי רק מקור אחד ברשת שמתייחס לנושא ותומך בדעתי. יש למישהו מושג? אולי יש למישהו המלצה לעו"ד טוב לענייני עבודה שיכול לתת תשובה נחרצת? …
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
השקעה במניות
מאת ts1- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים, טוב אז אין עבודה כפו עלי חל"ת לצערי וגם אין לימודים כי הכל מרחוק ונחסך לי המון זמן של נסיעות מקווה שלא אשלם על כך בציונים. נוצר חלל זמן ריק שאין לי מושג איך למלא ואני משער שאצל רבים המצב דומה. חשבתי לנסות לשחק מעט עם מניות ולנצל את הזמן הפנוי. אז יש לי כמה שאלות של ילדון סטייל מעריב לנוער שלום ואשמח אם יהיו לכם תשובות לחלק מהשאלות: 1. איך מפקידים כסף לחשבון של בית השקעות במידה ואני פותח אחד? האם ניתן להזרים מהאשראי או שצריך לעשות העברה בנקאית? 2. איך מושכים את הכסף שיש בחשבון? האם אפשר פשוט להעביר אותו לחשבון או שצריך לפתוח חשבון מיוחד בבנק? 3. האם אפשר מאותו החשבון בבית ההשקעות לפצל השקעות…
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 714 צפיות
המשטרה רק מתקשרת לנהג ואז הוא מזיז את הרכב. אבל מה לגבי תביעה אזרחית? מדהים שאין שום מידע באינטרנט. מישהו מכיר מידיעה אישית מקרים של נכים שחסמו להם חניה והם הלכו ותבעו אישית את הנהג (באיזה עילה)? תחשבו על מקרה שאתם משאירים דלת כניסה לבית סגורה אבל לא נעולה, ועכשיו אני פתוח אותה ורק עומד בכניסה. לא נכנס אבל רק פותח ועומד. הרי אין שום סיכוי שהמשטרה תתערב וגם אין פה אלימות או גניבה כלשהי. האם במקרה כזה יש עילה לתבוע? איזה נזק נגרם לאדם שרק פתחו לו את הדלת? על מה הוא יכול לתבוע במקרה כזה לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת anonport,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- blackice
- menir1
- BioS
- orsh99
- לירון .ה.
- קורן בן אשר
- _slayer_
- Cycleman
- גולדן191
- Aviady001
- eladts