אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
לא מזמן התחלתי לרפרף מעט בכל הקטע של mma ו ufc, תחילה בעיקר בגלל נציגנו בחו"ל נועד להט, אבל מקרגור הזה, כמה שחצן שהוא יהיה - עושה את העבודה ועכשיו עם תואר בשני משקלים. הקרב המלא פה: http://fullmmavideos.com/conor-mcgregor-vs-eddie-alvarez-full-fight-video/
הודעה אחרונה מאת liav12, -
היי באתר של נתב"ג רשום שהחניונים הצמודים הינם ל 24 שעות בלבד. והם לז"ק בלבד. באחת הכתבות מלפני שנה בYNET רשום שהחניה לז"א נמצאת בחניונים המרוחקים וההגעה רק בשאטלים. האמנם? האם מישהו התנסה/מצא חניה לז"א שצמודה לטרמניל3? מה קורה כאשר חונים מספר ימים בחניה הצמודה לז"ק ? (כלומר מה קורה אחרי שהרכב חונה עוד 24 שעה ועוד...?) תודה
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חשקה נפשי במשקה הרעיל והטעים הזה, הבנתי שהפסיקו למכור כאן ואין לי מושג למה הפסיקו לייצר או שמשרד הבריאות החליט שהמשקה לא "בריא" והפסיק ייבוא?
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לפני איזה 4 שנים התקינו בחדר שינה מזגן 1 כ"ס מפוצל והמדחס על הגג. אחרי שנה שמתי לב שמים מטפטפים ממנו גם שמפעילים אותו וגם שיורד גשם. כל שנה לפני החורף עשיתי ניסיונות לתקן. שנה אחת אטמתי מבחוץ עם חומר אטימה (המתקין לא שם) - לא עזר שנה שניה הרמתי קצת את היחידה הפנימית כמה סנטימטרים ונתתי זוית קטנה לכיוון היציאה שלא יטפטף על המיטה, זה עכשיו טיפטף רק בקצה של המזגן, אבל רק שיורד גשם ולא שמפעילים את המזגן. השנה אחרי כמה ימי גשם עם סמרטוט על הרצפה, הבנתי שהגשם נכנס בתוך הבידוד של הצינור נחושת שיורד מהגג, אז לפני הכניסה לחור מבחוץ של הצינורות חתכתי את הבידוד כסניטימטר והשארתי רווח, את החלק התחתון של הבידוד הדבקתי בדבק חבלה לצינור נחושת, שלא יכנס מים. הפלא ופלא, …
הודעה אחרונה מאת car_me, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התחדשתי במאזדה mpv 2007 עם 260k בלבד. תכלס נוסע כמו חדש ב& ז₪+ה של רכב. רק החימום יוצא מצד אחד, מחר אני אבדוק גז (ואשאף קצת) גז מזגנים.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מעשנה/מעשנת, מה הקטע? 1 2
מאת iceco-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 21 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לה"ו שאלה בכותרת, שווה להתאמץ בשביל אחת? כל הגברים סביבי מבלבלים את המוח כאילו הם נולדו עם שיפוד ביד. הבנתי שיש מקרמיקה, פח וכו' מה עדיף? Sent from my SM-N975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
מה נסגר עם המחסור המוזר הזה? כל מקום שניסיתי מקיוסק ועד לשופרסל, טוענים שאין. זה רק באזור הדרום או שמדובר במחסור ארצי?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה להזמין מחו"ל מכשיר חשמלי שרשום שעובד על 100-220. תהיה בעיה לחבר אותו פה לחשמל?
הודעה אחרונה מאת innvision, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לפורום יודע כל, מדובר בדירה שאני לא גר בה, וכבר עשרות שנים שלא התנהלתי עם הוט אז זקוק לעצתכם. בדירה 3 חדרים, רק ב-2 מתוכם מותקנת טלויזיה. הדיירים רכשו חבילה של 200 מגה והותקנו 2 ממירים של הוט בחדרים שיש בהם טלויזיה. בחדר השלישי לא הסכימו להתקין ראוטר כי אין טלויזיה. כשמתחברים ישירות לממיר יש מהירות של 100+ אבל בחדר השלישי המהירות 40 מגה (אין אפשרות לחיבור ישיר אלא רק ב-wifi). יש בכל החדרים הכנה לתשתית של רשת, בזק וטלויזיה. האם ניתן לרכוש ראוטר שמתאים לחיבור לכבל הלבן של הוט ולהתחבר אליו ישירות? האם עבדו עליי בהוט שלא ניתן לחבר ממיר ללא טלויזיה? אם אני שם את היד על ממיר כזה מחבר אותו, זה יעבוד? אשמח לתובנות שלכם.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קל משקל עד 1.5 קילו, שקט, סביב 4000 שח, סוללה חחחזקה, לשימושים עסקיים (עריכת מסמכים ואקסלים, מצגות וכד'). תודה רבה
-
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
המצב כיום הוא שאני כותב משימות יומיות על פתקים, סיכומי דיון וכדומה במחברות שכרכיהן הולכים ונערמים, שאר שירבוטים על כל מיני ניירות פה ושם, וככה החיים שלי טובעים בערימה של נייר. חושב לעבור לטאבלט עם סטיילוס, שאפשר לשרבט עליו שירבוטים וסיכומים, כל דבר מעבר לזה ייעשה במחשב הנייד. לאינטגרציה ביניהם יהיה אחראי הדרופבוקס/בוקס מן הסתם. הכל יישמר במקום אחד וחסל. אז איך, מה, מי, כמה ולמה? מה כדאי? יש לציין ש- 1. מדובר ב-99.9 אחוז ענייני עבודה 2. עבודה משרדית וגם שטח. אז רצוי כלי עמיד יחסית ועם מסך גדול ושאפשר לראות משהו גם בחוץ. 3. העבודה שלי היא בעיקר בסביבת חלונות (ימ"ש) אם זה משנה. תודה מראש. ק.
הודעה אחרונה מאת Aviv943, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, דירה של ההורים שלי. קומה X מתוך 9. יש נזילה בתקרה של האמבטיה, מעלה עובש, רטיבות וכו'. פנינו לדיירים מעל. הביטוח שלהם טענו שההורים שלי צריכים לפנות לביטוח שלהם ולבדוק איפה הבעיה. אם הבעיה בדירה של השכנים למעלה אז חברת הביטוח שלהם תשלח אינסטלטור לתיקון, אבל את הבדיקה עצמה, לטענתם, צריכה לעשות חברת הביטוח של הוריי. הביטוח של הוריי טוענים שזה לא נכון והביטוח של הדיירים מעל צריך לשלוח אינסטלטור לבדיקה. אחת מחברות הביטוח מערבבת והייתי שמח לדעת מה אומר החוק לפני שאני עושה שיחת טלפון למי מחברות הביטוח. תודה רבה. עריכה: יש לומר שלפני שנתיים היה מקרה דומה וחברת הביטוח שלה שלחה נציג, שלא מצא אצלה נזק בכלל והנזק היה בצנרת משותפת לכל הבניין ותוקן מחשבון ועד הבית.…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מיאטה טריפ 1 2
מאת כוכב השחר- 18 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
כבר זמן מה האלפים קוראים לי, לא הייתי כבר בערך שנה וגם בחופשת החגים הקרובה נסגר היער השחור [בת הזוג מאסה ] זה נדחה ונדחה כי לא היה עם מי לטוס וכן בגלל מחירי טיסות מגוחכים למינכן. כל הרעש בדיון של בובימיאטה בפורום הכללי עשה לי חשק ללכת לבדוק את הרכב, וכך לפני שבוע וקצת עשיתי נסיעת מבחן על המיאטה החדשה [184 כ"ס]. היה כיף. לא אגיד שהתאהבתי עדיין, אבל בהחלט היה כיף. רציתי לבדוק אם הרכב שמיש גם ביום יום אבל החברה מדלק מוטורס לא ממש בעניין בלתת את הרכב לסופש, אז ניצלתי את ההזדמנות וסגרתי ממש מהיום למחרתיים גיחה קצרה [3 ימים 4 לילות] של 1000 ק"מ לאלפים [בעיקר גבול אוסטריה, שוויץ ואיטליה] בגדול המסלול תוכנן ל 3 ימים מלאים, אבל בעקבות משבר רפואי היום הראשון נהרס לחלו…
הודעה אחרונה מאת operation103, -
לפניכם מספר תמונות של נורה אחת שהוצאתי באופן יזום מבית המנורה אצלי בחדר כדי לראות מה המצב, לאחר ש- 15 דקות קודם התפוצצה נורה דומה בחדר של אחותי וגרמה להעפת חוט התיל הלוהט על הרצפה. הכפתור בלוח החשמל קפץ (מעגל 2). לפני חודש, התפוצצה נורה זהה בבית נורה אחר בבית, וגם כאן הכפתור השולט בלוח החשמל קפץ (מעגל 4). החוט התיל עף כשהוא לוהט על הרצפה וגרם לגיצים. דרך אגב המיטה נמצאת 3 ס"מ ליד וזה פספס אותה. עוד 5 נורות דומות התפוצצו בחודשים האחרונים ברחבי הבית. אין בעיה עם נורות 40W של החברה הנ"ל או עם נורות 100W של יצרנים אחרים. מבדיקה שעשיתי לאורך הזמן מתברר, כי הדבק שבו משתמשים כדי להדביק את ההברגה E27 לזכוכית מתייבש, הזכוכית נפרדת מבית הנורה עד שהיא מתנתקת ומתפוצצ…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יותר בשביל הכיף, וקצת ללמוד לעשות דברים לבד בבית. (אינסטלציה, נגרות, תיקוני טיח וצבע, לקדוח לתלות וכו' וכו'.) ברור לי שיש את גוגל אבל רציתי לשמוע ולשאול אם מישהו ממשתמשי הפורום השתף בסדנא כזו ויכול להמליץ.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
ממשיכים בנושא הכאוב עליי. עבודה בתעשיה. כל שנה אותו סיפור הפעם ציינו גם שכר אפילו מחסור בהנדסאים יש... טוב לדעת.. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001312425&fbclid=IwAR3Q8t0st5ouybmp9wT8Ni1JeAEhp_zvcegxb8FRG3cpuUrOHrH4QAz4cOQ
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
- 5 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אהלן! עוד חודשיים עובר לדירה יד שניה שנקנתה. מעוניין להרכיב סנן בכניסה למים שנכנסים לדירה ולדוד. קראתי על אוסמוזה הפוכה ואני לא מעוניין עקב איבוד מאוד רציני של מים, ובעיקר רוצה סינון מלפני לכלוך גס ואבנית. מתלבט בין 2 מוצרים לאחר קריאה מקיפה: 1. הרדלס : https://www.tipatech.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%93%D7%9C%D7%A1-%D7%A4%D7%A8%D7%95-1.html מקריאה באתר רשום שלא מיועד למי שתיה אם כי קראתי באתרים אחרים שכן מיועד ואנשים אף קנו אותו. רושם כי מדובר בסנן מכאני (רשת) וגם סיליפוס. 2. מסנן סופר ספיר של חברת עמיעד https://www.tipatech.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%93%D7%9C%D7%A1-%D7%A4%D7%A8%D7%95-1.html מה הייתם ממליצים? מבחינת שתיה כנראה אתקין בר מים בדמות תמי 4, ומ…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הילד מתחיל להתראיין למשרות באיזור חיפה. שואלים אותו לגבי ציפיות שכר. מה מקובל? ילד מחשבים עם רקע בתכנות. לומד כרגע קורס סייבר במכללה. ישמח לכל עבודה בתחום. אם יש למישהו בפורום צורך. תודה. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
- 2 תגובות
- 707 צפיות
היי, מחפש עבור תחפושת של ילד- מצלמה ישנה, אזור רג-תא, כמובן שלא חשוב עם עובדת/לא עובדת וגם תיק צד חאקי ישן ומקל הליכה. אם מישהו מעוניין לעשות סדר ולזרוק,אני פה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yarongti, -
עדיף לדעת לפני כי ברגע האמת לא נוכל לשאול. מה האופציות העומדות בפני האזרחים לגלוש באינטרנט שהמדינה חוסמת את הרשת? {כדוגמא מה שקרה באיראן שהחליטו לסגור את רשת האינטרנט במדינה לכמה ימים}
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 916 צפיות
שלום אני זקוק למכונה וירטואלית כדי להפעיל מערכת הפעלה לינוקס על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט. איך עושה זאת? אני אשמח לקישורים להורדה של תוכנות מתאימות כי אין לי מושג לצערי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך המזג אויר ואיך השלג? צפוייה סופה ביום ראשון? איך הפקקים והתורים בכניסה? באיזו שעה כדאי להגיע?
הודעה אחרונה מאת maxcher, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. מה הנחיצות של ביטוח רעידות אדמה? למיטב ידיעתי, מדובר בביטוח מיותר. מי שלא חי באיזור השבר הסורי אפריקאי ההתכנות לרעידת אדמה משמעותית תהיה נמוכה מאוד. סימוכין: https://www.mapi.gov.il/Earthquake/Pages/geoinfo.aspx 2. מתי התחילו לעבור מצנרת שעשויה ממתכת לצנרת פלסטיק? האם גם בצנרת פלסטיק יכולים להיות נזילות / פיצוצים וכד'? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 20.4 אלף צפיות
יש לי מספר טלפון ישן אשר אינו בשימוש תדיר. בשנים האחרונות שמרתי עליו באמצעות ניוד לחברת הוט מובייל במסלול ״לא דיברת לא שילמת״. לאחרונה הוט מובייל הודיעה שהיא תתחיל לחייב לקוחות במסלול הזה בתשלום חודשי קבוע http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001186495 האם יש דרך עדכנית בה ניתן לשמור על מספר טלפון סלולרי ללא עלות חודשית קבועה ?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
כאמור, התעורר אצלי החשק לאופניים. בתור נער רכבתי המון על אופני הרים עם בולמים מקדימה. לא עשיתי להם חיים קלים והן החזיקו מעמד יפה. עכשיו אני מחפש אופניים בשביל לצאת איתם לטיולי שטח, שבילים וכ'. חיפוש באינטרנט בעיקר בלבל אותי ולא כ''כ הבנתי על מה לשים דגש. אז הדרישות שלי הן: תקציב: עד 2000 ש''ח - משומש בא בחשבון ואפילו עדיף. משהו עמיד וחזק, אני 1.80 שוקל 90 ק''ג ולא מתכוון לנסוע לאט ורגוע. אומנם אצטרך להוריד מעלי מעט חלודת רכיבה, אבל בתור נער, הייתי רוכב חזק. משהו שניתן לשפר ולכוון - יכל להיות יתרון מבחינתי כי אני אוהב את ההתעסקות בזה. אם אפשר על הדרך גם המלצה למתקן נשיאה לרכב אשמח מאד! תודה!
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
השנה גוגל שלחו לכל אחד סיכום נסיעות שנתי, כולל כל האתרים והמדינות. למי שבא לשתף, קידמה. נראה מי ביקר בהכי הרבה מקומות וכיסה את המרחק הגדול ביותר.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
לפני כמה ימים התחדשתי לי ב 75 אינץ חדשה של LG. החלטתי לעשות בדיקה כללית של פיקסלים, עננות וזליגת אור. פיקסלים מתים אין, אבל משהו אחר יש. המצלמה של הטלפון משום מה מקצינה את התמונה, כי במציאות אין את כל הכחול הזה באמצע, אבל פוחות או יותר זו העננות שהמצלמה תפסה. זה נעלם רק כשאני מוריד תאורה אחורית ל 0 מתוך 100. הצפיה היא ב99% בחדר מואר, ולא יודע אם הייתי שם לב אם לא הייתי בודק, אבל עכשיו כשאני רואה את זה, זה חורה לי. האם פשוט לקבל את זה כחלק מהדפקט של הטכנולוגיה של מסכי LED ו IPS בפרט? היבואן יסכים להחליף בכלל?
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
פותח באוף כי נראה לי שזה המקום הכי מתאים. הזמנתי חלק לרכב מחו"ל בעלות משמעותית נמוכה מ 75$, אך לאור משקלו נשלח עם פדקס והם רוצים אישור משרד התחבורה כדי לשחררו (לא התקבלה דרישה כזו מהמכס אבל הם צופים שתהיה). החלק לא מופיע ברשימה לשחרור מהיר. פדקס רוצים 200 ש"ח עבור שחרור המוצר וזה רק מחיר התחלתי (כי יכולים להצטבר עוד ימי אחסנה..), מה שמכפיל את עלות המוצר. הם אמרו שיש אפשרות לשחרר את המוצר באופן עצמאי אם אגיע לנתבג. האם זה תהליך מורכב? זמן לזה יש לי. האם עדיין יש צורך בפתיחת תיק מול המכס בעלות של 150 ש"ח? האם יש עלויות נוספות שיכולות להיות? בנוסף נאמר לי שאם לא מאשרים את החבילה אז פדקס לא יחזירו אותה לשולח כי הם כאילו "מסרו" אותה כשהטיפול מול המכס עבר אלי.…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי. בתהליכי קנית דירה, וכחלק מתכנון העבודות הדרושות בשיפוץ יש גם כמה עבודות חשמל לעשות. זוהי דירה חדשה שמותקנים שם אביזרים תואמי גוויס, אבל לא של גוויס. אני צריך לקנות כמה מסגרות ושקעים מתאימים, רק אני לא מצליח להבין מי היצרן ומה הסדרה. אודה לעזרכתם, תמונה מצורפת.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 659 צפיות
החלפת מסך במעבדה הרישמית של אפל DCS עולה כ 800 ש"ח. למסך מקורי. החלפת מסך ב Idigital למסך חלופי עולה כ 500 ש"ח אני רואה ב ZAP שיש המון חנויות קטנות שמחליפות מסך סביב ה 200 ש"ח ואפילו פחות. אני צריך תגובה מבעלי ניסיון איפה כדאי להחליף מסך, אני רוצה מקום אמין שיודעים את העבודה ולא יעשו לי נזקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Liviur,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54