אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אשתי קבלה הודעה שהתוקף של האנטיוירוס פג היום (מקאפי). מחירו לשנה הוא 89$. אני פחות מבין בדברים אם אין בהם חלקים נעים... מה נחשב היום לאנטיוירוס יעיל? גם בתשלום. אשתי עצמאית. המחשב משמש לעבודה. תודה Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אהלן, עקב שבירת קיר בסלון, החלל שלו נהיה משותף למטבח, המזגן הנוכחי בקושי תפקד בחלל הקטן של הסלון ובטח עכשיו הוא לא יהיה יעיל בכלל. מכיוון שכך יש צורך ברכישה של מזגן חדש. קצת נתונים יבשים- סה"כ שטח החלל הוא כ40 מ"ר. התקרה היא תקרת רביץ ללא בידוד שמעליה רעפים, וכל החלל משותף לקיר חיצוני אחד- צפון מערב. גר בבית-שאן כך שבזמן הקיץ הקירות מזיעים ביחד איתנו וזה באמת בלתי נסבל. המזגן בקיץ עובד כמעט נון-סטופ, שזה אומר 16 שעות ביום לכמה חודשים רצופים, ולמרות התדמית החמה של העיר גם בחורף יש ימים מאוד קרים עד כדי קרה. לפי מה שראיתי אני אצטרך מזגן בתפוקת קירור של 24K BTU לפחות. מזגן ביתי רגיל תוצרת תדיראן מסדה 28 משהו, עולה בסביבות ה4500 ומשהו (ובצורה מפתיעה ההמלצות…
הודעה אחרונה מאת arco1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעוניין לקחת את הילדים (יותר נכון שהילדים מעוניינים לקחת אותי), מצאתי משחק רלוונטי בחוה"מ פסח 12.4 נגד בילבאו אבל התאריך כרגע לא סגור. האם זה בגלל שהוא תלוי באיך הליגה תתקדם? באופן כללי מה עדיף לקנות כרטיסים מהאתר הרשמי של ברצלונה ולתפור לינה וטיסה מסביב או שכדאי לקחת חבילה מוכנה למשחק? אשמח לעצות.
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
-
היי , התחלתי ללמוד ועלה הצורך לקחת איתי את הנייד כבר לקמפוס . עכש עכשיו הייתי עם תיק של DEUTER, ואני מבסוט ממנו עד השמיים (איתי כבר כמעט 8 שנים ) אבל אין לי מקום מוגן למחשב נייד וקצת קשה להכניס לתוכו את הקלסר הגדול . למישהו יש המלצה לתיק לנייד שיהיה קל אמין ונוח ? מקציב עד 300 ש"ח למשימה ! תודה
הודעה אחרונה מאת elad_w, -
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
עד יום שישי האתר פתוח להרשמות חינם ללא הזמנה, בשוטף יש צורך בהזמנה כדי להירשם לאתר. האתר הוא בין האתרי טורנטים הכי גדולים בארץ... ממליץ, אני כבר שם כמה שנים https://hebits.net/
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 843 צפיות
המזגן בן שנה וחצי. כשאני מכוון את המזגן על 25 מעלות חימום הוא עובד 4-5 שעות ואז יוצא להשייה שלפעמים לא חוזר ממנה. התריסים במצב פתוח אך היחידה הפנימית לא עובדת כלל. לעלות את המזגן במעלה אחת בשלט מחזירה אותו לעבוד. אם אני מכוון אותו על 30 מעלות למשל הוא לא מפסיק לעבוד בכלל. לא ברור לי העניין הרי מדובר במזגן אונוורטר שלא אמור לצאת להשהיות. האם יכול להיות שמדובר בתקלת כרטיס הפיקוד המפורסמת?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום עשיתי תאונה ונגרם לרכב נזק קוסמטי בפח \ צבע \ שבר בפנס (בפלסטיק של הפנס - שעובד מצוין) פניתי לחברת ביטוח והחלטנו שהרכב יהיה טוטאל לוס. השמאי אמר לי שהרכב לא "מסוכן לנסיעה" ושברגע שאמלא ואחתום על הטופס גרירה הרכב מחוייב לרדת מהכביש, אבל עד אז הכל בסדר. לא כל כך נוח לי למסור את הרכב כרגע בגלל לחץ של סוף שנה בעבודה. האם אני מחוייב למסור את הרכב מיידית או שאני יכול לחכות חודש ? הרי אין חוק שמחייב אותי לדווח מיידית על התאונה, יכלתי באותה מידה להמשיך לנהוג חודש ולדווח, לא?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 977 צפיות
אני מתבייש לומר, אך איני מצליח להבין כיצד לתלות את הקולט על הקיר מעל החלון. אני מבין שצריך לקדוח ולשים דיבלים, ע"פ השבלונה, אך לא ברור לי כיצד לחבר את גב הקולט לדיבלים. מודה מראש על כל עזרה. Sent from my GM1900 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Momo1111, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעיל-ג'קט חשוב שיהיה משהו מחמם, לאדם מבוגר מראה סולידי , לא ילדותי או מצועצע, לא אלגנט אבל שיראה טוב רצוי גם נגד מים יש המלצות? משהו שאתם קניתם? עדיפות לקנייה דרך AMZN אבל לא חובה
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 652 צפיות
רכשתי אינטרקום לשער הכניסה לבית, שפועל בחיבור רשת והשליטה (פתיחה, צפיה במצלמה המשולבת בו וכו'), נעשית ע"י אפליקציית yoosee המשוקצת. כל המשתמשים שלי מצליחים לראות את המצלמה, לפתוח את השער, ולשוחח עם האדם שבחוץ. אממה, כשמצלצלים בפעמון בחוץ, הנוטיפיקיישן (והצלצול) מגיעים רק אלי. כמובן שמאופשר בכל הטלפונים התראות לאפליקציה וכו' וכן מוגדר אצלי שכולם מקבלים נוטיפיקציה בצלצול. מישהו כאן מכיר את האפליקציה ויודע מה אני מפספס? (כמובן שפתחתי גם ת'רד בפורום העזרה שלהם. אבל נראה לי שכאן תמיד הסיכוי לישועות גבוה יותר ) Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת natco, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
את סוף השבוע האחרון העברתי בחופשה באילת במלון שלא אציין כרגע את שמו אע"פ שהייתי ממליץ בחום להימנע מהמלון הזה. מעבר לחדרים מלאי עובש ומקלחת שלא מביישת צינוק שקיבלנו, גולת הכותרת היתה כשבאחת הפעמים שהמנקה ניקתה את החדר, נעלמה לי מחדר האמבטיה שקית עם בגדים יקרים ששימשה בתור שקית לכביסה מלוכלכת. כשעירבתי את פקידי הקבלה במקרה הנ"ל, הבטיחו שיבדקו את הנושא לעומק ויחזרו אליי עם תשובות. מאוחר יותר הגיע קב"ט לחדר, שאל מס' שאלות, לקח ממני פרטים על דף נייר והבטיח שיטפל בנושא. כשראיתי שעובר יום ועוד יום ולא קורה דבר - הפצירו בי כי ממש היום העבירו את הפרטים שלי למנכל"ית המלון וכי היא תחזור אליי ותטפל בנושא. מיותר לציין שהחופשה נגמרה בלי לשמוע מאף אחד שם. חשוב לציין שיש לי…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אהלן, בדירה שאני שוכר קיימת הארכטיקטורה הבאה - כבל coax מתחבר לדבר הזה: ממנו כבל RJ45 מתחבר לראוטר של סלקום: עכשיו הבעיה- מתחברים לwifi הדברים הבאים: 1. 2 מחשבים ניידים 2. 2 פלאפונים 3. מדפסת 4. דוד שמש 5. סטרימר לחדר שינה נוצר מצב שהסטרימר פשוט לא מצליח להתחבר, כנראה מהעומס. מעוניין להוסיף לפני המכשיר של סלקום ראוטר של TPLINK, האם זה מתאפשר? את הממיר אחבר עם RJ45 והשאר על הWIFI של הTPLINK. תודה.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 0 תגובות
- 553 צפיות
רוצה לקנות מאמזון את זה: https://www.amazon.com/Roku-Premiere-HDR-Streaming-Player-Premium/dp/B07HDBZN7Q/ref=mp_s_a_1_2?keywords=fire+stick+4k&qid=1578034941&sprefix=fi&sr=8-2 מכיוון שהם לא שולחים לארץ את הפייר סטיק. האם יש כזה למישהו שיוכל להעיד שהכל עובד כמו שצריך בארץ? כתוביות עבריות בנטפליקס וכו׳? זה הולך לשמש זוג אנשים מבוגרים ואני חייב מוצר הכי ידידותי ואמין שאפשר. מודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kramerica, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 782 צפיות
הבוקר שמתי לב לכתבה באתר ynet המתיימרת להפריך "מיתוסים" (לדבריהם) על כאבי גב. אמל"ק; שבו כפופים, תרימו משאות כבדים, תכופפו את הגב ולא את הברכיים כשאתם מרימים דברים, ותרוצו. ובהרחבה: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5647427,00.html אין לי מושג מה צמד הפיזיותרפיסטיות האחראיות על הכתבה יודעות שכל הפרופסורים שנפגשתי איתם עקב פריצת דיסק וכאבי גב קשים מהם אני סובל לא ידעו, אבל כנראה שהן עלו פה על פריצת דרך - כל מה שנחשב "בריא" לגב - כנראה לא בריא או לכל הפחות לא שומר עליו, וכל מה שנחשב לא בריא לגב - כגון ישיבה כפופה, הרמת משאות כבדים ובפרט הרמת משאות בכיפוף הגב במקום בגב ישר - הן בסדר גמור. הפיזיותרפיסטיות מחזקות את דעתן, שהן תומכות בה, ע"י "מחקרים" ש…
הודעה אחרונה מאת ChemGuy85, -
אהלן, אחרי 6 שנים עם Lenovo Flex 2 ששבק חיים הבוקר, החלטתי לקנות נייד חדש. המטרה היא בעיקר שיהיה מחשב שיושב בסלון ומחובר לטלוויזיה לצרכי אינטרנט, סדרות ואופיס. ככל הנראה מעבד I5 אמור להספיק, 8GB זיכרון גם יעשה את העבודה. תקציב בין 2500-3000 כנראה יהיה כעסקה טובה במקרה הזה. המלצות ?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
ככל הנראה תוך כשנה ניאלץ לעזוב את זכרון (בצער רב מבחינתי) ולעבור לאזור המרכז מאחר ואשתי תעבור כנראה לעבוד בשיבא. לאור מחירי השכירות המאמירים ומצב התנועה המחמיר בגוש-דן, הכיוון כרגע הוא למכור את אחת משתי המכוניות ולעבור לגור בקרבת שיבא, במרחק הליכה או נסיעה באוטובוס. מבחינתי מקום המגורים פחות רלוונטי מאחר ואני עובד מהבית. כרגע על הכוונת - קריית אונו, אנחנו מכוונים לדירת ארבעה חדרים בשכירות. אנחנו זוג + 2 בני שלוש וחצי. חשובה לי מאוד הסביבה, איכות החינוך, כמו כן ממ"ד מבחינתי חובה. הבנתי שעלינו להתמקד באזור עבר הירדן וקריית קריניצי. התקציב לצורך העניין עד כ-6500 ש"ח לחודש - האם ריאלי? אשמח להמלצות מה לחפש והיכן, וכמובן כל אינפורמציה נוספת שצריך לקחת בחשבון. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
או לפחות יודע מה מצפים ממני לכתוב בשאלונים לקראת הראיון? והאם בשאלות אישיות שנאמר לגביהם שלא חובה לענות זה באמת לא חובה או שמי שלא יענה פוסל את עצמו בעצם
הודעה אחרונה מאת Matanel, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 795 צפיות
בוקר טוב חברים, אני מתעניין ברכישת דירה על הנייר בפרוייקט מסויים, מדובר בפרוייקט הראשון כחלק משכונה ענקית (אדמות חקלאיות שעברו מסלול הפשרה מהיר לבניייה). ביצעתי בדיקות בסיסיות על הקרקע ברמ"י וכו ונראה לי שכדאי לבחון יותר לעומק. האם יש "יועץ" שעושה את כל עבודת המחקר על השטח ומגיש לי את כל המידע עם חוות דעת לכדאיות העסקה? אם כן, מה סדר גודל המחיר לשירות שכזה? אשמח לקבל המלצות לבעל מקצוע (איזור מרכז). תודה מראש. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, נאבד לי כרטיס הסים (ליתר דיוק הספה בסלון אכלה אותו) אז ניגשתי לסניף של הוט מובייל להוציא סים חדש. כל ה"תהליך" לקח בדיוק דקה. איזה פרטים הנציג ביקש? רק את מספר הטלפון והשם. לא תעודה מזהה, לא את כרטיס האשראי שאיתו משלמים, לא מספר ת"ז-רק טלפון ושם. לא יאומן באיזה קלות אפשר לגנוב למישהו את מספר הטלפון . כל כך הרבה שירותים מסתמכים על 2FA בSMS ושיחזורי סיסמאות גם כן מתבצעים בSMS. זאת פשוט פרצת אבטחה חמורה וזלזול בלקוחות. למי מתלוננים על הדבר הזה? הוט מובייל? משרד התקשורת?
הודעה אחרונה מאת shake, -
אזרחות פולין 1 2
מאת Buki-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מעוניין לקבל אזרחות נוספת. סבים משני הצדדים ילדי פולין והיו אזרחי פולין לפני מלחמת העולם השניה. יש תעודת ילידה לפחות של אחד מהם. מה הסיכוי שלי? מישהו עבר את התהליך? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מסגרת דיגיטלית זה מוצר שקיים הרבה שנים, הבעיה העיקרית איתה שלאף אחד אין כוח לעדכן את התמונות שם (שזה אומר להוציא כרטיס זכרון ולהכניס למחשב וכו'). לאחרונה קניתי מסגרת כזאת משודרגת, מבוססת אנדרואיד עם חיבור WIFI ואפליקציה חינמית שנקראת FRAMEO שמאפשרת טעינת תמונות או סרטונים מרחוק. אפשר לכל תמונה להוסיף כותרת שתופיע כשהיא מוצגת. לכל מסגרת יש זיהוי ואפשר לחבר אליה כמה משתמשים שונים שרוצים, כולם יכולים להעלות תמונות (וגם יופיע על התמונה למטה מי העלה ומתי). זה אחלה מתנה להורים/סבים/סבתות שפחות מחוברים לוואטסאפ, ורוצים תמונות של הילדים/נכדים בסלון. מסגרת של 10" עם זיכרון מובנה של 16G עולה סה"כ 65$. מסגרות חכמות אחרות באמזון למשל עולות החל מ-150$. https://www.aliexp…
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 886 צפיות
שלום רב, בתור אזרח ישראל תושב חוץ האם ניתן להזדהות בארץ בכל המקומות אשר דורשים תעודת זהות (לדוגמא סניף בנק) באמצעות דרכון. יש לי תעודת זהות אבל אבד לי הספח ואני מן הסתם לא יכול להוציא ספח חדש עקב היותי תושב חוץ ולא רוצה להיחשב כתושב ישראל בעתיד לצרכי מיסים וכו'.. האם הבנק יכול לסרב לביצוע פעולות (במידה ואני רוצה לסגור את החשבון, בשני בנקים שונים, בנק הדואר ובנק הפועלים לצורך העניין) במידה ואני מזדהה עם דרכון (תקף כמובן). תודה מראש ושנה אזרחית טובה
הודעה אחרונה מאת Car addict, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אבא שלי התלונן למשטרה על כמה ילדים בשכונה שזורקים אבנים בסביבות 2 בלילה לכיוון הכביש/ רכבים של הבית שלנו, היום הגיע אחד ההורים של הילדים הקקות האלה וצעק על אבא שלי שהוא התלונן, לפי מה שההורה הערס הזה אמר, המשטרה אמרה לו שאבא שלי התלונן זה חוקי בכלל שהמשטרה עושה דבר כזה? מגלה מי התלונן? יש מה לעשות עם זה?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הי קדחתי דרך קיר עם פטישון. ממש קל ונוח, אבל התוצאה בצד השני היא נפילת טיח. יש לי הרגשה שאני יודע למה זה קרה, אבל יותר מעניין אותי איך לתקן. כיצד מומלץ להחזיר את הקיר לקדמותו? קלסימו? גבס? שפכטל אמריקאי? משהו אחר? העומק שיש להשלים הוא בערך סנטימטר. תודה
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 3 תגובות
- 684 צפיות
כן, אני יודע שיש פוסט אני לא רוצה להתעלק על פוסט קיים ולכן פתחתי אחד משלי. התקציב - 2000-4000 ש"ח. אני מאמין שזה יספיק לזנב קשיח ברמה סבירה. כרגע, יש לי Kona blast deluxe 09 בני כעשור שרוב המכלולים החלידו, עם בולמי זעזועים לא תקינים ולדעתי, כבר לא שווה להשקיע בהם ולתקן אותם. כרגע משמשות כאופני עיר לנסיעות קצרות. לצורך העניין ה- Kona ענו על כל הצרכים שלי והייתי שמח לאופניים דומים/טובים יותר עם בולם זעזועים קדמי איכותי. מכיוון שאני לא מבין מספיק במכונאות אופניים, אני אעדיף לרכוש אופניים חדשים עם אחריות. כנראה שאני זקוק למידה SMALL/MEDIUM ה- Kona הייתה Small ומה שהפריע לי, שהייתי צריך להרים את הכיסא דיי גבוה בשביל להגיע לתנוחת רכיבה נוחה. מתוכננ…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 879 צפיות
בדיוק נתקלתי במקרה של חימום בגז שהפסיק לעבוד, בוצעו אינספור שיחות עם שירות הלקוחות של חברת הגז, לתיאום טכנאי שיגיע. אז אחרי 4 ימים ללא מים חמים, אינספור שיחות, ויציאה מוקדם לפגישת הטכנאי, הסתכם בהורדת, והפעלת פיוז בדירה, והגז חזר לעבוד. הטכנאי טען שהשירות לקוחות מכיר את התופעה, והיה אמור לתדרך טלפונית. בקיצור, הרבה עצבים היו שם. אבל הנקודה שלי היא, שגם מהנסיון שלי, ואני בטוח שגם מהנסיון שלכם(וזה רק בדברים שאתם מודעים אליהם), הרבה פעמים חוסר תקשורת בין נותן שירות, אי הבנות, עצבים נגרמות בגלל פקידים שאם היו מראים קמצוץ רצון ומעוף(רק קמצוץ, לא מעבר) היה אפשר למנוע המון עוגמת נפש ללקוח. למה זה קורה? למה לא עושים שום דבר בנידון?, זה הרי נשמע לי דבר כול כך …
הודעה אחרונה מאת saay222, -
-
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
סבתא רבא ז"ל נפטרה לפני 5 שנים. השאירה אחריה 2 נכסי נדלן. אין צוואה, ויש 5 אחים שהם יורשים. כל האחים לא בקשר אחד עם השני. כל השנים האלו 2 הנכסים היו מושכרים, ואחד מהאחים קיבל, וממשיך לקבל עליהם כסף (שכירות חודשית אני מניח או כל קומבינה אחרת), מבלי לחלק לשאר האחים. הדבר הזה נודע לי רק לפני חודש בערך, ומשהו פה מסריח לי. איתרתי והדפסתי את הצו ירושה, ואכן רשום שמגיע 5\1 לכל אח. הלכתי עם סבתא שלי (שהיא רשומה כאחת היורשות) למשרדי המקרקעין, והוציאו לנו את רשימת הנכסים שהיו לסבתא רבא שעוד היו בבעלותה. אכן, 2 נכסים. לפי ההיגיון והחוק כל אחד אמור לקבל חמישית מהשכירות, לא? היחסים בין האחים לא טובים, בלשון המעטה, וזה סוג של הנישה שהם יצרו לעצמם, שעדיף להיות בריב ושלא ידברו אית…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 תגובות
- 536 צפיות
שלום חברים, באנדרואיד יש לי גיבוי של הווטסאפ דרך Google Drive, האם ניתן לשחזר את השיחות באייפון? כשהורדתי באייפון את הווטסאפ, מופיעות לי רק הקבוצות. הבנתי שיש תוכנות בתשלום, אך תהיתי לעצמי אם יש דרך חינמית ופשוטה יותר שבה ניתן לבצע את הנ"ל. תודה!
הודעה אחרונה מאת carsgo, -
שלומות, אמ;לק - מה עושים היום לתושבי חוץ שלא משלמים ביטוח לאומי? עזבתי את ישראל לפני קצת יותר משנתיים, וכמו בכל אחת מגיחותיי הקודמות לחו"ל עברתי בביטוח הלאומי ופתחתי הוראת קבע לחיוב חודשי, סביבות ה-200 שקל לחודש. עשיתי פעולות דומות עם ספק הסלולר שלי דאז ועם קופת החולים ועם עוד כמה גופים, ונסעתי לי. מדי פעם הייתי מעיף מבט בחשבון הבנק לראות שיורדים משם סכומים קבועים כלשהם ומצפוני היה שקט. לאחרונה הסתבר שעקב טעות של הבנק, הביטוח הלאומי לא קיבל ממני אגורה. בגלל שהסכום היה נמוך ככה"נ לא שמתי לב והנחתי שהכל עובר חלק, אבל מאז עברתי על ההיסטוריה ונראה שהוראת הקבע הספציפית של הבט"ל לא הופעלה כנדרש. הצטבר שם חוב של כמה אש"ח שאני יכול לסגור בלי בעיה מיוחדת, אבל כשיצרת…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עובר לבית שעומד על 2 דונם. הבית חדש והשטח בחוץ לא עובר פיתוח, אני מקבל שטח נקי עם אדמה פוריה ומפולסת(ישרה). הבית בשכירות ואין לי רצון להשקיע סכומים גדולים בפיתוח יחד עם זאת רוצה שיהיה נעים לעין. רעיונות שעלו: בפרונט של הבית: 1. גדר ולאורך הגדר שתילי פסיפלורה(גדל מהר)+אפונה ריחנית. 2. מפזר זרעים של פרחי חורף שיגדל חצי פראי. מאחור: 1. מפזר זרעי דשא. 2. תוחם גינת ירק+תבלינים. משתעשע ברעיון לעשות גינת זן יפנית. אשמח מאד לרעיונות טובים, בעלי אפקט מהיר, יעילים וזולים. תודה!!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,001 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- santiago
- davemustaine87
- D4K
- Matanb1998
- vigi
- אהרן ג
- zaf
- mikk
- פאר האורה
- מחכה
- FROGIE
- amit54