Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קרה לי דבר כזה בעבר

יש לי משלוח של שנשלח לארץ באמצעות DHL GLOBAL העולמי, וכבר תקוע מתחילת ינואר בלי עדכון ( יש לו מעקב).

פניתי לDHL ישראל והם אומרים שזה מסופק ע"י דואר ישראל בארץ.

פניתי לדואר ישראל, הם אומרים שהם לא מכירים את החבילה הזאת, וכי מספר המעקב לא שייך להם.

שלחו לי שוב פעם את החבילה (באמצע פברואר) - פניתי למוכר - ואחרי כמה ימים החבילה הגיעה בדיוק לאותו סטאטוס ומאז היא גם תקועה בלי שום התקדמות.

פניתי שוב פעם למחלקה שמתעסקת בזה בדואר ישראל [email protected], וגם הם טוענים שהם לא מכירים את החבילה.

זה הסטאטוס מעקב שלה לפי המספר מעקב הגלובלי - 

1. TEL AVIV, IL
    ARRIVAL IN COUNTRY [DESTINATION COUNTRY - TRACKING UPDATES MAY END HERE, WILL BE DELIVERED SHORTLY]

אני מבין מזה שהיא פשוט עדיין לא קיבלה מספר מעקב בארץ - כלומר שאולי היא תקועה במכס, אולי היא תקועה במחסנים של דואר ישראל

השאלה עם מי אפשר לדבר או לבדוק איך מזרזים את המצב

אשמח אם למישהו יש כיוון או עצה

פורסם

תפנה למוכר שיפנה ל DHL ויתלונן, קרה לי מקרה דומה עם DHL שכמו אצלך נתקע במעקב המשלוחים בהודעה

שהמשלוח הגיע לישראל ודואר ישראל טוען שלא הגיע.

אצלי המשלוח היה תקוע כך חודשיים באותו מצב ואז פתאום קבלתי הודעה שהמשלוח הגיע לארץ, כשהמשלוח הגיע לידי בדקתי

ואכן לפי החותמת, דואר ישראל צדקו ו DHL שיקרו.

מה שקרה זה שכנראה בגלל תעדוף משלוחים יקרים, DHL פשוט עיכבה את המשלוח לתזמון זול ככל האפשר.

אצלך אולי הבעיה זה הפסקת הטיסות בגלל משבר הקורונה.

פורסם

לא נראה לי זה בגלל הקורונה...

לפי הסטאטוס זה כבר הגיע לארץ ותקוע איפהשהו כאן..

פניתי כבר פעמיים למוכר, לא נעים לי כבר

פורסם

זה בדיוק מה שהיה לי, הסטאטוס הזה היה תקוע לי כך חודשיים וכשהחבילה הגיעה אליי

ראיתי את חותמת הכניסה לארץ והבנתי שהסטאטוס הוא בלוף.

פורסם

זאת בעיה ידועה בקרב חובבי אופניים בישראל, יש כמה חנויות מצוינות בגרמניה ששולחות באמצעות DHL global, תמיד לוקח לחבילות בין חודש לשלושה חודשים (ולפעמים אפילו יותר) להגיע.

מסיבה לא ברורה משלוחים בשיטה הזאת נתקעים בדואר ישראל למשך זמן רב מאוד, לי אישית יצא להמתין חודשיים וחצי לחבילה מגרמניה.

אין הרבה מה לעשות עם זה חוץ מלהמתין.

אתה יכול לנסות לפנות למנכ"ל הדואר במייל [email protected] , לפעמים זה עוזר לזרז תהליכים.

אגב DHL global לא קשורים לDHL אקספרס שאנחנו מכירים, זה פשוט הדואר ישראל של הגרמנים.

פורסם

הבעיה היא שהמשלוחים לא תקועים בארץ ! הם פשוט יושבים במחסן בגרמניה ומחכים לעיתוי הנכון...

יש לי קשרים בדואר ופניתי גם בכל הערוצים המקובלים לדואר ישראל והובהר לי בזמנו שהחבילה לא בארץ !

פניתי אגב גם ל DHL global גם בטלפון גם במייל וגם השולח, לי הם סרבו להגיב לשולח הם אמרו שהכל בסדר

וצריך להמתין...

פורסם

הבילבול הנפוץ הוא בין דואר חבילות בינלאומי רגיל מגרמניה שנקרא DHL Weltpaket. לבין DHL Express שהוא שילוח.

בדרך כלל ניתן להמיר את מספר המעקב באתר dhl הגרמני למספר מעקב בינלאומי שמסתיים בde. וזה המספר שלפיו תזהה בסוף את החבילה באפליקציה של דואר ישראל.

דואר חבילות מגרמניה לפני משבר הקורונה הגיע לזמן שירות של שלושה חודשים, בעוד שלפני שנה שנתיים היה מדובר על חודש.

כל העיכוב הוא בארץ. אין לך שום מעקב עד שפתאום אחרי 3 חודשים מגיע למכס. ואז אחרי שבוע נוסף החבילה אצלך ואתה רואה עליה חותמת בעברית מלפני חודשיים וחצי.

DHL express נותנת שירות של חברת שילוח תוך יומיים עד 4, תלוי על מה שילמת.

חשוב להבין את ההבדלים ולא להזמין דברים דחופים בדואר רגיל.

מה שדחוף בups, fedex או dhl express ולשלם בהתאם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

רק סבלנות. משלוחים מגרמניה בלי קשר לקורונה לוקחים המון זמן. לפי המצב של החבילה שהגיעה אליי אי שם באמצע השרשור, כנראה שהיא ממתינה על משטח כלשהו בגשם. 😕

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ניחוש קל שהמיון במודיעין יושבת לאור הקורונה.

אחרי המשבר, נקבל את החבילות מספטמבר - דצמבר, לא רק לחות, אלא מצופות טחב...

:turn-l:
פורסם

חבר שלי קיבל משאבת מים חדשה, אחרי 3 חודשים, חלודה לחלוטין 

WhatsApp Image 2020-02-26 at 17.28.07.jpeg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא קראתי על מה שרשום. רק אוסיף מנסיוני שמדובר בשירות דואר שהוא פח זבל. כל פעם ששלחו לי משהו דרך dhl זה לקח המון זמן, מעקב ממש לוקה בחסר ואין שירות לקוחות נורמלי.

עדיף כבר דואר ישראל

פורסם

אז המנהל ענה לי תוך כמה שעות והפנה אותי לאחת העובדות שם, 

עדיין אף אחת לא יצרה איתי קשר

פניתי למוכר והוא הציע לי לחכות עוד שבוע ובמידה ולא יגיע לקבל REFUND. זה מעצבן

• תוכן חדש...