אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,392 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. משום מה אני לא מצליח למצוא בחנויות את הנ"ל. הכוונה ללשונית פנימית שנמצאת מתחת לבורג ההידוק, מונעת מהאחרון לפרק את חוט החשמל. אני לא ממהר, כך שגם רכישה באיביי או אמאזון באה בחשבון, רק שאני לא יודע איך זה נקרא באינגליזית. תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
דרושות המלצות לקבלן שיפוץ בניין משותף, חיצונית, קירות, עמודים, טיח וצבע, תיקון סדקים וחריצים ןעןד. הבניין בן 3 קומות, 12 דירות, ונמצא ברמת השרון. בתודה ובברכת סופ"ש נעים - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום חברים, מישהו התנסה בהשקעות בפיפלביז? https://pipelbiz.com/Home?utm_source=google&utm_campaign=brand&gclid=CjwKCAjw0vTtBRBREiwA3URt7mwjS1pvL1sUFThMC2REJXgqWY42A3AFfyuf3CEiCaQFWDPHlk2JRBoCMvMQAvD_BwE מה דעתכם? מישהו התנסה? נניח ומצאתי סטרטאפ שנראה לי יצליח, יש לי כמה אלפים להשקיע לטווח ארוך. תודה מראש. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dany, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים אז במקום העבודה הנוכחי שלי הוכרז לעשות בקשה למכרז (כרגע מדובר על גבינות אבל זה כולל מוצרים אחרים) אחיד, כי כרגע יש לכל אחד נוסח שונה. עכשיו מגיעה הבעיה, הם הפילו עלי את זה בתקווה שאני יכשל (סיפור ארוך), ביקשו ממני להציג להם פרוייקט מסודר בלי ליווי של אף אחד מהמנהלים, עכשיו אני זקוק לעזרכתם, מה צריך להיות כלול בבקשה למכרז / הוצאה למכרז? מה נהוג במיוחד במוצרי מזון? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
היי, עד לפני כמה שבועות התשובה הייתה -אליאקספרס. כיום ,חד משמעית, קניה ישירות מסין לא באה בחשבון. מעוניין בשואב בלבד , ללא שטיפה. דירה סטנדרטית ללא פרקט. יש שטיח בסלון ובחדר השינה. תודה
הודעה אחרונה מאת borsood, -
פעם שלישית בחיים שאני עושה את המבחן הזה וזה לא משנה מה ניסיתי בכל פעם תמיד "לא עובר". היום אמרו לי לעשות הכל כמו בוק ללכת על התשובות שהם רוצים לשמוע אז הלכתי על זה וכל כמה שניות קיבלתי הודעה "המערכת זיהתה שאתה סותר את עצמך או משקר כדי לעבור את השאלון" משהו בסגנון אז באמת שאני לא מבין איך אמורים לעבור את זה מחר יש לי עוד ראיון עם עוד מבחן (משרת סטודנט לא משהו רציני) טיפים? רעיונות ? שליפים?
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לאוזניות ספורט אלחוטיות שמתאימות לריצה ולאימון בחדר כושר. חשוב שיהיו אלחוטיות (אבל עם חוט מקשר בניהם) וחשוב שיהיה את הפלסטיק שמחזיק באוזן (תמונה מצורפת) חיפוש באמזון הניב מספר תוצאות אך הדעות על כל אוזניה חלוקות. עד כה קניתי אוזניות מחברה סינית QCY אך היו איכותיות, הבעיה? ש-3 זוגות אוזניות מתו, אז נמאס לשלם בזול ואחרי 3 חודשים להיתקע. התקציב - 150 עד 200 שקל לאוזניות שממש אבל ממש שוות את זה. הסגנון של האוזניות (+ תמונה של הפלסטיק באוזן) מצורף. + הערה: האוזניות מיועדות לבת זוגתי, חייבות להיות נוחות אחרת ייזרקו לארון, שלא יהיו עם תוספות משונות (פלסטיק גדול שמחבר בין האוזניות למשל) אין בעיה בקנייה מאמזון. תו…
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קיבלתי לפני כמה ימים טלפון מעניין. חברה בינלאומית ניגשת למכרז לבניית מתקן תשתית קטן במימון אירופי. מדובר בתחום אזרחי לחלוטין, ללא שימוש דואלי, לצורך העניין מתקן לניטור מצב החסה בשטחים. פנו אליי כדי שאסגור להם פינה מסויימת בתחום התמחותי. תחום איזוטרי למדי, אין אנשי מקצוע בתחום ברש"פ, בישראל אני מהבודדים שעוסקים בתחום וכך הגיעו אליי. העניין הוא שבדקתי את האתר המדובר, ונתברר שהוא נמצא בשטחי A. יש לציין שנדרשת נוכחות פיזית שלי בשטח. מבחינתי אמנם מדובר בהזדמנות יוצאת דופן ומקפצה משמעותית, אבל יותר חשוב לי שהראש שלי ישאר מחובר לכתפיים. אז בעקרון כבר אמרתי להם לא, אבל הצעתי שלפחות חלק מתכולת העבודה שניתן לבצע מחוץ לאתר, אבצע אצלי בארץ ולא אכנס לשטחי הרש"פ. נתתי גם הצעת מחי…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני זקוק להמלצה עבור שמיכת חורף סינטטית איכותית (אשתי עשתה בדיקת אלרגיות לאחרונה והסתבר שחוץ מאלרגיה לאבק היא גם אלרגית לנוצות) תקציב לא מוגדר, מאמין שעד 400 שח +-? אם למישהו יש ניסיון בנושא נשמח לעזרה. תודה
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברצוני לבנות משהו, שמצריך שימוש ב-2 זחלים. אני לא רוצה או מנסה לאתר מוצר מדף, אלא לשבור את הראש על ייצור עצמי. אני כן צריך לאתר את הזחלים ואת הגלגלים, שאין לי אפשרות לבנות לבד- וצריכים להתאים למפרט (שטרם אופיין היטב). האם יש חנויות ספציפיות שמתעסקות בדברים הללו? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הזמנתי שתי חבילות משני אתרים שונים ב 10.1 בשני המקרים כתוב SHIPPED אבל שום דבר לא הגיע. בד"כ זה לוקח שבועיים שלוש מה אפשר לעשות ?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 604 צפיות
שלום, אני רוצה לקנות מחשב להורי, הדרישות: אינטרנט לרוב , קצת משחקים בסיסיים מאוד , נפח זכרון לתמונות חצי טרה. חשבתי על אינטל NUC I5. מה אתם אומרים עליו? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 7 תגובות
- 883 צפיות
אבא שלי בן 61 אוטוטו, מעל 40 שנה על ההגה במגוון כלי רכב כבדים. ב15+ שנים האחרונות עבד בעבודות עפר על פול טריילר. קפצה לו הזדמנות להחליף מקום עבודה למקום נוח יותר, ועבודה רגועה יותר ומסודרת. הוא עוזב את מקום העבודה מרצונו, על כן לא מגיעים לו פיצויים ע"פ הידוע לי. מקריאה באינטרנט קצת הלכתי לאיבוד. כספי הפיצויים הם למעשה כספים שהמעביד אמור להפריש גם כך כל חודש? אם כך, כאשר אבי עוזב את מקום העבודה הנוכחי וממשיך את הקופה במקום העבודה הבא, הכספים האלה עוברים איתו? מה לבדוק, למה צריך לשים לב כאשר עושים תהליך כזה?
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 940 צפיות
שלום, לפני שבוע הזמנתי נעלים תוצרת טימברלנד מאמזון אנגליה, הזמנתי מידה 44.5=10.5us=10uk. אבל קיבלתי 44.5=10uk=us10.5w. מצ"ב תמונה. אמזון אמרו שזאות טעות ושהם שלחו בטעות דגם רחב ומיד שלחו לי עוד זוג זהה. מה שמוזר שגם הזוג החדש הגיע בדגם רחב... איך זה יכול להיות שאמזון טועה פעמים? או שאולי זה לא דגם רחב? Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
בוקר טוב לחברי הפורום היקרים. המקרה קצת ארוך - אך שווה קריאה. לפני שנתיים וחצי ביצעתי הזמנה מUK של גיר לרכב שלי. הגיר נשלח עם TNT ישירות אלי, התקבל במחסן שלהם וכל העבודה מול רשות המיסים בוצעה דרכם. הוסכם על תשלום במזומן על המיסים + עמלות שלהם, המשלוח הגיעה, שולם, הושארה קבלה והחיים המשיכו. לאחר כמה חודשים התגלה תקלה בגיר, מכיוון שהגיר הוזמן דרך דילר מורשה רנו, הוא ביקש לשלוח אליו את הגיר קומפלט, שעלות המשלוח כמובן עליו. הגיר נשלח חזרה עם TNT, בוצע גם אימות מול המכס שהקוד גיר ומקט נרשמו (על פי בקשת הדילר - הרעיון היה לסדר מה שצריך ולהחזיר לי גיר תקין). בוצע המשלוח חזרה ואחרי כחודש הגיר נשלח אלי שוב, הפעם על ידי DHL, משום מה הדילר בחר חברת שילוח אחרת, והחלי…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב השאלה בכותרת ונרחיב מעט: מזלי הגדול שאני לא השכן מתחתיו (אין מעלי שכנים) אבל חלק קטן מהפרשות היונים גם מוצא את דרכו לחצר ביתי, מפריע קצת לאשתי שמתלוננת, ומפריע מאד לשכנים הסמוכים אילנו שאנו ביחסים מאד טובים איתם. השכן מעל משאיר בחלון שלו פתחים שמאפשרות ליונים לקנן וגם על החלונות שלו מצטברות הפרשות היונים, וזה לא מפריע לו בכלל משום מה. פנינו איליו לא מזמן בנימוס סה''כ שיסתום את הפתחים (פעולה דיי פשוטה) והוא לא מוכן לשתף פעולה: ''מה אני אחראי על היונים, אני מביא אותם''? משפט דיי נכון כיון שהוא ממש לא מגדל אותם או מאכיל אותם, רק מאפשר להם גישה לקנן. מה ניתן לעשות לפיכך ולמי ניתן לפנות? השכן הוא איש אטום לחלוטין וגם לא ביחסים טובים עם כלל השכני…
התקנת פס צבירה
מאת locus-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, קניתי פס צבירה לבית. אף פעם לא התקנתי אחד. אורכו 3 מטר, ויש לו סיומת בצד אחד ומקטע הזנה בצד האחר. המוכר הסביר לי איך להרכיב את הספוטים. את חיבורי החשמל אני יודע כיצד לעשות במקטע ההזנה, העניין הוא שזה לא נוח לעשות אותם שפס של 3 מטר מחובר אליהם. למיטב הבנתי הכל מודולרי בפס הצבירה, לכן כל מקטע ההזנה אמור להתפרק. זה יקל עלי את עבודת חיבור החשמל, ואחכ אוכל לחבר את המקטע לפס ולקבע לתיקרה. צירפתי תצלום של מקטע ההזנה. השאלה שלי למי שמכיר היא כיצד אני מנתק את המקטע? רק במשיכה פיסית? צריך לפני לשחרר חלקית אחד הברגים? ואם כן איזה מהם? תודה
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
אהלן, שאלה שנשאיר ללא פרטים מזהים. בד"כ מורים בוחרים בעצמם השתלמות עבור צבירת שעות השתלמות לקידום בדרגה. במקרה הזה, בית הספר דרש מהמורים להשתתף בהשתלמות בזמן הלימודים (צהרי היום, מדובר על חינוך מיוחד כך שיום הלימודים הוא עד 17:00) על חשבון שעות שהייה ושעות פרונטליות בכיתה. בשנה שעברה בית הספר סידר את מה שסידר וזהו. השנה, בית הספר דורש מהמורים להשלים את השעות הפרונטליות, כך שחלק מהמורים צריכים להשלים 15 שעות, חלק צריכים להשלים 30 (תלוי במערכת של כל אחד). כצופה מהצד, בכל קונסטלציה שהיא זו דרישה לא חוקית - דרישה לעבודה ללא שכר, כי המורים לא השתתפו בהשתלמות מרצונם החופשי אלא כדרישה של מקום העבודה בזמן שעות העבודה וכעת הם נדרשים לעבוד מספר שעות מסויים ללא שכר נוסף…
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לנו כלבת מיני יורקשייר בת 4. המימדים שלה מאוד קטנים ולכן היא גרה בבית ממש כמו חתול: שירותים,אוכל,שינה. למעשה אני מוצא את עצמי משלם כל שנה אגרת שקר לעירייה של 350 ש״ח + חיסונים בסביבות ה-350 ש״ח. לא שיש בעיה לשלם את הכסף, אבל בהתחשב בנסיבות אני לא מבין למה אני צריך את כל זה עבור כלבה שגרה 100% מהזמן בבית... הרי אני לא צריך את כל זה לחתול. אבל הבעיה העקרית היא שבחיסון האחרון הכלבה פיתחה סוג של תגובה אלרגית וסבלה במשך מספר ימים. אולי בגלל הגודל(1.5 קילו). מתקרב מועד החיסונים הקרוב ואני בדילמה מה אפשר לעשות כדי להמנע מהחיסון. חשבתי להתקשר ולהגיד שהכלבה מתה, או משהו בסגנון. השאלה האם יש לזה השלכות במקרה ואני פתאום צריך להסיע את הכלבה לטיפול ווטרינרי? א…
הודעה אחרונה מאת adir10, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה היותר ספציפית היא לגבי בתים צמודי קרקע שבבעלות קק"ל. לפי אתר רמ"י לא ניתן להקנות בעלות אך ניתן לשלם כ- 4.5% משווי הקרקע תמורה "חכירה משודרגת" או זכויות הגלומות בבעלות. אני לא ממש מצליח להבין מה זה אומר, האם זה שווה את הכסף או לא. האם בהמשך יוסדר הנושא ויתאפשר לרכוש בעלות? יבקשו עוד כסף או שלא? עו"ד אמר לי שגם בשטחים שבבעלות המנהל (לא קק"ל) בפועל הבעלות לא נרשמת בטאבו, אלא מקבלים מרמ"י אישור בעלות. האם כך הדבר? אשמח להבהרות מצד מי שמכיר את הנושא לעומק.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
עומד להשכיר את הדירה שלי (בניין קומות). במידה וקורה משהו (ילד נופל מהחלון חס וחלילה), האם הדיירים יכולים לתבוע אותי? איזה סעיף בחוזה אני יכול להכניס כדי להיות מכוסה?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רכשתי במבצעי הבלאק פרידיי טלפון סלולרי בסכום של בערך 350 דולר בעלי אקספרס. הטלפון הגיע לארץ למרכז המיון ב-1/1 ומאז נעלמו עקבותיו. שלחתי מייל לדואר והם טענו שהם לא מוצאים אותו. החבילה נשלחה בעלי אקפסרס שיפינג - אז אני מתנהל מולם. פתחתי דיספיוט ולקח להם המון זמן לענות (כנראה בגלל הקורונה/חגים אנערף) והם טוענים שלהם מופיע שזה הגיע ושאני אוכיח שזה לא הגיע. שלחתי להם צילומי מסך של האתרים 17TRACK ושל דואר ישראל שהחבילה נמצאת אצלהם במרכז המיון מה-1/1. בכל מקרה הם מסרבים לזכות אותי. פניתי לדואר על מנת לקבל אישור שהחבילה לא הגיעה באנגלית. הם מתעלמים ממני. אנסה להשיג את זה. מה אני יכול לעשות עוד?
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היי.ברצוני להקים בקיץ בריכת אינטקס בגינה.האישה מתעקשת על גדר שתמנע מהילדות (גילאי חמש ושמונה) להכנס לבריכה מבלי השגחה.עשיתי בדיקה וזו הוצאה של בערך אלפייה.אני לא מעוניין להוציא סכום שכזה על גדר,מה גם שאחרי הקיפול של הבריכה אין לי איפה לאחסן אותה...אשמח לפתרונות יצירתיים.תודה לעונים. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת leon1.8, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 871 צפיות
היי, אנחנו לקראת רכישה של דירה עם חשש לחריגת בניה, לדירה יש מחסן קומתי צמוד בטאבו עם קיר משותף לסלון שאותו הורידו וכך הרחיבו את הסלון, מצ"ב תמונה עם הקיר המדובר בצהוב, להרחבה אין אישור בעיריה. רציתיי לדעת האם הקיר שהורד מוגדר כקיר פנימי או חיצוני? כתצואה מזה האם מדובר בחריגת בניה? ואם אכן מדובר בחריגת בניה, האם כתוצאה מהחריגה הבנק יכול שלא לאשר קבלת משכנתא? תודה!
הודעה אחרונה מאת shayBB, -
- 2 תגובות
- 841 צפיות
הדוד בבית שלי הוא של ראנד מקבוצת אמישרגאז וסוגר 23 שנה וצריך כבר החלפה .ככה גם הקולטים. הדוד 150ליטר וכולל קולט שמש גדול .יש הרבה חברות טובות אמקור אמישרגז נמרוד כרומגן .זה בית שאני אגור בו עוד 4שנים בערך עד שאמכור ולכן כרומגן כנראה ירד מהפרק בשל כך. על מה אתם ממליצים עיסקה של קולט ודוד 150ליטר קומפלט .מה טווח המחירים והכי חשוב מרוב שהשוק מוצף ברמאים .אני זקוק להמלצה מניסיון על מתקין איכותי מאיזור חדרה אור עקיבא. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
- 2 תגובות
- 676 צפיות
https://www.ligdol.co.il/newchannels/article.aspx?articleid=16405&channelid=4 https://www.google.co.il/search?sxsrf=ACYBGNRLZ2enFSmGsZrsJ5CzsQO2QVHklA%3A1581074439349&source=hp&ei=B0g9Xs3rEpnlgwe7-JfQBw&q=%D7%A2%D7%93%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%93%D7%A2+2020+%D7%90%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%9F&oq=%D7%A2%D7%93%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%93%D7%A2+2020+%D7%90%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%9F&gs_l=psy-ab.3..0.2753.12448..12753...3.0..1.1161.6697.0j9j1j0j4j7-3......0....1..gws-wiz.....10..0i131j35i362i39.8HyVglRZCFU&ved=0ahUKEwiNi8aiqb_nAhWZ8uAKHTv8BXoQ4dUDCAU&uact=5 דוד גוגל לא עוזר המידע ברשת לא מעודכן
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 29 אלף צפיות
שלום שלום, חיברתי את הסיפון, אבל נראת לי חשודה העבודה שעשיתי, במיוחד לאור העובדה שהמים זורמים בחזרה מהכניסה של צינור מכונת כביסה למערכת סיפון. איזה חלקים אני צריך לתיקון? תודה
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים. יש לי מכונת כביסה bosch logixx6 שהחליטה שהיא שובתת(ראתה כנראה את כמות הכביסה שיש). הבעיה היא שלא משנה איזה מצב כיבוס אני מפעיל יש את אותה בעיה: המכונה מתחילה לעבוד, עושה קליק ורעש עבודה, עוצרת, קליק נוסף ותחילת עבודה, עוצרת, קליק נוסף מתחילה לעבוד, עוצרת, ובקליק הרביעי מפסיקה ומראה שגיאה את הצג. יש רעיונות למביני העניין פה?
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
שלום חברים. ראיתי רכב די חדש היום בבוקר, עם לוחית רישוי מאוד מאוד נדירה ! למעשה, אני לא רואה מצב שישנם עוד 2 רכבים בארץ בעלי לוחיות בעלי מבנה ספרות דומה מלבדה. מדובר על שימוש בספרה אחת בלבד, ממש לפי המודל של XX-XXX-XX. מה אתם אומרים ? מאמינים ? מכירים את הרכב המדובר ? הוא דווקא לא נדיר בארצנו.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, כבר המון שנים שאני קורא חוות דעת על טיולי נהיגה כאן בפורום, תמיד רציתי לעשות אבל זה פשוט לא יוצא. אני נוסע או עם האשה או עם המשפחה, ולעשות את זה איתם לא פרקטי מעבר לעלויות גבוהות של השכרת רכב ספורטיבי לאורך זמן. אז הגעתי להחלטה היות ואין לי עם מי לעשות טיול כזה, שאני רוצה לעשות את זה לבד למורת רוחה של אשתי. אשמח להמלצה על יעד ומסלול/כיוון לטיול כזה (ישר קופץ לי לראש גרמניה כמובן). התנאים : 1. קצר, חמישי עד שבת. 2. יעד זול (נגיד עד 200-250$ לכרטיס), LOW COST. 3. אפשרות להשכרת רכב ספורטיבי חזק במחיר סביר (אשמח גם להמלצות, היות וההכרות שלי עם רכבים ספורטיבים היא מינימלית) 4. כבישי נהיגה כיפים, נופים ואוכל טוב, לא מוזיאונים. 5. לא שעות על …
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NEW10
- blackice
- menir1
- BioS
- orsh99
- לירון .ה.
- קורן בן אשר
- _slayer_
- Cycleman
- גולדן191
- Aviady001
- eladts